Bestelling geplaatst voor 18.00 uur. Gekozen bezorgtijd 19.15 uur Werd na betaling veranderd in 20.00 uur. Om 20.00 uur nog niets..Telefonisch wareen ze niwt bereikbaar, werd niet opgenomen. Dus zelf... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We've been regular customers of this place in Hilversum for a long time. However, after the latest incident, we've decided to stop doing business with Mr. Sushi. They often don't deliver the extra f... Se mere
We hebben een bestelling gedaan met rolletjes met komkommer en met ei. Degene met ei ontbraken bijna allemaal. Toen we erover belden hebben ze ons eerst een half uur aan de telefoon gehouden, heel ond... Se mere
Sushi besteld smiddags voor savonds 19:00, 60minuten te laat bezorgd, nadat we een deel van de sushi ophadden 1,5 uur later mijn partner en ik zelf dood ziek. 3dagen voedselvergiftiging gehad. We he... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vaste klant bij Mr Sushi in Maarssen
Vaste klant bij Mr Sushi in Maarssen. Na nét een volle spaarkaart te hebben gaat de zaak op de fles. Contact met hoofdkantoor voor een oplossing (bv een tegoedbon of iets dergelijks) . Ik ben namelijk ook vaste klant bij Mr Sushi in Heemstede. Na géén reactie via contactformulier maar via de app chat geprobeerd. Hier het antwoord;
“Onze filialen zijn franchise waardoor de volle spaarkaart alleen geldig was voor het betreffende filiaal. Dit kunnen we helaas niet overzetten naar een ander filiaal”
Klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Waardeloos! Ik begrijp nu ook heel goed waar de negatieve recensies vandaan komen!
Slechte kwaliteit
De bezorging is al heel lang niet meer wat het geweest was. Regelmatig wordt het een uur te laat bezorgd, en na de mail dat de bestelling onderweg is duurt het vaak nog een half uur. Hierdoor dus de krokante sushi niet meer krokant, maar taai en droog. Viel zwaar tegen vanavond. Locatie Roermond.
Na jarenlange tevreden klant te zijn…
Na jarenlange tevreden klant te zijn geweest moesten we telefonisch bestellen wegens slechte reviews bezorgtijden. Nu bezorgen ze (ineens) ook niet meer na telefonische bestelling. Rare manier om met goeie klanten om te gaan. Hoop voor ze dat zaken weer minder gaan en de klantvriendelijkheid weer kan groeien
Ze zijn snel met bezorgen!
Ze zijn snel met bezorgen!! En sushi was lekker vers. Een aanrader
Smerigste sushi ooit
Mr. Sushi Roermond. Smerigste sushi ooit! Crispybox .. is sushi met een super dikke harde laag gebakken paneermeel en gedroogde uitjes die in (oude of veelvuldige) frituurolie is gedompeld en vervolgens vettig werd geleverd. De zalm smaakte muf vissig en de kip gortdroog! Restaurant gebeld en de reactie was dat het aan onze smaak lag????!!!! Geen oplossing of excuses! Klant krijgt deksel op de neus van Mr.Sushi Roermond!
Besteld om 18.10 bezorgtijd 19.15 3x…
Besteld om 18.10 bezorgtijd 19.15 3x gebeld bezorger onderweg... pas om 20.15 een bezorger aan de deur. Doe de deur open staat die bezorger voor de deur zwarte helm klep dicht dus zie geen ogen of gezicht. Klant vriendelijk waren ze ook niet aan de telefoon. Nooit meer bij deze tent
Ontevreden
Expliciet gebeld over bepaalde allergieën. Zou allemaal geregeld worden werd aan de telefoon gezegd. Bestelling komt aan, en toch de verkeerde sushi gekregen. Halve box weg kunnen gooien ivm kruisbesmetting. Ze vragen je dan om naar hun nummer te appen om het probleem op te lossen. Eerst 15 minuten moeten wachten op een reactie en vervolgens heel onprofessioneel app contact met het bedrijf waarbij zij geen enkele oplossing aan bieden na het maken van hun fouten, behalve “een kortings code voor de volgende keer dat ik er ga bestellen.” Ik ga hier niet meer bestellen dus daar heb ik helemaal NIKS aan. Fijne avond!
eten was vies had crispy besteld heb…
eten was vies had crispy besteld heb het idee dat sushirol in het vet is gedoopt smaakte letterlijk nergens naar ben misselijk en heb bijna alles weg gegooid
Wat een ballentent!!
Wat een ballentent!!! Om 17,55 uur besteld met een opgegeven levertijd van 45 a 60 minuten. Na meerdere keren telefonisch contact is er uiteindelijk na 2,5 uur!!! bezorgd. Omdat dit niet de eerste keer was dat de bezorging zo extreem slecht was zullen wij hier echt nooit meer bestellen!!!
Mr Susi Groningen
Mr. Sushi Groningen: om 18.15 besteld, verwachte levertijd 19.45. Om 20.00 gebeld, bestelling zou onderweg zijn. Mijn vraag of de warme etenswaren warm geleverd zouden worden werd beantwoord met “dat komt goed, maakt u zich daar maar niet druk over. Om 20.05 kreeg ik via de mail een bevestiging dat de bezorger onderweg was. Warme etenswaren waren koud en de extra betaalde bijlagen waren niet geleverd. Sushi was ook kleiner dan dat we gewend zijn. Kortom een zeer slechte ervaring met mr. Sushi Groningen
VERSCHRIJJELIJK
ik heb nog nooit zulke vieze sushi gegeten. ik heb supermarkt sushi op dat veel lekkerder was. ook hebben we besteld voor op een bepaalde tijd, dit was 6 uur en we hadden al besteld om 4. uitedindlijk was het hier nog een uur later. geen sorry van de bezorger, ook hebben we 10 x gebeld naar het restaurant en geen antwoord. belachelijke tent. never nooit meer bestellen hier! btw zelfs de frituurde dingen waren sompig en ranzig
Eindelijk een sushi tent die echt verse…
Eindelijk een sushi tent die echt verse tonijn heeft. Na veel teleurstellingen bij anderen hier terecht gekomen. Rest was ook heerlijk en vers. Op zaterdag moet je iets meer geduld hebben, maar was de moeite waard! Ga zo door daar in Landsmeer!
Drie uur gewacht op bezorging…
Om 18:00 een bestelling geplaatst. Levertijd zou tussen de 35 en 55 minuten zijn. Na twee uur gebeld waar de bestelling bleef. Vaag antwoord gekregen, maar de verzekering dat het eten onderweg was. Uiteindelijk werd de bestelling na DRIE uur geleverd. Inmiddels hadden we zelf al gekookt en gegeten. De bestelling hebben we in de koelkast gezet.
Geen verontschuldigingen of compensatie of wat dan ook gehad. Heel nare ervaring.
Altijd te laat bijna een uur
Altijd te laat bijna een uur
Altijd als ik bij mr sushi Hoogeveen besteld zijn ze altijd te laat. Eén keer weinig in de pokebowl gekregen en zouden hier een vergoeding voor krijgen. Deze heb ik ook nooit gekregen.
Altijd heel laat, slechte kwaliteit en service
Wij hebben best vaak besteld bij mr sushi, aangezien we de sushi daar altijd heel lekker vonden. Echter gaan wij hier niet meer bestellen. Als je op de site je bestelling doet kan je een tijd aangeven dat je wil dat je eten wordt bezorgd. Alleen kregen wij elke keer weer een mail dat het een half uur later zou komen. Het bleef alleen elke keer niet bij een half uur maar bij een uur. Wij hadden expres een tijd ingesteld, omdat wij op tijd stonden. We hadden zelfs de sushi al om 2 uur in de middag besteld, zodat het sowieso op tijd zou komen. Als je beld en vraagt waar je eten blijft hebben ze elke keer smoesjes. De andere keren was de sushi nog goed, dus vonden we het nog oké. Deze keer kregen wij avocado sushi, waarvan de helft helemaal bruin waren en niet eetbaar. We kregen ook koude edamame boontjes en gyoza’s. En om het nog af te maken kreeg ik een truffel beef roll zonder truffel saus, vielen de sushi’s alleen maar uit elkaar en betaal je er ook nog 15 euro voor. Al met al samengevat zou ik mr sushi niet aanraden en is wat je krijgt zeker niet waard voor de prijs die je betaald.
Crispy box is een aanrader !
Zojuist direct via de app bij Mr Sushi Heemskerk besteld. Dit is goedkoper dan via thuisbezorgd.nl Snelle bezorging, heerlijk, warme crispy box, 6 mini loempias en 6 maki zalm/avocado en een sake roll gratis met code freeroll, bij € 30 besrelling , . We hebben heerlijk genoten, wij gaan hier vaker bestellen ! Fam Heinen, uitgeest
Niet aangekomen
3 uur geleden besteld, niet binnengekomen. Op thuisbezorgd staat dat het bezorgd zou moeten zijn, niet dus. Bestel daar nooit !!
Ik heb besteld en betaald en…
Ik heb besteld en betaald en bevestigingsmail gekregen, maar Ik heb mijn sushi NIET gekregen!! Wel 15 keer gebeld maar de telefoon is in gesprek of gaat over en wordt gewoon niet beantwoord!!! Geen Mr sushi meer voor mij zwaar teleurgesteld! zeer slecht!
Te lange wachttijd bijna 3 uur en geen excuses
We hebben 2uur en 3 kwartier op ons eten moeten wachten. Als je erover wilt bellen in gesprek en als ze opnemen krijg je een ongeïnteresseerd persoon. Geen excuses niets. Krijg je een melding dat je eten is bezorgd om 19.30 uur😳😳😳en : eet smakelijk. Terwijl je om 20.44 uur nog steeds zit te wachten. 21.00 uur eindelijk , na 2 uur en 3 kwartier het eten . Ik begrijp dat het druk kan zijn. Maar totaal geen excuses, begrip. Ga hier echt nooit meer bestellen.
Lekkere sushi en mooi op tijd geleverd
Lekkere sushi en mooi op tijd geleverd. Kiezen juist voor Mr Sushi omdat het altijd goed smaakt.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.