Hayai Sushi Anmeldelser

1,9

Ik had hier voor het eerst eten besteld en dit was zeker ook de laatste keer. Er werd 4/5 keer aangebeld terwijl ik de deur al had opengemaakt vanuit de deur beneden. Eindstand komt de bezorger naar d... Se mere

Zojuist Sushi besteld en gegeten. Onder andere 1+1 gratis aanbieding voor komkommer maki en alsnog €18 hiervoor betaald(terwijl 1 portie 3,75 is). De Sushi kwam warm en geplet aan, echt een grote puin... Se mere

Online besteld, bezorging zou om 13.20 plaatsvinden. Dat werd later na gebeld te hebben. Nu ruim anderhalf uur later is mijn bestelling er nog steeds niet. telefonisch zijn ze inmiddels niet meer bere... Se mere

Vriendelijke bezorgers en mensen ben fijn geholpen toen ik belde voor een bestelling duurde wel 10 min langer (ik heb 25 minuten moeten wachten) maar het is vers en het is lekker dus zo erg is dat dan... Se mere

1. Sushi-takeaway

🌱 Freshly made sushi everyday! We have 21 stores based in the Netherlands that we are very proud of and would like to improve even more with your help! 💖 Get free sushi rolls with every order depening on order your order size. If you loved your experience with us please share it with us!

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bestel hier niet!!!

Na 2 uur wachten, eindlijk de bestelling gekregen. Alles door elkaar of het was gevallen. Het was ook niet meer eetbaar en leek bedorven. Ook eten moeten weg gooien Alle drankjes verkeerd bezorgd. Smerige zaak bestel hier niet!!!!

22. juni 2026

Ruim na 2 uur bestelling ontvangen

Ruim na 2 uur bestelling ontvangen. Eerste bleek verkeerd bezorgd, na 1u15 min dit pas onderkent... gesproken over compensatie, na 45 min bestelling eindelijk ontvangen ZONDER compensatie. Onbeschoft.

19. juni 2026

De bestelling duurde bijna 2 uur…

De bestelling duurde bijna 2 uur voordat hij er was. Ik heb ze gebeld, en toch zei de receptionist dat het Max 25 minuten zou duren, en dat hij net de deur uitging. Maar die zat dus keihard te liegen, want hij was er nog steeds niet! Echt waar, slechtste service die je maar kan bedenken!

18. juni 2026

De sushi was niet te eten

De sushi was niet te eten, de voorverpakte sushi van de supermarkt is nog lekkerder!
Voor mij de eerste en ook de laatste keer dat ik hier bestel.

Klantvriendelijkheid was wel goed.

29. maj 2026

Na 4 uur nog geen eten ontvangen

Na 4 uur nog geen eten ontvangen. Je wordt aan het lijntje gehouden met allerlei smoesjes. Uiteindelijk zelf de bestelling geannuleerd. OPLICHTERS ZIJN HET! BESTEL HIER NIET!!!!!! Er zijn genoeg andere sushi restaurants die zich keurig aan de regels houden!!

Vervolgens na 2 weken mijn geld pas terug gekregen. Ze reageerde pas op mijn mail toen ik er in vernoemde dat ik stappen zou gaan ondernemen.

25. maj 2026

Heel erg lekker bestel hier al een…

Heel erg lekker bestel hier al een tijdje , crispy Chicken lekker warm aangekomen en lekker genoten met me vriendin (filiaal Rotterdam zuid) voor de rest kwam de besteling netjes optijd en ik ga zeker vaker bestellen.

1. maj 2026

BESTEL HIER NIET!!!!

Wat een ongelooflijk trieste slechte tent is dit. Je besteld eten. Wacht ontzettend lang. Uiteindelijk komt eten en dan mist de helft van de bestelling. Wel betaald. En dan willen ze het goedmaken met een Kortingsbon.

Voor mij een leer om voortaan eerst reviews te lezen op trustpilot of Google.

Alle reviews kloppen dus echt. Te bizar voor woorden.

BESTEL HIER NIET.

27. april 2026

NIet bestellen scheelt geld en frustratie.

We hadden een bestelling doorgegeven en de bezorger belde 2 minuten voor het geplande tijdstip dat hij iets later zou zijn. Iets werd ruim een uur, want na de levering konden de warme gerechten de prullenbal in daar deze koud waren en opnieuw geleverd moesten te worden. Als compensatie kregen we een op een mobiel een bericht voor de compensatie, maar nu een dag later helemaal niets. Kortom slecht eten, slechte service en onbetrouwbaar.

21. april 2026

Fatna

Snelle service, heerlijke poké bol en sushi en zeer vriendelijke bezorger. Een echte aanrader, ik ga zeker opnieuw weer bestellen

11. april 2026

Eten niet aangekomen

Eten niet aangekomen, bij bellen alleen het antwoord 'al langer onderweg', daarna werd er opgehangen.
Nooit meer bestellen hier.

2. april 2026

Slecht ervaring ❌

Bonnumer : 32373 - 18-03-2026 —16:45 Precies op dit moment. Ik ben dol op sushi. Maar helaas heb ik sushi besteld bij Hayai Sushi, en het was echt de slechtste ervaring ooit. De vis was niet vers; ik kreeg jeuk op mijn tong en andere delen van mijn lichaam door de bedorven vis ik weet echt zeker dat vis was niet vers . En de smaak was vreselijk. ❌

18. marts 2026

Slechtste Poke bowl aller tijden

Poke bowl besteld. Op tijd geleverd, vriendelijke bezorger. MAAR, De poke bowl zat zout in. Snap niet zo goed waarop ze dit gestrooid hebben. En Mayonaise alsof je een portie patat eet! Tot dusver de slechtste poke bowl aller tijden!

3. marts 2026

Bestelling geannuleerd geld niet teruggestort

Bestelling geplaatst, later kreeg ik een telefoontje dat een artikel uit de bestelling niet op voorraad was. Deze bestelling is daarom op advies op de mail geannuleerd. Meerdere keren contact opgenomen hierover, er wordt geen serieuze actie genomen. Het is al een week geleden en mijn geld is nog steeds niet teruggestort.

21. februar 2026