Moviestarplanet Anmeldelser

1,3

Har købt vip i et år til 659 kr…. Jeg har åbenbart gjordt noget forkert (ved ikke hvad) andet end det min adfærd. Kan med sikkerhed sige at jeg ike har skrevet noget grimt, seksuelt eller andet so... Se mere

Vær obs, alt for nemt at få stjålet sin profil og efterfølgende få den slettet, pga hackerens sorogbrug. Min datter oplever i øjeblikket at en masse af hendes venner, folk med profil i høje leve =(b... Se mere

Vores datters brugernavn bliver hacket af en anden bruger, der lokker passwordet ud af hende. Vi skriver gentagne gange til brugerservice på MSP, hvor vi bliver mødt af adskillige standardmails o... Se mere

Har oplevet at blive"idømt karantæne" fordi der "på min ip-adresse er oprettet flere bruger med det ene formål at spørge andre brugere om deres password og stjæle deres Bruger" rent vås og totalt... Se mere

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Make movies and make cartoons with your own virtual moviestar. It's free. Play games in virtual chatrooms, get friends, buy cool clothes and costumes for your your animated virtual movie star avatar.

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dyr fornøjelse

Jeg har konstateret, at det kan lykkes at købe 9 gange VIP3mdr. i løbet af 3 dage til en værdi á 1.485 kr. på Moviestarplanet, så jeg synes ikke, at de lever op til deres forsikringer om, at det er ganske sikkert for forældre at lade børnene spille dette. Så ser det ovenikøbet ud til, at der er 3 transaktioner, som de har taget to gange.

SÅ EN ADVARSEL TIL FORÆLDRE - PAS PÅ, DET ER LET FOR BØRN/UNGE AT BLIVE FRISTET, OG DE KAN BLOT TRYKKE, AT DET ER GODKENDT AF OS FORÆLDRE!!!!

Sikkerheden er langt fra i top....

22. juli 2011

moviestarplanet

er sjovt er aldrig blevet drillet kun fået mange gode venner. Det er også mega sjovt at lave film og at se andres film og bagefter kunne købe tøj hår musik baggrunde animationer møbler og andre seje ting. Du har også dit helt eget sted med værelse have køkken og party room og der kan du sætte seje møbler og andre ting ind. Cirka hver uge kommer der et nyt tema f.eks Harry Potter fodbold detektiv cirkus og mange andre temaer og f.eks ved cirkus tema kan du købe klovne tøj og klovne næser og andre ting som hører med til et cirkus. og ved hver tema er der en konkurrence og der kan du sende en film ind som skal opfylde nogle speciale krav og måske vinde VIP medlemskab som normalt koster penge og blive. man kan også sende look´s ind som du enten har lavet af andre eller dig selv. Du kan også sende dit værelse ind i konkurrencen

12. april 2011

moviestar er meget god spill :) elsker meget

hej pliss hjælpe mig fordi jeg kan ikke logind på moviestarplanet der skriver : For at åbne denne computer, skriv venligst til support@moviestarplanet.com og forklar, hvorfor denne computer skal blive låst op. Vær venlig i mailen at referere til det følgende lock number: 1818310743. men jeg vil det ikke hvordan kan man laver den ?? forstår ikke vis i vil det plizz sige den til mig :)

15. marts 2011

Sjov leg, der pludselig bliver alvorlig

e-Mobning og on-line dril er ting, man kan diskutere med sine børn og hjælpe dem med at håndtere. En anden ting er on-line verdener, der i sig selv ikke udviser tilstrækkelig respekt overfor barnets engagement.

Min datter på 9 har to gange fået hugget sit password og er nu igen blevet "bestjålet" alle de virtuelle ting, hun har købt for sin tid på sitet MoviestarPlanet.

Blandt hendes vender er der en aftale om ikke at bruge et åbenbart velkendte trick, hvorved MoviestarPlanet udleverer en brugers password.

MoviestarPlanet kunne få 5 stjerner for underholdningsværdien, 4 stjerner for betalingsformen ... men ender på maksimalt to fordi det er dybt uansvarligt at være så skødesløs med sikkerheden.

For et barn er det ikke bare bits og bites; de virtuelt optjente effekter har værdi og repræsenterer muligheder i interaktionen med andre spillere. Det bør selvsagt ikke være muligt at miste dem til et system, som simpelthen er skruet dårligt sammen rent sikkerhedsmæssigt.

13. marts 2011

Hacket bruger og password

Det er for let at hacke på denne hjemmeside, også fordi det er børn der er brugerne. Det er usikkert, især nær specielle ydelser kræver betaling. Det kunne være en ide at ændring af password eller mailadresse kræver en forældregodkendelse.

3. marts 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (125 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto