SI-isolatie BV Anmeldelser 68

4,9

Andrey and Cristoph. Deze 2 heren hebben super gewerkt vriendelijk en werken snel. Ook werken ze erg netjes en ruimen de boel weer op. Erg prettig bedankt voor alles.

Ik beveel spoedisolatie ten zeerste aan! Fijn contact, leggen de offerte haarfijn uit. Eerlijke en mooie prijs. Ontzettende professionele hardwerkende jongens. Na het isoleren van de spouwmuren en de... Se mere

Zeer onder de indruk van deze jongens! Echt vakwerk! Allereerst zijn ze ontzettend vriendelijk en professioneel! Ze werken snel en vakkundig. Ik merk overigens echt het verschil. Heb de spouwmuren la... Se mere

4,9

Tevreden SI-Isolatie klant

Na wat door onvoorziene omstandigheden planningsproblemen, zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden. Werkzaamheden vloer en spouwmuurisolatie helemaal volgens afspraak en beloften nagekomen. Na werkzaamheden alles netjes opgeruimd achtergelaten. Tijdens werkzaamheden op alle vragen door vriendelijke medewerkers uitgebreid antwoord gekregen. Kortom, zeer tevreden en aanrader voor iedereen die wil gaan isoleren.

14. januar 2026

Service gericht bedrijf

Snel gereageerd om te komen kijken wat mogelijk was voor bodemisolatie mooie offerte en de werkzaamheden zijn heel snel na de offerte uitgevoerd. Aardige mensen en keurig gewerkt. En direct na het aanbrengen van de parels was het effect al te voelen. Ik kan het iedereen aanraden.

12. december 2025

Daniel en Ruben did an excellent job…

Daniel en Ruben did an excellent job insulating my home. They were profesional, efficient, and very friendly thoughout the entire process. The quality of their work is outstanding, and everything was completed on time. I'm very satisfied and highly recommend SI isolatie!

11. december 2025

Attent, vriendelijk en hardwerkend!

Attent, vriendelijk & hardwerkend!!! Di 2-12-'25 heeft SI-isolatie BV bij mij in Roosendaal uitstekend werk geleverd! Vooraf had Teun Dekker e.e.a. bekeken en een begroting voor betreffende klus opgemaakt (dat ging allemaal wel erg snel!). Toch heeft het bedrijf de verwachtingen waar gemaakt! Ben meer dan tevreden! Na de klus hebben ze ook alles nog opgeruimd! Super gedaan mannen!!!

2. december 2025

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Ruben en Rover hebben hun werk netjes uitgevoerd. Vriendelijk en beleefde jongens. Hebben alles ook netjes achtergelaten. Ben zeer tevreden. Dank jullie wel!

29. oktober 2025

Ik beveel het bedrijf si-isolatie.nl…

Ik beveel het bedrijf si-isolatie.nl aan goede voorlichting over hun bio-based product en nog lokaal gekocht in Zeeland ook, prima offerte snel aan de beurt voor dakisolatie.
De medewerkers kwamen op tijd,medewerker Ruben gaf me nog informatie over isolatiemateriaal, hij is vakkundig de beide collega's werkte snel en goed.Na afloop hebben Ruben&Tom alles netjes gestofzuigd, en verpakkingsmateriaal opgeruimd.
Ik merk meteen nu mijn dak geïsoleerd is dat het boven behagelijk is, wat ik fijn vind dat het duurzaam en lijkt me ook gezonder voor jullie werkmannen om mee te werken.
Kortom ik ben zeer tevreden.👍

10. oktober 2025

Vakwerk en duidelijke communicatie.

Heldere en prettige communicatie met alle medewerkers! Vakmannen leveren top werk en zijn bijzonder vriendelijk, netjes en geven duidelijke informatie over de opdrachten die ze uitvoeren. Vloer- en muurisolatie laten uitvoeren. Heel tevreden!

6. oktober 2025

Super tevreden over SI-isolatie

Ik ben super tevreden over SI-isolatie BV. Er werd een duidelijke uitleg gegeven over welke isolatie het beste bij ons huis past, en de werkzaamheden zijn zeer netjes uitgevoerd. Alles verliep vlot en professioneel. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!

25. juli 2025

Spoed-isolatie B.v

Spoed-isolatie B.v. is een fantastisch bedrijf met verstand van zaken en een hele goede en snelle service. Een echte duurzame aanrader!

26. februar 2025

Goed begin gesprek gehad

Goed begin gesprek gehad. Niet opdringerig en naar mijn mening een eerlijk advies gekregen. Vertelt wat kon en wat niet kon cq waar we niet volledig profijt van zouden hebben. Nadat ik opdracht gegeven heb zijn de werkzaamheden vrij snel gestart.
Netjes en snel uitgevoerd. Binnen 2 a 3 uur klaar en opgeruimd. De prijs was mijn inziens zeker redelijk. Laat de winter maar komen. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen.

27. september 2024

Van begin tot eind prima.

Van begin tot eind prima.
Goed advies en de mogelijkheid om snel een afspraak te maken.
Het uitvoeren van de werkzaamheden keurig gedaan en heel erg snel uitgevoerd.
Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

23. september 2024

Goede en snelle service

Vriendelijk, goede uitleg, werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd, informatie en extra vragen kunnen tijdens en na de uitvoering gesteld worden.

Van begin tot eind prima service. Werkzaamheden uitgevoerd binnen 3 uur(rijtjeshuis)👍

10. september 2024

Kriipruimte isolatie

Kruipruimte laten isoleren, perfect gedaan en absoluut aan te bevelen. Goed en eerlijk advies, duidelijke communicatie, komen afspraken goed na en erg schoon gewerkt. Top!

9. april 2024