Oplichters! Ik heb er een maand geleden 2 gps-trackers besteld. Niks ontvangen. Ze reageren zelfs niet op vragen!
Monaky
Se, hvad kunderne siger
Op 14 februari 2 items besteld. Tot nog toe niet geleverd. Liggen wel bij douane ondertussen omdat de spullen dus uit China komen, waarvoor dus kosten moeten worden betaald. Ik had geen idee dat ik... Se mere
Scam noem ik het, pure oplichters! Woonachtig in België en via pinintrest deze scammers tegengekomen. Een simpele wenkbrouwschaar van 17 euro besteld. Nooit ontvangen by the way. Ik kreeg via de post... Se mere
Ik heb meteen bestelling betaald 14.11.22 Herhaaldelijk gevraagd om levering Bpost bericht ligt bij douane. Bedrijf vertelde me levering gratis. Of ik kost wilde voorschieten. Mijn antw. NEE....... Se mere
Andre kiggede også på
Het liefst had ik geen ster gegeven
Het liefst had ik geen ster gegeven. Wat een oplichterij. Tuinkabouters besteld. 29.95 betaald. Weken op levering gewacht. Toen nog extra inklaringskosten moeten betalen. Ik dacht met een betrouwbaar Nederlands product te maken te hebben. Ik wil geen troep uit China. Het resultaat vandaag binnen gekregen, een ienemie kaboutertje. Ik denk dat het nog geen euro kost bij de action als ze het daar zouden hebben. Er zit geen retourformulier bij en je moet de retourkosten zelf betalen. Echt....niet normaal . Helemaal in shock dat een bedrijf zou slecht kan zijn! Mensen pas op bij bestellingen bij monaky!!!
Zeer slecht
Zeer slecht, duurt lang, leveren rommel. 27 euro betaalt voor iets dat nog geen euro waarde vertegenwoordigt. Bovendien het plastic dingetje aan een kettinkje bleek ook nog gebroken. Heb gevraagd het terug te nemen en geld terug te geven. Afwachten dus. Toch wil ik iedereen waarschuwen niet met deze fa in zee te gaan.
Ze hebben na een kritische mail vanuit ons, toegezegd het geld terug te storten. Inmiddels hebben we het geld terug ontvangen.
Peter
Je koop 4 tuinschermen van wilgenhout…
Je koop 4 tuinschermen van wilgenhout omdat de afbeeldingen zo netjes zijn op de website van Monaky. Naar aanleiding van de beelden denk je.... 114 euro is niet duur. Na 4 weken wachten moet ik eerst nog 6,23 invoerrechten betalen en komen de schermpjes binnen. Slecht. SLECHT! Nog geen 3 euro per stuk waard. Klein, slecht afgewerkt en plastic / nylon spul. Onbegrijpelijk dat dit heeft mogen gebeuren. 120 euro is veel geld. Gelukkig kan ik dit verlies hebben maar ik voel me ontzettend opgelicht. Dit kult mij niet meer. Weg met internetaankopen bij onbetrouwbare sites. Verschrikkelijk. Leer hiervan.
2 kerst ornamenten besteld...bijna…
2 kerst ornamenten besteld...bijna €30.- lichter ( onverwacht ineens inklaringskosten moeten betalen) krijg je 2 knullige dingetjes toegestuurd ( via Wish of Aliexpress) voor in een kabouterkerstboom...pure oplichterij!!!!!!!
Slechte webshop, links laten liggen.
Zeer lange levertijd, klantenservice die niet reageert. Meerdere mails gestuurd
uiteindelijk bestelling ontvangen
uiteindelijk bestelling ontvangen, eind goed, al goed. communicatie naar de klant is echter een ramp. doe daar iets aan en de klantervaring zal een pak prettiger worden, ook al moet je minder goed nieuws brengen, bv langere leveringstermijn.... heb je daar geen tijd voor, stop dan met een webwinkel uit te baten!
zeer slecht
zeer slecht! 5weken geleden iets besteld. komt niet aan. had ik de reviews hier gelezen, was ik slimmer geweest! 5keer ondertussen de klantendienst gecontacteerd. deze week reactie gekregen dat ze nog niet eerder een mail hadden gezien van mij. onzin uiteraard! goede raad : bestel elders! je wordt opgelicht bij deze online shop!
Na een maand wachten op mijn bestelling…
Na een maand wachten op mijn bestelling ( de metalen koe decoratie, waarvan ik inmiddels heb gelezen dat de kwaliteit daarvan bedroevend is) krijg ik vandaag een brief in de bus van bpost, dat ik bovenop die 30 euro ook nog even 19,73 invoerrechten moet betalen.
Dat vertelt Monaky er niet bij.
Ik wil die levering allang niet meer, ik ga nu kijken of Monaky zo eerlijk is om mij het geld terug te storten, aangezien ze over de uiteindelijke kostprijs geen volledige informatie hebben gegeven. Wordt vervolgd...
Monaky opnieuw gecontacteerd over die te betalen invoerrechten. "Dat klopte niet, was een fout van Bpost" zeiden ze en ze boden me aan een nieuw pakketje op te sturen. Aangezien de door hen genoemde uiterste leveringstermijn ook allang verstreken was, wilde ik liever mijn geld terug. Ik heb hen beloofd hun reactie op Trustpilot te zetten. Bij deze, ik heb mijn geld inderdaad terug gekregen.
Uiteindelijke beoordeling: er is wel op mijn mails gereageerd, dat is positief.
Over de kwaliteit van het bestelde kan ik niet oordelen want heb ik dus nooit gekregen.
Al met al heeft het me veel tijd en ergernis gekost, voor niks.
We hebben 3 winterleggings besteld al 6…
We hebben 3 winterleggings besteld al 6 weken ze reageren niet en zijn met het geld vandoor,wat een schurken wat een oplichters
Hier ben ik dus mooi ingestonken...
Hier ben ik dus mooi ingestonken...
Product ook nog niet ontvangen, maar ik controleer net de track n trace en zie tot mijn verwondering dat alles in het Chinees is.
Zelfde artikel is bij AliExpress voor 20% van de prijs te koop...Geen webshop dus, maar gewoon een lullig platform...Dit gaat direct na ontvangst retour. Bestellen in China kan ik zelf ook...
Wat een afschuwelijk lelijk…
Wat een afschuwelijk lelijk tuinschermpje, nog geen
€ waard. Dit is pure bedriegerij.
Verpakt in een stuk plastic en geen retouradres erop in Nederland, rechtstreeks uit China, vandaar de invoerrechten van €5, 68. ( dit wordt overigens nergens vermeld op de gelikte website)
Een ervaring rijker en een illusie armer dat Nederlandse websites te vertrouwen zijn.
Eind goed al goed.
Naar aanleiding van deze review begon ik me zorgen te maken. Ook mijn tuinscherm voldeed absoluut niet aan de verwachting en ook ik moest nog €4,10 betalen om het pakketje af te halen. Na mail contact op eigen kosten de schermen terug gestuurd. En toen werd het stil. Drie mails gestuurd en wat bleek…. ik was te ongeduldig.
Er werd mij per mail medegedeeld dat mijn geld geretourneerd was en dat het binnen 1-5 dagen op mijn rekening zou staan.
Toch nog sceptisch begon het afwachten. Wat schetst mijn verbazing..?? De volgende dag stond het er op. Prima dus!
Mochten jullie uiteindelijk ook deze ervaring hebben, dan is het wel zo eerlijk dat ook te melden. Natuurlijk klopt het niet, dat er hele andere schermen verzonden worden dan op de site vermeld wordt. Ook de levertijd is veel langer dan op de site staan, maar de afhandeling is uiteindelijk prima!
Monaky = misleidend bedrijf!
Sluit me volledig aan bij onderstaande recensie:
Monaky = misleidend bedrijf!
Heb ook tuinschermen besteld... Volgens de site uittrekbaar tot 2 meter... Per scherm 29.95... Het is niet meer dan een paar stokjes met wat plastic blaadjes van 30 x 30 cm en absoluut NIET uittrekbaar tot 2 meter! En als je pakket dan eindelijk binnen is (Monaky bestelt bewoon jouw bestelling in China), moet je ook nog invoerrechten betalen (in mijn geval € 5,13)! Dit is TOTALE misleiding, want als je de foto's en filmpjes op de site bekijkt, dan wordt er een compleet andere indruk gewekt van deze schermen... Schijn bedriegt... Monaky ook!
Monaky = misleidend bedrijf!
Heb ook tuinschermen besteld... Volgens de site uittrekbaar tot 2 meter... Per scherm 29.95... Het is niet meer dan een paar stokjes met wat plastic blaadjes van 30 x 30 cm en absoluut NIET uittrekbaar tot 2 meter! En als je pakket dan eindelijk binnen is (Monaky bestelt bewoon jouw bestelling in China), moet je ook nog invoerrechten betalen (in mijn geval € 5,13)! Dit is TOTALE misleiding, want als je de foto's en filpjes op de site bekijkt, dan wordt er een compleet andere indruk gewekt van deze schermen... Schijn bedriegt... Monaky ook!
Artikel gezien op Pinterest
Artikel gezien op Pinterest. Zag er goed uit. Bij Monaky besteld (voor bijna 30 euro). Helaas kwam ik pas daarna de reviews tegen, anders had ik de bestelling zeker niet hier geplaatst. Hetzelfde artikel was bij AliExpress voor 10 euro te koop, inclusief verzendkosten.
Vandaag is het aangekomen bij het PostNL afhaalpunt, en dan ben je, gezien alle reviews, al blij dat er überhaupt iets geleverd wordt. Blijkt dat er ook nog even € 4,30 inklaringskosten moeten worden afgerekend! Dat had, gezien de prijs, Monaky zelf nog wel voor haar rekening kunnen nemen; lijkt me niet onredelijk. Kwaliteit van het artikel, de metalen koe decoratie, is bedroevend. In de tekst van Monaky staat dat het niet kan roesten, maar het kwam al deels geroest aan. Staal is ook erg dun, en de kleur klopt ook niet.
Kortom, slechte kwaliteit, veel te duur en misleidende tekst in de beschrijving. Hier bestel ik in ieder geval nooit meer iets, en ik zal het anderen zeker ook afraden.
Ook wat besteld...al 10 dagen…
Ook wat besteld...al 10 dagen geleden.ook niets van vernomen....
Schandalig!
Toevoeging: Ik begrijp niet dat goedwillige mensen die of het artikel nooit ontvangen hebben of hun geld niet terug hebben gekregen, zich hierbij neerleggen. Er zijn meerdere wegen naar Rome die je hierin kunnen helpen.
Update, Augustus 2021 inmiddels mijn geld teruggekregen.
In Juni 2021 een wilgenscherm besteld, op basis van de foto's en videofilm op hun site. Na 4 weken ontving ik het, ik schrok mij kapot 29.95 euro voor 4 stokjes en wat bladeren. Het kwam totaal niet overeen zoals het geprofileerd werd op hun site. Wat mij ook verbaasde, dat het retourneren voor mijn rekening kwam, met track and tracé 8 euro, op 19-07-2021, het artikel terug gestuurd. Ik zou het geld na ontvangst binnen 5 dagen ontvangen. Ivm omstandigheden zag ik vorige week pas dat het nog niet terug gestort was. Ik heb gisteren en vandaag een mail gestuurd waar mijn geld blijf. Totaal geen feed back. En ik ga nu stappen ondernemen want dit wordt voor mij nu een principekwestie. Ik heb korte lijntjes met een bond die hierin gespecialiseerd is.
Het is dat ik 1 ster moest aanklikken anders kon ik geen review schrijven. Maar dit bedrijf verdient geen ster, het is überhaupt schandalig dat dit soort mensen een podium krijgen op internet.
Hoe triest dat je op deze wijze je geld moet verdienen! Maar niet met MIJN geld.
1 ster is ruim bemeten
1 ster is ruim bemeten. Leveringstijden worden niet gehaald, contact met monaky is niet te leggen en als consument heb je geen verhaalrecht bij deze dubieuze onderneming.
Nooit iets kopen
Nooit iets kopen. Dramatische producten en service.
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard. Maand geleden besteld en betaald. Tentzeil clips. Niets ontvangen. Ze zeggen dat het langer kan duren. Track en trace nummer word niet herkend. Wat een shitzooi! Had net zo goed naar een kampeerwinkel kunnen gaan. Mensen trap er niet in.
Læs mere om andre typer anmeldelser.