Monaky

Oplichters! Ik heb er een maand geleden 2 gps-trackers besteld. Niks ontvangen. Ze reageren zelfs niet op vragen!

Op 14 februari 2 items besteld. Tot nog toe niet geleverd. Liggen wel bij douane ondertussen omdat de spullen dus uit China komen, waarvoor dus kosten moeten worden betaald. Ik had geen idee dat ik... Se mere

Ik heb meteen bestelling betaald 14.11.22 Herhaaldelijk gevraagd om levering Bpost bericht ligt bij douane. Bedrijf vertelde me levering gratis. Of ik kost wilde voorschieten. Mijn antw. NEE....... Se mere

Oplichters

29. december 2023

14april een siliconen mandje besteld en…

14april een siliconen mandje besteld en nog steeds niet ontvangen mail gestuurd volgens hun is er iets misgegaan en ligt het bij pakje bij post nu maar nu 10 dagen later nog steeds geen pakje het bedrijf is een oplichter.

14. april 2023

Bestel hier zeker niet!

Wat een spijt heb ik dat ik niet op voorhand naar de reviews over deze site ben gaan kijken. Dan had ik er zeker nooit iets besteld. Want het klopt wat je hier allemaal leest. Je wordt hier gewoon belazerd met goedkoop spul uit China. Je betaald voor kwaliteit en je krijgt rotzooi. De prijs wordt nog even verdubbeld met douanekosten en dergelijke. 1 woord hiervoor 'afblijven' van die handel. Hier moest een wet tegen komen, pure oplichterij.

23. februar 2023

Prutsers!

Ik wacht al een maand op een set badmatten - en zojuist kreeg ik bericht dat ik ook nog 20 euro invoerbelasting moet betalen…. Dat boven op een bestelling van ongeveer 100 euro🤢Blijf hier ver vandaan - wat een prutsers

23. marts 2023

Service

Een bestelling gedaan, heeft weken geduurd voor ik bericht kreeg dat het aangekomen was, maar moest wel nog 11,06 euro inklaringskosten betalen .
Gereageerd naar Monaky toe en hebben ze deze week de inklaringskosten op mijn rekening gestort.
Hartelijk dank.
Prima service.

7. marts 2023

Product besteld bij Monaky.

Product besteld bij Monaky.
Geen reactie op vragen via de support desk.
Product gekocht van 39 Euro
Uit het niets een brief van de douane, import belasting 22 Euro, vanwege product uit land buiten EU.
Natuurlijk is dat nooit verteld
Dus 51 Euro totaal terwijl ik uitging van 39 Euro. Je kunt beter gewoon bij een betrouwbaar bedrijf bestellen die de volledige informatie verstrekt dan bij Monaky. Nooit meer!!

15. marts 2023

2 tuinschermen besteld en…

2 tuinschermen besteld en betaald..nooit ontvangen! Mail gestuurd waar 'm.n schermen blijven..geen antwoord Zou wilen dat ik al de reviews eerder gelezen had. Nooit iets bestellen mensen bij deze oplichters!

11. marts 2023

Scammers, oplichters

Scam noem ik het, pure oplichters! Woonachtig in België en via pinintrest deze scammers tegengekomen. Een simpele wenkbrouwschaar van 17 euro besteld. Nooit ontvangen by the way. Ik kreeg via de post wel melding dat ik 24 euro invoerrechten moest betalen, zou niet weten van wat. Ja hoor, schaartje afkomstig van China waarschijnlijk, hogere kosten mbt de invoer dan de schaar zelf. Nergens gelezen dat er kosten bij zouden komen, want gratis verzending. Ik ga nog op zoek naar de federale dienst waar je een klacht kan maken, zo'n bedrijven moeten sluiten, simpel.

26. februar 2023

Arnaque attention

j'ai commandé 2 plateaux pour friteuse ,ensuite j'ai reçu
un ordre pour payer un suplement d'envoie de 19,euros je n'ai pas payer ces 19euros car l'envoie etait déjà repartis. donc payer 29,40 et je n'ai rien reçu.
Attention arnaque.

23. november 2022

Beter als ik 0 sterren kon invullen

Beter als ik 0 sterren kon invullen. Heb 10 schoonmaakdoekjes besteld voor bijna €40 . En ik most €6.12 inklaringskosten betalen terwijl ik het artikel op een nederlandse webshop (dacht ik) had besteld.
Krijg vandaag 10 lapjes vilt binnen.
Wat een nepzooi. Bestel voortaan zelf wel uit China. Is veel goedkoper.

19. januar 2023

Waardeloos

Ik heb 2 bakjes besteld voor in de airfryer 31 december besteld het zou 5 tot 10 werkdagen duren, krijg ik 10januari betaalverzoek met inklaringskosten, moest voor 13 januari betaald zijn anders kwamen er nog extra kosten bij .Ik heb betaald 13 januari pakketje binnen.2 x gebruikt en kappot ,waardeloos zou uit italie komen maar kwam uit china. Ik voel me opgelicht

13. januar 2023

Niet bestellen

Let op deze site is hetzelfde als jumplein, is slechte meuk uit china. Zij hebben geen voorraad en verdienen alleen door de order via hen te laten lopen. Kwaliteit is vaak extreem slecht en klantenservice is nog slechter. Nooit kopen.

11. januar 2023

Waardeloos

In één woord waardeloos. Wat ik ontvangen heb lijkt in niets op wat ik heb besteld en werd ook door aliexpress geleverd terwijl ik bij Monaky heb besteld.
Op mijn email krijg ik vervolgens geen enkele reactie. TRAP ER NIET IN!!!!

5. januar 2023

Nou nu fraude en misleiding, niet kopen!

Nou nu dit gelezen te hebben weet ik dat ik dus ook mijn geld kwijt ben en ook nooit de badmatten zal ontvangen vreemd alleen dat de reviews op Pinterest wel positief waren en 4/5 sterren waren.
Weer een lesje om toch beter uit te zoeken…..
Dus Pinterest controleert de gebruikers ook niet!!
Mensen niet bestellen bij deze firma.

6. januar 2023