Vanaf het eerste telefoongesprek hadden wij een positieve indruk en bij bezoek aan het werd dit bevestigd. Ze hebben het werk keurig en op een heel prettige manier uitgevoerd. We zijn zeer tevreden ov... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zochten een unieke serre en we kregen een unieke prachtige serre, gebouwd door vaklui met een creatief karakter zoekend altijd naar de beste oplossingen! Wil je iets unieks met een hoge kwaliteit:... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben contact gezocht met Niek Roos vanwege de zeer goede recensies. We reden naar het mooie dorp Bavel en tijdens het eerste contact wisten we al dat we een goede keuze hadden gemaakt. We zij... Se mere
Virksomheden har svaret
Tijdens de zoektocht naar een lichtstraat bij Niek Roos in Bavel terecht gekomen. Bij het bespreken van de wensen, ook een kijkje mogen nemen in de werkplaats, waarna we meteen zeker wisten wat we wil... Se mere
Virksomheden har svaret
Een aanbouw aan je woonhuis plaatsen is natuurlijk prachtig, maar het is haast onontkoombaar dat je woonhuis hier donkerder van wordt. Niek Roos Lichtstraten biedt dé oplossing: lichtstraten en platdakramen. Dit is dé stijlvolle manier om meer lichtinval te creëren en de ruimte optisch groter te maken. Bekijk ons assortiment op www.niekroos.nl/lichtstraten. Laat je inspireren door de vele foto's van onze projecten en stel jouw ideale lichtstraat samen met de lichtstraten configurator. Zo haal je vandaag nog het daglicht in huis.
Skrevet af virksomheden

Wij ontzorgen jou, ook als je ons later belt.
Ambachtsweg 3, 4854 MK, Bavel, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede communicatie en duidelijke afspraken tussen ons en opdrachtgever.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Niek Roos heeft keurig werk geleverd. Werd dag van tevoren nog gebeld en ook toen ze onderweg waren en door file iets later keurig geïnformeerd. Lichtstraat ligt er netjes op, alles in afstemming. Sluit perfect aan. Strak wark dus!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Perfecte lichtstraat, mooi schilddak. Hij is netjes geplaatst en geheel volgens afspraak.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Goede communicatie, perfecte service, afspraken worden nagekomen, nette mensen, snel gemonteerd, eind resultaat prachtig

Besvarelse fra Niek Roos BV
Uitstekende communicatie en men is zéér flexibel. Men denkt daadwerkelijk met de klant mee.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Alles keurig op tijd uitgevoerd vanaf de offerte tot de montage

Geen enkel klantenservice.
Zwaar teleurgesteld.
Peter Gidman
Deventer
Niks van jullie vernomen.
Dus....jullie blijven mij een lichtstraat en verontschuldigen schuldig.
Steek hand in eigen boezem.
Groetjes
Peter Gidman

Besvarelse fra Niek Roos BV
Op kantoor zijn we duidelijk en rustig geïnformeerd over een nieuw dakvenster. Op de afgesproken datum en tegen de afgesproken prijs werd het venster keurig geleverd en professioneel geplaatst. Naar 100% tevredenheid opgeleverd!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Vanaf eerste contact een goed gevoel bij Niek Roos. Professionele partij, goede website en fijn dat er digitaal betaald kan worden. Maar boven al een zeer mooi kwaliteit product en goede support van begin tot levering!

Besvarelse fra Niek Roos BV
We hebben de aanschaf van onze lichtstraat 600 x 120 bij Niek Roos als zeer prettig ervaren. Met al onze vragen werden we correct en goed geholpen.
De lichtstraat hebben we zelf in Bavel opgehaald, ook daar waren de werkmannen behulpzaam om deze zo stabiel en stevig mogelijk vast te maken voor het vervoer.
Niek Roos levert kwaliteit en is wat ons betreft een aanrader!!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Ik heb de service van Niek Roos als ontzettend snel en goed ervaren. Iedere vraag werd binnen enkele uren beantwoord en er werd zelfs met ons meegedacht over de plaatsing, ondanks dat deze door onze eigen aannemer werd gedaan.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Tegen de vervanging van mijn lichtstraatje zag ik jaren tegenop.
Vanaf mijn eerste bezoek & gesprek bij de Niek Roos en zijn team voelde alles gelijk goed.
Het goede gevoel is alleen maar bewaarheid.
Vakmanschap & gevoel voor esthetiek & innovatie & rust..........
Van advies, inmeting, communicatie, planning, facturatie tot plaatsing.........alles liep zo prettig & smooth.
Afspraak is afspraak.......kwaliteit en afwerking tot in de puntjes verzorgd.
Prettige medewerkers.......fijne sfeer.
Geen moment spijt.
Dank voor het prachtige resultaat.
Wat een mooi bedrijf.
Mijn complimenten.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Onze lichtstraat van 400 x 125 cm is in twee dagen geplaatst. Dag 1 verliep met 2 personen nagenoeg vlekkeloos, ik heb even mee mogen helpen om het frame op z'n plaats te krijgen. Een minpuntje: de slaglijnen waren erg ruim gezet, dus dat gaat wat moeite kosten om ze weer verwijderd te krijgen.
Dag 2 verliep met 3 personen en een zeer ervaren kraandrijver ook bijna perfect. Het enige minpunt was dat de afwerklijst en de afdeklatjes ter afdekking van de naden tussen de dakplaten met een nietpistool op z'n plaats werden gezet: gevolg heeel veel gaatjes die gedicht moeten worden voordat de zaak kan worden afgelakt. Verder niets dan lof: netjes gewerkt, netjes opgeruimd, dakpannen zeer nauwkeurig op maat gezaagd. Top, alleen de afwerking is nu aan ons.
Als ik het opnieuw moest doen, dan kwam ik zeker terug bij Niek Roos en zijn bouwteam!!

Besvarelse fra Niek Roos BV
Erg prettig geholpen en perfect aan alle afspraken gehouden.
En uiteraard een schitterend resultaat.
Bedankt!

Besvarelse fra Niek Roos BV
1 november de aanbetaling gedaan voor een lichtstraat van 0,9 bij 3 meter in onze keuken. Vanaf 11 juli is de lichtstraat in 3 dagen geplaatst en afgewerkt. Alle werkzaamheden, denk aan plaatsing, aanhelen dakbedekking, stukadoor en elektrotechniek bij Niek Roos neergelegd. Het resultaat mag er zijn, er is een mooi stukje vakwerk geleverd, waar wij erg blij mee zijn. Dat het al met al 8,5 maanden heeft geduurd is een beetje in de "geest" van deze tijd. Bij het opmeten gaf ik aan dat de plaatsing niet op een maand aankomt, daar heeft Niek Roos maand(en), dus meervoud van gemaakt. Het is ze vergeven, wij hopen nog lang te genieten van een heerlijke bak licht in onze keuken.

Besvarelse fra Niek Roos BV
De jongens hebben prima werk afgeleverd, rekening houdend met de wensen van ons.
Ze werkte netjes en accuraat.

Besvarelse fra Niek Roos BV
Van het begin tot het einde perfect service en zeer tevreden over het advies en het wind resultaat.