NordicBet Danmark Anmeldelser

1,8

BLIV VÆK FRA DETTE STED. DE SCAMMER DIG. Sad igår nat på nogle spillemaskiner. Med mine sidste 400 Kr købte jeg et bonus buy på "Wanted" Fra hacksaw. Jeg "Vandt" 2800x Som var 5600 kr og var helt... Se mere

Hurtig og konkret kritik, hvordan Søren kan man ikke se hvilke hold man har givet handicap fordel på sit odds under igangværende spil ? Kan desværre ikke vedhæfte billede, men skreve... Se mere

Nogle mænd sidder og råber i en bil, som om de skal ud og hærge hele Danmark. En mand står og smadrer ejendele, da kærsten kommer hjem og lejligheden er besat af bøller. Sådan præsenterer NordicBet... Se mere

rimeligt casino meger meget få tekniske problemer..de giver for lidt gratis freespins men dog så harjeg vundert nogle almindelige beløb-de udbetaler kvikt og uden brok.. enenk... Se mere

1. Bettingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos NordicBet har vi et kæmpe udvalg af gode spiloplevelser til dig! Søger du betting med gode odds? Eller er du ude efter den fantastisk gode atmosfære i vores casino med automater, online poker og en masse andre spil i høj klasse? Ja, så skal du ikke lede længere.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Advarsel : BRUG IKKE NORDICBET 🚨🚨🚨

Jeg har ventet 13 dage på en udbetaling nu. Jeg har sendt dokumentation til dem også fra min bank som dokumenterer at de 1000 kr aldrig er gået ind men alligevel blir man spist af med det samme svar at de ikke kan sige spor om hvor længe der går... Fraførslen har også sit eget unikke ref nr så det burde være nemt at checke... Ihvertfald skal en kunde aldrig vente i uvished på penge....
Jeg kan Absolut ikke anbefale nogen at bruge nordicbet.. Magen til ringe og uacceptabel kundeservice skal man lede længe efter.. Har også bedt om at blive ringet op af kundeservice eller en supervisor men det nægter de...
BRUG ALDRIG NORDICBET

PS. Til nedenstående svar fra Nordicbet.... LANG LANG SØFORKLARING OG PRØVER AT TØRRE ANSVARET AF HOS JERES UDBYDER. DET KAN JEG SOM KUNDE IKKE BRUGE TIl EN PIND...DET ER JERES ANSVAR!!!!! HAR VENTET NÆSTEN 2 MDR PÅ MINE PENGE OG HELE TIDEN HAR I FRASKREVET JER ANSVARET OG SAGT AT DET VAR MIN BANK.... JERES UDBYDER ER JERES ANSVAR IKKE JERES KUNDER OG JEG FORVENTER AT FÅ EN KOMPENSATION FOR DET HER TOTALT UACCEPTABLE FORLØB.... FORSÆTTELSE FØLGER NÅR JEG HAF FØET SVAR FRA JER

SVAR 2/
UFATTELIGT, VI ER ENIGE OM AT DET ER JERES ANSVAR???? SÅ LAD VÆRE MED AT TØRRE DEN AF ANDRE STEDER... DET ER JERES ANSVAR OG DER ER GÅET 2 MÅNEDER.... DET ER TOTALT UACCEPTABELT OG JEG SOM KUNDE KAN IKKE BRUGE TIL EN PIND AT I BEKLAGER OG AT I GODT VED DET HAR TAGET ALT FOR LANG TID... BLA BLA BLA.... DET KAN JEG SOM KUNDE IKKE BRUGE TIL NOGET.... ALLE ANDRE SERIØSE VIRKSOMHEDER VILLE ANERKENDE AT DET VAR SKET EN TOTALT UACCEPTABEL FEJL I OG MED AT DET HAR TRUKKET UD I NÆSTEN 2 MÅNEDER OG VEDSTÅ SIG SIT ANSVAR OG KOMPENSERE EN KUNDE DER HAVDE VÆRET UDE FOR LIGNENDE FORLØB..... JEG VED IKKE HVOR MANGE TIMER JEG HAR BRUGT PÅ DET HER OG HELE TIDEN HAR I SAGT AT FEJLEN LÅ HOS MIN BANK.. MENS DEN LÅ HOS JER (, JERES UDBYDER).. DET ET ABSOLUT IKKE IORDEN OG JEG FORVENTER EN KOMPENSATION....FORSÆTTELSE FØLGER OG JEG FØLGER DEN HELT TOL DØRS!!!!

6. juli 2022

Hej Michael.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre din uheldige oplevelse med din udbetaling og vil derfor blot her forklare lidt nærmere hvad der er sket og hvad der er blevet gjort.

Du har i forbindelse med din udbetaling valgt, at benytte Trustly, som er en betalingsudbyder, som laver direkte bankoverførsler mellem dem og din bank, når du beder om at vi sender pengene via deres platform. - I 99 % af tilfældene som vi kan se med alle dine andre udbetalinger du har lavet imens denne sag stod på, så sker dette automatisk indenfor 15 minutter så længe du er verificeret og din bank samarbejder med Trustly. I meget få tilfælde kan der ske tekniske fejl i den elektroniske kommunikation mellem Trustly og din bank og pengene ikke kommer frem og der skal vi for at starte en undersøgelse med Trustly bede om den dokumentation som du sendte til os og vi sætter stor pris på dit samarbejde for vi kan se, at du fulgte vores instruktioner for at kunne starte dette, og tjekkede med banken men pengene var desværre bare havnet i mellem din bank og Trustly. Altså havde vi givet pengene som du ville udbetale til Trustly og fejlen var sket der imellem og med de informationer som du gav os løbende, har vi ligesom du gjorde med din bank skubbet til at det kunne blive løst.

På grund af dit samarbejde, så endte vores betalingsudbyder med at finde fejlen og pengene blev ført tilbage til din spillekonto og vi har sendt pengene til dig igen, som gerne skulle komme frem indenfor 2-5 hverdage.

Vi takker for din tålmodighed og forståelse i denne sammenhæng og forstår selvfølgelig at det har været frustrende at være fanget i midten i den her sitaution. Men vi krydser fingre for alt er i orden nu, skulle du mod forventning løbe ind i nogle problemer så er vi klar på chat, alle ugens syv dage mellem 8-24 eller på mail support@nordicbet.dk

Hej igen Michael.

Vi forstår din frustration for det har været en lang sag. Vi må fra begge sider arbejde med de informationer som vi får i løbet af sådan en sag og vi har i forløbet fået at vide at der ingen fejl var, og pengene burde have været på din konto og kunne findes, men fordi pengene ikke dukkede op hos dig og din bank ikke kunne finde dem, så forsatte vi undersøgelsen med de ting du fortalte os.

Vi håber som sagt at pengene når frem de kommende dage. Skulle du have yderligere spørgsmål eller noget som du skulle være det mindste i tvivl om så tøv ikke med at kontakte os på de førnævnte muligheder.

Du ønskes igen en rigtig god dag.

Forfærdelig kunde service.

Forfærdelig kunde service.

Spil hellere på alle andre hjemme sider end denne, jeg har lagt over 10.000kr ind og har ikke vundet enndu. Korrupt hjemme side.

Håber de går konkurs!

23. juni 2022

Hej Mathias Hansen

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre du har haft en spilleoplevelse som var negativ på vores side, det er bestemt ikke det vi bestræber efter, da det er vigtigt for os at alle vores kunder har det sjovt og nyder at spille hos os.

Casino spil er et spil om chance , og derfor er et bestemt resultat aldrig garanteret . Vi garantere for at vores spil er fair og sikre for alle kunder, og for at kunne opnå dette benytter vi en tilfældigheds generator for at sikre at alle spillerunder er unikke.

Casino spillemaskinerne har i sig selv ikke har nogen hukommelse, som betyder, at du kan tabe 3 gange i træk samt vinde 3 gange efter hinanden. Dette er hvad der gør Casino spil så spændende da du aldrig ved på forhånd, hvis du vil komme ud som en vinder eller ej. Det er fuldt forståeligt at man finder det frustrerende, når det føles som om heldet ikke er på din side, og jeg er ked af at høre, at det påvirker din oplevelse i vores casino.

Hvis du føler du har været meget uheldigt på det sidste, kan jeg anbefale at du prøver et andet bordspil eller en anden af vores spillemaskiner. Vi har et stort udvalg af spillemaskiner og jeg er sikker på du kan finde en du synes om.

Til sidst vil jeg gerne takke dig for din feedback endnu en gang og skulle du havde yderligere feedback eller spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice som er klar alle ugens syv dage mellem 8-24 på chat og vores email support@nordicbet.dk

Ingen gevinster

Ingen gevinster, og man taber hurtigt 1000 kr på 10 kroner spins

22. juni 2022

Hej Kasper Krafting

Hvis du føler du har været meget uheldigt på det sidste, vil jeg anbefale at du evt. sætter din indsats ned for hvis man er uheldig på dagen så går 10 krs spin rigtig hurtigt som du selv nævner (100 spins*10 = 1000 kr satset) og så kan du være uheldig at få lidt retur på de spins, du kan naturligvis også være heldig og ramme en masse gode gevinster, men hvis du føler det går for hurtigt, så har du flere chancer for at være heldig med en lavere indsats og dermed sprede spillet over længere tid, dertil kan det anbefales at prøve en anden maskine hvis du ikke føler heldet er med dig, vi har et stort udvalg af spil og er sikker på du kan finde en du synes om.

wth??

de har lige anmodet mig om 500kr og jeg har legit aldrig hørt om dem før???

7. juni 2022

Hej Laura.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre at du har fået en anmodning du ikke har lavet. I denne besvarelse vil vi blot forklare hvorfor det kan ske og hvad du kan gøre når det sker.

Vi har MobilePay som en af vores betalingsmetode, og når du bruger MobilePay til at indbetale med så skal man som kunde på deres platform skrive sit nummer ind for at få en anmodning om at indbetale til os og godkende det. Det som kan være sket for dig er at du evt. har 12 34 56 78 som nummer, men en kunde ved NordicBet har 12 34 56 79 som telefonnummer men så kommer til at skrive dit nummer ind ved en fejl fordi de taster et tal forkert. Når det sker skal du blot afvise betalingen som vi regner med du har gjort.

Skulle du have godkendt betalingen til os, så tøv ikke med, at kontakte os pr mail på support@nordicbet.dk med et skærmbillede af transkationen fra MobilePay og så kan vi spore betalingen og guide dig nærmere derfra.

Håber overstående gav et bedre indblik i hvad der kunne være sket, ellers tøv heller ikke med at skrive til overstående mail med uddybende spørgsmål

korrupt

de tilbyder odds på korrupte "ebasketball" kampe, hvorfor f... kan man lægge på sådan noget hos jer? det er 2 venner der sidder og spiller mod hinanden, de taber kampene som de vil. men i synes åbenbart at det er fint at jeres kunder kan spille på kampe der er aftalte? føj for s4tan

5. juni 2022

Hej dsff dsf.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på din feedback omkring vores EBasketball udbud. I denne besvarelse vil jeg blot forklare lidt nærmere om spillet og turneringen som vi udbyder.

Vi udbyder løbende forskellige Esports kampe fra alt fra CS:GO, DOTA til de mere sportsbaserede spil som FIFA og NBA 2K. Vores udbydere af disse kampe vil altid fungerer som liga eller cups hvor der er noget at spille for og det er en organisation bag disse events som altid vil overvåge potentielt snyd. Derfor tilbyder vi muligheden for at spille på dette ligesom andre konkurrenter også tilbyder de samme kampe på deres side.

Skulle du mod forventning opleve noget som du finder mistænkeligt, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice enten på chat eller via vores mail support@nordicbet.dk og vi vil altid tage enhver anklage seriøst og undersøge det.

Håber at overstående var med til at klargøre det lidt tydligere hvad disse EBasketball kampe er, skulle du have yderligere spørgsmål om dette eller andet som vi kan hjælpe med så er vi altid tilgængelige alle ugens syv dage, hele året rundt mellem 8-24 på chat eller på den førnævnte mail.

Venlig Hilsen
NordicBet.dk's kundeservice

Kundeservice er uduelige, dovne og...

Kundeservice er uduelige, dovne og...
Kundeservice er uduelige, dovne og fuldstændigt ligeglade.
Jeg blev bedt om at "genstarte min computer"..."prøve en anden browser"..."afinstallere og installere igen" og så videre af andre latterlige forslag.
Jeg fulgte deres forslag og brugte flere timer på at fejlsøge...
Problemet var verifikation...min konto skulle verificeres og det eneste de bad mig om, var at gen-installere deres poker klient. Jeg blev ikke bedt om at verificere min konto, d 18/8 2021 da jeg henvendte mig første gang. Jeg er aldrig blevet bedt om at verificere min konto før i dag d. 27/5 2022.
Min konto er over 2 år gammel, jeg har aldrig haft problemer med at hæve penge...så den verifikation lyder som en underlig undskyldning?
Jeg satte penge ind via poker klient, men blev tvunget til at tabe i deres casion, på grund af at de løj og at man skal spille indskud 1x før hævning!
Tæt på tyveri!!!
Jeg har udskrift af chat.

27. maj 2022

Besvarelse fra NordicBet Danmark

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre at du har oplevet problemer med siden og verificeringen af din konto.

Vi forsøger altid at hjælpe dig igennem Verificeringsprocessen, er noget som alle vores spillere skal igennem på et eller andet tidspunkt i sit kundeforløb, for nogle sker det tidligt, for andre sker det senere, det er en lang række faktorer der spiller ind for hvornår hvad det er, at vi som et licenseret spilleselskab skal efterspørge i forhold til dokumentation, dette er også med til at skabe et trygt spillemiljø.

Så det er bestemt ikke for at genrere dig, at vi beder om dokumentationene men blot en sikkerhed som vi skal sikre at vi har de rigtige oplysninger på dig og det er dig der spiller ved os. - Jeg kan se, at du fik tilsendt det dokument som vi skulle have opdateret i forbindelse med dette sikkerhedstjek og du har sidenhen kunne spille videre, tusind tak for din sammenhæng.

Skulle du opleve problemer i fremtiden så tøv ikke med at kontakte os enten via chatten mellem 8-24 eller skriv en mail til os på support@nordicbet.dk og så står vi klar til at hjælpe dig.

Du ønskes en skøn dag.

NordicBet.dk's kundeservice.

Verificering af konto godkendt,efter…

Verificering af konto godkendt,efter sent lønseddel kørekort sygesikringsbevis,udbetaler penge...så kommer verificere igen (bankkontoen)nej kun min bank og jeg ved hvad der står på bankkontoen..er sikker på det ikke er et lov krav fra nogle..logger ind med mitid.....

27. maj 2022

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Her hos NordicBet.dk vægter vi vores spilleres sikkerhed højt, og derfor bestræber vi os konstant på, at gøre det så nemt som muligt at spille ansvarligt og derfor skal vi på forskellige tidspunkter i kundeforløbet gøre forskellige sikkerhedstjek for, at sikre at vores spillere har det godt og følge de regulativer som vi er underlagt for at kunne udbyde pengespil. Vores mål er altid at skabe et trygt og sikkert spilmiljø for alle.

Nogle af disse tjeks skal vi lave internt og ved andre tilfælde skal vi bede om yderligere dokumentation som er det, vi kan forstå fra din anmeldelse er sket her.

Vi forstår, at det kan virke lidt ubelejeligt og derfor gør vi hvad vi kan for, at prøve at gøre det så simpelt som muligt og vi er altid klar til at hjælpe dig igennem situationen skulle du være det mindste i tvivl om noget i forhold til disse sikkerhedstjek. Skulle du ønske at samarbejde til at få adgang til at spille på din konto igen, kan du skrive en mail til support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Ricky" så jeg hurtigt kan finde dig og så kan vi løse det sammen.

Du nævner i anmeldelsen, at du logger ind med MitID og dette er også et teknologisk verificeringsredskab, til at bekræfte at der bliver logget ind med MitID, men det er ikke nok til, at vi som et ansvarligt spilleselskab kan nøjes med dette.

Håber at overstående gav et indblik i hvordan vores Know Your Customer-politik fungerer på NordicBet og vi vil som sagt rigtig gerne hjælpe dig igennem, så tøv ikke med at tage kontakt til os på vores mail skrevet ovenover.

NordicBet.dk's kundeservice.

Det kører af h til deres side

Det kører af h til deres side, der er ingen bonuser at komme efter, det eneste jeg fik ud af mine penge var en besked om en fejl 212 og nu føler man sig bare but fucket , totalt idiotisk side intet at vinde der inde hold jer væk fra det møg !!

2. maj 2022

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Casino spil handler om chancer, og derfor er et bestemt resultat aldrig garanteret . Vi garantere for at vores spil er fair og sikre for alle kunder, og for at kunne opnå dette benytter vi en tilfældigheds generator for at sikre at alle spillerunder er unikke og tilfældige.

Hvis du føler du har været meget uheldigt på det sidste, kan jeg anbefale at du prøver et andet bordspil, en anden af vores spillemaskiner. Vi har et stort udvalg af spillemaskiner og jeg er sikker på du kan finde en du synes om.

Skulle du opleve nogle problemer med spil som du nævner i din anmeldelse, eller har du nogle spørgsmål eller yderligere feedvack, så kan du kontakte os enten via vores live chat eller vores mail: support@nordicbet.dk hvor vi er tilgængelige alle ugens 7 dage, hele året rundt mellem 8-24.

Venlig Hilsen

Hold jer væk!

Hold jer væk! De gør alt for ikke at udbetale gevinsterne. De er ligeglade med verificering osv. indtil du går én gevinst, hvor de så beder om utroligt meget dokumentation, som i øvrigt altid bliver afslået fra deres side. Brug enhver anden bookmaker. Man må åbenbart heller ikke bruge deres app når man er i udlandet :)

13. april 2022

Hej MA.

Da du kun har skrevet din anmeldelse med intialer MA, kan jeg ikke finde din situation for at bekræfte om det er blevet løst, skulle det mod forventning ikke være det, så vil jeg bede dig om, at sende en mail til support@nordicbet.dk med Emnefeltet: "Trustpilot - MA", så jeg kan finde dig.

mht. appen i udlandet så er der visse regler Google Play og vi skal følge for, at sikre at spil ikke bliver foretaget i lande, hvor at gambling apps ikke må bruges. Derfpr kan appen desværre ikke bruges i udlandet i skrivende stund.

Håber overstående gav dig et bedre indblik i forhold til situationen, skulle du nogensinde få brug for hjælp med din NordicBet.dk konto, så er vi klar alle ugens syv dage hele året rundt mellem 8-24 på chat eller på den overstående mail.

Du kan kun tabe !

Uanset hvad så er der en regl imod kunder
Jeg havde spillet på danske Søren Kragh til at finde Flandern rundt i cykling ! Han stiller til start på alle lister officielt som Nordic Bet bruger ! på dagen men en time inden start melder han fra pga sygdom!!! Træls for Søren og jeg tænker at spillet annulleres da manden ik starter !

Jeg får en mail fra nordicbet at spillet er tabt pga sort på hvidt han ikke vandt !

Jeg læser reglerne for vinderspil og der står ingen refund med mindre han står
På startlisten ! Det gjorde han!!
Jeg får en små mopset mand i tale på hjælpecenteret ! Victor som syntes jeg ikke fatter en skid og henviser til deres anden regl hvor “med mindre han står på startlisten” er slettet og der kort sagt står ‘ vinder han ikke er pengene tabt uanset om han starter eller ej !

3. april 2022

Hej Frederik Harkjær

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre, at du havde en uheldig oplevelse i forbindelse med Flandern Rundt og vil derfor i denne mail blot forklar lidt nærmere om reglen som du skriver om i denne anmeldelse.

Vi tilbyder altid væddemål på diverse cykelløb i god tid før at løbet går i gang for at give mulighed for at placere penge på et spil på en rytter som du ser har en god chance til at vinde. Jo tidligere du sætter spillet, desto bredere er feltet af potentielle vindere og derfor så er oddset også typisk den tand højere, da det er risikoen du løber ved at satse på en rytter før løbet er gået i gang.

Dette kan ses ved følgende regel: "Vinderspil: Hvis den valgte deltager ikke starter i cykelløbet, vil spil være tabt, også selvom begivenheden gennemføres. Ingen refunderinger for deltagere, som ikke starter ved begivenheden... "

Vi forstår naturligivis ærgrelsen over at Søren Kragh ikke stillede op men det er risikoen ved at satse tidligere end racet er igang, Hvis du vil undgå dette i fremtiden, så kan du spille på rigtig mange løb live imens de er på ruten så er du sikker på at alle er inkluderet som er i løbet.

Håber overstående kan give et lidt bedre indblik i hvorfor, at væddemålet blev afgjort som det gjorde. Skulle du have nogle spørgsmål eller yderligere feedback er du altid velkommen til, at kontakte os enten pr. mail på support@nordicbet.dk eller via vores live chat som er åben alle ugens syv dage mellem 8-24.

HOLD JER VÆK

Kamp er annuleret PGa. De siger oddset fulgte den forkerte kamp, dette er sket 3 gange og sjovt nok alle 3 gange har jeg vundet på det, men de bliver ved med og sige det sker begge veje.. SÅ LAD VÆR MED OG BRUGE DENNE SIDE

15. marts 2022

Hej Rasmus Camin Jensen

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre om din oplevelse på vores side. I denne besvarelse vil jeg blot forklare lidt nærmere hvorfor vi kan være nødt til at annullere væddemål og hvad det er vi gør.

Vi forsøger altid at holde vores side så opdateret som mulig, men i meget få tilfælde kan tekniske såvel som menneskelig fejl ske og det lader til at du har oplevet det sidstnævnte her, - Når vi oplever fejl så annullerer vi alle spil der har været sat i perioden hvor fejlen har været der, dette gælder også spil som evt. havde været tabt som du selv nævner, da dette er den mest fair løsning at alle får deres indsats retur. Selvom vi naturligvis forstår ærgrelsen fra din side, når man følte man evt. havde fundet et godt odds, så skal vi sikre fair spil først for alle.

Håber overstående kan give et lidt bedre indblik i hvorfor at væddemål bliver annulleret, skulle du have nogle spørgsmål eller yderligere feedback er du altid velkommen til at kontakte os enten pr. mail på support@nordicbet.dk eller via vores live chat som er åben alle ugens syv dage mellem 8-24.

NordicBet.dk's kundeservice.

Jeg er blevet bestjålet på højlys dag

Jeg er blevet bestjålet på højlys dag. Direkte tyveri fra Nordicbet. Jeg mangler en kamp på en kupon. Og nej det er ikke en kupon til en 20er. Den kamp jeg mangler, mangler jeg bare et mål mere i. Uheldigvis så sker det utænkelige af kampen bliver afbrudt med adskilligere minutter tilbage. Kampen bliver ikke spillet færdig hverken den aften eller 36 timer efter. Men NordicBet har afgjort kampen som tabt. Dvs du som kunde skal betale for at kampe bliver afbrudt. Ikke noget med at lade odds gå i 1.0 så det var rimeligt for begge parter. De begrunder med at ifølge deres regler så kan kampe der bliver afbrudt efter det 80’ min blive afgjort som den stod da den blev afbrudt. Så det de fortæller mig er at hvis jeg smider 10.000 kr på et mål mere i det 79’ min af en kamp og den bliver afbrudt i det 81’ min så har du bare tabt dine penge. Øv bøv. De skaffer ikke kunder men skræmmer kunder. Hvis jeg var jer ville jeg holde mig langt langt langt langt langt langt væk fra disse tyveknægte. Jeg er fuldstændig målløs og troede faktisk en kort periode at medarbejder faktisk bare ikke anede hvad han snakkede om.

10. marts 2022

Hej Mort N.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre om din uheldige oplevelse på siden og vil i denne besvarelse først og fremmest takke dig for feedbacken som er givet videre til overvejelse men samtidig blot forklare lidt nærmere om afgørelsen ud fra din beskrivelse.

Det er ganske korrekt at vores regler skriver følgende: Alle væddemål er kun for ordinær spilletid, medmindre andet er angivet. Ordinær spilletid defineres ud fra den gældende forenings officielle regler. Mindst 80 minutter af kampen skal være gennemført, for at væddemål anses som gyldige. Ethvert væddemål, hvor resultatet med sikkerhed er kendt, før den regulære tid er ovre, eller før en kamp er afbrudt, vil blive afgjort uanset om 80 minutter er gennemført eller ej.

Dette er en general regel som du vil opleve ikke kun hos os men også ved andre spilleselskaber.

For selvom vi forstår din ærgelse over det så mener vi også det er en fair løsning at udbetale gevinster til de folk som har spillet på den anden side når langt størstedelen af kampen er færdiggjort og ville derfor også være ærgerlige over at blot at få deres indsats retur.

Håber at overstående kunne give lidt bedre indblik i hvorfor at afgørelsen på dit spil blev lavet ud fra denne regel.

Unødvendig lukning af konto

NordicBet udsender hvad jeg i min forstand vil betegne som et ligegyldigt spørgeskema vedrørende ansvarsfuldt spil, som jeg udfylder og derefter sender til dem. Der sker en fejl ved indsendelse, hvilket resulterer i en midlertidig lukning af min konto.
Der er intet galt med at man som Bettingsite opfordrer til ansvarsfuldt spil, selvfølgelig ikke. Dog kan det ikke være rigtigt at jeg skal igennem et langt spørgeskema 2 gange. - Det skal man så, har jeg erfaret igennem deres kundeservice, som forklarer mig at de er "nødsaget" til at modtage min besvarelse af spørgeskemaet, hvilket er noget vrøvl. "Nødsaget" er et ord der bruges hvis man fx er presset eller tvunget til at gøre noget pga. loven. Der står ikke noget i loven om at NordicBet er nødsaget til at holde min konto lukket pga. en fejl ved indsendelse af et 'ligegyldigt' spørgeskema. Så jeg går ud fra at det ikke er et lovmæssigt problem for dem at aktivere min konto. Ikke desto mindre vil de ikke aktivere min konto på trods af, at jeg forsøgte at bevise mit ansvarsfulde spil overfor dem igennem deres kundeservice.
Jeg har ingen venner som bruger NordicBet mere, og har selv kun brugt dem på grund af deres hurtige udbetaling gennem trustly.
Kan ikke anbefale Nordicbet som bettingsite, og vil anbefale andre som kun bruger dem grundet trustly's hurtige udbetaling, til at skifte over til Mr. Green eller måske Bet365, de har ihvertfald også trustly som mellemmand

7. marts 2022

Hej Julius Lykkegaard

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Her hos NordicBet.dk vægter vi vores spilleres sikkerhed højt, og derfor bestræber vi os konstant på at gøre det så nemt som muligt at spille ansvarligt og derfor kan vi fra tid til anden sende både spørgeskema og yderligere spørgsmål, for at sikre at vores spillere har det godt. For vores mål er altid at skabe et trygt og sikkert spilmiljø for alle.

Når vi ikke modtager svar på disse spørgsmål eller modtager resultatet af spørgeskemaet. Så vil vi altid hellere være på den sikre side og bloker en konto for yderligere spil og indbetalinger, til at vi sikre du som spiller ved os, er ok og komfortabel med at spille på dit nuværende niveau ved hjælp af de spørgsmål som den ansvarlige afdeling har afsendt, end blot at lade en spiller forsætte uden at gøre yderligere ved denne undersøgelse. Jeg kan ikke kommentere andre selskaber ansvarlig spil procedurer. Men vi ser det, som vores første og største ansvar at sørge for at spillere har det sjovt og spiller indenfor de

Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig igennem processen og du er derfor altid velkommen til at besvare spørgsmålene og sende spørgeskemaet ind til os på support@nordicbet.dk og så vil vi hjælpe med at det bliver tjekket så hurtigt som muligt i hverdagene hvis du skriver "Trustpilot - Julius" så jeg kan finde dig.

Håber at overstående gav et indblik i hvordan at vi arbejder med ansvarligt spil ved NordicBet.

Tom - NordicBet.dk's kundeservice.

jeg kan ikke få mine penge udbetalt har…

jeg kan ikke få mine penge udbetalt har sendt alle dokumenter, cancer nordicbet ren scam

3. februar 2022

Hej Marcus

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre at du er utilfeds med den service som du har modtaget i forbindelse med verificeringen af din NordicBet.dk konto.

Der kan være mange forskellige årsager til at verificeringen ikke er færdiggjort fra at der mangler bestemt dokumentation som er efterspurgt, billedet er ikke tydeligt nok eller noget helt tredje.

Dog kan jeg ikke se hvad årsagen kan være da jeg ikke kan finde dig ud fra dit navn som kun er "Marcus" her på Trustpilot. Derfor spurgte vi via Trustpilot's "Find Bruger" funktion om mere info om dig så vi kunne finde dig og løse det, men har desværre ikke hørt fra dig. - Skulle du mod forventning stadig ikke være verificeret eller har du nogle spørgsmål eller yderligere feedback så vil vi meget gerne høre fra dig på vores mail support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Marcus". Så jeg kan finde dig og undersøge det nærmere, skulle du løbe ind i andre problemer i fremtiden så tøv ikke med at kontakte os mellem 8-24, alle ugens syv dage, hele året rundt, på chat eller via overstående mail.

Vildledende væddemål

Vildledende væddemål.

De afgør væddemål til deres fordel.

15. januar 2022

Hej Dani H.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. - Vi er kede af, at høre, at du er utilfreds med afgørelsen af et væddemål ved os.

Vi kan forsikre at vi ikke vil afgøre væddemål til nogen bestemte fordele ud fra hvad der sker men forsøger altid at have regler til at have tydelige regler for de forskellige markeder som vi tilbyder på NordicBet.dk Derfor vil vi altid anbefale at tjekke reglerne inden du placere et spil her: https://www.nordicbet.dk/spilleregler/betting - Skulle du mod forventning stadig være i tvivl om hvordan et spil bliver afgjort eller ikke kan finde lige nøjagtig den regel som dit spil handler om, så hiv endelig fat i vores kundeservice på mail support@nordicbet.dk eller chat inden du placerer væddemålet, så er vi klar til at hjælpe mellem 8-24 hver dag, hele året rundt.

Håber at overstående kan hjælpe dig i forhold til at placere fremtidige bets.

Du ønskes en rigtig god dag

Tom - Nordicbet.dk's kundeservice.

Stort set umuligt at få udbetalt sine…

Stort set umuligt at få udbetalt sine gevinster. De skal se 1000 forskellige dokumenter, for derefter at afvise dokumenterne man har sendt.
Også kan man prøve igen, igen og igen uden held.

11. januar 2022

Hej Nukarleq V. Petersen

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre du har været utilfreds med vores service. - Vores mål er altid at hjælpe med alt det vi kan, men som licenseret udbyder så har vi også nogle retningslinjer vi skal følge for at kunne udbyde spil til vores spillere.

Verificeringsprocessen, er noget som alle vores spillere skal igennem på et eller andet tidspunkt i sit kundeforløb, for nogle sker det tidligt for andre sker det senere, det er en lang række faktorer der spiller ind for hvornår hvad det er, at vi som et licenseret spilleselskab skal efterspørge i forhold til dokumentation, dette er også med til at skabe et trygt spillemiljø samt sikre at når vi f.eks. beder om kontoudtog, sender din gevinst den rigtige vej når du beder om en udbetaling fremadrettet, så kan det gøres på 15 minnutter hvis du bruger Trustly som udbetalingsmetode.

Vi har ikke kunne finde nogle kontakte fra dig Nukarleq tæt på de dage du lavede denne anmeldelse, derfor har vi brugt TrustPilot's "Find bruger" funktion for at finde din sag men hørte desværre ikke tilbage fra dig. - Dog vil vi stadig gerne hjælpe, hvis det er du stadig har problemer med din verificering, så hvis du skriver til support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Nukarleq V. Petersen" så vi kan finde dig. Så vil jeg med glæde hjælpe dig igennem sagen.

Umuligt at udbetale

Nemt at indbetale penge, men når man skal udbetale er det en kamp.

10. januar 2022

Hej Oliver Skammelsen

Tusind tak for din anmeldelse her på trustpilot, Vi er kede af at høre at du har oplevet problemer med at udbetale men vil i denne besvarelse blot give et indblik i situationen.

Når du indbetaler til os, så er det bankens ansvar at sikre at pengene havner der hvor de skal og sende dem til os eller andre udbydere eller shopping sider f.eks. - Når vi så skal sende penge til dig, så er det os der har ansvaret for at sikre at pengene havner ved dig og måden hvorpå vi skal gøre det er bl.a. igennem verificering som alle kunder skal igennem på et eller andet tidspunkt i deres kundeforløb i henhold til de regulativer som vi er underlagt.

Dette kan jeg se, at vi fik samarbejdet frem til at få dig verificeret og kort tid efter du var verificeret blev din udbetaling sendt af sted til din verificeret bank konto.

Skulle der være noget yderligere feedback omkring sagen eller blot noget som vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at skrive til os på support@nordicbet.dk - eller kontakt os på vores live chat som er tilgængelig mellem 8-24 hele året rundt.

Tom - NordicBet.dk's kundeservice.

Det her er den absolut værste…

Det her er den absolut værste bettingsite det findes - de gør alt hvad de kan for ikke at komme til at udbetale din gevinst. Deres godkendelseprocedure er så besværlig og utroværdig, den er kun sat i søen for at forhale at du udbetaler.

Selv om ens dokumenter er godkendt, så ændre de stadig ikke på dine oplysninger, men beder om flere penge for at "godkende" dit nye kort.

HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!

21. december 2021

Hej Tommy Olsen

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre at du har haft en trist oplevelse med vores side og med verificeringen af din konto

Verificeringsprocessen, er noget som alle vores spillere skal igennem på et eller andet tidspunkt i sit kundeforløb, for nogle sker det tidligt for andre sker det senere, det er en lang række faktorer der spiller ind for hvornår hvad det er, at vi som et licenseret spilleselskab skal efterspørge i forhold til dokumentation, dette er også med til at skabe et trygt spillemiljø samt sikre at når vi f.eks. beder om kontoudtog, sender din gevinst den rigtige vej når du beder om en udbetaling fremadrettet.

Vi har undersøgt forløbet og kan se at det ligner at der er sket nogle misforståelser mellem dig og vores kollegaer i kundeservice. Så vi har sendt dig en mail som vi beder dig tage et kig på og svare tilbage på, og så håber vi kan få bragt de sidste ting i orden.

Skulle have have nogle yderligere spørgsmål eller er der andet som vi kan hjælpe med, så tøv ikke med at skrive til vores kundeservice som er tilgængelig på chat eller vores email support@nordicbet.dk mellem 8-24 alle ugens syv dage

Ikke så meget fis

Ikke så meget fis. Udbetaling på 15 min, nogle gange endnu mindre! Dog lidt irriterende de lukker for cashout på odds, men ikke værre end så mange andre steder👍

20. december 2021

Hej Puggy!

Tusind tak for din anmeldelse og pæne ord her på Trustpilot.

Vores mål er altid at sikre en så hurtig og effektiv betalingsoplevelse som muligt og forventer vi kan blive ved med at levere det i fremtiden. - Din feedback om cash out er naturligvis noget vi vil tage med over til den relevante afdeling men vil minde om at der er mange forskellige forudsætninger for hvornår cash out kan tilbydes såsom om markedet du har spillet på er aktivt så der er et odds vi kan tilbyde en pris ud fra til tekniske udfordringer som kan ske i få tilfælde.

Skulle du mod forventning løbe ind i nogle problemer med at bruge siden, så tøv ikke med at tage kontakt til os, så er vi klar til at hjælpe alle ugens syv dage mellem 8-24 på chat eller vores mail support@nordicbet.dk

Du ønskes en skøn dag.

Har aldrig vundet højere end 300 kr

Har aldrig vundet højere end 300 kr, selvom jeg nok har smit omkring en 5000/6000 kr ind

18. december 2021

Hej Kasper