Niek Roos BV Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij een positieve indruk en bij bezoek aan het werd dit bevestigd. Ze hebben het werk keurig en op een heel prettige manier uitgevoerd. We zijn zeer tevreden ov... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zochten een unieke serre en we kregen een unieke prachtige serre, gebouwd door vaklui met een creatief karakter zoekend altijd naar de beste oplossingen! Wil je iets unieks met een hoge kwaliteit:... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben contact gezocht met Niek Roos vanwege de zeer goede recensies. We reden naar het mooie dorp Bavel en tijdens het eerste contact wisten we al dat we een goede keuze hadden gemaakt. We zij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Byggefirma
  2. Arkitekt
  3. Glasindustri
  4. Producent

Skrevet af virksomheden

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

Skrevet af virksomheden

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Helemaal top

Uitstekende communicatie, afspraken worden nagekomen, mooie producten (in ons geval een zadeldak lichtstraat), degelijk gemonteerd en netjes afgewerkt. 100% tevreden.

12. juli 2022

Beste Erwin,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie 100% tevreden zijn met de nieuwe lichtstraat, dat is ook ons streven.
We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe houten zadeldak.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Blij met ons Pareltje van Niek Roos!

Mooie zadeldak gekocht, via de outlet. Past perfect in ons huis.
Hele fijne afspraak gehad in de showroom. Met plaatsen wat gedoe gehad en ook met het glas maar is allemaal heel professioneel en prettig opgelost. Super service!
Wij gaan genieten van ons pareltje!

9. juli 2022

Beste Hanneke,

Dank voor de mooie complimenten. Helaas gaat er inderdaad weleens iets fout, toch zijn we blij dat we het met professionele ondersteuning netjes op hebben kunnen lossen.
Veel woonplezier met de nieuwe frameless lichtstraat gewenst.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Voor de tweede keer een prachtige lichtkoepel!!

Voor de tweede keer een prachtige lichtstraat door dit bedrijf laten maken! Perfecte offerte die snel in huis was en perfecte begeleiding na het geven van de opdracht. Ook de aannemer die de uitsparing moest maken wist precies waar hij aan toe was en daardoor ook een perfecte passing op elkaar. Absoluut een aanrader!

22. juni 2022

Beste Jaap,

Dank voor je mooie complimenten. Erg fijn te horen dat je zo te vreden over ons bent dat we de perfectie naderen. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten schilddak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Werken erg netjes en zijn vriendelijke…

Werken erg netjes en zijn vriendelijke mensen. Installeren een mooi product.

21. juni 2022

Goedemiddag,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe frameless lichtstraat ter vervanging van de kunststof lichtkoepel.

Vakkundig

Vakkundig, meedenkende en bekwame vriendelijke mensen. Niek Roos en team heeft ons echt uit de brand geholpen met het vervangen van onze lichtstraat. Niets dan lof.. Op alle punten aan te bevelen voor lichtstraten en veranda's.

14. juni 2022

Beste Eefje,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat we na je mindere ervaringen met andere bedrijven hebben kunnen laten zien hoe het ook kan. We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe houten lessenaar.

Zeer correct geholpen

Zeer correct geholpen
Kwalitatieve lichtstraat
Keurige afwerking

14. juni 2022

Beste Ingrid,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Niek Roos B.V

Niek Roos B.V. Heeft bij ons een lichtstraat geplaatst in het schuine dak van onze huiskamer. Tot grote tevredenheid.
We hebben veel meer licht in de kamer en genieten in de ochtend van de zon die naar binnen schijnt.

8. juni 2022

Beste Fam. Kool-Bos,

Dank voor de mooie complimenten, de lichtstraat in julie schuine dak heeft geleid tot een mooi resultaat. We wensen jullie nog veel woonplezier toe met het daglicht in huis.

gewoon prima

gewoon prima, niet over twijfelen!

8. juni 2022

Beste mevrouw van Geel,

Dank voor het mooie compliment, blij dat er geen twijfel mag bestaan over de kwaliteit van onze diensten. We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wederom heeft het team van Niek Roos…

Wederom heeft het team van Niek Roos weer prachtig vakwerk verricht. Een schitterende lichtstraat die onze hal helemaal afmaakt.

31. maj 2022

Beste Marianne en Ralph,

Dank voor de mooie complimenten. We hebben eerder voor jullie een mooie serre met veranda gemaakt, dat was prachtig. Maar de nieuwe frameless lichtstraat als vervanging van de kunststof lichtkoepel is ook heel mooi geworden. We wensen jullie nog veel woonplezier toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Blij met de goede service en flexibiliteit!

Reageren altijd snel op e-mails en waren erg flexibel.
Niek Roos BV was bij ons om het glas te plaatsen in de lichtstaat (lichtstraat was een dag eerder al geïnstalleerd). Helaas was er tussen onze aannemer en het dakdekkersbedrijf een miscommunicatie en was het dakleer nog niet aangebracht. Daardoor kon Niek Roos BV de werkzaamheden niet afmaken.
Ondanks de drukke agenda hebben ze er toch voor kunnen zorgen dat de dag erna het glas alsnog werd geplaatst. Hier waren we heel erg blij mee!

26. maj 2022

Beste Dion en Nancy,

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat we de plaatsing van de lichtstraat en het glas alsnog naar wens hebben kunnen doen. Heel veel woonplezier met jullie nieuwe houten zadeldak toegewenst.

Plaatsing lichtstraat in keuken

Wij hebben onlangs een lichtstraat laten plaatsen in onze keuken door het team van Niek Roos. We zijn enorm blij met het resultaat, we hebben veel meer licht in onze keuken. Alles is goed verlopen, vanaf de eerste communicatie tot de afwerking. Fijn dat alles door één bedrijf kan worden uitgevoerd. Nogmaals dank voor het mooie werk, en ik raad jullie zeker aan!

11. maj 2022
Uopfordret anmeldelse

Beste Iris,

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat we jullie hebben kunnen ontzorgen in het gehele proces. We wensen jullie veel woonplezier toe in de lichte keuken met het houten schilddak.

Een prachtige lichtstraat

Een prachtige lichtstraat besteld, die op tijd en met instructies makkelijk geplaatst kon worden. We zijn blij met het proces en het resultaat.

11. maj 2022

Beste Wim,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat de montage van de frameless lichtstraat eenvoudig en soepel verlopen is. Veel woonplezier met de nieuwe lichtstraat gewenst.

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Op naar een volgende samenwerking.

team prestatie

Wij zijn erg tevreden met de aankoop, Het proces van order, contact met de organisatie, bezoek Niek, de laatste voorbereiding en de finale afwerking van de timmerman en de dakbedekker, is helemaal perfect verlopen. Alle activiteiten zijn goed op elkaar afgestemd. Een echte team prestatie waarop jullie trots mogen zijn. Wij zijn zeer tevreden en genieten van onze veranda !!

22. april 2022

Beste fam. De Vries,

Dankjewel voor de prachtige complimenten. Dat doet ons erg goed en maakt ons trots.
We wensen jullie veel woonplezier toe met de nieuwe houten schilddaken op jullie veranda.

Een Vakkundig Bedrijf.

Vanaf het begin tot en met de plaatsing is het proces probleemloos verlopen, een goede voorlichting perfecte plaatsing kortom een vakkundig bedrijf.

15. april 2022

Goedemiddag,

Dankjewel voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met het nieuwe houten zadeldak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen. Prachtig het nieuwe licht een mijn kamer. Elke dag een kado.

9. april 2022

Beste Merel,

Dankjewel voor de mooie complimenten! We wensen je nog heel veel zonnige dagen met het nieuwe daglicht in je kamer.

Stalen zadeldak

Wij zijn super blij met ons stalen zadeldak! Goed met ons meegedacht omdat wij de opstand zo laag mogelijk wilde hebben en leveringstijd was volgens afspraak.

23. marts 2022

Beste Patricia,

Dank voor de mooie complimenten. Maatwerk is inderdaad onze specialiteit, fijn dat het ook nu tot een mooi resultaat heeft geleid. We wensen jullie veel woonplezier toe met het nieuwe stalen zadeldak.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Beste Adea Bouw,

Dank voor het mooie compliment. Wij hebben de samenwerking ook goed ervaren. We hopen vaker samen te werken in de toekomst.

Alles volgens planning

Alles volgens planning. En het ziet er goed uit. Bedankt

7. marts 2022

Beste Bouwbedrijf de Mets,

Fijn dat jullie het proces goed hebben ervaren. Wij vonder de samenwerking ook fijn. Tot een nieuw project.

Fantastisch!

Wij hebben een erg prettige ervaring met de mensen van Niek Roos. Ze denken in oplossingen en gaan daarin net een stapje verder voor de klant. We hebben een prachtige frameless lichtstraat van 130 cm bij 350 cm. Zelfs de aannemer had niet eerder zo’n kwaliteit gezien. Dus ik raad Niek Roos van harte aan.

4. februar 2022

Beste Majda,

Dankjewel voor de fantastische complimenten! Dat maakt ons trots.
We wensen je heel veel woonplezier met je nieuwe lichtstraat toe.

Het team van Niek Roos

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.