Det virker som en dating platform for pædofile. Masser af klamme mænd beder min datter på 11 om personlige oplysninger og ønsker at mødes og have sex med hende. Platformen burde lukkes ned
Vær obs, alt for nemt at få stjålet sin profil og efterfølgende få den slettet, pga hackerens sorogbrug. Min datter oplever i øjeblikket at en masse af hendes venner, folk med profil i høje leve =(b... Se mere
Vores datters brugernavn bliver hacket af en anden bruger, der lokker passwordet ud af hende. Vi skriver gentagne gange til brugerservice på MSP, hvor vi bliver mødt af adskillige standardmails o... Se mere
Har oplevet at blive"idømt karantæne" fordi der "på min ip-adresse er oprettet flere bruger med det ene formål at spørge andre brugere om deres password og stjæle deres Bruger" rent vås og totalt... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Make movies and make cartoons with your own virtual moviestar. It's free. Play games in virtual chatrooms, get friends, buy cool clothes and costumes for your your animated virtual movie star avatar.
Danmark
- www.moviestarplanet.dk
pædofil datingplatform
Mit hjerte brænder for MSP...
Mit hjerte brænder for MSP...
- men er skuffet over den manglende professionalisme MSP's medarbejdere har.
Har du aldrig købt noget på din konto, og har glemt dine login-oplysninger?
Bare ærgeligt - påtrods af alle moderne tjenester kræver blot adgang til ens emailadresse, og eventuelt 2-faktorer godkendelse - så kræver MSP - noget der sandsynligvis ikke eksisterer.
Jeg vover at når jeg ender med nok kapital, så overtager jeg MSP, og giver det den kærlighed det fortjener.
For hele Danmarks ungdom!
Blev bannet efter at have brugt penge
Min datter havde moviestar planet og hendes Account blev bannet efter hun havde brugt penge. Min datter blev meget trist da hun fandt ud af det og vil rigtig gerne have den tilbage begrund af at hun har brugt penge der inde. Hendes account er Rich kid4
hør folknes i kan slå jers gentagne…
hør folknes i kan slå jers gentagne betaling fra det der noget mærkligt og blive sur over de trekker penge er jers egen fejl de fortæller jer hvordan i slår det fra. starten og vil gerne godkende det med vip har jeg hellere ik fået når jeg har betalt det men så er det altså kommet efter nogle dage mvh trofast siden 2011
Trukket penge
Jeg har normalt ingen problemer med msp. Men efter jeg købte det i en måned - og var glad for det, har den automatisk købt en måned til, da det gamle var udløbet. Msp har altså slået gentagene betalinger til, hvilket jeg er helt sikker på jeg ikke har - dette er også sket for min søster. Man kan på ingen måde tage kontakt til dem, og deres support hjælper ikke på mit problem. Jeg syntes det er nederen de bare sådan trækker penge fra mig :(
jeg har fået et låsenummer på min…
jeg har fået et låsenummer på min bruger så jeg kan ikke komme ind og spille... det må have været en kæmpe fejl jeg vidste ikke hvad det var jeg gjorde? hjælp jeg vil gerne have min bruger tilbage nu!!
ellers er det et mega fedt spil :)) har spillet det siden 2013 og nu er det 2021. håber i vil hjælpe mig
Scammer folks penge!
Jeg købte VIP i et år, og de trak pengene fra mit kort, men jeg fik aldrig mit VIP. Jeg skrev det til dem, og de siger at jeg skal tjekke det ved min bank!!! Mega dårlig oplevelse. Tror jeg stopper med at spille det.
Mvh
Trofast spiller siden 2015!!!
Øv bøv
Jeg har VIP, men da jeg ikke har spillet de sidste par uger og derfor ikke fornyet, kan jeg se på min konto at den er blevet fornyet automatisk?! Det har de dælme ikke ret til!
L@rte msp her fortiden
Hej med jer, Jeg laver den her fortælling af min historie hvad jeg overhvodet ikke forstår. Der var noget tid siden hvor en pige sagde man kan få gratis vip i en ugen deromkring og lige da jeg fik skrevet det blev jeg logget ud af msp og jeg er ret sikker på jeg ikke er blevet hacket fordi at hver gang jeg skriver min password til min bruger så kommer mine veninder og siger jeg er inde og det kan sagtens være jeg er blevet bannet men så burde der simpelhent så hvad jeg måske er blevet bannet for fordi det her er altså noget møj jeg har brugt over et år på at spille på den jeg håber virklige i kan skrive en god grund til hvad der sker !
Kæledyr i boks
Mit kæledyr sidder fast i en kasse og kan ikke komme ud:((
Jeg mistede min mødom i msp
Jeg mistede min mødom i msp, hvordan for man til tilbage?? Det var ret cash money btw
Totalt dårligt
Så hvor skal vi begynde
Vi kan starte ud med jeg er 18+ og okay kendt på msp er der kun for sørger for mobningen bliver stoppet. Men ja msp tillader Mobning så der var den her pige Jax
Som datet en fyrer på spillet jax var 16
Og han var 26 år lang historie kort han fik
Hende til at begå selvmord og snyder børn
For penge osv og msp er pisse ligeglad men
Hvis en siger skriv lige Flox med u “Flux” får
Du 24 timers ban det virkelig mærkeligt og oven i ders kunde service er pisse dårlig og
De pisse ligeglad med en og hvis du blicer hackket sur mås de gøre ikke en skid og tillader folk snyder og hackker og oven i lad os sige man købe års vip så der pets og tøj med nogen pets kan man bare købe i shoppen og noget af tøjet fra vip pakke. Kan man nu få i at lvl op det virkelig nedren jeg har kærftedme ikke brugt omkring 40.000kr på at nu kan jeg bare lvl op og få tinge som intet rigtige er værd mere (ja ved har et penge problem....) synes msp handler mest bare om snyd hackning mobning og værdier og lvls synes de har ødelagt det hele har spillet msp siden det udkom næsten og der er virkelig sket en del både godt og dårligt men mest dårligt har virkelig oplevet mange sær og ubehaglige ting på msp jeg som 18+ føler faktisk oftes jeg er trist der på enden skriver folk grimt eller tigger om ting eller snyder andre synes sådan helt ærligt vi alle burde få penge tilbage bare idemenste for de sidste 2-4 år og så synes jeg de burde lukke det ned det ikke rigtige børne venligt mere
en klage til moviestar planet
i opgaven på moviestar planet hvor man skal finde 5 blå gaver er der kun 4 og jeg har ledt og ledt i flere måneder. det syntes jeg er meget træls da jeg ikke kan komme videre med det karriere trin før jeg har fundet den gave der ikke eksister.
men ellers er spillet meget sjovt. ;D
hej kan man bliver gravid i msp
Det er det bedste spil jeg elsker at…
Det er det bedste spil jeg elsker at spille det med Camille og Venner😊
Det er det absolut værste spil som…
Det er det absolut værste spil som findes med nul support og de fortjener ikke den 1 stjerne man skal give for at lave en anmeldelse. HOLD JER LANGT VÆK FRA DET.
Ikke i orden
Min datter elskede spillet hun var VIP også ble hun udelukket. hun græd de næste 3 dage
Vær obs
Min datter oplever i øjeblikket at en masse af hendes venner, folk med profil i høje leve =(brugt mange penge) får lukkede deres kontoer uden at de kan få en forklaring.
Det lugte langt væk at msp vil ha folk til at lave nye kontoer og ligge flere penge i spillet.
Børnenes profiler bliver nemt hacked…
Børnenes profiler bliver nemt hacked hvis der bliver brugt penge på dem.. jeg kunne heldigvis få min datters tilbage ved at bruge min forældrekontrol, men der var pengene selvfølgelig allerede brugt. Det burde ikke være så nemt at stjæle andres profiler!!!
Moviestarplanet har selttet min datters profil.
min datter elsker spillet, men hendes konto er blevet slettet. Hun lånte en gang mit kort til VIP, men en dag så jeg at der var blevet trykket flere, så jeg skrev med Moviestarplanet om det, de sagde ikke noget om den vil blive slettet, men nu er den slettet og min datter er rigtig ked af det. hvis der er en måde hun kan få den tilbage på, vil hun blive rigtig glad. hun var i level 16 og hade også liget fået lov til at blive VIP i et år. men hun nåde ku ligge at købe det, og at spille i nogle få dage, enden det blev slettet. det betyder også at mine penge er gået til spille, jeg fik dem ikke tilbage, og det vil jeg heller ikke, jeg vil bare gerne have at min datters kan spille inde på hendes profil igen. Hun hed jeedp1.