Moccamaster Anmeldelser 771

4,6

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med produktet, især kaffemaskinerne, som roses for at brygge god og varm kaffe hurtigt og effektivt. Mange fremhæver produktets holdbarhed og kvalitet, idet flere har haft deres maskiner i årtier. Den lange garantiperiode og muligheden for at reparere frem for at udskifte værdsættes også højt af forbrugerne. Dog var nogle utilfredse med specifikke aspekter, såsom låget til vandbeholderen, der kan være svært at håndtere, eller problemer med termokandens tud. Enkelte oplevede også udfordringer med garantien, hvor de følte, at betingelserne var uklare, eller at kundeservicen var ineffektiv i forbindelse med reklamationer, hvilket førte til skuffelse over manglende funktionalitet ved nye produkter.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler positive meninger om produktet. Mange forbrugere roser produktets kvalitet, brugervenlighed og... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet. Kunder roser produktets holdbarhed, hvor mange nævner, at... Se mere

User experience

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med brugeroplevelsen. De roser produktets gode kvalitet, nemme... Se mere

Service

Kunder havde positive oplevelser med servicen. Mange fremhæver den supergode service og betjening, hvor... Se mere

Warranty

Anmeldere fremhæver positive aspekter af garantien. Mange kunder er tilfredse med den lange garantiperiode,... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

En dejlig lille kaffemaskine som brygger god kaffe, hvad enten det er en kop eller en hel kande. Jeg synes blot låget til vandbeholderen er lidt svært at håndtere måske især når ens hænder er blev... Se mere

Har en maskine fra 2/17 der ikke kan slukke automatisk men bare står og klikker. Tog kontakt torsdag på mail, fik fredag en label og besked på at senden den ind, den kom retur fredagen efter lavet og... Se mere

Vi har købt Moccamarster af samme model, som har holdt i 11 år- udgår desværre! men heldig at finde få online hos punkt1. en´ gang Moccamarster altid Moccamarster!

Gjort brug af 10 års garanti efter 8 år med super god service og udskiftning af relevante dele. Det var nemt og omkostningsfrit gennem forhandler. Nu er den så god som ny ☀️ kæmpe anbefaling!

1. Hvidevareforretning

We’re Moccamaster – makers of high-quality coffee brewers, handbuilt in the Netherlands since 1969. Our goal is simple: to help you make really good coffee, every single day. Our brewers are loved because they’re reliable, easy to use, and built to last. We focus on quality, not shortcuts – which means consistent flavor, fast brewing, and a timeless design that fits right into your kitchen. Moccamasters are made to be repaired and we offer spare parts for all of our models. Plus, with a industry leading 10-year warranty, you can count on your Moccamaster for the long haul.

4,6

Svarer typisk inden for 24 timer

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Varmepladen slukker automatisk efter 40 minutter i henhold til EU-regler 🖤 Den kan nemt tændes igen ved at trykke på knappen ☕️ Kaffehilsner fra Anna

godt prudukt

supper produkt

16. april 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Så dejligt at høre 🖤 Vi er glade for, at du er tilfreds med din Moccamaster. Kaffehilsner fra Anna ☕️

Super produkt

Super produkt, god kvalitet, nem betjening og ikke mindst den super gode og varme kaffe maskinen brygger:-)

15. april 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Så dejligt at høre 🖤 Vi er glade for, at du er tilfreds med både kvaliteten og kaffen. Kaffehilsner fra Anna ☕️

pålidelighed

kvalitet der holder i årevis

10. april 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Tusind tak for din anmeldelse 🖤 Det glæder os at høre, at du oplever kvalitet og holdbarhed i mange år. Kaffehilsner fra Anna ☕️

Vi har købt Moccamarster af samme…

8. april 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Det er fantastisk at høre 🖤 Vi er glade for, at du har valgt Moccamaster igen. Kaffe-hilsner fra Anna ☕️

Virker godt nem at bruge

Virker godt nem at bruge

2. april 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Så dejligt at høre 🖤 Vi er glade for, at du synes den er nem at bruge. Kaffe-hilsner fra Anna ☕️

God kaffemaskine

God kaffemaskine

3. april 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Så dejligt at høre 🖤 Vi er glade for, at du er fornøyd med din Moccamaster. Kaffe-hilsner fra Anna ☕️

Verdensklasse

3. april 2026

Hej!
Stort tack för din feedback, det uppskattar vi verkligen 🖤 Det är alltid roligt att höra från nöjda användare ☕️
Varma hälsningar
Anna

Maskinen lever op til vores…

Maskinen lever op til vores forventninger

2. april 2026

Hej!
Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på 🖤 Vi er glade for at høre, at produktet lever op til forventningerne ☕️

God maskine

En god maskine,varm kaffe

29. marts 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Tusind tak for din fine feedback 🖤 Dejligt at høre, at du er glad for både maskinen og den varme kaffe. Kaffe-hilsner fra Anna ☕️

Min nye kaffemaskine er lækker og god…

Min nye kaffemaskine er lækker og god kvalitet

29. marts 2026

Hej!
Mange tak for de fine ord, det sætter vi stor pris på 🖤 Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds, og vi håber, at du vil nyde mange gode kaffestunder fremover ☕️

god information

26. marts 2026

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen din! Så hyggelig å høre at du er fornøyd, og vi håper kaffetrakteren gir deg mange gode kaffestunder fremover ☕️
Vennlig hilsen

Personalet

Får altid en superfin service.

23. marts 2026

Besvarelse fra Moccamaster

Hej! Tusind tak for din fine feedback 🖤 Vi er rigtig glade for at høre, at du er fornøyd med både service og din Moccamaster. Kaffe-hilsner fra Anna ☕️