Bestelling netjes en zorgvuldig verpakt ontvangen, maar helaas niet compleet. Dit gemeld, maar nu een week verder en nog geen reactie ontvangen. Opvallend dat er snel om een review wordt gevraa... Se mere

Ik had na het bestellen van servies nog wat vragen. Ze zijn goed telefonisch bereikbaar en bijzonder hulpvaardig. Ik bestel veel online maar dit zelden meegemaakt. Super service, super tevreden en sne... Se mere

1. Butik med udstyr til hjemmet
  2. Hvidevareforretning
  3. Gavebutik

Gulcan Home, een familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht om de meest geschikte producten en diensten aan te bieden in de Turkse keuken, home/life, decoratie en huishoudtextiel sector. Sinds jaar en dag hebben wij veel mensen verblijd met exclusieve huisartikelen, die uitstekend geschikt zijn als cadeau voor familie, vrienden en geliefden. Door de juiste analyses en expertise voor de consumentenbehoeften is Gülcan Home het toonaangevende merk van de sector geworden.

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Incomplete bestelling netjes en zorgvuldig verpakt…

Opvallend dat er snel om een review wordt gevraagd en een incomplete bestelling moet worden gemeld, terwijl de bestelling nog niet volledig is afgehandeld en een reactie vanuit hun kant op zich mag laten wachten.

Producten zijn mooi, maar wel vrij prijzig (vergelijkbaar met Westwing). De Ayda aperitiefset is schattig, maar de kommetjes zijn erg klein.

Voor nu gemengde ervaring – hopelijk wordt het ontbrekende item nog netjes opgelost.

14. marts 2026

Supper netjes

Supper netjes, had breekbare spullen besteld en supper goed ingepakt! en snel geleverd supper blij mee!!! zeker een aanrader. Ze zijn erg klant gericht en ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen ect en denken goed met de klant mee!
En leuke kortingen:)

18. februar 2026

Première fois chez Gulcan Home magnifique !

Première fois chez Gulcan Home. Tout était magnifique ! Le service client est impeccable très rapide.
J'ai commander beaucoup de choses. Tout est bien emballé dans les cartons avec des papiers bulles je susi très content

25. januar 2026

2 gebroken borden en geen reactie

Voor 400 euro servies gekocht. Ziet er mooi uit, maar helaas zijn er 2 borden gebroken aangekomen. Na gebeld te hebben moest ik een uur later terug bellen. Helaas kreeg ik de voicemail. Nog een keer gebeld. Weer voicemail. Daarna nog 2 keer gemaild en geen reactie. Erg jammer.

15. januar 2026

Unanswered Complaints and Damaged Goods

On November 30, I placed an order with you with order number: #50148. Unfortunately, I have received a damaged item. I have tried to contact you by email three times, but this has been in vain, as you still have not responded to my inquiry.

I am very disappointed with your customer service, as I can clearly see that you are active online on social media and can advertise your products. However, as a customer, I cannot recommend shopping at Gulcan Home, as they do not prioritize their customers’ satisfaction. I ordered from Denmark and paid extra for high shipping costs, but now regret that I did not choose one of the other retailers that sell the same items at similar prices.

I am still left with questions about when I can expect to receive a response to my inquiry regarding receiving a new item or getting my money refunded.

28. december 2025

op 25 november hebben wij bij u een…

op 25 november hebben wij bij u een bestelling geplaatst ter waarde van €578,29.
Tot op heden hebben wij deze bestelling helaas nog niet ontvangen.

Ik heb u hierover al meerdere keren per e-mail gecontacteerd, maar tot nu toe heb ik geen enkele reactie ontvangen. Wij wachten op deze bestelling en willen graag weten wanneer de levering zal plaatsvinden.

De bestelling is geplaatst op naam van Benjamin Ort.
Bestelnummer: #49332 (25 november)

Ik vind het eerlijk gezegd onbegrijpelijk dat wij tot nu toe geen enkele terugkoppeling hebben gekregen.
Kunt u mij alstublieft laten weten:
• wanneer onze bestelling geleverd wordt
• en hoe wij uw klantenservice kunnen bereiken?

24. november 2025

Het bezorgen door PostNL is kl*te…

Het bezorgen door PostNL is kl*te Bezorgtijd was van tussen 8:30-21:30 hele dag thuis zitten wachten maar niet bezorgd, in track&trace uiterlijk 22:00 uur bezorgen ook niet gekomen. Volgende dag bezorgd. Hier moet Gulcan home duidelijk afspraken maken met PostNL

26. oktober 2025