BLIV VÆK FRA DETTE STED. DE SCAMMER DIG. Sad igår nat på nogle spillemaskiner. Med mine sidste 400 Kr købte jeg et bonus buy på "Wanted" Fra hacksaw. Jeg "Vandt" 2800x Som var 5600 kr og var helt... Se mere
Hurtig og konkret kritik, hvordan Søren kan man ikke se hvilke hold man har givet handicap fordel på sit odds under igangværende spil ? Kan desværre ikke vedhæfte billede, men skreve... Se mere
Nogle mænd sidder og råber i en bil, som om de skal ud og hærge hele Danmark. En mand står og smadrer ejendele, da kærsten kommer hjem og lejligheden er besat af bøller. Sådan præsenterer NordicBet... Se mere
rimeligt casino meger meget få tekniske problemer..de giver for lidt gratis freespins men dog så harjeg vundert nogle almindelige beløb-de udbetaler kvikt og uden brok.. enenk... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos NordicBet har vi et kæmpe udvalg af gode spiloplevelser til dig! Søger du betting med gode odds? Eller er du ude efter den fantastisk gode atmosfære i vores casino med automater, online poker og en masse andre spil i høj klasse? Ja, så skal du ikke lede længere.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hold jer lang væk fra…
Hold jer lang væk fra dem!!!!!!!!!!!!!!!!
Prøvet at spille deres roueltte hvor den blev ved med at fryse siden og auto-play heletiden. Har miste 3600 kr på ingenting jeg har trykket godkend til spin på. Så hold jer væk fra den her hjemmeside

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Nordicbet vil helst ikke udbetale…
Nordicbet vil helst ikke udbetale gevinster..

Hold her langt væk
Hold her langt væk.
Har over to måneder prøvet at få udbetalt gevinst.
Først godkender de efter at sende mindst 10 forskellige dokumentationer. Bagefter da den ikke kan udbetale har de blokeret i snart 2 måneder.
Jeg havde 7300 op kontoen og den har i al tiden været spærret. Men opdager pludselig at der er trukket 700kr under transaktioner pågældende dag.
Ligeledes dokumenterne de ønsker nu, er en umulighed forsrpøgesel og kan ikke skaffes. Kundeservice sender mig igennem samme proces med krav om oploading som skal godkendes på mail, for at afvise og igen. Først skal det til deres mail på pdf og så på hjemmesiden. Men igen har bevis på den konkrete overførsel. VIL ALDRIG ANBEFALE TIL NOGEN

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Fantastisk start tilbud. Ingen problemer med udbetaling.
Jeg skriver en anmeldelse mest fordi jeg ikke kan genkende de negative på siden.
Jeg oprettede en konto, og fik 100kr. freebet, 10 gratis spins, og 50 kr. i casino. 160,- ialt.
Efter spins og casino udbetalte jeg 200,-. Bortset fra at de ville have et billede at mit sygesikrings kort, og derefter nægtede at modtage det fordi de syntes min konto var valideret, så fik jeg mine 200,- bank overført.
Bemærk at mimimums beløb de vil udbetale, men det er ikke værre end du kan indbetale lidt for at komme over, og så udbetale det hele.
Jeg har lagt mærke til at det 100kr. freebet, ser det ud til at man kun får overskudet af ens bet udbetalt. Dvs. hvis mit bet på Danmark til 2.5 går igennem, får jeg "kun" 150, og ikke 250. Det er fint nok.

Gode odds
Gode odds. Har kun oplevet hurtig kundeservice og problemfri udbetaling i forhold til andre betting sider.
Deres app kunne godt optimeres så derfor 4 stjerner.

Gavmild velkomstbonus, fint slot-udvalg
NordicBet har nok den bedste velkomstbonus jeg har oplevet på det danske marked. Man får omtrent 160kr i spilleværdi uden indbetaling til sport betting, live casino og freespins uden efterfølgende krav til gennemspilning.
Jeg udbetalte de penge jeg vandt uden problemer — og uden at have indbetalt penge på noget tidspunkt.
Jeg har kun benyttet mobil-app'en som ikke er noget at prale af, men den fungerer som den skal og er sammenlignelig med kvaliteten af andre apps på markedet. Udvalget på casino slots er pænt, det eneste man kunne ønske sig er, at RTP på de forskellige spil var angivet når man åbner dem.
Det største problem fra min side er, at jeg ikke har modtaget nye tilbud eller kampagner siden min velkomstbonus. Der er konkurrenter på markedet der bliver ved med at smide tilbud i hovedet på mig, så jeg vælger at tabe mine penge dér.

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Hurtig og konkret kritik på handicapvæddemål
Kan desværre ikke vedhæfte billede, men skrevet står på min kupon:
Randers
AGF
Dit væddemål: uafgjort +1
FCK
BIF
Dit væddemål: uafgjort -1
Virker ikke gennemtænkt.
En generel tilfreds kunde der holder sig fra ‘gratis bonusser’.

Forfærdelig Bettinghjemmeside
Udebetalings processen er forfærdeligt idet du skal verificere dine oplysninger på hele 4 måder og selv efter 4 dage har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Har aldrig oplevet denne form for bekræftelse på nogle andre hjemmesider. Derudover er der ingen mulighed for byg-selv væddemål på fodbold, dårlig optimerede app til computer, logger dig ud efter 1 kvarters inaktivitet... Kan ikke anbefales til nogen.
Aldrig har jeg oplevet svindel på højre…
Aldrig har jeg oplevet svindel på højre plan end her! Jeg har forsøgt at få udbetalt mine penge 14 dage nu og uden held. Har indsendt alle nødvendige dokumenter, billeder osv osv.. men de finder hele tiden på noget nyt
Har indsat ca 2000 kr på få dage og…
Har indsat ca 2000 kr på få dage og udbetalt 0 kr - aldrig har jeg oplevet så ringe en rtp - der ingen bonusser - eller payback på indbetaling af nogen slags - det er sikkert en god betting side men casino skal i ikke spilde jeres penge på

Besvarelse fra NordicBet Danmark
I får 5 stjerner for indbetaling ( det…
I får 5 stjerner for indbetaling ( det tager ca 30 sek )og gode odds. I får 0 stjerner for udbetaling. Ville bare prøve at se om det virker og tænkte 60 kr bliver en smal sag, men det kræver nærmest en hjerneforsker for at bryde den ligning. Det er endnu ikke lykkes mig st få udbetalt de 60 kr, trods alt er iorden. Se at få bragt ubetalings iorden, ellers må jeg gå tilbage til Danske spil istedet( Oddset ) . Det virker trods alt. Ved de 2 typer af ubetalingsmetoder i har og det er lige meget hvilken en jeg trykker på, står der “ The selected payment method is currently unavailable. Please, select an alternate payment method or try again later.”? Men der er ikke andre at vælge imellem udover de 2 I har!! ( jeg har prøvet i 2 dage nu.

Udbetaling fra Nordic Bet lugter
Når man indbetaler på Nordic bet, kan man indbetale via mobilepay, hvilket bliver verificeret af nemide´ og der er mange forskellige muligheder for indbetaling. Når gevinst skal udbetales er mulighederne pludselig få og ved udbetaling via bankkonto, skal man pludselig uploade billeder af sygesikringsbevis, pas eller andet. Det har jeg ikke oplevet noget andet sted og virker temmeligt bizart. Jeg kan ikke forstå, at spillemyndigheden tillader siden...den burde lukkes.
NordicBet
Kan kun give en super god anmeldelse af NordicBet. Har lavet 15-20 udbetalinger og de står på min bankkonto inden for 10-20 min, det er der mange spiludbydere der kunne lærer noget af. Kan godt forstå at nogle bliver frustreret omkring deres spørgeskemaer om spilafhængighed Tror det ville være godt hvis i NordicBet lavede et afkrydsningsskema, istedet for et hvor man skal skrive en halv roman.
Her kan man godt spille med ro i maven.
Mvh
Kenneth

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Det er desværre et af de betting sider…
Det er desværre et af de betting sider som gør udbetaling meget besværlig.
Først nem id registrering. Som burde være rigeligt. Man kan optage lån kigge i ens personlige ting med nem id.. men ak nej det ik nok. Men indbetaling behøver man ikke engang nem id.. der er de bedøvende ligeglade.
Når man så skal man sende 2 billeder af dit sygesikrings bevis forside og bagside..
Så nu tænkte jeg at jeg kunne udbetale.
Udbetaling annulleret fik jeg en mail på ..
Nu skal de gudhjælpene også have billeder af min netbank hvor der står navn og konto nr osv osv osv.. netbank kan man ik tage screen shot af. Dvs jeg skal tage et billede af min netbank med min mobil.
Har ik fået min udbetaling endnu så nu må vi se hvad det næste er de ber om ak ak ..
Jo vil lige tilføje en dårlig oplevelse.
Da jeg indbetalte 1 gang brugte jeg mastercard ... så da jeg ville udbetale til den konto kunne jeg ik da de ik udbetaler til mastercard.
Jamen så kloge mig tænkte , at jeg bare indbetalt 100 kr med mit dankort så også udbetalte de 100 sammen med de 900 som der stod på kontoen. Men ak ak . Kunne jeg ik.. fordi jeg havde inbetalt de 100 kr skulle jeg gennemspille de 100 før jeg kunne udbetale dem... så tabte jeg selvfølgelig dem.
Jeg kommer ik til at ligge en krone mere her det simpelthen for dumt.. vil på ingen måde anbefale dem til andre tværtimod! Danske spil er det nok bare med nem id. Og pluds de bare udbetaler til ens nem konto... imgen gennemspilnimgs krav til indbetalinger .. ingen billeder af sygesikring bank oplysninger osv osv... det helt godnat
Det en måde at få folk til at spille deres penge op istedet for at udbetale .. men de mister heldigvis mange kunder på dette.. jeg vælger fra!
skod firma,dokumentation er ugyldige…
skod firma,dokumentation er ugyldige til verificerings,de har fadme fået tydelige billeder,gider ikke døje med det skod de kan beholde den gevinst på 2000kr,skod firma ,lukket min konto for altid,snakker med en advokat

Korrupt
Jeg har lige vundet på italien. Jeg oddsede da de var bagud mod England, Em 2021
Tak til Nordicbet, som vælger at skrive "tabt" i kupon og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen.

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Vær opmærksom på at de har skrevet i…
Vær opmærksom på at de har skrevet i deres regler at det man indsætter skal gennemspilles minimum én gang, også selvom det ikke har noget med en bonus at gøre.
Det bliver forsvaret med at det forhindre hvidvaskning, men har aldrig oplevet sådan en regel på nogle andre danske spillehjemmesider.
Desuden skriver de i deres regler at der er et gebyr man kan betale hvis man vil have sine penge ud, uden at havde gennemspillet dem, dog er der ingen der kender beløbet på det omtalte gebyr.
Langsom support og underlige regler. 0 stjerner herfra.

HOLD DIG FRA NORDIC BET!
HOLD DIG FRA NORDIC BET!!
Jeg har nu forsøgt i en 3 ugers tid at udbetale mine gevinst penge, men uden held. De bliver ved med at påstå at de har brug for flere af mine informationer. Jeg har givet dem alt.. Pas, kort, adresse, sygesikring, konto oplysninger, men alligevel vil di ikke verificere min konto og udbetale mine penge. Jeg frygter at jeg er blevet fusket og at de vil beholde mine penge og videresælge mine informationer. Deres support team og informanter kaster dig rundt som en bold og fortæller dig at det hele er undervejs, men der sker ingen ting.. Så for din egen skyld HOLD DIG FRA NORDIC BET!!
Mvh. Bertil

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Aldrig har jeg oplevet en mere…
Aldrig har jeg oplevet en mere inkompetent virksomhed.
De holder en for nar,
De tilbageholder midler,
De vil ikke udbetale det fulde beløb jeg havde stående på min konto,
De kan ikke overholde deres egne løfter som står skrevet på deres hjemme side, med hensyn til deres svars tider,
Deres medarbejdere kan ikke stå til ansvar for deres fejl og ligger på hvis man er en smule frustreret i røret, over ovenstående..
Kort og godt, hold jer fra NordicBet, skandale virksomhed..!

Besvarelse fra NordicBet Danmark
Et af de eneste firmaer som ikke…
Et af de eneste firmaer som ikke tilbagebetaler efter Eriksen episoden. Ingen grund til at bruge dem. Hop hellere et andet sted. De har ikke noget de andre ikke har