Crispybox in Den Haag via Uber besteld. We kregen met keiharde korst, donkerbruine, gefrituurde, naar olie ruikende dingen, die door moesten gaan voor crispy sushis. Leken meer op te lang in oude olie... Se mere

Dit was helaas de slechtste sushi die ik ooit heb gegeten. De Ebi Tempura bestond vrijwel alleen uit deeg, de handroll was één grote klomp rijst, en de Dragon Roll smaakte alsof de viskuit al maanden... Se mere

In Roosendaal besteld. Levering was precies op tijd. Sushi is lekker is de 1e keer dat wij hier bestellen normaal bestellen we bij sushipoint. Ik heb al goede verhalen gehoord van vrienden en doch... Se mere

1. Sushi-takeaway

🌱 Freshly made sushi everyday! We have 21 stores based in the Netherlands that we are very proud of and would like to improve even more with your help! 💖 Get free sushi rolls with every order depening on order your order size. If you loved your experience with us please share it with us!

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

NIet bestellen scheelt geld en frustratie.

We hadden een bestelling doorgegeven en de bezorger belde 2 minuten voor het geplande tijdstip dat hij iets later zou zijn. Iets werd ruim een uur, want na de levering konden de warme gerechten de prullenbal in daar deze koud waren en opnieuw geleverd moesten te worden. Als compensatie kregen we een op een mobiel een bericht voor de compensatie, maar nu een dag later helemaal niets. Kortom slecht eten, slechte service en onbetrouwbaar.

21. april 2026

Fatna

Snelle service, heerlijke poké bol en sushi en zeer vriendelijke bezorger. Een echte aanrader, ik ga zeker opnieuw weer bestellen

11. april 2026

Eten niet aangekomen

Eten niet aangekomen, bij bellen alleen het antwoord 'al langer onderweg', daarna werd er opgehangen.
Nooit meer bestellen hier.

2. april 2026

Slecht ervaring ❌

Bonnumer : 32373 - 18-03-2026 —16:45 Precies op dit moment. Ik ben dol op sushi. Maar helaas heb ik sushi besteld bij Hayai Sushi, en het was echt de slechtste ervaring ooit. De vis was niet vers; ik kreeg jeuk op mijn tong en andere delen van mijn lichaam door de bedorven vis ik weet echt zeker dat vis was niet vers . En de smaak was vreselijk. ❌

18. marts 2026

Slechtste Poke bowl aller tijden

Poke bowl besteld. Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. MAAR, De poke bowl zat zout in. Snap niet zo goed waarop ze dit gestrooid hebben. En Mayonaise alsof je een portie patat eet! Tot dusver de slechtste poke bowl aller tijden!

3. marts 2026

Bestelling geannuleerd geld niet teruggestort

Bestelling geplaatst, later kreeg ik een telefoontje dat een artikel uit de bestelling niet op voorraad was. Deze bestelling is daarom op advies op de mail geannuleerd. Meerdere keren contact opgenomen hierover, er wordt geen serieuze actie genomen. Het is al een week geleden en mijn geld is nog steeds niet teruggestort.

21. februar 2026

In Roosendaal besteld.

In Roosendaal besteld.

Levering was precies op tijd. Sushi is lekker is de 1e keer dat wij hier bestellen normaal bestellen we bij sushipoint. Ik heb al goede verhalen gehoord van vrienden en dochter. Qua levering zijn ze beter dan bij sushipoint en echt op de afgesproken tijd. De sushi smaakt wel iets anders maar zeker de moeite waard om nog eens te bestellen. Zeker ook de prijs is dit wel betaalbaarder.

21. februar 2026

Niet bestellen

Niet bestellen, oplichters!
Besteld, na twee uur niets ontvangen. 13x vestiging gebeld, wordt niet opgenomen. Inmiddels vier uur verder…. Nooit meer!

31. januar 2026

Echt schandalig slecht

Echt schandalig slecht. De halve bestelling miste, dit kan gebeuren dus het restaurant gebeld. De telefoon wordt opgenomen met HALLO??? De jongenman heeft alles behalve manieren maar zegt dat het tweede gedeelte van de bestelling er met max 20 min is. 40 min verder nog steeds niks. Nadat ik weer gebeld heb wordt er beloofd dat het er echt ieder moment kan zijn. Na 10
Min wachten weer gebeld. De bezorger zou in de straat zijn. Nadat we het tweede gedeelte in ontvangst hebben genomen blijken de de warme items ook nog eens ijskoud te zijn.
1 grote teleurstelling.

21. januar 2026

Bestelling geplaatst voor afhalen in…den Bosch

Bestelling geplaatst voor afhalen in Den Bosch en vervolgens voor een dichte deur gestaan. Meerdere keren gebeld en gemaild, ook contact opgenomen met andere vestigingen om vervolgens te horen te krijgen dat ze geen contact hebben onderling. Geen Sushi maar wel betaald, schandalig!!

19. januar 2026

Bestelling nooit bezorgd filiaal Capelle aan den ijssel

Ik was bij een vriend en we hadden een bestelling geplaatst bij de filiaal in Capelle aan den IJssel.
Er is betaald en al, echter is de bestelling nooit bezorgd. We hebben meerdere keren gebeld maar telefoon werd ook gewoon niet opgenomen. Heel bijzonder dit, is me nog nooit overkomen.

14. januar 2026