Jeg var ude for at lede efter brudekjole til mit kommende bryllup og hos Nicolai brudekjoler, modtog vi den bedste service. Jeg som kommende brud følte mig set og forstået ift. ønske og stil af brudek... Se mere
Jeg har i dag været med min datter for at finde brudekjole, vi fik den finest betjening af Lena. Hun var meget inspirerende og i mødekommende. Det bliver nemmere at beslutte sig når der er forståelse... Se mere
Jeg var inde for nogle uger siden i kbh for at finde en brudekjole, og jeg mødte fantastisk service og rådgivning. Jeg tror, min ekspedient hed Lena. Virkelig dygtig, kompetent og hun fandt den flotte... Se mere
Har dags dato været i butikken på Nørre Farimagsgade med henblik på at finde en brudekjole til min datter. Lena lyttede intenst til min datters ønsker om, hvilken stil og hvilke detaljer, der var øn... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
En eventyrlig verden af kjoler, forventninger og drømme der går i opfyldelse. Eventyret starter i Nicolai Brudekjoler, konfirmations kjoler, og selskabskjoler
Frederikssundsej 221, , 2700, Brønshøj , Danmark
- bn@nicolai-brudekjoler.dk
- www.nicolai-brudekjoler.dk
Super god oplevelse .
Kunne ikke gøres bedre!
Kom ind uden at have bestilt tid, og blev taget så godt imod, følte virkelig at de forstod hvad jeg gik efter og undervejs så blev jeg hjulpet med alt. Følte ikke det akavede pres på at købe noget selvom at de havde sat sådan tid af til mig, og det var en virkelig positiv oplevelse, helt sikkert en GO TO!
Virkelig også nogle smukke og meget variede kjoler! Meget flot og overskueligt sorteret.
Skuffende ‘førstegangs prøvning’
Idag var jeg inde og prøve brudekjole for første gang. Jeg er en pige på 24 år som havde glædet sig helt vildt, og ikke har meget erfaring på det punkt.
Ekspedienten var i starten interesseret i hvilken stil jeg gik efter.. men blev dog mere og mere uinteresseret. Jeg følte klart det handlede om at få solgt den her kjole til 10.000 (hvilket er mange penge for mig) mere end det handlede om at jeg skulle ha’ en god oplevelse.
Jeg fortalte jeg var i gang med større vægttab og at jeg forventede at have tabt hvert fald 10 kilo til den dag jeg skulle bruge kjolen. Hvilket de må høre ofte for det var hvert fald ikke noget ihun tog særlig seriøst. Og ville bestille kjolen sådan så den kunne passe mig nu. ‘Så må man være ‘klar’ når man tager ud for at finde kjole’ fik jeg med som kommentar på vejen. Ja undskyld mig - at min kæreste friede i november og vi skal giftes i august. Skynder mig alt hvad jeg kan😁
Jeg forstår udemærket de vil sikre sig man kan passe kjolen, men i sidste ende er det mig der betaler ekstra for at få lagt den mere ind.
Alt i alt var det en skuffende oplevelse og gik ud med følelsen af at jeg aldrig vil finde noget til dagen. Rigtig ærgelig ‘førstegangs prøvning’ for mig
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Jeg fandt min drømme kjole hos Nicolai brudekjoler med fantastisk hjælp fra personalet. De har et kæmpe udvalg og super god service.
Anbefalelsesværdigt!
Uinteresseret ekspedient
Jeg var i onsdags inde og prøve kjole, og det startede med en pæn hilsen af personen som skulle hjælpe mig med kjolerne.
Efterfølgende virkede hun som om hun egentlig ikke rigtig var interesseret i at lytte på mig og hun virkede irriteret over at jeg havde nogle kriterier til min kjole og ikke lige syntes om de kjoler hun fandt.
Hun sagde at man jo skulle regne med at man skulle lave om på kjolen og ikke kunne få lige præcis hvad man ville have...
Synes i det hele taget hun bare havde travlt med at få os ud af butikken, min veninde og jeg.
Den ekspedient vi havde var lidt oppe i årene, de andre virkede meget mere behagelige.
Hele oplevelsen gjorde at jeg gik ud uden kjolen, selvom der var en jeg synes matchede ret godt mine kriterier.

Besvarelse fra Boutique Nicolai
Kæmpe positiv overraskelse
Kæmpe positiv overraskelse at komme ind i butikken og få en så personlig behandling. Det var ikke umiddelbart min forventning. Meget glad for den måde, man bliver set og hjulpet igennem valget om en brudekjole.
Fuldstændig uovertruffen service
Fuldstændig uovertruffen service, vejledning og venlighed. Karina fandt min drømmekjole til mig - en helt anden end jeg havde i tankerne. Fantastisk følelse. De største anbefalinger herfra!!
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. På trods af at jeg ikke havde bestilt tid, var jeg så heldig at de fandt tid til mig med det samme alligevel. Dejlig stemning og en ekstremt kompetent og sød ekspedient der fangede med det samme hvilke kjoler der ville falde i min smag udfra mine ønsker. Vi fandt min drømmekjole, slør og alt det hører med på næsten ingen tid! Kan varmt anbefale Nicolai brudekjoler!
Rigtig god service
Til min først prøvning fik jeg en fantastisk betjening af Kathrine, som gav sig rigtig god tid og var fantastisk til at høre mine ønsker, aflæse min reaktion og samtidig udfordre mig lidt på kjolevalg, hvilket kun var positivt. Hun var helt klart medvirkende til, at jeg fandt den helt rigtig kjole. Da jeg prøvede kjolen igen, var det Karina, der stod for prøvningen, og igen fik jeg en rigtig god betjening!
Fantastisk service af Karina
Jeg har været hos Nicolai Brudekjoler to gange - første gang i februar 2017 og anden gang i marts 2017. Jeg havde booket tid til prøvning inden, og begge gange fik jeg hjælp af Karina. Hun er utrolig sød, serviceminded og virkelig dygtig til at spore sig ind på ens ønsker. Hun har været meget tålmodig og vigtigst af alt ærlig - jeg følte på intet tidspunkt at hun snakkede mig efter munden, hvilket er super godt.
Jeg fandt drømmekjolen, og jeg kan varmt anbefale butikken.
Udvalget af kjoler var for mig væsentligt bedre end i Lilly på Strøget, som skuffede en smule.
Jeg er også blevet behandlet godt de gange jeg har måtte ringe ind til Nicolai Brudekjoler, hvor jeg har talt med forskellige andre medarbejdere.
Så søde!
Jeg var i Nicolai Brudekjoler i marts 2017, og jeg fik simpelthen sådan en sød betjening. Ekspedienten Kathrine tog sig god tid til mig, jeg følte hun lyttede til mine ønsker og var ærlig og sagde sin mening. Da jeg var der ugen efter for at bestille var den anden ekspedient også rigtig sød, spurgte ind til mig og mine behov.
Generelt en rigtig god betjening, kjoler til rimelige priser, kæmpe udvalg og man går derfra med en super følelse! Kan klart anbefale dette sted til alle :)
Lækkert, professionelt og afslappet
Helt igennem en super behagelig oplevelse. Ekspedienten tog det helt i mit tempo og var glad og professionel hele vejen igennem brudekjole prøvningen. Der var en afslappet og uformel tone og stemning og både mig og minen veninder havde det super hyggeligt og sjovt. Derudover havde de rigtig mange fine, flotte og lækre brudekjoler. Super god oplevelse!
2 besøg - Fantastiske oplevelser begge to!
Jeg har haft to besøg af 1-1½ times varighed. Begge med Sanne som ekspedient. Hun lyttede virkelig til hvad jeg sagde, og den oplevelse af at være på brudekjole jagt med hende, var lysår foran de andre brudebutikker jeg har været i, i København.
Sanne forstod hvad jeg ledte efter med det samme, men hun var også super god til at prøve lidt forskelligt af, og det åbnede virkelig mine øjne indenfor hvilken type kjole jeg gerne ville have.
Jeg følte mig smuk og godt tilpas her, mens jeg de andre steder følte mig utilpas og ikke set og hørt.
Jeg anbefaler virkelig Nicolai Brudekjoler til enhver der er på jagt efter en af deres smukke kjoler. Husk at spørge efter Sanne! :)
Brudekjole
Var igår inde for at prøve brudekjoler. De havde ikke mange kjoler til mit budget og synes heller ikke servicen var i top. Skulle selv kravle i kjolen hvor andre steder hjælper de folk med at komme i kjolen.
Glimrende!
Professionel og omsorgsfuld hjælp til at finde den rigtig kjole. Rar stemning og stort udvalg. Tak til Kathrine og de andre piger.
Helt igennem fremragende oplevelse!
Jeg havde bestilt en tid til alene at skulle se på brudekjoler og fik fremragende hjælp af Kathrine til at finde kjoler, som passede til både min stil, kropsfigur og til mit budget.
Det har ikke været andet end dygtige, rare og professionelle, så de kan sagtens anbefales herfra!
Intet mindre end fantastisk!
Jeg havde en utrolig dejlig aftale med Karina! Hun var virkelig sød og gav en fantastisk service. Jeg er meget perfektionistisk og ved, hvad jeg vil have, og Karina var meget behjælpelig og lydhør overfor mine ønsker og krav. Hun hjalp med at finde drømmekjolen, og jeg var helt høj resten af dagen. Butikken er virkelig et besøg værd!
Stort udvalg, søde ansatte, god service
Jeg er nok lidt af en utraditionel brud, som har prøvet over 40 forskellige kjoler inden jeg købte 2 brudekjoler hos Nicolai til mit drømmebryllup. En prinsessekjole til vielsen og receptionen som foregår om formiddagen, og så en smuk havfruekjole til aftenfesten.
Jeg har været inde i butikken af to omgange ved hhv. Malene og Sanne, og jeg har virkelig haft en fantastisk oplevelse begge gange. Første gang var hos Malene, som var super god til at forstå mine ønsker, og jeg er meget imponeret over det brede udvalg af kjoler til enhver smag. Der blev jeg forelsket i begge de kjoler jeg endte med at købe, men havde brug for tid til at finde ud af, om det nu også var drømmekjolerne. Og selv efter at have besøgt flere andre brudeforretninger, så var det nu engang de samme to hos Nicolai jeg ikke kunne få ud af hovedet, så jeg vendte tilbage med min mor og søster, og var slet ikke i tvivl.
Siger tak for det tålmodige personale, som har hjulpet mig med at finde drømmekjolerne, og som kun har betjent mig med smil og hjælpsomhed. Vil anbefale Nicolai Brudekjoler til enhver kommende brud!
Fandt drømmekjolen
Bedste service masser at vælge imellem i alle pris klasser 😊
Fik hjælp at Kathrine og hun lyttede til hvad jeg ønskede og vi fandt kjolen nu glæder jeg mig bare til at gå op af kirkegulvet og føle mig som den smukke prisesse 👰🏼💒💍 tak for fantastisk service
Min dejlig kjole
Jeg kan stærkt anbefale Nicolai
Jeg fandt min kjole der inde og jeg elsker den stadig.
De er søde der inde og er gode til at give råd :)
Jeg fortalte dem hvad jeg gik efter og min stil. Jeg tror jeg prøvet 8-9 stk. Den aller første kjole jeg prøvet blev den kjole jeg valgte at købe....
Der ramte de plet :)