NordicBet Danmark Anmeldelser

1,8

BLIV VÆK FRA DETTE STED. DE SCAMMER DIG. Sad igår nat på nogle spillemaskiner. Med mine sidste 400 Kr købte jeg et bonus buy på "Wanted" Fra hacksaw. Jeg "Vandt" 2800x Som var 5600 kr og var helt... Se mere

Hurtig og konkret kritik, hvordan Søren kan man ikke se hvilke hold man har givet handicap fordel på sit odds under igangværende spil ? Kan desværre ikke vedhæfte billede, men skreve... Se mere

Nogle mænd sidder og råber i en bil, som om de skal ud og hærge hele Danmark. En mand står og smadrer ejendele, da kærsten kommer hjem og lejligheden er besat af bøller. Sådan præsenterer NordicBet... Se mere

rimeligt casino meger meget få tekniske problemer..de giver for lidt gratis freespins men dog så harjeg vundert nogle almindelige beløb-de udbetaler kvikt og uden brok.. enenk... Se mere

1. Bettingvirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos NordicBet har vi et kæmpe udvalg af gode spiloplevelser til dig! Søger du betting med gode odds? Eller er du ude efter den fantastisk gode atmosfære i vores casino med automater, online poker og en masse andre spil i høj klasse? Ja, så skal du ikke lede længere.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

PROBLEMATISK UDBETALING

OPDATERING - jeg har nu fået udbetalt mit indestående. Det gik hurtigt- da jeg forsøgte med Bankoverførsel fremfor Money Transfer (der er to muligheder )

Nemt at oprette sigog indbetale penge !

Nærmest UMULIGT at få sine penge udbetalt.
Jeg prøver nu for 5. gang !!!
Danske Spil udbetaler med det samme. Så det er ikke så svært. Er spændt på hvor længe dette vil tage - MANGE skriver negativt her - og jeg vil personligt opatere her når jeg modtager mit indestående - foreløbig har jeg ventet i 14 dage.

11. december 2022

Tusind tak for din anmeldelse.

Det ser ærgerligt at høre, at din oplevelse med vores udbetalinger ikke var positiv. Det er dog glædeligt, at du senere fandt ud af, hvilken metode fungerede bedst for dig.

Du må altid gerne kontakte vores kundeservice, som specielt er gode til at hjælpe i disse sammenhæng.

Du ønskes en rigtig god dag!

NordicBet.dk

Er i USA og får pludselig en mobilepay…

Er i USA og får pludselig en mobilepay anmodning på 100.- fra Nordicbet, midt om natten! Har intet kendskab til Nordicbet og ej heller medlem af en sådan side. Finder det dybt foruroligende, at mit nummer er sat i forbindelse med dette firma og at det overhovedet kan lade sig gøre!

Trist at jeres indstilling til dette er ligegyldighed. Har screenshot af den afviste betaling, men det er omsonst, når i er så ligeglade.

4. december 2022

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er naturligvis ked af at høre, du har været dette igennem.

Vi vil informere dig, at vi ikke har udsendt sådan en betalingsforespørgsel, men at dette netop er fra en anden, hvilket vi ikke har noget kontrol eller ansvar for.

Vi anbefaler kraftigt, aldrig at acceptere betalinger til tredjeparter og kun acceptere betalinger direkte til personen. Vi har desværre ingenting med svindelforsøget at gøre, da vi aldrig har sendt sådan en betalingsforespørgsel, samt at vi aldrig sender betalingsforespørgsler.

Vi vil i denne anledning anbefale dig at kontakte politiet, skulle du have brug for at få yderligere hjælp.

Du ønskes en rigtig fin dag!

NordicBet.dk

Har altid været glad for og bruge dem

Har altid været glad for og bruge dem . Men nu er det absolut sidste gang jeg har brugt dem har nu ventet en uge på mine penge og ingenting sker . Først var det fordi det var søndag . Så var det fordi det var teknisk fejl . Så vidste de ikke hvad der foregik. Så skulle de have konto udskift. Så skulle de have det igen tror jeg har skrevet i omegnen af 100 mails til dem siden i mandags og mine penge er stadig ikke modtaget og deres kundeservice må være Danmarks mest elendige jeg til dato har oplevet man kan hellere ikke ringe til firmaet det for et elendigt firma . Under al al kritik det her . Se så da og få sendt de penge jeg er yderst træt af og skulle bruge tid på det her . Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt som det her .

14. november 2022

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er kedeligt at høre at din oplevelse ikke var god med udbetalinger hos os.

Vi er dog enormt glade for at se, at du har været i kontakt med vores kundeservice team for at kunne løse problemstillingen. Vi står fortsat klar over email eller chat til at hjælpe dig, hvis der skulle være det mindste.

NordicBet.dk

Aldrig brug dine penge på NordicBet

Aldrig brug dine penge på NordicBet. De har seriøst den laveste RTP jeg nogensinde har oplevet. Helt grotesk!

14. november 2022

Besvarelse fra NordicBet Danmark

Tak for din anmeldelse på vores side, selvom din oplevelse ikke var positiv. Vi tager altid feedback meget seriøst, da vi altid ønsker at forbedre vores side.

Vi forstår, at det kan være irriterende, når heldet ikke er på din side, og vi er kede af at høre, at dette har påvirket din spiloplevelse på negativ vis. Vi bestræber os altid på at give vores spillere den bedst mulige oplevelse og at sikre, at vores spil fungerer på en fair og korrekt måde, er en vigtig del af dette. De spil, vi tilbyder, testes både af uafhængige 3. parts organisationer og af os for at sikre, at de fungerer efter spillets regler og giver retfærdige resultater.

Det er vigtigt at huske, at RTP'en på enhver maskine er baseret på millioner af testspins og er en gennemsnitlig beregning af alle spilrunder, der spilles for den nævnte maskine. Det er aldrig en garanti for, at du får gevinster. Du kan have heldet på din side og vinde en jackpot på dit første spin, men på samme tid kan du spille en session, hvor du ikke får nogen gevinster. Spillene har ingen hukommelse, så hver runde du spiller, er uafhængig af din tidligere aktivitet. Af denne grund bør du kun spille for underholdning og satse penge, du har råd til at tabe.

Hvis du oplever, at du er uheldig i et bestemt spil og ikke synes det er sjovt at spille, anbefaler vi, at du tager en pause og så prøver lykken i et af vores andre spil i stedet for. Vi tilbyder mange forskellige typer spil i vores casino, så måske finder du en ny favorit.

Skulle du have yderligere feedback eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte vores kundesupport på: support@nordicbet.dk.

Du ønskes en dejlig dag!

De har ændret på deres RTP

Jeg er en af de få mennesker som har haft meget held med casinoer. Jeg har igennem de seneste 2 år spillet ufatteligt mange forskellige slots og brugt millioner af penge. Jeg har dog heldigvis vundet endnu flere. Meget af min sociale kreds er bygget rundt om hazard spil og jeg har mange venner i industrien. Jeg vil i mit review her tage udgangspunkt i alles favorit slot "Sweet Bonanza". Spillet har naturligt en RTP på 96,51%. Denne procent har Nordicbet uden tvivl fusket ved. Igennem min karriere har jeg været igennem flere tusinde sweet bonanza bonusser og tro mig når jeg skriver, jeg har aldrig i mit liv set noget lign. Sweet Bonanza kører efter scripts. Man kan derfor kende spillets tumbles. Dette er dog ikke muligt på Nordic. Ud af 100 bonusser jeg gennemkørte som test blev jeg mere eller mindre betalt tilbage på mit sats 13 gange, fik profit 3 og ellers tog jeg tab efter tab. Kæmpe tumbles gang på gang men ingen multiplier overhovedet. Vi snakker skærmen kunne blive cleared 3-6 gange per spin måske 6 ud af 10 spins og ingen bomber var at se. Dette er ikke et normalt Sweet Bonanza script. I mine 2 år har jeg aldrig set spillet gøre noget der overhovedet kommer tæt på hvad det gjorde på NordicBet. Hold jer langt væk. Kan varm anbefale Mr. Green, Unibet og Danske spil.

4. november 2022

Dårlig live app

Jeres live app er helt horribelt dårlig - ofte bliver jeres live kampe lukket lige så hurtigt de bliver åbnet - siden har utroligt svært ved at opdatere uden at man hele tiden skal lukke og åbne appen igen. I er lysår bagud i forhold til andre sider. Super ærgerligt, men pt. Virkelig ringe.

26. oktober 2022

Besvarelse fra NordicBet Danmark

Tusind tak for din anmeldelse af vores app, på trods af at din oplevelse ikke har været som ventet.

Vi bestræber os altid på, at forbedre vores tjenester, samt at de fungerer så optimalt som muligt.

Skulle du have noget mere specifik feedback som du ønsker implementeret, må du endelig gerne kontakte os på: Support@nordicbet.dk.

Du ønskes en dejlig dag!

Oprettede en konto 13/10 og overførte…

Oprettede en konto 13/10 og overførte kr. 1.000,-. I dag 18/10 er de stadig ikke sat ind på spilkontoen og pengene er trukket fra min bankkonto.
Havde jeg set anmeldelserne på Trustpilot inden, havde jeg aldrig oprettet en konto, så jeg tilslutter mig 100 procent, de der fraråder, at benytte dette spilselskab.

18. oktober 2022

Besvarelse fra NordicBet Danmark

Tusind tak for din anmeldelse af vores side, på trods af at din start hos os ikke gik som ventet.

Vi er glade for at se, at du har kontaktet vores kundeserviceenhed for at kunne finde frem til dit manglende beløb og give dig en bedre oplevelse på vores side.

Skulle du have yderligere spørgsmål eller feedback, må du endelig tage kontakt til os på: Support@nordicbet.dk.

Du ønskes en dejlig dag!

Nordicbet så pisse ringer side lade være brug den

Har sendt dem mine oplysninger 5 gang med pas og alt og de bliver ved at skriver jeg skal sende det sammen tilbage og være gang er der en ny som man skriver med som ikke ved noget om sag !!!
Og nu er der gået nogen dagen den dårligste bet side der er til dato!!!

4. oktober 2022

Hej Stevie Uldal Feldborg

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. - Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med verificeringen af din konto.

I forbindelse med denne anmeldelse har jeg undersøgt dine kontakter til os, og kan se at du har kontaktet fra den forkerte mail i forhold til den mail, du er registeret med, derfor har vi givet dig en guide til hvordan du kan ændre din email men det lader til at du evt. ikke kan huske den gamle. - Det kan ske for selv mig, når jeg prøver at komme ind på en konto efter et stykke tid, og normalt logger ind med elektronisk login.

Vi vil dog stadig gerne hjælpe dig med at skifte mail og din verificering, så når du er logget ind på din konto, så kan du finde din registerede email-adresse når du er logget ind ved at klikke på din saldo --> Min konto --> ude til venstre bjælke finder du "Min Profil" og der kan du se din registrede email adresse.

Skriv tilbage til vores mail support@nordicbet.dk med den mail hvis det er muligt, ellers så skriv fra den mail du bruger nu og har kontaktet os fra før med den guide vi har sendt dig tidligere eller kom ind i chatten med den mail du finder under min profil på chatten og vi kan hjælpe dig med det samme med din konto og evt. guide dig igen til at skifte mail. Vi skal gøre dette for at sikre at vi taler med den rigtige person og ikke en tredje part som en del af at beskytte dine midler.

Vores kundeservice er tilgængelig alle ugens syv dage hele året rundt mellem 8-24

Du ønskes en god dag.

NordicBet.dk's kundeservice.

Elendigt firma hele vejen rundt

Elendigt firma hele vejen rundt. Kan ikke udbetale gevinster fordi de mener at man er registreret på en anden mail. Men det besynderlige er at man 2 timer forinden godt kunne udbetale en
gevinst. Deres kundeservice er helt til rotterne og man kan ikke ringe dem op!! Hold jer langt væk fra det korrupte firma !!!

4. oktober 2022

Hej Peter Pedersen.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. - Kan forstå at vi havde problemer med at finde dig i samtalen med os og vil derfor forklar lidt nærmere hvorfor det er vigtigt at når du kontakter os på chat at du oplyser din registerede email adresse eller skriver fra den registerede email adresse når sender en mail til os.

Når vi behandler folks penge, så er vi underlagt strenge krav for at sikre at vi er i kontakt med den rigtige person. Så vi ikke tilfældigvis siger til din nabo at du har X antal kroner stående på din NordicBet konto.

Derfor beder vi dig inden at du går ind i chatten skrive dit navn, adresse, fødselsdato og din registerede email adresse så vi er sikre på at vi kan bekræfte at det er ejeren af kontoen vi taler med og vi hjælper den rigtige person I din sag kan jeg se at vi fik det løst med at få ændret din mail til den du bruger i dag, og din udbetaling blev sendt af sted.

Så håber at du føler vi fik løst situationen sammen, skulle du have nogle spørgsmål eller have brug for hjælp med andet, så tøv ikke med at kontakte os igen, vi er tilgængelige alle ugens syv dage mellem 8-24 på live chat eller vores mail support@nordicbet.dk.

Alt for meget KYC

Alt alt for mange verificeringsprocesser for at oprette en bruger. Pas, sundhedskort og jeg skal komme efter dig. Udover, at man selvfølgelig også logger ind med Mit/Nemid.

Hvis i droppede den her aggressive overdrevne KYC proces, så ville i nok undgå, at kunderne bare gik videre til konkurrenten. Jeg har aldrig, som i aldrig skulle sende hverken det ene eller det andet dokument ind til jeres konkurrenter.

Ydermere er appen også bare en 1:1 kopi af hjemmesiden. Det bliver en billig oplevelse.

2. oktober 2022

Hej Jay

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre at du oplever problemer mht. verificering af din spillekonto på NordicBet.

Verificeringsprocessen, er noget som alle vores kunder skal igennem på et eller andet tidspunkt i sit kundeforløb, for nogle sker det tidligt for andre sker det senere, det er en lang række faktorer der spiller ind for hvornår hvad det er, at vi som et licenseret spilleselskab skal efterspørge i forhold til dokumentation. Vi går meget op i vores spilleres sikkerhed og selvom at NemID er et godt teknologisk verificeringsredskab, så er det ikke nok til, at vi som et ansvarligt spilleselskab, bare kan nøjes med dette. Vi skal sikre, at vi sender pengene den rigtige vej, så du og ikke en tredje part får din gevinst.

I forhold til din situation kan jeg ikke se hvad der er sket ud dit navn her på Trustpilot Jay. Derfor vil vi gerne bede dig sende en mail til support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Jay" så vi kan finde, specielt hvis du ikke er kommet igennem verificeringen, for så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig. - Skulle du have brug for hjælp med andet så sidder vi klar på chat og førnævnte email alle ugens syv dage mellem 8-24 til at hjælpe dig.

NordicBet.dk kundeservice.

Hvad er meningen med man skal dele hele…

Hvad er meningen med man skal dele hele ens liv med jer før at i udbetaler ens penge?
I skal have oplysninger hvad jeg bruger mine penge på og se mine regninger osv.
Hvad foregår der? Skal i også have billeder af hvilket tøj vi har på hjemme hos os? Eller hvad mangler i for at jeg kan få udbetalt mine penge?

10. september 2022

Lynspil - minutspil

Hold op der er mange negative bedømmelser. Må sige jeg har aldrig oplevet problemer med udbetalingerne. Den ros skal de have. Men på det sidste hvor jeg har spillet en del på minutter, har de snydt med at jeg har vundet. Hele 3 gange. På fodboldkampe, lynspil. Jeg følger jo meget nøje med hvad der sker indenfor dette minut. Den ene gang erkendte de det var en fejl, men ellers er det op til mig selv at bevise jeg har ret. Hvordan skal jeg dog kunne det?????

2. september 2022

Hurtig udbetaling indenfor 30 minutter

31. august 2022

Hej Danni.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vores mål er altid at du har dine udbetalinger via Trustly indenfor 15 minutter så længe du er verficeret.

Skulle du være verificeret og det tager længere end 15 minutter, så tøv ikke med at kontakte os, og så vil vi altid undersøge hvad der evt er sket. Alt information kan findes her: https://kampagner.nordicbet.dk/trustly-guide/da/

Skulle du have yderligere feedback eller noget vi kan hjælpe med så er vi tilgængelige alle ugens syv dage, hele året rundt mellem 8-24 på chat eller via mail Support@nordicbet.dk

Du ønskes en skøn dag.

NordicBet.dk's kundeservice.

Jeg har forsøgt min udbetaling flere…

Jeg har forsøgt min udbetaling flere gange,med samme svar,du skal sende dit kontoudtog,Gu skal jeg da ej,hvad har i da med min Netbank og konto at gøre!!!!!!!!.I må jo kunne jo sende mig en en transering,at pengene er udbetalt på min konto,i må jo vide hvad i har udbetalt til jeres kunder!!!!!!!!eller snydt dem for!!!!!!

23. august 2022

Hej Bent.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Lader til denne situation stadig er igang, da du har lavet to anmeldelser på siden.

Men vil blot informere dig at vi sendte dig en mail i mandags som du måske har misset og som det lader til mine kollegaer ikke gjorde dig opmærksom på, hvor vi har forklaret at vi kan se der var sket en fejl ved din udbetaling og baseret på det du har fortalt os om at de normalt kommer frem med det samme, så er vi ved at tjekke med Trustly som du har benyttet som udbetalingsmetode, hvad det er som er sket og vi vil følge op med en ny mail så snart at vi har nyt.

Vil dog gøre opmærksom på at eftersom at din bank ikke er en af de banker som står på listen over garanterede banker for øjeblikkelig udbetaling, så kan det være årsagen til at penge ikke kommer frem med det samme da Trustly skal lave en normal bankoverførsel.

Fra vores informationsside: https://kampagner.nordicbet.dk/trustly-guide/da/

"Ud- og indbetaling med Trustly er kun muligt med følgende banker: Jyske Bank, Alm. Brand, Danske Bank, Djursland Bank, Kreditbanken, Nordea, Nordfyns Bank, Nordjyske Bank, Østjydsk Bank, Rinkjøbing Landbobank, Skjern Bank, Sparekassen Sjælland og Sydbank"

Håber at der snart kommer nyt i forhold til din udbetaling og så snart vi hører noget så vil vi opdatere denne anmeldelse også for at sikre at du ser det også.

Du ønskes en rigtig god dag

NordicBet.dk's kundeservice

Uansvarligt og beskidt firma med psykopatiske vilkår og betingelser.

(x4 profit, 4% 'fremskridt', 0% udsigt til udbetaling)

Opfordre til ansvarligt spil, men fryser kundernes penge indtil de bestiger Mount Everrest. Fulføres det ikke på 60 minutter beholder de pengene.

- Indløser 250 kr. med en indbetalingsbonus på 100% til Casino & Live Casino med et reklameret gennemspilskrav på 10 gange (x10)

Det viser sig så at det reelt krav til Live casino er x66,6 !!!
- Altså indbetal 250 kr, få 250 kr "gratis".
Du skal bare lige spille for 16.666 kr. før du kan udbetale sine penge. Og det skal ske inden for 60 dage!

What the #"!¤# ???

Det højere gennemspilkrav skyldes en skjult del af Nordicbets almindelig "vilkår og betingelser" som Nordicbet undlod at inkludere I deres "indbetalingsbonus-vilkår og betingelser".

Det er jo klart (selv for Nordicbet) at var dette ydeligere krav tydeligt inden indbetalingen, så var der jo ingen mennesker som ville gøre brug af tilbuddet. Ingen ønsker at indbetale 250 kr for at få 250 kr. gratis, men man skal "bare lige" spille for 16.666 kr (på en "ikke uretmæssig" måde)

Jeg har spillet i 3 timer og har spillet for 4% af kravet på x66,6 ...
Det betyder at jeg skal spille i yderligere 72 timer på 59 dage. Lykkedes det ikke at gennemspille alle 16.666 kr. så fjerner de alle pengene.
Spiller jeg på en "uretmæssig" måde fjerner de alle pengene.
Spiller jeg på deres computerstyret spillemaskiner tager den alle pengene (gennenspilningskrav x10 = 2500 kr.)

Kundeservicemedarbejder: Stik langefingeren i næsen på din chef og sig fork dig, fra mig af.

Ellers tusind tak for din kommentar på min anmeldelse her på Trustpilot. Vi forbrugere er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse på Trustpilot.dk.

Daniel
NordicBet.dk's anonyme anmelder på trustpilot.

18. august 2022

Hej Daniel Hansen.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre om din oplevelse på NordicBet.dk og i forbindelse med denne anmeldelse har vi tjekket din kontakt med os tidligere, for at undersøge situationen du nævner og vil forklare nærmere nedenunder

Det lader desværre der er sket to ting. Første ting har jeg tjekket hvor du har fået informationen fra med live casino kun tæller 15 % og kan se at det er indholdet i vores kære chatbot har fundet gammelt tekst frem som ikke længere måden som vores bonusser fungerer. Den oplysning som du får der skaber naturligvis forvirring, da det ikke er det som du ser i din kampagne.
Indholdet har vi fået fikset så det ikke skulle dukke op igen på nogen måde Du kan finde det rigtige link her med reglerne som du nævner for Casino og casino bonusser:

Live casino reglen som beskrevet i din anmeldelse her, er ikke en aktiv regel længere hos os.
Alle spil på vores casino bliver tæller det samme, når der gennemspilles en casino bonus. Så satser du 50 kr. på live rouletten, så tæller også 50 kr for din gennemspilning. satser du 50 kr på en spillemaskine så tæller det også 50 kr. for din gennemspilning.

I forhold til regler om potentiel uregelmæssigt spil er dette standard regler i branchen og er til for at sikre vores spillere såvel som os. Dertil giver vi eksempler på hvad uregelmæssigt spil kan være, som du kan læse i 12.13 her: https://www.nordicbet.dk/vilkaar-og-betingelser#bonusser

Som det andet, så var den bonus der var blevet sendt ud ikke sat korrekt op i forhold til beregningen af gennemspilningen og dette tog min kollega som du skrev med videre i går aftes. Derfor er din gennemspilning ikke blevet opfanget korrekt. - Dette er nu også fikset og vi har færdiggjort din bonus, så dine bonus penge er nu blevet til rigtige penge, som du enten kan spille videre eller sætte til udbetaling om du ønsker det.

Vi har skrevet en mail med mere direkte oplysninger relevant til det du har oplevet og dine midler, skulle du have nogle spørgsmål, så tøv ikke med at svare tilbage på mailen, så vil vi rigtig gerne hjælpe de sidste skridt.

Håber vi har skabt klarhed over situationen og hvad der er sket og hvad vi har gjort for at løse dette.

Til sidst vil vi blot også her takke for du gjorde os opmærksomme på den information du fandt og vi forstår din forvirring og frustration i denne anmeldelse, derfor beklager vi enhver ulejlighed, som dette kunne have skabt.

NordicBet.dk's kundeservice.

NORDICBET ER ET FUSK FIRMA,.De har…

NORDICBET ER ET FUSK FIRMA,.De har overhovedet ikke licens til at drive deres virksomhed..De frarøver folk godt og grundigt.,Nu er de anmeldt til diverse.,Spil aldrig på udenlandske sider.,Jeg anbefaler Danske Spil..Der kan man altid ringe,og de er Danske.,

5. august 2022

Hej Pia Larsen.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Vi er kede af at høre at du har haft en dårlig oplevelse på NordicBet.dk men kan forsikre dig at vi har licens til at udbyde spil på det danske marked. Du kan finde en liste over tilladelsesindhavere og hvilke hjemmesider der har licens her: https://www.spillemyndigheden.dk/tilladelsesindehavere

Da jeg ikke kunne finde nogle kontakter eller direkte information ud fra dit navn, sendte vi dig en mail kort efter din anmeldelse for, at undersøge hvad du havde oplevet da vi ikke kunne finde dig, dog har vi ikke hørt tilbage fra dig. Dog vil vi meget gerne høre yderligere om din oplevelse med vores side og hvorfor du mener du er blevet frarøvet?

Du kan sende din feedback til vores mail som er support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Pia Larsen" så vi ved du kommer herfra.

Vores mål altid er at skabe den bedste kundeoplevelse og derfor håber vi at høre fra dig.

Skulle du komme på nogle spørgsmål, så er vores live chat altid tilgængelig alle ugens syv dage, hele året rundt mellem 8-24

Du ønskes en skøn dag.

NordicBet.dk's kundeservice.

Skidt skidt behandling af kunder

Skidt skidt behandling af kunder. Blev ved ved og ved at påstå at de ikke kunne verificerer mine oplysninger
Sende pas, kopi af kort og konto
Benyt et andet firma!!!

2. august 2022

Hej Kasper.

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre at du oplevede problemer med at verificere din konto og vi har i forbindelse med denne anmeldelse undersøgt situationen nærmere.

Verificeringsprocessen, er noget som alle vores spillere skal igennem på et eller andet tidspunkt i sit kundeforløb, for nogle sker det tidligt, for andre sker det senere, det er en lang række faktorer der spiller ind for hvornår hvad det er, at vi som et licenseret spilleselskab skal efterspørge i forhold til dokumentation, dette er også med til at skabe et trygt spillemiljø.

Med det sagt så lader det til at der er sket lidt misforståelser i din sag om præcis hvad der skulle sendes, for de ting du nævner i din anmeldelse var godkendt men yderligere dokumentation var nødvendig for, at gennemføre din verificering. som vi forsøgte at forklare men kunne have gjort tydligere hvad vi skulle bruge, da du sendte de samme dokumenter fra hvad jeg kan se i historikken..

Skulle du ønske at vi tager et kig på situationen igen, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig igennem processen, så hvis du skriver en mail til support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Kasper". Så vil jeg gerne hjælpe dig med at løse situationen og forklare præcist hvad der skal bruges for, at gennemføre verificeringen.

Skulle du have brug for hjælp med andre ting, så kan du naturligvis altid kontakte os via vores live chat som er åben 8-24 alle ugens syv dage, hele året rundt.

De er fuld med fusk!!

De er fuld med fusk!!
skriv til spille myndigheder. dk herunder i kontakt...hvis vi gøre det vil myndigheder lukke den fake site!!
jeg kunne ikke får min gevinst heller..
jeg har lige skrevet til spille myndigheder og kontaktede ekstra bladet hvor de annoncer for deres side!! og de vil undersøge sagen!! det her skal stoppes...! venligst gøre det samme!!

2. august 2022

Hej Afshin

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre at du ikke har haft en god oplevelse på NordicBet.dk - I denne besvarelse har jeg undersøgt dine kontakter med os og set hvad der er sket, eftersom du føler at du har oplevet fusk.

Kan forstå at du havde lavet en udbetaling og du forventede at pengene ville være på din konto samme dag. Det er korrekt at dette er muligt via Trustly som kan sørge for udbetalinger indenfor 15 minutter, så længe at du er verificeret og din bank samarbejder med Trustly, du kan læse mere her: https://kampagner.nordicbet.dk/trustly-guide/da/

Det som du havde lavet er blot en bankoverførsel som er en god gammeldags en af slagsen, Så når vi sender pengene på en torsdag som du gjorde, så går der 2-5 hverdage fra pengene er sendt til pengene rammer din bankkonto. - Derfor tror jeg forvirringen er sket fordi, at du havde regnet med at pengene ville være der med det samme,men pga. udbetalingsmetoden du valgte så er det tidligste en bankoverføresel som i dit tilfælde er sendt på en torsdag typisk når frem er mandag (2. hverdag), og det seneste den kommer frem er torsdagen efter (5. hverdag).

Håber at overstående kunne forklare situationen nærmere og vi regne med, at du allerede modtog pengene inden du skrev denne anmeldelse, fordi du kun havde kigget på dagen du lavede udbetalingen.
Skulle du mod forventning ikke kunne finde din udbetaling, så vil vi stadig rigtig gerne hjælpe med at forklare det yderligere, du kan skrive til support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Afshin" så vi hurtigt kan finde dig, så vil vi rigtig gerne hjælpe dig,

NordicBet.dk's kundeservice

indbetal gerne ... men penge får du iķke

En spilleside, hvor man kan INDBETALE uden problemer .... men hvis man vil udbetale (fx nu 500 kroner - altså ikke det store beløb) og så pludseligt skal man "verificere sig" med ansigtsbilledet og id og adresse og ... og ... og ... det er i min verden noget meget useriøst!!!!

20. juli 2022

Hej Gabriele Brueckner

Tusind tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre at om din oplevelse i forbindelse med verificeringen af din NordicBet.dk konto.

Der kan være mange forskellige årsager til at verificeringen ikke er færdiggjort fra at der mangler bestemt dokumentation som er efterspurgt, billedet er ikke tydeligt nok eller noget helt tredje.

I forbindelse med denne anmeldelse prøvede jeg at finde en konto med navnet "Gabriele Bruckner" men vi kunne ikke finde nogen konto eller kontakt. Derfor vil vi gerne bede dig hvis du mod forventning stadig ikke har fået løst din verificering eller har du nogle spørgsmål eller yderligere feedback, så vil vi meget gerne høre fra dig på vores mail support@nordicbet.dk med emnefeltet "Trustpilot - Gabriele Brueckner". Så jeg kan finde dig og undersøge det nærmere, skulle du mod forventning løbe ind i andre problemer i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os mellem 8-24, alle ugens syv dage, hele året rundt, på chat eller via overstående mail.

Du ønskes en rigtig god dag