MobildoktorenAnmeldelser

4,8

Min telefon begyndte lige pludselig at drille mig, og jeg kunne hverken åbne eller slukke telefonen i dag. Jeg troede at skærmen skulle skiftes, og mens jeg var i Vallensbæk fandt jeg mobildoktoren... Se mere

Vi havde problemer med 2stk. af firmaet Nokia E71 tlf. ringede til Nokia som henviste til Mobildoktoren. Ringe til dem på nr. 70223345 fik oplyst at Mobildoktoren kunne tilbyde hurtig service så vi k... Se mere

Fandt mobildoktoren ved en tilfældighed i min søgen efter en mobilreparatør. Det fortryder jeg ikke Hold K..t en Super service hele vejen igennem det Meget KORTE FORLØB som Udskiftning af Display/Sk... Se mere

Sønnens telefon blev sendt og modtaget af mobildoktoren den 17. november. Jeg har hele tiden kunne følge sagen på deres side, hvilket har været rigtig rart. Telefonen, en Samsung J7, manglede de reser... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Om Mobildoktoren

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hos Mobildoktoren kan du få repareret mobiltelefoner af stort set alle mærker: Apple, LG, Huawei, Nokia, Microsoft, Samsung, Sony m.m. Vi har værksted og butik på Vallensbækvej 22A i Brøndby, hvor du har mulighed for at indlevere din telefon til reparation, hvis du ikke vælger at indskrive den online og sende den til os.

Hos Mobildoktoren har vi eget professionelt værksted. Det er fuldt ESD beskyttet, og med uddannede teknikere. Vi har haft værksted i over 10 år, og har udført mere end 250.000 reparationer. Så du kan trygt indlevere din telefon hos os, den er i gode hænder.

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Service i top

Meget tilfredsstillende service. Hurtig svar tilbage

8. marts 2016

Hej Lena.

1.000 tak for din tilbagemelding, det sætter vi stor pris på.

Håber du også en anden gang vælger os til at reparere din ødelagte mobil :)

Mvh
Peter

Okay

Jeg kan rigtig godt lide jeres service, men jeg var ikke særligt glad for den reparation der blev lavet på min mobil sidst jeg sende den over til jer..

8. marts 2016

Hej Jeppe.

1.000 tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Vi er glade for at du fandt servicen som den skulle være :)

Men jeg er naturligvis ked af at høre, at du ikke er glad for reparationen. Det var rigtigt uheldigt at der var så lang leveringstid på batteriet, hvilket der normalt aldrig er. Jeg håber at det er "det eneste" du ikke var glad for i forbindelse med reparationen. Hvis der er andet galt, er du meget velkommen til kontakte mig på kundeservice@mobildoktoren.dk

Mvh
Peter

Super effektivt

Sendte telefonen tirsdag, fik tilbagemelding onsdag og telefonen retur torsdag. Nemt, hurtigt - og desværre lidt dyrt. Men til gengæld super nemt! Og måske fås det ikke billigere når man ikke har en telefonreparatør lige i nærheden.

17. november 2015

Hurtig rep. og retur forsendelse

Reparationen blev lavet samme dag som mobilen blev modtaget og havde den dagen efter.
Reparationen ser ud som om den var en succes. Skulle have skiftet glasset foran kameraet op bagsiden og synes prisen var fornuftig.

16. november 2015

Sendte den med GLS i stedet for at ringe eller sende en SMS.

Jeg indleverede telefonen om onsdagen kl: 11:00.
Telefonen var færdig om eftermiddagen, men istedet for at give mig en SMS eller ringe til mig, at jeg kunne komme og hente telefonen, vælger Mobildoktoren at sende telefonen via GLS. Jeg får så lovning på den jeg vil modtage telefonen om torsdagen, men da jeg kun har skrevet mit navn og adresse og ikke firmanavn og adresse, vælger GLS ikke at lever telefonen, men istedet sige adressen er ukendt.
Jeg får så at vide jeg kan hente telefonen hos GLS kl. 16:00, men da jeg kommer ud til GLS er Chaufføren ikke kommet tilbage og vil først være der kl: 17:00. Desværre magtede jeg ikke at stå at vente en time hos GLS, så her mandag morgen er telefonen stadig ikke i mine hænder :(

16. november 2015

Mobildoktoren HVER GANG I FREMTIDEN:

Fandt mobildoktoren ved en tilfældighed i min søgen efter en mobilreparatør.
Det fortryder jeg ikke Hold K..t en Super service hele vejen igennem det Meget KORTE FORLØB som Udskiftning af Display/Skærm på sony telefon tog. Det spiller bare hvis jeg nogensinde skal have lavet en telefon igen så bliver det 100% sikkert Mobildoktoren.

13. marts 2015

Hurtig service og let betaling

Det gik rigtig hurtigt. Dagen efter jeg havde sendt min mobil ind til dem fik jeg en mail om at jeg kunne gå ind online og betale for reparationen. Herefter gik der 2-3 timer så fik jeg en mail om at reparationen var færdig og at de ville sende telefonen retur.

Det er ikke sidste gang jeg har brugt mobildoktoren, hvis uheldet skulle være ude igen.

1. december 2014

Kanon service

Super service.

Sendte min telefon til dem og dagen efter modtog de den. allerede samme dag sendte de den retur til mig. Det var dejligt ikke at skulle undvære sin mobil i så lang tid.

6. november 2014

Super service og pris

Havde ødelagt min skærm på min LG telefon og den fungere ikke længere. Jeg indleverede den hos mobildoktoren og en halv time senere kunne jeg gå derfra med en fungerende telefon. Det var dejligt

3. oktober 2014

Jeg havde smadret skærmen på min nexus 5 og kiggede efter steder hvor der kunne købes en ny skærm. Men det kostede kun et par hundrede kr mere at få ny skærm + montering, end at købe selv og montere.

Her ud over havde mobildokteren/telekomplet drop in service, så det prøvede jeg af.

Der blev sagt at der ca. ville gå 1-1½ time før den var færdig. Der gik nærmere 15-30 minutter, så var den ordnet, og jeg kunne komme videre. Super og virkelig hurtig service, fra glade og venlige mennesker, der kunne gå og joke med hinanden.

Sådan skal det gøres

10. september 2014

Hej Pia,

1.000 tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for at vi kunne få dig hurtigt videre med en funktionel telefon :o)

Andrè

HOLD JER LANGT VÆK. Elendig service og lægger ethvert ansvar fra sig ved reklamationer.

PAS PÅ MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA. De snyder og bedrager kunderne for deres reklamationsret på 24 måneder og lyver omkring at kunderne kun har 3 måneders garanti!!

Har fået skiftet LCD og glas på en Samsung S4, til virksomhedsbrug og har fået lavet en del telefoner fra dem.

Vores Samsung S4, skulle vi ikke bruge, men skulle ligge klar, som reservetelefon, da vi så tager telefonen i brug efter 5 måneder, finder vi desværre ud af at der en fejl på den LCD skærm som Mobildoktoren har udskiftet.

Jeg tager herefter kontakt til dem, og hører hvordan de stiller sig ved denne sag og her får jeg bare at vide at deres garanti på 3 MÅNEDER er udløbet, på trods af at jeg oplyser at denne har ligget i et skab, uden der er nogen der har rørt den, men de oplyser at jeg da kunne få en ny LCD skærm i for 1120 + moms og nu står vi med en defekt telefon.

Jeg svarer så tilbage at jeg ikke forstår deres selvvalgte garanti på 3 måneder, da man efter Dansk lovgivning har 2 års reklamationsret, men det er de åbenbart ligeglade med og har lavet deres egen garanti for deres "såkaldte" reparationer?? Er det så fordi at de er usikre på deres reparationer, at de kun vil give 3 måneder garanti, da det ikke giver nogen mening og er ulovligt, i forhold til den normale reklamationsret der er gældende!!

Mobildoktoren har så valgt at ignorer min henvendelse, men dette kan måske lokke dem ud af busken og vores advokat er nu informeret om dette uheldige forløb, som vil tage den videre dialog med dem, da de nu gemmer sig bag deres mail og undlader at svare.

SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE SÅKALDTE MOBILDOKTOR. De kan vel bedre beskrives som Mobil-Bedemanden?

20. august 2014

Hej Dennis,

Jeg vil starte fra bunden. Vi er absolut ikke usikre på det arbejde vi udfører. Vi er i virkeligheden så overbeviste om kvaliteten af vores teknikeres arbejde, at vi har valgt at tilbyde 3 måneders garanti på reparationen, selvom det ikke er noget vi er forpligtet til. Det er blot en gratis service, som vi med glæde tilbyder.

Med hensyn til lovgivningen er der ikke reklamationsret på reparationer, da disse hører under forældelsesloven. Dette kan du læse mere om på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, ved et følge dette link: http://goo.gl/I9nvUm Men det formoder jeg at din advokat har informeret dig om.

Når vi får en telefon indleveret til os, er det naturligvis fordi der er noget galt med den. Typisk har den været udsat for hårde slag eller tab, og oftest er den synlige skade / fejl at glasset eller skærmen er gået i stykker som følge af dette. Da det er meget skrøbelig elektronik der er i disse telefoner, er der en risiko for at telefonen har taget mere skade end man lige kan se. I forbindelse med tabet / slaget af telefonen, er der blandt andet en risiko for at der er flere følgeskader der ikke umiddelbart er synlige, der eks. kan skyldes forbindelser der er gået løse, røget af m.v. Disse følgeskader kan give fejl man kan konstatere med det samme, ligesom der er en risiko for at de vil opstå senere hen. Dette har vi ikke nogen indflydelse på, ligesom disse ikke er omfattet af vores garanti da vi udelukkende skifter frontmodul, og ikke komponenter på hovedprintet. Om det er hvad der er sket her har jeg ikke mulighed for vide, men det er én blandt flere muligheder.

Når vi afslutter en reparation foretager vi altid en grundig udgangstest, for at sikre at den virker som den skal når vi returnerer den. Din telefon har bestået udgangstesten, og havde ikke umiddelbart fejl da du fik den retur.

Om telefonen har været i brug eller ligget i et skab i de fem måneder der er gået siden den blev repareret, har vi ikke nogen mulighed for at konstatere. Og derfor er vi naturligvis nødt til at forholde os til at de 3 måneders garanti vi yder, gælder fra den dag telefonen returneres.

At vi ikke besvarede din sidste mail i går skyldes at vi var i dialog med Samsung, for at høre om de var villige til at hjælpe ekstraordinært i denne sag. Dette fik vi først svar på sent i går eftermiddags, og der må vi bare acceptere at du var hurtigere til at lave denne anmeldelse, end vi var til at nå til din mail i mængden af henvendelser der skulle besvares.

Opdatering til dit svar:

Hej Dennis,

Jeg er enig i at det nu er ligegyldigt hvad Samsung svarede os. Det er absolut ikke underligt at vi forsøger at afhjælpe en fejl på et telefon der har været til reparation hos os, det er et spørgsmål om simpel service.

Vi foretager os ikke yderligere i denne sag.

En handel til 150 kr kostede en dagløn og et ukendt antal af opringninger

Kontakter Mobildoktoren.dk da jeg mangler en lille del til min Samsung Galaxy S5. Min første oplevelse var en hurtig og god service - MEN.....
Jeg fik tilsendt et link som jeg skulle anvende for betalingen af denne lille reservedel. Efter kort tid begyndte jeg af få mail fra et firma i Aarhus som hedder Viabill.com. I forbindelsen med min betaling var jeg blevet kunde hos ViaBill, som begyndte at trække penge på min konto. En hel arbejdsdag gik med af finde frem til hvordan jeg var blevet kunde hos ViaBill, hvordan jeg kunne komme i kontakt med dem, da de ikke oplyser mailadresse eller telefonnummer på deres hjemmeside. Alle henvendelser skal foregå via en formular som ikke virker optimalt, da den konstant melder fejl. Efter flere timer søgen, er der åbenbart en af mine henvendelser til ViaBill der er gået igen, og de ringer til mig. Oplyser trækkene på min konto er pga. et køb hos Mobildoktoren.dk. som ejes af Telekomplet.com
Telekomplet bliver kontaktet og vil undersøge hvad der var sket og lover at vende tilbage.

8. august 2014

Hej Steen,

Jeg beklager at jeg ikke ringede til dig torsdag som aftalt, men jeg fik først svar fredag. Jeg forsøgte derefter at ringe til dig, men da du oplyser på din telefonsvarer at det er bedre at ringe tilbage end at lægge en besked, besluttede jeg mig for det. Desværre fik vi et meget lokalt skybrud lige efter mit opkald, der truede med at oversvømme hele vores butik. Så vi var desværre nødt til at prioritere dette højest.

Men jeg har som aftalt undersøgt tingene, da jeg også var noget forundret over at du uden videre skulle være blevet oprettet som fakturakunde hos ViaBill. Og det er naturligvis heller ikke tilfældet.

I forbindelse med at du har bestilt reservedelen, har vi ganske rigtigt sendt dig et betalingslink. I betalingsvinduet bliver du præsenteret for 3 forskellige betalingsmuligheder, i nævnte rækkefølge:

1. Betalingskort
2. Betal via netbank
3. Fakturabetaling

I det øjeblik du har valgt "ViaBill faktura" forlader du vores betalingsvindue, og bliver overført til ViaBill's side hvor kreditvurderingen finder sted.

Her fremgår det ret tydeligt at du er i gang med at oprette et køb med 14 dages kredit, som for god ordens skyld en gratis service. I forbindelse med kreditvurderingen har du afgivet oplysninger om navn, adresse, e-mail, telefonnummer og CPR.nr. Derefter er du blevet viderestillet til en ny side, hvor du bliver bedt om at bekræfte at du ønsker at handle på faktura, at oplysningerne er korrekte og indtaste kreditkortoplysninger som beløbet vil blive trukket fra. Dette har du derefter bekræftet, og handlen er gået igennem, hvilket vi får besked om, og vi har afsendt varen som aftalt.

Jeg har som nævnt selv gennemgået forløbet fra A - Z i forbindelse med din henvendelse, og må konstatere at det ikke kan oplyses tydeligere hvad der sker, når man vælger denne betalingsmulighed.

At det ikke er muligt at komme i telefonisk kontakt med ViaBill, har vi ikke nogen indflydelse på. Men da det som nævnt er en gratis service, har jeg fuld forståelse for at de ikke har mulighed for at finansiere et callcenter til at håndtere kundehenvendelser. Og så længe de besvarer de henvendelser der kommer gennem deres kontaktformular, er jeg helt tryg ved stadig at tilbyde denne omkostningsfri betalingsmulighed.

Jeg kan forstå på ViaBill at du i onsdags har talt med dem, hvor de telefonisk har oplyst det samme som jeg skriver herover. Efterfølgende har de, som aftalt, sendt mail med oplysninger om hvordan du indfrier restbeløbet.

Jeg er ked af at du føler at du har haft en dårlig oplevelse, men jeg kan ikke se at vi skulle have gjort noget forkert i denne sag.

Andrè

Mirakel

Har nu 2 gange fået repareret mine mobiler hos Mobildoktoren. Her sidste gang jeg fik repareret var det et rent mirakel, Fona og deres reparatør påstod at telefonen ikke kunne repareres alligevel fiksede Mobildoktoren den.

12. november 2013

Reparationen ikke udført ordentligt

Jeg fik skiftet skærm, og selve betjeningen gik hurtigt og nemt via posten, men da jeg modtog min mobil var min skærm ikke monteret ordentligt! Jeg måtte selv foreslå at de sende mig en fragtlabel, men endte med at køre derind og fik lavet fejlen med det samme. Meget irriterende, men de handlede ikke i ond tro.

16. september 2013

Imødekommende og professioneller :-)

Mobildoktoren redde min dag, tabte min iphone og display kig i stykker og jeg kunne ikke se aftaler osv. en kollega sagde jeg skulle kontakte mobildoktoren, det gjorde jeg og en time efter aflevering havde jeg min telefon igen som før jeg tabte den, dejlig. :-)

22. august 2013