Moviestarplanet Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har købt vip i et år til 659 kr…. Jeg har åbenbart gjordt noget forkert (ved ikke hvad) andet end det min adfærd. Kan med sikkerhed sige at jeg ike har skrevet noget grimt, seksuelt eller andet so... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vær obs, alt for nemt at få stjålet sin profil og efterfølgende få den slettet, pga hackerens sorogbrug. Min datter oplever i øjeblikket at en masse af hendes venner, folk med profil i høje leve =(b... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vores datters brugernavn bliver hacket af en anden bruger, der lokker passwordet ud af hende. Vi skriver gentagne gange til brugerservice på MSP, hvor vi bliver mødt af adskillige standardmails o... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har oplevet at blive"idømt karantæne" fordi der "på min ip-adresse er oprettet flere bruger med det ene formål at spørge andre brugere om deres password og stjæle deres Bruger" rent vås og totalt... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Make movies and make cartoons with your own virtual moviestar. It's free. Play games in virtual chatrooms, get friends, buy cool clothes and costumes for your your animated virtual movie star avatar.

Kontaktoplysninger

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Svindel

Hej, pas på det er svindel og løgn, de stjæler koderne, de lukker en bruger ned man lige har beltalt for, nå men sender dem kvitteringerne kan de ikke læse dem eller se dem. Der er hele tiden noget i vejen.... bedrageri kan gøre på mange måder, moviestarplanet.dk er en af dem.

20. januar 2017

De respondere ikke på

De respondere ikke på de anmeldelser der bliver lavet via deres kontakt link , Man kan ikke maile eller ringe til dem , på trods af at de sælger glædeligt ud fra deres butik , Så sagen er at jeg laver et opkald , til politiet hvor jeg vil gøre alt for at de bliver kædet sammen med tyveriet af min søns profil , og den ydmygelse der har fulgt med , alene fordi MSP ikke har lukket den pågældende profil ned.Moviestarplanet ApS
Rued Langgaards Vej 8, 3. sal, sal.
2300 KØBENHAVN S

7. januar 2017

Svindel og humbuk!!!!!

Min datter har i et stykke tid spillet MSP og har efter lang tids ønske fået lov til at prøve at være VIP i en mdr. Nu kun efter 6 dage er hende profil blevet hacket. Hun er mega ked af det, og ved slet ikke hvad hun skal gøre:-( Vi har forsøgt at finde en måde at komme i kontakt med MSP men det ser ud til at det ikke er så lige til. Nej hvor er det bare synd for alle de børn som eller har været glade for spillet, at de på denne måde liver snydt. Jeg fortryder inderligt at jeg ikke har læst anmeldelser på spillet inden hun blev VIP!!!! Jeg vil under ingen omstændigheder anbefale spillet til nogen!

7. december 2016

Blev "udelukket"

Jeg blev "udelukket" altså nægtet adgang, jeg havde ikke brudt nogen af reglerne plus, jeg måtte ikke komme på i 7 dage, men jeg havde LIGE købt VIP til 7 dage... Jeg har ikke engang fået en advarsel. Jeg har læst alle reglerne igennem, og jeg har ikke brudt en eneste... Det er simpelthen ikke i orden!

14. oktober 2016
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Beløb trukket uden samtykke!

I dag den 11/8 fremgår det af betalingsoversigten i spillet, at min datter har købt en diamond pakke... Med hvis samtykke & hvordan kan det lade sig gøre? I skriver at I ikke gemmer kreditkortoplysninger, og jeg har på intet tidspunkt brugt kortet i dag til at købe en diamond pakke... Hvad er jeres forklaring??

11. august 2016
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Betalt to gange, svar fra moviestarplanet: udelukkelse!

(Tilføjelse 19/4-16: MovieStarPlanet er vendt tilbage på min mail, og har nu slettet den bruger som blev "stjålet"... Så en stjerne op fra 1 til 2).
---------------------------------
Forsømmelserne hos moviestarplanet er så grove, at jeg må stille mig op i koret og advare om denne site.

Forløb:
- Oprettet profil
- Betalt 100 kr
- Koden franarret, og profilen overtaget af en misbruger.
- Gentagne anmeldelser... intet sket ud over et par advarsler
- Opretter ny bruger
- Betaler endnu flere penge
- I dag: Udelukket. Uvist af hvilken årsag.

Har skrevet til dem, men ud fra øvrige anmeldelser har jeg ikke meget tiltro til at jeg får svar....

moviestarplanet... tag jer sammen! Pas på vores børn!

8. april 2016
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

mega sjovt spil!!!

mega sjovt spil!!!
min far har købt vip til mg et par gange når der har været tilbud (påske og jule tilbud, osv) og jeg er mega glad for det<33
elsker også når der er udgået uge!
jeg spare selv op til et års vip :D
dog lidt irriterende at man kun kan give 10 gave om dagen...
og at tingene i butikkerne er ret dyre :(
(især kæledyrende!!)

6. april 2016

Udelukket? ?

Min søn på 10 har pludselig fået karantæne på 2 dage og 22 timer? ? Ja tiden tæller ikke ned heller😡 Jeg har lige betalt vip , og min søn var rigtig glad for at spille , lige pludselig kan han ikke logge ind?- Jeg ved at han ikke har "overtrådt " reglerne som kan udløse karantæne, så jeg står på bar bund!- Så frustrerende! Jeg har kontaktet MSP , men de har god tid til tilbagemelding, imens tikker min søns vip periode ud!- og da tiden for hans karantæne er "gået i stå" ved jeg simpelthen ikke hvad jeg skal Gøre. ..Moviestar!! Hvad har i tænkt jer at Gøre? ??

26. marts 2016

Snyd og bedrag

De stjæler børn penge ved at de selv hacker deres konto , syntes det er meget mærkeligt at de ikke har svaret på en eneste indlæg her på trust ,
HOLD JER LANGT VÆK FRA MOVIESTARPLANET

3. februar 2016
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Godt spil

Vores datter er rigtig glad for spillet. Sørg dog for ikke at gemme kreditkortoplysninger, da der er brodne kar der gerne vil have fingre i VIP-medlemskaber. Husk at sige til børnene at de ikke må udlevere deres kodeord.

1. januar 2016
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

godt spil

det er et godt spil men jeg kan ikke spille det på internetet det er virkeligt ireterende

30. november 2015

snyder børnene

mit barnebarn fik lov til at spille på movie star og det gik godt i starten, jeg satte penge ind til hende og troede jo det var ok ,men næste dag vi skulle logge os ind kunne vi ikke , jeg har skrevet men har fået en underlig forklaring. det er synd at de snyder børnene på den måde ,men det er jo hurtig tjente penge til dem ,de sidder jo heller ikke med en ulykkelig pige , hilsen lene larsen ,en skuffet farmor

28. november 2015
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Anbefaler forældre ikke at købe abo eller lade deres børn spille her, det er ren fusk og bedrag !!!

Det vrimler med voksne, som prøver at bare oplysninger fra børn, andre børn narer andre børn til at give koder ved at love gule og grønne skove. Support er helt uduelig jeg har aldrig fået svar på mine adskillige henvendelser, det er bare fup og fidus dette her, kan kun råde aldrig at betale eller købe noget til dit spillende barn, da der er ingen kontrol og support findes slet ikke tror jeg. Denne side udnytter børns naivitet og tro på det gode. Har intet godt at sige om denne side. Pas på siger jeg bare og kontroller hvad jeres børn går og laver på denne side.

24. oktober 2015

Penge tyveri

Hej, min datter på 10 har nydt spillet meget. Vi har haft købt VIP til hende i 1 måned hvor det så kostede 79 kr, det var helt fint. Men hendes VIP stoppet for godt 2 måneder siden, men her for nylig finder vi så ud af at de har trukket yderligere 100 kr. Så pas på, nu spiller hun ikke mere.

6. september 2015

Hold jer væk fra Moviestarplanet

Køber du først noget bliver konceptet gentagne betalinger automatisk slået til. Herefter hæver de, uden at informere, penge på dit kreditkort, indtil du har fundet adgangen til dine børns konto på Moviestarplanet og får slået gentagne betalinger fra. Virkelig bondefangeri!

29. juni 2015

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.