Oplichters! Ik heb er een maand geleden 2 gps-trackers besteld. Niks ontvangen. Ze reageren zelfs niet op vragen!
Monaky
Se, hvad kunderne siger
Op 14 februari 2 items besteld. Tot nog toe niet geleverd. Liggen wel bij douane ondertussen omdat de spullen dus uit China komen, waarvoor dus kosten moeten worden betaald. Ik had geen idee dat ik... Se mere
Scam noem ik het, pure oplichters! Woonachtig in België en via pinintrest deze scammers tegengekomen. Een simpele wenkbrouwschaar van 17 euro besteld. Nooit ontvangen by the way. Ik kreeg via de post... Se mere
Ik heb meteen bestelling betaald 14.11.22 Herhaaldelijk gevraagd om levering Bpost bericht ligt bij douane. Bedrijf vertelde me levering gratis. Of ik kost wilde voorschieten. Mijn antw. NEE....... Se mere
Andre kiggede også på
Nooit kopen
Nooit kopen. Ik kreeg van post.nl een verzoek om ruim 4 euro te betalen. Voor een pakket buiten de eu. Als afzender stond er inklaring. Ik dacht tja maar betalen. Blijkt het van monaky te zijn. Op hun website staat in NL, BE gratis verzenden jaja... ik heb nu een haarklem voor 9,95 +4 is tot 13, 95. Bij wish voor 2 euro plus 3 verzender. En dat is zonder douane kosten ik geloof gezien de andere reviews dat ik nog blij mag zijn dat iets ontvangen heb. Wat n oplichters!!! Niets kopen dus !!!!!!
Monaky is oplichting!!
Kijk uit! Vorige maand bestelling gedaan, een bericht om je aan het lijntje te houden dat alles vlot verloopt ...ja voor hen! Heb pas na vele dagen en vele mailtjes mijn bestelling ontvangen. Valt erg tegen, kleiner dan op de fotos, ding is van goedkoop materiaal gemaakt. Ik verwacht beter voor 30 euro!
Ik raad iedereen af iets bij/via monakey te bestellen!
Slechte kwaliteit voor een te hoge…
Slechte kwaliteit voor een te hoge prijs met een levertijd van ruim 3 weken, kortom niet aan beginnen!!
de link naar traceren werkt niet
de link naar traceren werkt niet . Ik ben allicht mijn 29,95 Euro kwijt.
Na achteraf deze reviews gelezen te…
Na achteraf deze reviews gelezen te hebben dacht ik ook dat ik opgelicht was. Gisteren dan eindelijk na ruim 6 weken de buiktrainer binnen gekregen. Wel iets kleiner dan verwacht maar doet wat ik ervan verwacht had.. de prijs daarintegen is wel iets teveel achteraf, op Ali express voor nog geen tientje en hier 29.95 voor betaald... nou ja nu nog hopen op die platte buik, dan hoor je mij niet klagen;-)
Reageren niet op mails en tracking…
Reageren niet op mails en tracking nummers werken ook niet! Oplichters!
Zeer slecht bedrijf
Zeer slecht bedrijf. Pure oplichting. Buiktrainer besteld maar nooit ontvangen. Ze houden je aan het lijntje met vage mails dat e.e.a. onderweg is vanuit China.
Trap er niet in. Smerige oplichters. Als ik de ervaringen vooraf had geweten had ik hier nooit iets besteld!!!!
Monaky is waardeloos
Op 16 december twee varken wijnrekjes besteld en twee alpaca knuffels. Dacht het binnen te hebben in een paar dagen want alles was volgens de website op voorraad. In totaal 124 euro betaald. Hoopte met de feestdagen alles binnen te hebben als cadeautjes voor de kinderen. Helaas. De varkens kwamen op 28 januari binnen. Zagen er een stuk minder robuust uit dan op de website, materiaalkosten nog geen 3 euro. De alpaca’s kwamen nog een week later binnen. Wel grappig maar ook kleiner dan afgebeeld en slechte kwaliteit. Ik heb diverse mails gestuurd maar je krijgt alleen een standaard mail terug. Kortom, ik voel me belazerd en raad iedereen aan goed te kijken met wie je in zee gaat als je iets via internet besteld!!
Airfryer werwerpbakjes
Ik heb via Monaky airfryer wegwerpbakjes gekocht.
Ik moest hiervoor via Bpost invoertaksen van 18.54€ betalen.pakket is dan geleverd.maar nu zeggen zij dat dit niet van hun afkomstig is.dit zijn maffiapraktijken en ik zal hier dan ook nooit nog iets bestellen.
Een echt oplichtersfirma,al 3 weken…
Een echt oplichtersfirma,al 3 weken iets besteld,nooit toegekomen maar wel betaald. Telkens een mail,heb geduld…..NOOIT of NOOIT DOE IK DAAR NOG EEN BESTELLING. Mijn vrienden en kennissen zijn verwittigd. Puur oplichterij.
Hier nooit iets kopen
Hier nooit iets kopen! Helaas niet eerst de reviews gelezen. Heb een bestelling geplaatst, betaald en nooit iets ontvangen. Reageren ook niet op diverse mails. Oplichters!!
Wat een nepperij
Wat een nepperij. Pleace trap er niet in. Ik had kerstmannetje en vrouwtje gekocht als kerstboomhanger of om ergens neer te zetten. Heb er vanaf november op moeten wachten en ontving het gister na herhaaldelijke mails gestuurd te hebben.
Dan komt het ergste, voor twee setjes die duimgroot zijn ( echt waar!!) heb ik 43,60 moeten betalen. Walgelijk wat een afzetterij!!
Monaky is een nep toestand
Monaky is een nep toestand. Volgens mij zit een puisterige jongeman op zolder de bestellingen onmiddellijk door te sturen naar China met als afleveradres die van de koper. Vervolgens lang wachten tot de bestelling is bezorgd direct vanuit China. Zelf bestellen bij AliExpress is zeker de helft goedkoper en duurt net zolang. Site doet voorkomen of ze snel leveren met een flinke voorraad. Ook dat er een heel team achter staat. Ze reageren totaal niet op email enz. Gewoon iemand die snel gemakkelijk geld wil verdienen. Handig bedacht maar trap er niet in. Product van mij kost 12,50 + verzendkosten bij AliExpress bij Monaky 29,95. Winst zeker 15 euro voor een administratieve handeling. Had ik de reviews maar gelezen. Reviews op de site zijn grote nep.
Helaas de revieuws niet gelezen
Helaas de revieuws niet gelezen, een buiktrainer besteld/betaald , na 25 dagen niks ontvangen. Op verzoek geld terug wordt niet gereageerd je wordt aan het lijntje gehouden kan dit bedrijf niet juridisch aangepakt worden? Het is tenslotte pure oplichting.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Levert niet, antwoord niet op mail, onbeschoft aan de telefoon. Vangt intussen wel 55 cent per minuut.
Je wordt aan het lijntje gehouden met mails dat je bestelling onderweg is.
Niks bestellen daar !!
Schandalige producten
Schandalige producten, vertrouw niet wat ze erover zeggen. Het is beneden de alle kwaliteit. Daarbij wordt het pas maanden na bestelling geleverd. Als je geld terug vraagt, wordt de er niet gereageerd. Ik heb 3 paar sokken van ondermaatse kwaliteit voor 75,00. Een houten tje voor een picknick, leek een mooi product maar bestaat uit fluthout, is minuscuul en zou door een kind kunnen gemaakt worden.
Inmiddels mail contact gehad met…
Inmiddels mail contact gehad met monaky. Ze verwijst ernaar dat ik mijn pakketje kan afhalen bij een afhaalpunt. Termijn van kevering is allang verstreken hierom verzocht om mijn geld terug in meerdere mails hierop wordt niet gereageerd behakve dat ze de inklaringskosten willen vergoeden waarover helemaal geen sprake is geweest en ook niet staat vermeld. Ik heb 24.95 euro betaald nou die krijg ik niet terug wat mij betreft steek ze die maar ergens waar de zon niet kan schijnen. Wat een waardeloze site en waardeloze communicatie. Ik raad niemand aan hier ook maar iets te bestellen.
Misleiding, hier niks bestellen
De mooie vogelvoederbloem die na veel te lange levertijd een leuk cadeau had moeten zijn, bleek een goedkope, lelijke imitatie. Slecht in elkaar gezet, doffe kleuren met lelijke plekken, niet passend dekseltje en een stuk kleiner dan de afmetingen. Grote teleurstelling die je niemand cadeau wil doen. Ik heb het aangekaart bij Monaky, met foto’s en al, maar dan wordt in nette bewoordingen verwezen naar het retourbeleid. Door teleurstelling, frustratie en gemail was inmiddels de levertijd verstreken en zou je het op eigen kosten terug moeten sturen. Ik was er zo klaar mee dat ik er niks meer mee te maken wilde hebben. Tot mijn verbazing hebben ze nog wel de (verrassings-) inklaringskosten van 4,95 terugbetaald, dat dan weer wel. Maar dit bedrijf geeft er duidelijk niks om dat ze in plaats van het product op de foto’s een baggerproduct leveren en er met de winst vandoor gaan. Ik heb nog een (slechte) recensie geschreven maar die wordt niet geplaatst. Kortom: niks bij Monaky bestellen, het is misleiding!
glas in lood vogeltjes besteld maar nog steeds na 6 weken niets ontvangen. Heb herhaaldelijk verzocht om mijn geld terug te storten 27,95 maar krijg niets terug. De vogeltjes zal ik ook niet ontvangen
Bestelling komt niet maar geld terug ook niet.
Slecht bedrijf mijn bestelde vogeltjes na 6 weken nog niet ontvangen en ik krijg ook mijn 27,95 niet meer terug. Denk ook niet meer dat er nog iets komt.
Kerstman en vrouwtje besteld die zonder…
Kerstman en vrouwtje besteld die zonder kleertjes. Zijn in het echt heel erg klein. Jammer en erg duur ook.
Læs mere om andre typer anmeldelser.