Vi havde problemer med 2stk. af firmaet Nokia E71 tlf. ringede til Nokia som henviste til Mobildoktoren. Ringe til dem på nr. 70223345 fik oplyst at Mobildoktoren kunne tilbyde hurtig service så vi k... Se mere
Fandt mobildoktoren ved en tilfældighed i min søgen efter en mobilreparatør. Det fortryder jeg ikke Hold K..t en Super service hele vejen igennem det Meget KORTE FORLØB som Udskiftning af Display/Sk... Se mere
Om Mobildoktoren
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Mobildoktoren har vi eget professionelt værksted. Det er fuldt ESD beskyttet, og med uddannede teknikere. Vi har haft værksted i over 10 år, og har udført mere end 250.000 reparationer. Så du kan trygt indlevere din telefon hos os, den er i gode hænder.
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Danmark
- kundeservice@mobildoktoren.dk
- www.mobildoktoren.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sublim service
Min telefon begyndte lige pludselig at drille mig, og jeg kunne hverken åbne eller slukke telefonen i dag. Jeg troede at skærmen skulle skiftes, og mens jeg var i Vallensbæk fandt jeg mobildoktoren og tænkte at jeg måtte kører forbi og få lavede min telefon.
Jeg indleverede telefonen til ekspedienten, hun gik ind til teknikeren, og han sagde at den skulle software opdateres fordi der var en fejl, og telefonen var fikset.
Jeg var mega glad over telefonen virkede og at jeg ikke skulle skifte skærmen på den, og sa jeg spørger hvad det kostede, sagde de 0kr!!! Jeg vil meget gerne betale for den gode service, men de insisteret.
Det er ikke sidste gang jeg bruger dem:)
Det var da UTROLIGT....
Det var da UTROLIGT....
I forbindelse med en reklamationssag, varetager Mobildoktoren forsikringsselskabet (Husets forsikring) reperationen af mobiltelefonen
Jeg var så uheldig, at tabe min mobil så både front+bag skulle udskiftes, jeg oprettede en sag, fik tilsendt en tom æske, sendte mobilen ind, indenfor 1 time de modtog den, blev telefonen repareret og sendt retur.
Jeg er overrasket.
Kunne jeg give 6 stjerner, havde de fået det.
Tak for hurtig ekspedition.
Fuldt tilfreds
Hurtig service, tilbagesending og mobilen virker som den skal. Også ganske flinke at snakke med
100% I orden arbejde og service!
Fik skiftet batteri på en 3 år gammel HTC - bestilte tid dagen før, og fik gllimrende arbejde udført og god service dagen efter (walk-in i Brøndby). De mangler liiige at få opdateret lager og priser på deres website, men ellers er alt 100% i orden. Anbefales (de har ordentlig ESD værksted) i stedet for de små mørke baglokaler i krydderiforretningerne i København!
Fremragende service
Fremragende service. Lynhurtig og kompetent service og reparation. Mine bedste anbefalinger .
Mere end blot tilfreds
Sønnens telefon blev sendt og modtaget af mobildoktoren den 17. november. Jeg har hele tiden kunne følge sagen på deres side, hvilket har været rigtig rart. Telefonen, en Samsung J7, manglede de reservedele til og afventede deres leverandør. I dag den 28. november er telefonen lavet og afsendt. Jeg bliver nødt til at rose deres hurtige service. Det har gjort at ventetiden ikke føles så lang. De får min anbefaling

Besvarelse fra Mobildoktoren
Reparation af mobil uden slinger i …
Reparation af mobil uden slinger i valsen.
Reparation udført til aftalt pris og til aftalt tid.
Helt fantastisk service - STOR ANBEFALING
Har en ødelagt skærm på en One Plus 2 mobil. Kontakter Mobildoktoren som skaffer en skærm på 3 timer! Normal leveringstid op til 14 dage! Så jeg er meget overrasket og glad. Vi aflevere mobilen om morgen og om eftermiddagen kan den hentes. Det viser sig at Mobildoktoren/Peter finder ud af at der er en ridse i den nye skærm og vælger derfor at udskifte den igen - med 1 dages forsinkelse, men det er jeg yderst taknemmelig for - se det er et selskab man har respekt for - så skal jeg ikke til at aflevere mobil igen!! Fantastisk service og prisen var bestemt også konkurrence dygtig!! En meget tilfreds kunde :-)

Besvarelse fra Mobildoktoren
Min firma telefon gik i stykker
Min firma telefon gik i stykker, og vi kontaktet derefter mobildoktoren med vores telefon, og de konstateret med det samme at skærmen var gået. 1 time efter kunne jeg hente min mobil med ny skærm og en RIGTIG god service oveni købet. Professionelt, og meget imødekommende personale.
Kan varmt anbefale Mobildoktoren.dk

Besvarelse fra Mobildoktoren
Super service. Fra ankomst til afgang på ca. 30 minutter. Og de laver et rigtig flot stykke arbejde. Alt sammen til en rimelig pris med ordentlige reservedele.
Tak for hjælpen og den gode service.

Skærm udskiftet
Får udskiftet skræm for et par mdr. siden, alt ok god service og behandling.
For en uge siden sker det så igen og jeg vælger at kontakte dem igen, de lover at skifte skærm, jeg siger jeg gerne vil tjekke telefonen og slippe for at udlevere kode så venter i butikken.
Får telefon tilbage tjekker at skærm virker ved udlevering, ved første opkald er den helt gal med lyden og kontakter dem med det samme og bliver skæld ud over jeg ikke havde udleveret kode så de kunne tjekke den virkede for nu skulle de igen bruge tid på min telefon og de havde en butik hvor de skulle tjene penge ,De var meget ubehagelig at tale med, men aftaler jeg kommer forbi med den, de får koden og jeg får telefon tilbage. da jeg kommer hjem finder jeg ud af at Wifi ikke virker og kontakter dem igen, får igen besked på at han er mega træt af min telefon, men jeg må komme den, da de denne gang ikke kunne undskylde sig med at jeg ikke havde givet dem koden. Bliver kontaktet at nu har telefonen vandskade, som jeg fortalte ville jeg nok ikke betale 1700,00 for en skærm hvis telefonen havde fået vand når en ny koster 3000,00 og for øvrigt er en firmamobil, aftaler så at jeg får penge retur da de ikke vil diskutere med mig omkring vandskade, gør opmærksom på at det er vigtigt når de nu sætter min gl. defekte skræm på at telefon skal virke så jeg kan få data ud af den.......... får udleveret telefon og KLART igen kan telefon ikke tænde, igen til Mobildokteren og en beklagelse om at det burde de ha tjekket og de var pisse træt af min telefon............ 2 gang Mobildoktoren og aldrig mere

Grundig undersøgelse
Jeg har sendt en telefon ind med vandskade, der kunne desværre ikke komme liv i den igen, men vil klart anbefale mobildoktoren da de har gjort et ihærdigt forsøg på at få liv i min oneplus 3
Det fungerer bare!
Har i dag fået repareret min iPhone hos Mobildoktoren, og det fungerer altså bare. Hurtig reparation, fair pris og en telefon der er så god som ny.
Løgn og ødelagt batteri
En mobil skal have ny tænd-sluk knap, og da vi henter siger de, at tlf. er repareret, men at de anbefaler, at vi også skifter batteriet, da det har kort levetid. Da vi ikke har problemer ned batteriet, takker vi nej til det.
MEN de har IKKE repareret knappen, og nu er batteriet er blevet ødelagt ved adskillelse af telefonen. Det ender med, at vi får tlf tilbage, hvor tænd-sluk-knap stadig ikke virker, og tlf er nu blevet farlig at bruge pga defekt batteri. Hvad sker der lige?

Besvarelse fra Mobildoktoren
Super service og perfekt reparation
Fik skiftet skærmen på min Samsung galaxy s7 edge. 100% tilfreds med deres arbejde, fik skiftet metalrammen, bagside samt som nævnt skærmen. God kommunaktion og kundeservice.
hold dig langt væk!!
jeg kommer ind i butikken for at få min mobil repareret(iphone 5s). da jeg fortæller at jeg har tabt mobil og at skærmen ikke virker mere, da den jo er knust, siger manden at den bare skal have skiftet skærm, uden overhovedet at kigge på. da jeg så kommer efter mobilen dagen efter, siger manden at den ikke er fikset pga. at rammen også er bøjet ved slaget, så det løber op i 2000 kr. og så meget vil jeg ikke give da jeg selvfølgeligt kan købe en helt ny næsten billigere. men han vil så til gengæld have 325 kr. for en undersøgelse af mobilen, hvis han nu havde tilset mobilen ved indlevering ville han kunne konstatere at rammen også skal skiftes, og så ville jeg ikke have den lavet da jeg ikke vil bruge 2000kr. på en gammel mobil. jeg syntes at dette er snyd, og jeg føler mig meget snydt ved denne behandling!!!. jeg har en ven ved BT, som jeg helt klart vil gøre brug af i denne situation
Tilfredsstillet
Jeg er meget tilfredsstillet fordi jeg i år 2 gange har sendt to ødelagde mobiler til Mobildoktoren :-)
Siger mange tusinde takker på deres herlige indsats.
Mvh
Ane-Louise

Hurtigt og effektivt
Sendte min telefon, et par dage efter modtog jeg et tilbud jeg accepterede, og dagen efter var den repereret og sendt. Jeg er meget tilfreds :)