Se, hvad kunderne siger
Het toestel, hoewel gebruikt, is netjes en goed verpakt afgeleverd. Wat tegenvalt is het ontbreken van een Nederlandse omschrijving, overigens wel apart aan te vragen. Waar ze moeite mee heeft zijn... Se mere
Voor mij was het dat ik erop geattendeerd werd een verkeerde onderdeel erbij had besteld, die hebben ze voor mij aangepast wat ik als heel prettig heb ervaren!
Zeer goede robotstuifzuiger, wij hebben een oud huis dus er moet regelmatig gezogen worden. De hoeveelheid stof die deze robot opneemt per keer dat die rond gaat is top. Hij dweilt heel netjes en en d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Robostofzuigers.nl staat voor innovatieve, effectieve robotstofzuigers van hoge kwaliteit. Geen enorm aanbod maar een selectie van robotstofzuigers waar wij zelf achter staan. We testen de meeste robots zelf, zo ben je altijd zeker van een goed product en de beste service.
Kontaktoplysninger
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voor mij was het dat ik erop…
Goede aankoop erg tevreden over de…
Goede aankoop erg tevreden over de stofzuiger en een prima resultaat
Snel en efficient
Van melding 'weer op voorraad' tot snel in huis!
Van melding 'weer op voorraad' tot snel in huis!
Oké, waar moet ik beginnen? 😄
Ik had al een tijdje mijn oog op de Dreame L10s Ultra Gen 3, maar hij was even uitverkocht.
Gelukkig kreeg ik van Robotstofzuigers.nl een bericht toen hij weer op voorraad was. Super handig, want zo kon ik meteen bestellen.
Het bestellen zelf ging ook heel makkelijk. Er zijn meerdere betaalopties, dus je kunt gewoon kiezen wat je prettig vindt. Daarna werd ik duidelijk per mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en de verzending. En eerlijk: De bezorging was écht snel — ik had amper tijd om ongeduldig uit het raam te kijken.
En toen… jeetje, wat een grote doos! Serieus, ik dacht even dat ik per ongeluk een wasmachine had besteld. Maar eerlijk? Dat maakte het juist extra leuk en een beetje spannend om ’m open te maken. Zo’n “hier gaan we dan!”-moment.
Ik wist vooraf niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik heb eerder robotstofzuigers gehad en dacht: “Ja ja, we zullen wel zien.”
Maar jeetje!!! Wat ben ik blij.
Dit is echt een andere league.
De zuigkracht? Top. Geen half werk, geen zielige rondjes. Gewoon serieus schoon. En het dweilen? Ook al zo fijn. Mijn houten eiken vloer ziet er weer fris en schoon uit. En het allerbeste testmoment: op blote voeten door de keuken lopen. Geen kruimels. Nul. Nada. Dat is voor mij de ultieme goedkeuring ✨
Wat ik ook súper fijn vind: je kunt alles instellen. Bepaalde dagen, specifieke ruimtes… dus de keuken kan hier dagelijks een rondje krijgen (want hallo, kruimelfabriek), terwijl de rest van het huis 1 à 2 keer per week wordt gedaan. Ideaal! Ik hoef er niet meer over na te denken. Hij regelt het gewoon.
Het opstarten ging verrassend vlot. Alleen even wat geklungel met het scannen van de QR-code — maar na een klein rondje Google was dat ook zo opgelost. Daarna werkte alles soepel.
Twijfel je nog?
Niet doen. Echt niet.
Ik had dit veel eerder moeten doen 😉
Ik heb hier een robot stofzuiger…
Ik heb hier een robot stofzuiger gekocht en ben Zeer tevreden met de service van dit bedrijf en verzending en handig contact voor vragen via WhatsApp
Geweldige robotstofzuiger!
Goede service en snel geleverd. Wat een geweldig apparaat die kan stofzuigen en dweilen tegelijk. Daarnaast ook de mogelijkheid om een diepe reiniging uit te voeren op bijvoorbeeld je bank, stoel of kleed. Wel een investering, maar totaal geen spijt van de aankoop.
Hoi een geweldige robot stofzuiger wauw…
Hoi een geweldige robot stofzuiger wauw .
De dream en een geweldig e service echt je appt en krijgt snel een reactie en niks is te veel wat je vraagd
Nog steeds aan t uitzoeken hoe het werkt
Geen gebruiksaanwijzing. FAQ wel, maar niet in NL. Niet goed bruikbaar zonder app. Veel privacy opgeven, maar niet echt nodig.
Levering ging vlot en prima.

Besvarelse fra Robostofzuigers.nl
Snelle service en levering
Goed geleverd
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, kreeg heel snel antwoord op mijn vragen en het product was na bestellen ook heel snel geleverd. Fijne winkel, zeker aan te raden!
Product is precies zoals geadverteerd
Product is precies zoals geadverteerd en snel geleverd. Heel tevreden mee en gebruik hem dagelijks. De app werkt ook goed
De beste huishoudelijke hulp
De beste huishoudelijke hulp, die je je kunt wensen.
Groot gemak.
Zorgvuldig.
Aan te bevelen!
Lucie Vermaas
Zo kan het ook
De website is netjes, bestelling verliep allemaal volgens verwachting, maar de aftersales is echt geweldig. Korte lijntjes (contact via WhatsApp). Snelle, vriendelijke en behulpzame reacties. Mijn aankoop had een defect en het omruilen was binnen no-time op een fijne en persoonlijke manier geregeld. Echt geweldig.
Zeker aanschaffen en niet te lang twijfelen
Het is een goede aankoop geweest omdat ik het zelf niet meer kan ..
Goeie hulp in de huishouding
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.