Boutique Nicolai Anmeldelser

4,4

Jeg var ude for at lede efter brudekjole til mit kommende bryllup og hos Nicolai brudekjoler, modtog vi den bedste service. Jeg som kommende brud følte mig set og forstået ift. ønske og stil af brudek... Se mere

Jeg har i dag været med min datter for at finde brudekjole, vi fik den finest betjening af Lena. Hun var meget inspirerende og i mødekommende. Det bliver nemmere at beslutte sig når der er forståelse... Se mere

Jeg var inde for nogle uger siden i kbh for at finde en brudekjole, og jeg mødte fantastisk service og rådgivning. Jeg tror, min ekspedient hed Lena. Virkelig dygtig, kompetent og hun fandt den flotte... Se mere

Har dags dato været i butikken på Nørre Farimagsgade med henblik på at finde en brudekjole til min datter. Lena lyttede intenst til min datters ønsker om, hvilken stil og hvilke detaljer, der var øn... Se mere

1. Bryllupsarrangør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En eventyrlig verden af kjoler, forventninger og drømme der går i opfyldelse. Eventyret starter i Nicolai Brudekjoler, konfirmations kjoler, og selskabskjoler

4,4

Dejlig oplevelse at prøve brudekjole…

Dejlig oplevelse at prøve brudekjole hos Nicolais brudekjoler. Venlig imødekommende personale både til prøvning og specielt også da jeg skulle afhente min kjole. Dejlig varm velkomst begge gange og fantastisk personale.

10. juli 2020

Tak for hjælpen med at finde min…

Tak for hjælpen med at finde min brudekjole.
Jeg havde været et andet sted også og skulle vælge mellem en kjole fra dem og jer. Det var en svær beslutning for mig, men jeres medarbejder vejledte mig så fint og ægte. Så jeg følte mig helt tryg og endte med den helt rigtige kjole.
Tilmed købte jeg også sko, slør og andet tilbehør hos jer.
Tak for god service - og fordi jeg fik min kjole ekstraordinært hurtigt hjem.
Vil klart anbefale jer!

Cecilie

6. juli 2020

God service og rummelig over for børn

Fin og god service. Jeg fik følelsen af at der var masser af tid til at prøve de kjoler jeg ville. Begge gange har jeg haft mine børn med og her har der også været stor rummelighed. Ydermere yderst søde til, at inddrage dem i det der er relevant.

6. juli 2020

Ekstrem god service af Karina Hvid

Jeg har haft den bedste oplevelse som kommende brud og fik en ekstra ordinær service af Karina. Jeg kom ind med et ønske om at finde en stille og rolig bryllupskjole til et lille budget, og det fik jeg. Der blev lyttet og vejledt hele vejen igennem. Som bonus fik jeg et par peberet sko med gratis, som jeg selv kunne få repareret, da dutterne var røget af hælen. Der opstod en lille tvivl over kjolen jeg købte og en anden kjole jeg prøvede, så jeg ringede efter jeg kom hjem og talte med Karina om min tvivl. Hun var på med det samme og sagde jeg ikke skulle have den følelse, så hun ville bestille den hjem i den rigtig str., så jeg kunne få den prøvet selvom hun ikke havde lyst til at ligge ind med kjolen i andre str. Jeg kan kun varmt anbefale butikken med dets mange flotte kjoler og deres søde medarbejdere. Den bedste oplevelse er helt klart Karina og hendes dejlige person, så hvis du vil have samme oplevelse, så spørg efter hende. 10 stjerner herfra!

3. juli 2020

Tager beslutninger på mine vegne :(

Købte min kjole hos Nicolai men set i bagspejlet vil jeg ikke anbefale andre at gøre det.....
- ventede 45 min. og var blevet glemt selv om jeg havde bestilt tid.... havde dog en sød ekspedient der hjalp og jeg fandt min drømmekjole. Der skulle foretages ændringer og indehaver forsikrede mig om max 2.000-2.500 kr. hos syersken. Jeg godtager dette og køber/bestiller min kjole.
Modtager så min kjole og til syersken - deres syerske.,,.. og det bliver 5.000 kr!!!!!! Jeg snakker med Nicolai og de lover mig 3.000.... dog lidt over de 2000-2500 kr. men jeg er ok, har jo ikke rigtig noget valg.....
snakker med syersken igen og Nicolai har så fravalgt rettelser på mine vegne for at få prisen ned på 3.000...... virkelig dårlig service !!!!!!! Fravælge rettelser på mine vegne på min kjole!!!! Det kan man da ikke tillade sig!
Og stakkels syerske som blev blandet ind i det kaos......
noget andet jeg fandt ud af bagefter - ig heldigvis inden syersken klippede af længden på min kjole...... hos Nicolai viste ekspedienten mig også kun er skørt til under min kjole som slet ikke passede til, så jeg droppede skørt..... hos syerske og andre brudebutikker finder jeg masser af skørt der passer til......
Jeg synes Nicolai er for en forretning og for ligeglade med deres kunder. Jeg mødte meget bedre service i de små butikker og de har også et stort flot udvalg....
Vil ikke anbefale Nicolai....
Som brud var det virkelig ikke rart at bruge mange telefonsamtaler og diskussioner over det de havde lovet og nu løb fra plus at det kostede mig flere penge.....

3. januar 2020

Uprofessionel oplevelse

Nicolai var det andet sted jeg prøvede kjoler, og jeg havde derfor en rimelig god fornemmelse af, hvad jeg var på udkig efter. Min budget lå på max 7000 kr, hvilket jeg fra start af, gjorde klart for ekspedienten.
Hun fandt en masse flotte kjoler og også en masse som ikke var mig, men det er jo som det er.
En af de sidste kjoler jeg prøvede, var Så smuk! Jeg blev smask forelsket i den og alle mine veninder elskede den også!
Da jeg har rendt rundt og følt mig som en prinsesse i den, i godt og vel 10-15 min. Spørger jeg hende hvad den koster. Hun tjekker prisen, og svarer 11.000 kr...
Jeg blev utrolig ked af det, og bad hende få mig ud af kjolen med det samme.

Jeg forstår simpelthen ikke, at hun ikke informerede mig om prisen inden jeg fik den på. Jeg synes at det er så uprofessionelt, og jeg havde på ingen måde lyst til at prøve flere kjoler.

Jeg håber at I tager det til eftertanke og sørger for at respektere folks budget
Det er ikke alle der har lyst til, eller mulighed for at bruge +10.000 kr på en kjole.

13. december 2019

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse hos Nicolai Brudekjoler.
Jeg havde booket tid til prøvning af kjole og var meget spændt da jeg kun havde prøvet kjoler et sted før.

Jeg er en str 42/44 og tænkte ikke dette var et problem (for det var det ikke hos Lilly). Men butikken havde primært kjoler i str. 36, og før jeg havde set mig om var ekspedienten ved at putte mig i en fire numre for lille kjole. Den sad selvsagt helt forfærdeligt, og uden advarsel hev hun gardinet til prøverummet til side, så jeg stod halvtildækket i noget der lignede en børnekjole på min krop. Da jeg udtrykker bekymring om at den var alt alt for lille og jeg slet ikke kunne forestille mig hvordan den ville sidde på mig. sagde hun bare: Har du ingen fantasi?
Prøvningen fortsatter med at hun kaldte mig en stor pige, oversize osv. Og hvis jeg skulle passe deres kjoler skulle jeg godt nok tabe mig meget inden brylluppet.

Til sidst finder jeg en kjole der er rigtig smuk, men igen 3-4 størrelser for lille. Hun fortæller så at hvis jeg vil prøve kjolen i min størrelse skal jeg købe og betale den (11.000 kr) og derefter bestiller de den så. Hvis den ikke passer må jeg selv stå for at få den tilrettet hos en skrædder.

Jeg synes det er så forkert at man ikke kan prøve kjolen i sin egen størrelse, eller i det mindste i en mellem størrelse. Derudover virker det for mig helt groteskt at købe en kjole til så mange penge man ikke rigtig har prøvet.
Og sidst men ikke mindst er det så forkasteligt den bodyshaming der foregik. Flere af mine veninder har efterfølgende fortalt at de har været udsat for samme behandling i butikken. Jeg håber virkelig ikke det også går ud over de unge piger der skal prøve konfirmationskjoler.

30. april 2019

Fantastisk oplevelse

Jeg kan klart anbefale Nicolai brudekjoler.
Min konsulent Kathrine var sød, hjælpsom, meget ærlig og forstod at det var min første prøvning og fandt en masse forskellige kjoler frem ud fra de inspirations billeder jeg havde med.
Vi var der om lørdagen og spurgte så om vi kunne komme igen søndag for at prøve favoritterne igen. Hun pressede os ind trods en fuld booket butik og hun hjalp os så godt hun kunne selv om hun selv havde en anden kunde imens. Jeg fik endda lov til at prøve et par ekstra kjoler.
- Jeg endte selvfølgelig med at købe noget helt andet end beregnet, men noget som var endnu smukkere og passede mig meget bedre end jeg havde håbet på.
Nu venter jeg bare i spænding på min kjole kommer hjem om nogen måneders tid så jeg kan prøve den igen 😍👰🏼

Eneste lille bitte bitte minus er at jeg synes konsulenter burde oplyse at tilretning ikke er med i prisen så man ikke overskrider sit budget.

4. februar 2019

Blev mødt af en meget venlig ekspedient, der ydede god service og fandt de helt rigtige konfirmationskjole til min datter. Vi følte os set og hørt og fik ærlige meninger fra ekspedienten om de forskellige kjoler. Eneste minus var en anden ekspedient der kom og tog “vores” kjoler fra stativet, fordi en anden skulle prøve dem....dårlig stil. Min datter fik købt sin konfirmationskjole og var meget glad.

3. februar 2019

Jeg havde en god oplevelse i Nicolai…

Jeg havde en god oplevelse i Nicolai Brudekjoler, hvor jeg følte at personalet var venligt og gav god service og lyttede til mig.
Jeg har både købt min brudekjole i butikken og senere også kjolerne til mine brudepiger. Ved sidstnævnte aftale var der meget travlt i butikken, men alligevel tog personalet sig tid til os og hjalp os rigtig meget.

10. januar 2019

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Nicolai brudekjoler. Jeg bestilte min første kjole derinde, men kom siden hen meget i tvivl om mit valg. Jeg skriver en mail og får med det samme en ny tid med den samme ekspedient.
Efter 2. gang i butikken finder jeg så drømmekjolen. Det var en rigtig god oplevelse, med hjælpsom betjening fra en sand brudekjole ekspert!
Jeg kan godt anbefale et besøg :)

2. januar 2019

God service :-)

Det var sødt af ekspedienten idag at blive længere, da vi var lidt for sent ude :-) Smukke kjoler, og sød betjening.

10. november 2018

Vil helt klart anbefale

Vil helt klart anbefale. Havde budget på max 5000kr, men på af det fandt ekspedienten Puk så utroligt mange flotte kjoler. Jeg endte med at finde drømmekjolen et andet sted, men vil alligevel klart anbefale.

10. november 2018

Øv øv

Når man kommer med et budget, så er det virkelig øv, at størstedelen af de kjoler jeg prøvede, lå langt over hvad jeg havde råd til. Der ud over, så var der ikke særlig fedt, at hende der "hjalp" konsulenten, overhovedet ikke lyttede til hvad der blev sagt. Og når man så putter en kommende brud i en kjole der ligger næsten 3.000 kroner over max budgettet, så bør man som minimum informere om det INDEN kjolen kommer på.

13. august 2018

God, behagelig og tålmodig service

Super god og meget tålmodig ekspedient (Sanne). Kan varmt anbefale hende. Jeg har været til to prøvninger og har været i mange fine kjoler. Desværre fandt jeg ikke drømmekjolen her, men det var ganske tæt på! Stor udvalg af kjoler til gode priser og med masser af tid til mig som kommende brud.

28. april 2018

Meget dårlig behandling

Jeg var inde i butikken for at finde en flot, lang kjole til et bryllup jeg skal til i Italien.
Da jeg kommer ind i butikken og stiller mig i kø for at hente en parkerings seddel til min bil, bliver jeg gentagende gange sprunget over og står længe og venter. Da jeg havde stået længe nok gik jeg helt op til kassen og spurgte efter sedlen, som hun så gav mig. Jeg undrede mig meget over at hun undgik at spørge mig om hun kunne hjælpe.

Da jeg kommer ind igen og igen stiller mig i kø for at få hjælp til at finde kjolen, står der én foran mig. Mens jeg står der, kommer der et par stykker mere som stiller sig ved siden af køen. Da det bliver min tur vælger hun at springe mig over og tage nogle af de andre som står der.
Jeg står og undre mig over det, da der kommer en mandlig ekspedient over og spørger om han kan hjælpe mig. Jeg forklare ham, hvad jeg søger og han siger at jeg skal have hjælp af hans kollega som står bag kassen, så han går over til hende og beder hende om at hjælpe mig, hvorefter hun bare svare “jaja” og går videre til en anden kunde.
Da hun kommer over ved kassen igen, springer hun mig igen over.. Her går min kæreste så over til hende og siger at det altså er min tur og jeg har stået der længe..
Det passer hende ikke særlig godt, men det ender da alligevel med at hun kommer over til mig.
Generelt var hun meget uinteresseret i mig og mine ønsker, og det irriterede hende også at hun skulle på lageret for at finde min str.
Det var først til sidst da jeg fandt en kjole som jeg virkelig kunne lide, at hun gad at interessere sig for mig.

Jeg følte at de havde stemplet mig på forhånd og vurderet at jeg sikkert ikke ville købe noget, så de gad ikke hjælpe mig.

Jeg endte med at købe en flot kjole som jeg er glad for, men jeg er meget skuffet over den service jeg fik.

29. marts 2018