Se, hvad kunderne siger
Fijn bedrijf, duidelijke website. Afspraak voor offerte is zo gemaakt. Vriendelijk personeel, kennis van zaken en bereid tot meedenken. Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk person... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Isolatør
- Byggefirma
- Vedvarende naturressourcer
- Butik med isoleringsmateriale
- Leverandør af isoleringsmateriale
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Voelen uw muren koud aan en heeft u last van snelle temperatuurwisselingen in huis? En schrikt u van uw hoge energie rekening? Dan komen wij graag een keertje bij u langs om de mogelijkheden door te spreken met betrekking tot spouwmuurisolatie.
Kontaktoplysninger
Dennenhof 57, 4921 MK, Made, Holland
- isolatietechniekbrabant.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijn dat we al snel een contactpersoon…
Fijn dat we al snel een contactpersoon hadden, die goed uitleg heeft gegeven ter plaatste en ons adviseerde welke vloerisolatie bij ons huis in Wassenaar het beste paste. Daarna al snel de uitvoering van de werkzaamheden, waarbij wij geen hinder hebben ondervonden.
Goed voorbereid en netjes uitgevoerd
De voorbereiding van het werk was prima, de offerte duidelijk, de subsidieregelingen helder en de uitvoering van het werk was stipt en netjes
Goed bedrijf
Alles is goed verlopen van informatie gesprek tot uitvoering. Ze hebben bij mij spouwmuren en vloerisolatie uitgevoerd. Als verliep soepel. In de ochtend 2 mannen voor de muren ( ben hun naam vergeten) en aansluitend hierop de vloer door Mike en Rick uitgevoerd. Harde werkers en zeer gemotiveerde en vriendelijk. Dit bedrijf is een aanrader.
Snel, netjes, nauwkeurig en vriendelijke mensen.
Isolatietechniek Brabant heeft onze spouwmuur geïsoleerd in Dorst. Alles, is zoals afgesproken, goed gedaan. Snel, netjes, nauwkeurig en vriendelijke mensen. Na het impregneren met Funcosil Pasta FC hebben we een certificaat gekregen met 12 jaar garantie op vocht problemen. Als ik weer iets nodig heb weet ik ze te vinden ;) --> A+++++
Een goed bedrijf
Dit bedrijf heeft bij ons de pouwmuren en vloer isolatie verzorgt in Dordrecht
Een net bedrijf wat zijn afspraken na komt.
Vriendelijke en nette medewerkers.
Erg professionele en zeer vriendelijke…
Erg professionele en zeer vriendelijke mensen . We zijn zeer tevreden over hoe er vantevoren uitgelegd en later uitgevoerd wordt. Alles zeer netjes achtergelaten.
Prima bedrijf met vriendelijk personeel
Spouwmuurisolatie aangebracht door vriendelijk personeel en werkt nauwkeurig in Oosterhout (N.Br).
Slechte planning, vriendelijke mensen
De mensen aan huis waren erg vriendelijk (verkoper en werklui), maar de partij houdt zich niet aan afspraken. Zo kwamen ze een dag later dan afgesproken en duurde het langer dan afgesproken tot er een afspraak kwam.
Mitrouts bij ons
Vandaag is Mitrouts bij ons om 8.00 uur begonnen en zojuist 12.30 is hij vertrokken na onze spouwmuren te hebben geïsoleerd. Goed werk geleverd en schoon opgeleverd. Zeer tevreden
Super ervaring
Een scherpe offerte op afstand kunnen regelen. Daarna het werk precies volgens afspraak uitgevoerd. Helemaal super!
Dak spuiten, een heel slecht idee, zeker bij dit bedrijf
Dak laten spuiten. 10 cm stond in de opdracht. Gemiddeld 6 cm gespoten. 3 dagen werk gehad om de tussen balken schoon te maken. Een klacht indienen heeft bij dit bedrijf geen zin. Ze wachten net zo lang tot ze er zeker van zijn dat jij door bent gegaan met de werkzaamheden en sturen dan onverwachts zonder overleg monteurs langs om bij te spuiten. De monteurs vonden het ook geen goed idee om als nog bij te spuiten en snapten de teleurstelling. Het interesseert dit bedrijf, niets hoe ontevreden klanten over hen denken. De verkoper of directeur heeft ook niet de moeite genomen om te komen kijken. Geld is de grootste drijfveer.
Een mail van de directie gehad met: wij staan in ons recht, wij hebben aangeboden het ondeugdelijk werk te herstellen maar jij wou niet. De werkzaamheden hadden hier een week stil gelegen om hen de mogelijkheid te bieden, maar kreeg geen reacties.
Op de opdracht van 4700 heb ik 250 gecrediteerd gekregen. Veel Karma toegewenst.
Mocht je overwegen om voor dit bedrijf te kiezen, lees dan vooral de negatieve reacties, geeft een goed idee hoe problemen worden opgelost.
Jammer dat de review geen mogelijkheid geeft voor foto’s en filmmateriaal.
Prima isolatiebedrijf
Fijn bedrijf, duidelijke website.
Uitvoering geschiedt netjes, ook daar vriendelijk personeel.
Enige verbeterpunt: na akkoord offerte heb ik na 2-3 weken zelf contact opgenomen omdat ik niets meer gehoord had. Dit vond ik niet zo netjes. Na contact van mijn kant zijn wel direct de afspraken voor het isoleren ingepland.
Soort isolatie: Dak en bodemisolatie
Stad: Venlo
ITB heeft bij ons in Rijen de vloer…
ITB heeft bij ons in Rijen de vloer isolatie verzorgt. Was perfect, de uitvoering is in 2 keer gedaan vwg een onverwzhte tegenvaller onzerzijds. Was geen probleem voor ze. De NIP subsidie is ook geregeld door het bedrijf, hoe fijn was dat niet. Een aanrader.
Goed uitgevoerd isolatieproject
De isolatiewerkzaamheden zijn vakbekwaam volgens gemaakte afspraken uitgevoerd. Na afronding van het werk zijn alle nog aanwezige materialen en restafval netjes opgeruimd en afgevoerd.
Overall positief!
Duidelijke informatie vooraf. Slechte communicatie bij het inplannen van de afspraken. Mitrud die de isolatie kwam aanbrengen top! Heel vriendelijk, en netjes werk.
Onverwacht 2 weken eerder!
Op 3 februari 's ochtends vroeg een telefoontje. Na een uitvaller die ochtend, ook in Eindhoven, wilden ze weten of ze misschien al bij mij terecht konden omdat ze toch in de buurt waren, in plaats van de afgesproken datum 18 februari. Geen probleem wat mij betreft. Rick en Mike zijn samen mijn kruipruimte komen isoleren dmv Purfect RWF HFO schuim. Ze hebben hun werk netjes en snel gedaan en ik ben dik tevreden met het resultaat! Mannen, bedankt!!
Professionele vloerisolatie Gorinchem
Professionele aanbrenging van de vloerisolatie in Gorinchem door de twee professionals Rick en Mike
van de firma Isolatietechniek Brabant.
Vloerisolatie Baarle-Nassau
Het voortraject was helemaal goed: de offerte, de communicatie, en de serviceplanning. De uitvoer zelf ook super goed ! 2 vriendelijke mannen ( namen ontschoten ) dachten mee over de uitvoer en waren echt gemotiveerd om de klus netjes te klaren wat ze ook helemaal top hebben gedaan. Complimenten !
Spouwmuur isolatie tussenwoning
Bij ons kwamen Robin en Niels de spouwmuur isoleren met I-foam. Ondanks het slechte weer bleven ze vrolijk en kundig aan het werk! De slang moest bij ons door het huis heen (een tussenwoning), maar ze deden er alles aan om dit zo netjes mogelijk te doen en rotzooi te voorkomen.
Zeer content met de isolatie, en deze gasten zijn ware ambassadeurs voor het bedrijf te noemen!
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf! Hebben bij mij Isolatie Foam SPF 04 aangebracht. Er stak wel wat veel isolatie uit maar na mijn melding hebben ze het probleem snel en netjes opgelost. De communicatie was duidelijk, het contact vriendelijk en alles is uiteindelijk perfect in orde gemaakt. Prettige service en absoluut tevreden over de afhandeling! Omgeving Gilze & Rijen
Læs mere om andre typer anmeldelser.