Minnavnehalskaede Anmeldelser

2.038

2,3

eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kun... Se mere

Jeg syntes det er så fedt at have personlige smykker, man kan nemt og hurtigt til rimlige penge få lavet et meget personligt og unikt smykke. Har brugt denne hjemme side fere gange og har altid været... Se mere

Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER

Under middel

2 t anmeldelser

(2.038)

Umulig at komme i kontakt med

Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og ca 14 dage senere faldt den anden sten af. Har nu skrevet til dem 3 gange på forskellige måder, men har her 1,5 måned efter første henvendelse stadig intet svar fået, på trods af at de sagtens kan sende mig reklamemails.

26. februar 2021

Hej Brian,

Vi beklager din oplevelse med smykket. Det lyder bestemt til at der må have været en produktionsfejl.

Vi besvarer alle henvendelser vi får ind via mail og sociale medier. Har du tjekket om vores respons måske er endt i dit spamfiler? Jeg vil meget gerne i kontakt med dig, men der er ikke oplyst nogen ordre informationer her på din review, jeg har derfor sendt dig en anmodning om yderligere oplysninger. Jeg håber at høre fra dig, så vi kan få undersøgt sagen.

Update: Brian, vi har sendt dig en mail mere. Kan du venligt tjekke, om du har modtaget vores mail denne gang? Hvis ikke, så send os venligst en besked på messenger eller oplys en alternativ mailaddresse som vi kan skrive til, da det kan virke til, at din mailudbyder blokerer vores svar.

Elizabeth

Utroligt skuffet…

Der er nu gået en MÅNED siden den lovet leveringstid! Og hver EVIG eneste gang jeg skriver og spørger om bare en CA leverings dato får jeg en eller anden undskyldning og en cadeau for 100,- som jeg seriøstmi ikke ønsker andet end min bestilte vare & som jeg allerede har betalt ekspress levering for! Halskæden var lovet til 5/2!!!! Jeg bestilte den 29/1.

Godt nok første og sidste gang. Jeg er så skuffet. Jeg har skevet 3 gange og man bliver sku lidt øv til sidst når man ikke engang kan få et konkret svar!

24. februar 2021

Hej Ali,

Jeg har gennemgået din kommunikation med kundeservice og er meget skuffet over at se, at du ikke har fået et konkret svar ang. leveringsdato af ordren! Dette er bestemt noget vi vil tage op internt, så vi kan forbedre vores service.

Min kollega har sendt dig en e-mail med en forklaring på leveringen, og jeg håber du modtager denne. Venligst respondér, så vi kan være sikker på at sagen bliver håndteret korrekt.

Mvh.
Elizabeth

Mangel på kundeservice…

Ved forespørgsel om hurtigere forsendelse fik jeg bare tilbage at jeg kunne betale mere. Men når der stod at det var mellem den 5 og den 8 den blev leveret var min forespørgsel blot om de ville prøve at den kom den 5. Jeg er jo ikke idiot, hvis jeg havde ville betale den totale overpris de forlanger for hurtig levering havde jeg nok gjort det i første omgang. Jeg efterspurgte blot lidt kundeservice, men det eksistere åbentbart ikke. Jeg var heldig at smykket kom inden min søns fødselsdag alligevel. Men jeg forventer på ingen måde at benytte deres service igen efter den form for kommunikation.

15. februar 2021

Hej Maria,

Jeg er ked af at høre, at du havde en træls oplevelse med vores kundeservice. Det er en feedback vi tager meget seriøs og vil arbejde på.
Jeg kan se at kundeservice godt kunne have udarbejdet et bedre svar til dig, ingen tvivl der, og det beklager jeg de ikke gjorde, men hvad angår selve leveringen så ville det kræve at betale for leveringsopgradering, hvis der skulle være chance for at garantere ordren leveret allerede d. 5. Der var derfor desværre ikke noget vi kunne gøre for at levere ordren tidligere, medmindre du betale for ekspreslevering. Alle leveringstider er oplyst på vores hjemmeside inden betaling.

Hvis der skulle være andet vi kan hjælpe med i forhold til din ordre, så kontakt venligst kundeservice igen.

Elizabeth Nielsen

God service!

Jeg har haft en ‘øv oplevelse’ grundet min pakke ikke blev leveret som den skulle. DOG har jeg fået alt den Service og hjælp jeg kunne få. Jeg er meget tilfreds, samt en glad kunde.

12. februar 2021

Ovenud tilfreds

Jeg har igår modtaget min halskæde, og jeg er mere end tilfreds.. Jeg var sindssyg meget i tvivl om jeg skulle købe hos dem, efter at have set alle de dårlige anmeldelser her på Trustpilot, men halskæden kunne jeg ikke få ud af mit hoved, så jeg tog chancen, og det er gået fuldstændig perfekt.. Halskæden (Linda modellen) er smuk, købet var nemt at gennemføre, og den ankom 2 dage før forventet (jeg havde blot valgt den gratis levering).
Så jeg kunne sagtens finde på at bruge dem igen, og når jeg engang får nogle flere børn, skal jeg have bestilt flere vedhæng med deres navne i.

9. februar 2021

Utrolig smukt vedhæng til min halskæde…

Utrolig smukt vedhæng til min halskæde Livets træ med min mand og børn og barnebarns navne. Det viste sig at ved en fejl trak de beløbet 2 gange. Men da jeg kontaktede dem og fortalte dem om fejlen. Blev den rettet med det samme og pengene tilbage ført. Så utrolig god service og hurtig levering Ca. En uges tid fra bestilling og gravering af navne til jeg modtog mit fine smukke. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍

7. februar 2021

Endte med god service....

Sidste: Jeg er meget tilfreds med måden, mit problem blev løst på..... Dette er min gamle anmeldelse: Købte en mor-halskæde med 4 små figurer med navn. Har været glad for den tidligere med 3 figurer, men da jeg blev oldemor, måtte jeg jo have en ny. På den nye er der ingen skille-perler, så alle 4 figurer hænger bare og dingler i en klump - det ser ikke pænt ud. På den gamle var der små sølvperler til at adskille - og den var superfin, men føres ikke mere. Øv den sidste her var spildte penge.

7. februar 2021

Hej Kirsten,

Jeg er glad for at vi kunne hjælpe med problemet. Skulle der være andet i fremtiden, så kontakt os venligst kundeservice :-)

Elizabeth - Minnavnehalskæde