Tar alltför lång tid på sig att svara. Tog en månad för att komma fram till ett beslut, hadee kunna blitt gjort på en uke. Flera olika personer som tar del i samtalet, men bara en som kan ta avgöre... Se mere
Virksomheden har svaret
Sämsta försäkringsbolaget och bedrar kunder, hyrde en bil som tidigare var skadad och det syns även på tidigare bilder innan hyresperioden som jag sedan fick stå skyldig för och betala 10000kr för någ... Se mere
Virksomheden har svaret
Beställde tansport via Tippatapp för en spegel jag köpt. Spegelglaset hade gått sönder under transport, och jag märkte även att ett ornament hade skadats och satt löst. Skickade iväg ett mejl till Omo... Se mere
Virksomheden har svaret
Tog en försäkring för min husvagn undertiden jag hyrde ut den, men dom ville inte ersätta mig trots att skadan hände undertiden vagnen var uthyrd. Jag skrev "Jag håller på att förbereda en varnin... Se mere
Virksomheden har svaret
Försäkringar, on demand. Omocom är ett svenskt försäkrings- och insurtechbolag som distribuerar API-baserade och sömlösa försäkringar. Omocom jobbar med plattformar som strävar efter att öka användandet av befintliga resurser, för en mer hållbar framtid.
Birkagatan 1, 11336, Stockholm, Sverige
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Rent bedrägeri, hyrde ut min nya bil via Gomore. Fick hela bilen skadad, nu vänder dem ryggen och ersätter inte skadorna. Trots avtal och den trygghet dem utlovar till mig uthyrare.
Rekomenderar alla att hålla sig borta från Omocom samt uthyrningstjänsten GoMore.

Besvarelse fra Omocom
Mycket smidigt att komma fram till kundtjänst/kundservice. Snabba svar tillbaka. Enkelt att ha och göra med er, smidig & snabb lösning på mitt skadeärende.

Besvarelse fra Omocom
Det är mer hedervärt att tigga på gator än att lura de oskyldiga på pengar, era bedragare!

Besvarelse fra Omocom
De kommer fråga dig att kontakta säljaren och be om reklamation. Så här gör inte försäkringsbolag.

Besvarelse fra Omocom
Jättesnabb och effektiv handläggning av mitt ärende, ersättning beräknad och utbetald inom 24 timmar. Mycket positiv erfarenhet, tack Omocom!

Besvarelse fra Omocom
Omocom erbjuder en värdelös försäkring som ändå inte gäller om ditt uthyrda objekt via hygglo går sönder vid normal uthyrning.
Såvida inte hyrestagaren tappat/slagit i din maskin, enbart en drullehändelse för då gäller tydligen försäkringen.
Inte lätt att få sin hyrestagare att erkänna om din maskin hanterats felaktigt/tappats/slagit i etc.

Besvarelse fra Omocom
Snabb hanläggning, bra bemötande! Riktigt bra :)

Besvarelse fra Omocom
Mycket bra försäkringsbolag.Som hjälpt mig mycket.Och snabb återkoppling.

Besvarelse fra Omocom
I will always insure my moves from now on. I paid 89sek for 10,000 coverage. Sure enough they damaged something in the move and with very little work, I was reimbursed for the repair. Don't take a chance. You're not always using professional movers!!!!!

Besvarelse fra Omocom
Köpte en soffa som transporterades med TipTapp. Transportören skapar så stora skador i soffan så att det är revor i tyget och på hörn.
Svaret från Omocom: Försäkringen kan ge ersättning med 20% då det inte är någon större skada som påverkar funktionen.

Besvarelse fra Omocom
Jätte bra utmärkt arbete och snabb svar på frågor och ärendet lika till

Besvarelse fra Omocom
Försäkringen avskriver sig från allt. När skadan väl är framme så finns det ingen hjälp att få. Under all kritik! Min vanliga försäkring skulle täckt skadan, men inte vid uthyrning. Omocom täcker inte skadan. I mitten står jag tydligen oförsäkrad.

Besvarelse fra Omocom
Riktigt usel firma. Ingen verklighets anknyttning.

Besvarelse fra Omocom
Totalt usla. Kräver underlag som inte framgår av avtal. När jag ber om var det står i avtalet får jag en text där det inte alls framgår.
Uppdatering: Återigen har Omocom hänvisat, se nedan, till en del i avtalet där det inte framgår överhuvudtaget att en kund måste uppsöka en reparatör. Jag har svarat på alla frågor de har ställt och redovisat alla omständigheter. Som sagt varnar jag alla för detta bolag.

Besvarelse fra Omocom
Hade problem med en vara jag köpte från blocket, Omocom tog hand om mig otroligt bra och löste mitt problem snabbt och proffsigt. 100% positiv upplevelse av Omocom!

Besvarelse fra Omocom
Skrämmande lurendrejeri. Ersätter inte enligt utlovade villkor som förmedlats via Blocket.
Håll er borta.

Besvarelse fra Omocom
Snabb handläggning av skadeanmälan och utbetalning för skadan.

Besvarelse fra Omocom
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.