Bestelling geplaatst voor 18.00 uur. Gekozen bezorgtijd 19.15 uur Werd na betaling veranderd in 20.00 uur. Om 20.00 uur nog niets..Telefonisch wareen ze niwt bereikbaar, werd niet opgenomen. Dus zelf... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We've been regular customers of this place in Hilversum for a long time. However, after the latest incident, we've decided to stop doing business with Mr. Sushi. They often don't deliver the extra f... Se mere
We hebben een bestelling gedaan met rolletjes met komkommer en met ei. Degene met ei ontbraken bijna allemaal. Toen we erover belden hebben ze ons eerst een half uur aan de telefoon gehouden, heel ond... Se mere
Sushi besteld smiddags voor savonds 19:00, 60minuten te laat bezorgd, nadat we een deel van de sushi ophadden 1,5 uur later mijn partner en ik zelf dood ziek. 3dagen voedselvergiftiging gehad. We he... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vanavond tijdens onze dienst sushi…
Vanavond tijdens onze dienst sushi besteld. Het was heerlijk. Zelfs een briefje erbij met was het was. Heel handig voor als met een grote groep besteld. De bezorger, was er heel snel! Dank namens de Acute Zorg van Hilversum
Hele lange wachttijd . Dikke hompen sushi
We moesten 2x zolang Als aangegeven wachten . De sushi was klef en het waren héle dikke hompen . Het enige wat je proefde was soja saus . Tonijn zalm of kip waren niet te vinden . Nooit meer
Als je dure mooie rollen besteld en ze…
Als je dure mooie rollen besteld en ze te kleine bakjes hebben en er daardoor maar alles inproppen……waardeloos bedrijf zonder klantwaarderi g
Zijn goed bezig
Zijn goed bezig. Gratis eten zelfs bij gekregen met een lief briefje. 5 sterren van mij🙌🏻
HIER GEEN ETEN BESTELLEN!!!!
HIER GEEN ETEN BESTELLEN!!!!
We zijn ondertussen al 2 uur aan het wachten. Ik begrijp drukte volledig maar ik heb ondertussen 3 keer gebeld. Eerste keer werd er gezegd met 15 minuten is het er, half uur later nog niks. Tweede keer gebeld gaf ze aan 10 minuten, weer 40 minuten later nog niks. Derde keer gebeld en alweer 15 minuten aan het wachten. Ongelofelijk!!! De medewerkster gaf ook nog aan dat ze dit vaker hoort van klanten. DOE ER WAT AAN!
Mr sushi Dedemsvaart
De sushi was erg lekker, en de bezorging was optijd!
Locatie Zevenaar
De bestelling kwam heel erg snel. Precies zoals verwacht, top service!
Locatie Purmerend
Ik ben echt heel teleurgesteld over de service die ik heb ontvangen. Ik heb om 18:06 een bestelling geplaatst en na anderhalf uur wachten gebeld. Toen kreeg ik te horen dat het om 20:00 bezorgd zou worden. Nu is het 20:00 geweest en wacht ik nog steeds op mijn eten. Na weer bellen, kreeg ik te horen dat het nog gemaakt moet worden en dat het over 20 minuten bezorgd wordt.
In totaal wacht ik nu al 2,5 uur op mijn eten! Het is echt onacceptabel dat de normale bestelling niet op tijd klaar is. En dan bieden ze iets gratis aan als compensatie? Dat helpt me niet, want ik wil gewoon mijn bestelling op tijd ontvangen. De excuses van de medewerker zijn niet genoeg, want het is duidelijk dat er iets mis is in de keuken. Dit is echt niet de manier waarop je klanten behandelt. Ik verwacht beter! Het eten was bezorgd om 20:37.
17:00 besteld momenteel 20:55 en…
17:00 besteld momenteel 20:55 en blijven te horen krijgen ja 15 minuten.
Zelfs 1 ster is nog te weinig .
Zelfs 1 ster is nog te weinig .. 3 uur te laat . En nog niets ontvangen .. telefoon nemen ze niet op ! Schandalig
Vreselijk
2 uur later na bestellen kwam eindelijk de poké bowl.
Helaas waren de garnalen steenkoud en slof en klef die erop zaten.
Ook aan de sojasaus zat een vreemd smaakje. Dus helaas kon de bestelling ook de prullenbak in… drama dus.
The 1+1 promotion is a mistake.
The 1+1 promotion is a mistake.
Soy sauce mixed with water
Bedorven avocado!
Nooit eten bestellen !!!!!!
Nooit eten bestellen bij Mr. Sushi Amstelveen !!!!
Blijkbaar is de levertijd 115 min.!!! Nergens was dit zichtbaar! als je vervolgens belt om te vragen waar je bestelling blijft wordt er doodleuk gezegd ja we maken het vers dus dat duurt 115min. Nog nooit zo brutaal aangesproken en oprecht de slechtste Service ooit! Bespaar jezelf de frustratie en bestel hier aub nooit!
Bijna 2 uur moeten wachten op bestelling, die binnen 3 kwatier geleverd zou worden.
Om 19.30 bestelling gedaan. Levertijd zou 20.15 zijn. Dat is al niet heel snel.
Om 20.20 werd dit veranderd in 20.20. Daarna is de levertijd niet meer aangepast. Er is NIET gecommuniceerd over latere levering.
Om 20.30 nog niks geleverd. Ik heb Mr. Sushi gebeld. De bestelling zou op dát moment de deur uit gaan en binnen 15 minuten geleverd worden. Dus 20.15 zou het zeker niet worden. Om 21.05 was er nog niks geleverd. Volgens Mr. Sushi kon ie er elk moment zijn. Afgesproken met Mr. Sushi dat als de levering er binnen 5 minuten niet zou zijn, ik kon annuleren en mijn geld terug zou krijgen. Om 21.15 was de bestelling er nog niet.
Dus zoals afgesproken met Mr. Sushi, wil ik mijn geld terug.
Zo lang wachten op een bestelling, niet geinformeerd worden, als ik bel fout geinformeerd worden, en dat voor zo veel geld voor een bestelling.
Die natuurlijk ook nog eens steen koud was toen de bestelling later wel kwam. Niet lauw, maar echt steen koud.
Geld retour lijkt mij de enige juiste optie. En niet op de volgende bestelling, want uiteraard ga ik hier NIET meer bestellen.
Mr sushi de beste
Hee mr sushi
De sushi was echt heerlijk heel erg bedankt en het was echt om te genieten 🤤🤤🤤🤤
Koud!!!
Enorm lang wachten (half 7 besteld, 20.45 ontvangen) en dan koude kip spring rolls krijgen. Aardige bezorger.
Eten niet eetbaar!
Ordernr j6c93x-057 zaterdag 18-1-25.
Balen!!!
Negatieve review voor Mister Sushi…
Negatieve review voor Mister Sushi Haarlem in de Cronjéstraat
Wat een teleurstellende ervaring! We waren jarenlang trouwe klanten van Mister Sushi (Hoorn) maar na onze laatste bestelling zien ze ons nooit meer terug. Op nieuwjaarsdag hadden we sushi besteld. De bestelling kwam niet alleen 45 minuten te laat, maar de kwaliteit was ook schrikbarend slecht – het was simpelweg niet te eten.
Na telefonisch contact werd ons toegezegd dat we ons geld terug zouden krijgen. Wij boden zelfs aan om de bestelling zelf terug te brengen, aangezien er blijkbaar geen bezorgers beschikbaar waren. Toen we eenmaal in het filiaal aankwamen, kregen we echter te horen dat we geen geld terugkrijgen en dat we het zelf maar met het hoofdkantoor moesten uitzoeken.
De geboden oplossing? Een schamele 30% compensatie, terwijl de ervaring allesbehalve acceptabel was. Dit is niet hoe je met klanten omgaat, zeker niet met vaste klanten. Het vertrouwen is compleet weg.
Ik raad iedereen aan twee keer na te denken voordat je hier bestelt. Wij Mister Sushi is ons voorgoed kwijt!
Bedorven vis
Voor meer dan 100 euro sushi besteld en we kregen bedorven tonijn op en in de sushi.
De reactie van het bedrijf was dat het kwam omdat het Filipijnse tonijn was en dat smaakt en ruikt dan anders en was zeker niet bedorven. De hele eetkamer rook naar een viskraam met rotte vis.
Wat een waardeloze zaak, ik raad iedereen het bestellen bij deze zaak af.
We eten regelmatig sushi
We eten regelmatig sushi. Bij Mr Sushi in Delfzijl is de kwaliteit echter ver te zoeken. Slecht gerold en het ziet er om te bigiinen niet mooi uit. De vis zelf is niet vers en dit zorgt ook voor maag en darm kalchten.
We hebben wel voor ruim 82 euro besteld en ik vind dit niet kunnen !
Ook hebben we er nu drie keer wat besteld en alle keren was het ver onder de maat.
Erg jammer.
Læs mere om andre typer anmeldelser.