Niek Roos BV Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij een positieve indruk en bij bezoek aan het werd dit bevestigd. Ze hebben het werk keurig en op een heel prettige manier uitgevoerd. We zijn zeer tevreden ov... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zochten een unieke serre en we kregen een unieke prachtige serre, gebouwd door vaklui met een creatief karakter zoekend altijd naar de beste oplossingen! Wil je iets unieks met een hoge kwaliteit:... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben contact gezocht met Niek Roos vanwege de zeer goede recensies. We reden naar het mooie dorp Bavel en tijdens het eerste contact wisten we al dat we een goede keuze hadden gemaakt. We zij... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Byggefirma
  2. Arkitekt
  3. Glasindustri
  4. Producent

Skrevet af virksomheden

Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.

Niek Roos. Brengt daglicht in huis.

Skrevet af virksomheden

Lichtstraten, serres en veranda's met stijl.
Al 29 jaar heeft Niek Roos de insteek om de klant op 1 te zetten. Door gehoor te geven aan jouw wensen, maken we lichtstraten op maat van de beste materialen. Door de zorg van échte vakmensen wordt ieder project een succes. Lees wat andere klanten van ons vinden en breng ook bij jou het daglicht in huis.

10 Jaar Garantie op de Constructie en Waterdichtheid!

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.

Bij ons heb je naast een garantie voor de mooiste lichtstraten, serres en veranda's ook een zekerheid dat we altijd een oplossing zoeken wanneer er iets mis is met het product. En dit valt meestal nog in je garantie ook. Ga dus voor een échte Niek Roos voor een garantie op kwaliteit en vakmanschap.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

31 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Altijd goede communicatie en snelle…

Altijd goede communicatie en snelle reactie op vragen in het offerte stadium.
In de uitvoering verloopt het eigenlijk ook altijd soepel en er word netjes gewerkt.
Het is een kwalitatief hoogwaardig product waar alle kopers van dit project zeer tevreden mee zullen zijn.

31. januar 2022

Beste Bot en van der Ham (Thuis in Bouwen),

Dank voor de mooie complimenten. Wij vinden het ook altijd erg fijn samenwerken met jullie. Veel succes met de verdere afwerking van dit project en op naar mooie nieuwe projecten.

Lang moeten wachten.

Lang moeten wachten.

rest prima

24. januar 2022

Best Olivia,

Dank voor de feedback. In deze tijden van drukte moeten onze klanten inderdaad langer wachten dan men van ons gewend is. We communiceren de levertijd daarom helder op onze website en in onze brochure en gaan hier niet overheen.
We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe houten zadeldak.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen, mooie en kwalitatief goede lichtstraat geleverd. Goede klantenservice en communicatie.

21. januar 2022

Beste Barthelemy,

Hartelijk dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier met de mooie frameless lichtstraat toe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Daklicht van hoge kwaliteit alles…

Daklicht van hoge kwaliteit alles voldoende gedocumenteerd en volgens afspraken geleverd en geplaatst.

17. december 2021

Beste Martin,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn blij dat je tevreden bent over zowel het leveringsproces als het eindresultaat. Hopelijk tot een voldoende samenwerking.

Erg behulpzaam in alles

Erg behulpzaam in alles. Duidelijk wanneer het geleverd wordt. Ik raad ze zeker aan!

10. december 2021

Beste Jesse,

Dank voor de mooie complimenten! We wensen je veel woonplezier met je nieuwe lichtstraat toe.

Komen afspraken na

Komen afspraken na, duidelijk, klantvriendelijk en nette werkers. Alles is soepel verlopen.

6. december 2021

Beste Wendy,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe houten zadeldak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

aanrader geef een dikke tien.

aanrader geef een dikke tien.
zeker doen beter bestaat niet.
Marco van bergen

3. december 2021

Beste Marco,

Dank voor je mooie complimenten! Dat doet ons erg goed.
We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe lichtstraat.

Beste Robert,

Dank voor de mooie complimenten. We wensen je klant veel woonplezier toe.

Mooie lichtstraat geplaatst

Mooie lichtstraat geplaatst. Er is netjes gewerkt, opgeruimd en binnen de geplande tijd was alles in orde.
Heel erg tevreden.

9. november 2021

Beste Jeroen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen, met een mooi resultaat. We wensen je klant veel woonplezier toe.

Goed gegaan

Goed gegaan, een mooi zadeldak geplaatst, en alles volgens afspraak en klant is zeer tevreden.

3. november 2021

Goedemorgen,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen, met een mooi resultaat. We wensen je klant veel woonplezier toe met het nieuwe zadeldak.

Vakwerk en volgens planning

Ook al was het een kleine opdracht, alles is zeer goed afgewerkt en mooi gemaakt, vakwerk! Tevens de afspraken m.b.t. de planning goed nagekomen, alles in 1 dag afgewerkt. Ook dat was belangrijk voor ons.

3. november 2021

Beste Angela,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat alles volgens planning is verlopen, met een mooi resultaat. We wensen je veer woonplezier toe.

Meer dan tevreden

Goede communicatie, komen afspraken na, makkelijk tel. Bereikbaar, lichtstraat makkelijk in elkaar te zetten, alles past perfect en ziet er mooi uit oftewel wij zijn meer dan tevreden !

22. oktober 2021

Beste Bram en Sandra,

Dank voor de mooie complimenten. Fijn dat jullie zo blij zijn met de frameless lichtstaat. We wensen jullie veel woonplezier toe met het extra daglicht in huis.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles op schema en prettig dat nog even…

Alles op schema en prettig dat nog even van te voren gebeld werd om de laatste details door te nemen. En het allerbelangrijkste natuurlijk: De Lichtstraat is mooooiii!!!

16. oktober 2021

Beste Leo,

Dank voor de mooie complimenten. We proberen altijd zo goed mogelijk voor te bereiden voor een zo goed mogelijk eindresultaat. We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe stalen zadeldak!

Super goed bedrijf met mooie producten

Super goed bedrijf met mooie producten
Zeer tevreden met de samenwerking met de montage monteur

Dankjewel
Klaas

15. oktober 2021

Beste Klaas,

Dank voor de mooie complimenten. We geven het door aan onze vakman. We wensen je veel woonplezier toe met je stalen zadeldak.

Lichtstraat is top

We kwamen op het spoor van Niek Roos op zoek naar een kwalitatieve lichtstraat met een mooie landelijke uitstraling. Zeker een stevige prijs maar de 25 jaar garantie geeft al aan dat ze in hun product geloven. De lichtstraat zit nu 2 weken in de nog af te bouwen uitbouw en ik kan nu al zeggen dat ik het iedereen kan aanraden. Wat een licht! en wat een mooie afwerking! Helemaal top.

13. oktober 2021

Beste Nick,

Dank voor het mooie compliment. We zijn blij dat we je nieuwe uitbouw hebben kunnen voorzien van een mooi houten zadeldak. We wensen je succes met de verdere verbouwing en veel woonplezier wanneer alles af is.

Mooi bedrijf

Mooi bedrijf, van af het begin een goede klik. door verschillende omstandigheden heeft het langer geduurd voordat hij geplaatst kon worden maar het resultaat mag er zijn.

12. oktober 2021

Beste Richard,

Dank voor de mooie complimenten. De leverproblemen van de geïsoleerde opstanden zijn inderdaad gelukkig opgelost. Dank voor het extra geduld. We wensen je veel woonplezier toe met je nieuwe houten schilddak.

Super mooie lichtstraat

Super mooie lichtstraat, fijn contact en uitstekende levering!

6. oktober 2021

Goedemiddag,

Wat fijn dat je zo blij bent met het stalen lessenaarsdak. We wensen je veel woonplezier toe met de nieuwe aanwinst. Dank voor de mooie complimenten.

Met vriendelijke groeten,
Het team van Niek Roos BV.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super lichtstraat, ultieme beleving!

Goed meedenkend, eerlijk advies.
Afspraken en planning worden nagekomen en er wordt doorlopend helder gecommuniceerd.

Onze lichtstraat van 2.00 x 4.50m uitgevoerd in staal is dé toevoeging voor een ultieme beleving van en in onze keuken Topdesign en -kwaliteit! Aanrader!!

4. oktober 2021

Beste Serge,

Dank voor de mooie complimenten. We zijn erg benieuwd naar het einderesultaat, heb je foto's voor ons? We wensen je veel woon-, kook- en borrelplezier toe in je nieuwe woonkeuken.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Een goed bedrijf dat zijn afspraken…

Een goed bedrijf dat zijn afspraken nakomt

4. oktober 2021

Beste Ron,

Dank voor je mooie complimenten. Zijn er dingen die we in de toekomst beter kunnen doen om de 5 sterren te halen? We horen het graag.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tekeningen mogen wel wat duidelijker…

Tekeningen mogen wel wat duidelijker uitgewerkt worden betreffende maatvoering. Voor de rest dik tevreden met de lichtstraten.

28. september 2021

Beste Toon,

Dank voor je feedback en wat fijn dat je dik tevreden bent met de frameless lichtstraten. We zijn erg benieuwd wat we kunnen verbeteren aan onze tekeningen en nemen hierover contact met je op. Dank voor de terugkoppeling en succes met de verdere verbouwing.

Het team van Niek Roos

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.