Koncert billetter Jeg købte 2 stk celine Dion billetter tilbage i oktober 2019. Jeg skulle købe 2 af gangen, selvom jeg bare skulle have en. Så jeg måtte grave dybt i lommerne for at finde de små 50... Se mere
Ja det er en jungle, og OnTiShop tjener penge på deres koncept, men jeg betaler jo ekstra fordi der er udsolgt minutter efter billetterne bliver udbudt og det lader jo til at man ikke bliver snydt med... Se mere
Kan kun anbefale dem Jeg bestilte billetter til Volbeat i Aarhus 29/6 2019. Og var meget skeptisk ligesom alle andre er herinde. De gik ud over deres egen grænser for at gøre mig tryg og til... Se mere
Ja man betaler overpris, men det skriver de også på deres hjemmeside. Jeg fik billetter her, som var udsolgt alle andre steder, der var god service og billetterne virkede! Tak :)
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Officiële Kaarten voor Concerten, Dance, Festivals, Voetbal, Cabaret & Theater bij Onlineticketshop. De Beste Tickets Koopt U Hier Veilig Online!
Bornholmstraat 82 , 9723AZ, Groningen, Holland
- 050-2011520
- info@onlineticketshop.nl
- www.onlineticketshop.nl
Fik en voucher da Aerosmith koncerten…
Fik en voucher da Aerosmith koncerten blev aflyst. De har ingen arrangementer man kan bruge voucheren på.. !
Hold jer væk
Dårlig oplevelse
Købte billetter til koncert i København. Aflyst pga. COVID19. Ikke mulighed for at få penge refunderet - værdien af billetterne refunderet via voucher. I en lang periode har det ikke været muligt at bruge denne voucher, da selskabet ikke længere udbyder nogle former for koncerter eller events.
Aldrig køb herfra !!
Aldrig køb herfra !!! Købte til koncert der blev aflyst - fik voucher som ikke kan bruges da de ingen koncerter eller arrangementer har at bruge den på:(((
Svindel
Jeg har også købt for 7000 kr Celine Dion billetter og fået en voucher som jeg IKKE kan bruge fordi de ikke tilbyder nogen koncerter. Det er total tyveri!!!!! Jeg er rasende
SCAM - Celine Dion
SCAM - Celine Dion
Der er klart tale om rendyrket svindel, som jeg agter at melde til det Hollandske politi.
Jeg har i 2019 købt 2 billetter til en samlet pris 6700 kr. og senest har vi modtaget en mail om at koncerten er aflyst.
Jeg har den 29/6 på selskabets opfordring sendt mine bankoplysninger til brug for refundering.
Der er intet sket i de 3 måneder.
Da jeg ved at Celine Dion ikke har modtaget en krone, kan jeg kun konkludere at billetbureauet er stukket af med kassen.
Jeg har tænkt mig at grave dybt i sagen, da jeg ikke vil finde mig i det.
Hold jer fra dem
Hold jer fra dem. Det er tyveri! Vi har fået voucher for aflyst Celine dion koncert, men de tilbyder nu ingen koncerter! Deres hjemmeside har ingen oplysninger og al kontakt er umulig. De har bogstaveligt talt stjålet vores penge.
Koncert billetter
Koncert billetter
Jeg købte 2 stk celine Dion billetter tilbage i oktober 2019. Jeg skulle købe 2 af gangen, selvom jeg bare skulle have en. Så jeg måtte grave dybt i lommerne for at finde de små 5000 kr til billetterne, og ja det var to billetter til en af de første rækker, og jeg er stor fan af Celine Dion så jeg måtte bare købe dem. Så kom vi til 2020 hvor den så blev udsat pga corona og det samme i 2021 herfra havde jeg svært ved at finde dato for at kunne være med til koncerten pga job og jeg ønskede at returnere billetterne. Men næ nej det kunne jeg ikke. Kun hvis det var artisten selv der aflyste koncerten. Så i 2022 blev koncerten udsat igen pga sygdom hos Celine Dion.og så her i 2023 kom den knusende nyhed at Celine måtte aflyse helt pga hendes sygdom. Og selv her da jeg så spurgte ind til om jeg så nu kunne få mine penge tilbage var første svar at det kunne jeg ikke, men jeg kunne få en voucher… hvad dælen skal jeg bruge den til??? Jeg købte billetter til celine Dion koncert og ikke alt muligt andet. Jeg ville aldrig købe så dyre billetter til evt. andre artister. Det var kun fordi det var Min Celine Dion ❤️ den blev så aflyst af artisten selv her 4 gang. Og gudskelov til min fordel, så fordi billetterne var mere end 1 år gamle og det var artisten selv der aflyste, sendte de mine penge retur. Men jeg må indrømme at pga af alt det bøvl der har været i første omgang og pga den langsommelige proces med at få pengene retur efter at skrive flere gange på mail og whatsapp kan jeg ikke give mere end 3 stjerner. Men er dog taknemmelig for at jeg fik mine penge retur. Tak for det. Men det ville klæde jer at få en bedre kundeservice, så man ikke er bange for at brænde inde med mange penge for dyre billetter som man så skal bokse med få at få retur.. Håber inderligt at Celine Dion bliver rask og jeg en dag kan opleve hende på første række 🙏🤞❤️
Svindel
Desværre havde min kone en drøm om at se Celine Dion tilbage i 2019. men som så blev udsat pga. Corona og efterfølgende pga. Celine Dions helbred. nu står vi så her 4 år efter og har betalt over 4.000,- kr. for to billetter i Royal Arena. Ingen penge retur ingen Vouchers ... ingen ting. Jeg kan kun råde alle til ikke at handle med dette fusker firma.
Hvis der er andre der har haft samme problem mener jeg vi skal gå sammen for at få vores spilde penge. Jeg er kar til kamp !
3. Gang Aflyst koncert uden ny dato
Jeg har købt billetter til Il Divo i 2020, flyttes pga corona til først 2021 og derefter til 2022, hvor den aflyses uden ny dato. Har skrevet afskellige gange uden at få svar, så tænker farvel 1700 kr (som forøvrigt er overpris). Ved godt at det ikke er Onlineticketshop der aflyser - men de kunne da i det mindste svare, de er jo godt betalt.
Dyre lærepenge og sidste gang jeg køber billetter hos dem.
Hvis jeg kunne havde det fået minus!
Hvis jeg kunne havde det fået minus!! Har som så mange, hvis ikke alle andre mistet alle mine 2600kr ! Aflyst suspekt koncert i 2020 og fik en voucher, tænkte puha men finder ud af at de jo ALDRIG har koncerter i DK. Nu svarer de sjovt nok ikke på mails og ikke nogen af deres tlf nr virker!!! Svindel og humbuk!!!!! Scam... virkelig trist!
Det er det værste snyde firma,har…
Det er det værste snyde firma,har ventet i 2,5 år for at komme til koncert med Andre Rieu, og så havde i solgt mig falske biletter,i skulle dælme skamme jer.
Ja svar får jeg nok ikke 🤬🤬
I 2019 købte vi billetter til Gabriel…
I 2019 købte vi billetter til Gabriel Iglesias som desværre bliver udskudt på grund af corrona, det var der ikke noget at gøre ved.
Men da vi finder ud af at den nye dato er en vi ikke kan komme på kontakter vi på mail ticketmaster flere gange uden noget som helst respons. Det er jo ikke fair for forbrugere, der har bestilt billetter til en dato og som så ikke kan på en dato 3 år efter, bare at miste sine penge fordi ticketmaster ikke vil svare når man kontakter dem.
De kan da heller ikke gemme sig bag den regel at de må gøre hvad de vil fordi de holder til i Holland, alle andre skal jo også holde de danske regler.
Hold da op hvor kan man føle sig snydt
Hold da op hvor kan man føle sig snydt. Min mand købte to billetter til Bryan Adams i 2018 til mig i fødselsdagsgave. Koncerten er gentagende gange blevet udsat pga corona, men i går skulle dagen være i Horsens. Vi køre til koncerten og opdage til vores store ærgrelse at billetterne er ugyldige. Der står et andet navn på dem og den oprindelige ejer har bedt om refundering. Igennem 3 år har selskabet sendt mails til min mand at nu var det nu og vi kunne stadig bruge de samme billetter selvom koncerten var blevet udsat. Min mand har betalt ca 1800 kr for dem og nu kan vi bare vinke farvel til dem.
FUSKE FIRMA!!!!! Tænkt i vil være det bekendt
aflyst koncert
aflyst koncert, ingen penge tilbage istedet tvinger de mig til at købe et andet produkt af dem. klamt...
Fusk!!!
Fusk!!!
Jeg modtog billetter med et andet navn og en anden købsdato.
(Hvor kunne jeg være så dum at købe fra dem) det er fusk fusk fusk. Du glæder dig til en oplevelse men bliver enormt skuffet når du finder ud af at de både har taget dine penge og en god oplevelse fra dig. Øv.
Nik og Jay koncert maj 2022 aflyst
Nik og Jay koncert er rykket tre gange, og nu er koncerten den 13. maj blevet aflyst. Har bedt om pengene retur men får besked på at vi kan få en voucher - svindel og humbuk. Fatter ikke at Royal Arena bruger dette firma til styring af billetkøb. Svindel.
Aflyser og vil ikke betale penge tilbage
Onlineticketshop aflyser en koncert med Bryan Ferry til marts, nu for anden gang med henvisning til corona. De vil ikke betale mine 2647 kr. tilbage, og siger jeg bare kan se noget andet i stedet. Men de holder meget få events på sjælland, og dem de har annonceret, er ikke noget for mig. Finder jeg ikke noget inden to år, så snupper de pengene. Det er en meget ringe forretningsmoral.
Svindel
Aflyser pga corona, de har købt billetter gennem ticketmaster som udbetaler det fulde beløb for den oprindelige billet, men de nægter selv at udbetale pengene videre og beholder dem selv.
De påstår at man får en voucher, men har ikke set den endnu efter flere måneder.
Svindler
Svindler, svindler og svindler!!!
Jeg skulle have været til Suspekt koncert, men som alle ved herinde så får vi ikke refunderet pengene og stedet for en værdikupon til en anden koncert, men hvornår bliver den tilsendt??
Jeg er så skuffet over at der er nogen mennesker der kan sidde tilbage med en god smag i munden, når de har narret penge for alle dem som troede de var et "loyal" firma. Det er ussel og et forbandet svineri!!!
Jeg har krav på mine penge eller vochers, så det skal bare sendes !
Snydere og tyveknægte!
Snydere og tyveknægte!
En Suspekt koncert er blevet aflyst på grund af corona, og pludselig vil de ikke refundere pengene, men derimod give en voucher på beløbet. Det er bare slet ikke det jeg har lyst til!
Jeg er så harm over den dårlige kundeservice, og manglende forståelse for deres kunder. Jeg vil aldrig bruge deres side igen, og vil advare alle jeg kender mod dem. Ingen fortjener at blive fanget i deres net.