SI-isolatie BV Anmeldelser 68

4,9

Andrey and Cristoph. Deze 2 heren hebben super gewerkt vriendelijk en werken snel. Ook werken ze erg netjes en ruimen de boel weer op. Erg prettig bedankt voor alles.

Attent, vriendelijk & hardwerkend!!! Di 2-12-'25 heeft SI-isolatie BV bij mij in Roosendaal uitstekend werk geleverd! Vooraf had Teun Dekker e.e.a. bekeken en een begroting voor betreffende klus opgem... Se mere

4,9

Perfecte service en uitvoering van het…

Perfecte service en uitvoering van het gehele traject. Afspraken worden stipt en accuraat nagekomen, bij de uitvoering wordt netjes gedaan en zeer voorzichtig. Spouwmuurisolatie is perfect uitgevoerd.

Ik kan spoedisolatie zeer aanbevelen

17. april 2024

Fantastisch bedrijf!!!

Wat een fantastisch bedrijf is spoedisolatie!! Ze waren mooi op tijd ,vriendelijke mensen en heel beleef. Wij kunnen dit bedrijf iedereen aanbevelen! Werken netjes. SUPER MANNEN 👍👍👌.

4. april 2024

Vorig jaar is spoedisolatie bij ons…

Vorig jaar is spoedisolatie bij ons geweest, mooi werk afgeleverd. We waren er blij mee. Achteraf droogde de voegspecie niet op met de gehoopte
en bestaande kleur. Twee dagen geleden gevraagd of dat aangepast kon worden. Het bedrijf stuurde binnen twee dagen iemand langs om dit aan te passen. Geweldige service dus.

19. marts 2024

Wat een fijn bedrijf

Wat een fijn bedrijf! Binnen twee weken na het eerste contact is de kruipruimte al geïsoleerd! Ontzettende professionele en aardige jongens, ruimen na afloop alles keurig op. Wij bevelen Spoedisolatie van harte aan!

29. februar 2024

Als je wilt isoleren, neem deze toppers

Als je wilt isoleren, ga voor deze vakmensen! Superaardig. Vakkundig. Ook onze kleine en lage kruipruimte was geen enkel probleem. Ook het glazendak van de serre was geen beletsel om de spouwmuren te isoleren. Alles volgens afspraak. Echt heel prettig.

14. september 2023

Spoed Isolatie was highly recommended

Spoed Isolatie was recommended by a friend. After I sent our the email for their service, they immdediately contacted back with confirmation of visit date for a quote. The quote was provided within a couple of days then arranged execution in about 1 week. Everything went smooth and hassle free. We are very impressed by their professionalism and indeed how "spoed" they are with the isolation work. After the work is done, they also provided the information required for subsidy that is a huge time saver (if you need search the material code yourself!). All in all, it is a great experience and I highly recommend them!

22. maj 2023

Ik beveel spoedisolatie ten zeerste…

Ik beveel spoedisolatie ten zeerste aan! Fijn contact, leggen de offerte haarfijn uit. Eerlijke en mooie prijs. Ontzettende professionele hardwerkende jongens. Na het isoleren van de spouwmuren en de bodemisolatie laten ze alles weer super netjes achter. Kortom ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Keep up the good work. Gr, Naomi

7. juli 2023

Zeer onder de indruk van deze jongens

Zeer onder de indruk van deze jongens! Echt vakwerk! Allereerst zijn ze ontzettend vriendelijk en professioneel! Ze werken snel en vakkundig. Ik merk overigens echt het verschil. Heb de spouwmuren laten isoleren de kruipruimte en een stuk van de zolder. Ook nu het warmer wordt merk ik het voordeel van de isolatie! Eerlijke prijs en prima klantenservice.
Kortom ik ben n super tevreden klant, die deze enthousiaste jongens bij iedereen kan aanbevelen!!

13. april 2023

goed en plezierig gewerkt

Fijne snelle reactie op een offerteverzoek. Een trio van twee toffe jonge heren (tweeling) met de duidelijke ambitie goed werk af te leveren en een logistieke derde op het kantoor/magazijn.
Alles snel en keurig volgens afspraak geregeld. Plezierig sociaal contact en een rustig gevoel dat alle 196.607.284.001 korreltjes op de juiste plek in mijn kruipruimte terecht zijn gekomen
Aanvullende werkzaamheden worden overwogen.

Ernstig aanbevolen.

15. marts 2023

perfect

snelle levering en vriendelijk zowel met de werkzaamheden als vragen aan de telefoon. zeer tevreden

11. maj 2023

Soepel, netjes, snel

Contact gaat heel soepel, beleefd en vriendelijk. Geven eerlijk advies, komen afspraken na en werken netjes. Bij ons is de gevel na geïsoleerd, ze waren ruim op tijd en in een ochtend klaar (hoekhuis). Vraag over mijn factuur werd via de mail binnen enkele minuten beantwoord.
Je kunt zien dat deze jonge gasten hard werken, trots zijn op wat ze doen en klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan. Ik zou hen zeker aanraden!

9. maj 2023