Minnavnehalskaede Anmeldelser 2.039

2,3

Jeg syntes det er så fedt at have personlige smykker, man kan nemt og hurtigt til rimlige penge få lavet et meget personligt og unikt smykke. Har brugt denne hjemme side fere gange og har altid været... Se mere

Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og... Se mere

Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER

2,3

Under middel

2 t anmeldelser

Blev ikke leveret som lovet

eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kunne levere inden jul. Efter lang svartid, skrev de tilbage at min bestilling ville komme inden jul. Halskæderne kom først d. 28, så jeg måtte ud købe anden julegave.
Synes det er SÅ dårlig kundeservice.
Jeg forventer at få mine penge retur! Smart man ikk kan ringe til dem, og de er meget lang tid om at svare på mail.

3. december 2024

Bestilte 6.12

Bestilte 6.12
Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag?
Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12
22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Jeg skal ikke have den da den skulle give den 24.12 og ber om refundering - har intet hørt endnu? Eller modtaget

6. december 2024

Et godt råd, gå udenom dette firma

Der gik en måned fra ordren var bestilt til den lå i postkassen, altså meget lang leveringstid. Da smykkerne så ankom så var der fejl i det ene smykke. Der manglede et navn. Nu fører de ikke dette smykke mere så jeg enten finde et andet smykke eller få et butikkredit så de altså kan holde pengene i firmaet.
Det er et top kedeligt firma. Jeg har allerede placeret en ordre hos et godt dansk firma med gode anmeldelser.
Så mit råd, find et andet firma.

25. juli 2024

Bestilet 2 for 1 navne halskæde

Jeg bestilet 2 for 1 navne halskæde d. 9 - sep -2023
Jeg modtog en ordre bekræftelse samme dag men har ikke modtaget andet eller en update på hvor langt de er, det er uaccepbltapelt at jeg hverken har modtaget en update mail eller pakken fra jer i nu især når det er en gave og man regner med man for tingen til tide når det er det i reklamere for

12. oktober 2023

smykke

bestilte en morsdags halskæde, men fik ikke min bestilling. Jeg skrev til dem og ventede på svar i ugevis. Morsdag kom og gik, og efter flere måneder fik jeg endelig det bestilte smykke.
Den kom men var temmelig ridset og i skraldkvalitet

29. december 2022

Ikke modtaget pakke…

Jeg bestilte en pakke den 6 juli hvor der stod at den ville blive leveret indenfor 3-4 uger har endnu ikke fået pakken…
Andre der oplever ikke at have modtaget pakker fra minnavnesmykke…

6. juli 2023

Fup og bedrag!

Hej! I Havde fået NUL stjerner hvis muligt!

Min kæreste bestilte, hvad der skulle have været en fødselsdagsgave til hendes 11 årige niece, en halskæde hos jer d. 09/01-2022. Den skulle gerne leveres hurtigt, da det var hensigten at give den lille pige hendes gave på hendes faktiske fødselsdag! Så vi vælger at betale 50kr ekstra for jeres såkaldte "Ekspreslevering"!.... HA! En joke!

Vi får en forventet leveringsdato som hedder d. 20/01-2022 altså 9 dage efter bestilling. I er så frække at trække pengene allerede efter 2 dage, men vi har endnu ikke set nogen halskæde 16 dage efter vi bestilte med "Ekspreslevering" fra jer af....
Yder mere, så er i så elskværdige at sende et trackerlink, som man kan få INGEN brugbar information ud af... fantastisk værktøj!(Sarkasme kan forekomme)

Hvis i bare har den mindste smule kundeservice, forventer jeg stærkt at få at vide hvornår vi modtager det smykke som vi har bestilt og betalt for, for nu 14 dage siden. Derudover forventer jeg stærkt, at vi får refunderet alt hvad der hedder fragtomkostninger! Da i på ingen måde har overhold de deadlines som i eller skrive inde på jeres hjemmeside!

25. januar 2022

Hei Kasper,

Vi er veldig lei oss for at du har hatt en slik dårlig opplevelse med ditt kjøp hos oss og at din niese ikke fikk sin gave i tide til bursdagen.

Vi gjør så godt vi kan for at pakkene skal komme frem i riktig tid, men noen ganger blir det dessverre forsinkelser med posten, og noen pakker kan komme bort.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på e-post, så vil vi selvsagt hjelpe deg videre med saken og tilbakebetale det du betalte ekstra for frakt.

Mvh Eivind

Ærgelig oplevelse

Pænt smykke modtaget. Bare ærgerligt at vedhænget ikke hang fast overhovedet, så det vigtigste ved smykket blev væk efter første brug. Meget dyrt, meget dårlig kvalitet.

14. januar 2022

Kære Keestine,

Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om problemet med dit smykke. Vi har anmodet om dine kontaktdata her, og jeg håber du vil kontakte vores kundeservice via: care.dk@myka.com, så vi kan følge op på sagen. Du har garanti på dit smykke, og kan være sikker på, at din tilfredshed er det vigtigste for os. Vi afventer at høre fra dig, så vi kan løse problemet.

Med venlig hilsen,
Myka kundeservice

Fup firma

Fup firma. Det smykke jeg fik er halskæden blevet mørk på. De bliver ved med af love at sende en ny, men det sker bare aldrig.

3. november 2021

Besvarelse fra Minnavnehalskaede

Hej Iben, jeg er ked af at høre, at der er et problem med din halskæde, og du kan være helt sikker på, at vores prioritet er din tilfredshed! Jeg har anmodet om dine kontaktdetaljer, så vi kan undersøge, hvad der er gået galt med din erstatningsordre, og jeg håber du vil skrive igen til os på: care.dk@myka.com, så vi kan løse problemet.

Ked af at bruge en halskæde der hurtigt blev grim

Jeg fik en sølv halskæde sidste år til jul, som jeg havde ønsket mig længe.
Men rigtig hurtigt blev den mørk og var ikke pæn at se på.
Jeg skrev en mail til jer i februar måned, hvor jeg vedhæftede billedet af hvordan den var kommet til at se ud, men har endnu ikke fået svar!
Og nu er jeg nået dertil at jeg er ked af at bruge den, fordi den ikke er pæn overhovedet mere.
Den bliver ikke pænere af brug, eller rengøring.
Synes det er rigtig trælst at min mand og børn har givet så mange penge for en halskæde, som så hurtigt blev mørk.

9. oktober 2021

Besvarelse fra Minnavnehalskaede

Hej Lise-Lotte, jeg beklager virkelig, at du ikke har fået svar på din henvendelse til os, og at dit smykke ikke er pænt mere! Du har garanti på dit smykke, og vi vil meget gerne se på dit smykke, og tilbyde dig en løsning. Vil du være sød at skrive igen på care.dk@myka.com - vi har også bedt om din kontakt-info her, så vi kan kontakte dig. Vi ønsker du skal være glad for dit smykke, og at det skal naturligvis være helt i orden.

UPDATE: Hej igen Lise-Lotte, vi har tidligere skrevet til dig og bedt om ordrenummeret, men det ser desværre ikke ud til, at du har modtaget mailen. Vi har nu skrevet igen, og håber du vil besvare mailen, så vi kan hjælpe dig videre :)

Jeg bestilte en halskæde d

Jeg bestilte en halskæde d. 1/7, og jeg har stadig ikke modtaget den.

Jeg kontakter kundeservice som siger at i følge fragtfirmaet så skulle den være leveret til min postkasse, hvilket den ikke er, da jeg d. 19/7 hvor den angiveligt skulle være leveret, ikke engang har været hjemme.

Men heldigvis har Myka været så behjælpelige, og har derfor sendt en ny ordre afsted som jeg nu venter på!

27. juli 2021

Besvarelse fra Minnavnehalskaede

Kære Line, jeg er ked af, at der var et problem med din ordre og at du ikke modtog den. Jeg har kigget på sagen og kan se, vi har kontaktet dig pr. email og sendt dig en løsning, så problemet nu skulle være løst til din fulde tilfredshed. Vi står til rådighed, hvis der er andet vi kan hjælpe dig med fremover!

Myka og minnavnehalskaede.dk

Min oplevelse med minnavnehalkaede.dk er ikke positiv. Jeg finder det hele meget mistænkeligt! Min ordre skulle leveres 07/07, men da jeg skrev til kundeservice så skrev de 09/07. Den ankom 15/07! Og kundeservice sagde bare den er sendt afsted og hvis den ikke var modtaget en dato om et par dage, så ville de undersøge det! Den besked fik jeg 3 gange i alt! Trackingnummeret afslørede, at information til post firmaet var givet 02/07 men pakken først givet til dem den 13/07!
Min ordre er nu ankommet, smykket ligner, men det er ikke det, som var billedet af smykket, da jeg bestilte det! Desuden har de skiftet navn undervejs! Nu hedder de MYKA ???!!! Selv når jeg udtrykte mistanke om de er et fub firma svarede de ikke på de spørgsmål overhovedet!
Jeg køber aldrig fra dem igen! Også selvom smykket er fint.

18. juli 2021

Besvarelse fra Minnavnehalskaede

Hej. Først og fremmest, så er vi ked af at din ordre ikke nåede frem til tiden du havde håbet. Vi hjælper gerne!Jeg har sendt dig en anmodnin om yderligere informationer, så jeg kan komme i kontakt med dig og få løst dette asap! :-)

Noget sløjt

Noget sløjt! Modtager først min halskæde idag, på trods af jeg bestilte d.29/06. På hjemmesiden står der, at den valgte halskæde vil tage 2 dage at producere og 4-7 dage om at modtage og jeg betalte endda 50 kr ekstra i fragt for at den skulle komme til tiden - som den ikke gjorde. Jeg skulle bruge den d.10 juli og i e-mailen efterfølgende stod der forventet levering d.12 hvor den så først kommer d.16… desuden er den også sendt fra Belgien? Hjemmesiden er dansk og der står ikke noget sted tydeligt at produkterne ikke er produceret i Danmark. What a shame at jeg ikke kunne give min bedste veninde hendes personlige halskæde til hendes fejring og må give den efterfølgende.

16. juli 2021

Hej Anne!
Jeg er ked af at høre om forsinkelsen du oplevede! Pakken blev sendt afsted til tiden, så det er selvfølgelig rigtig træls, at der forekom en forsinkelse. I de tilfælde er du velkommen til at kontakte vores kundeservice for at høre nærmere. På trods af denne ulejlighed, håber vi at din veninde blev glad for gaven.

Mvh. Elizabeth

Min ordre er aldrig givet til fragtfirma. Pengene trukket

Min ordre skulle være på vej og ankomme senest i morgen. Pengene er selvfølgelig trukket, men fragtfirmaet har bare aldrig modtaget pakken til forsendelse. Det var en gave til min kæreste fra børnene.
Opdatering: i dag skulle pakken senest. Være kommet, men nu kan jeg da endelig se de har sendt den, så nu håber jeg der ikke går yderligere en uge. 🤞

13. juli 2021

Hej Katja,

Din ordre blev sendt afsted 7/7, så vi er utrolig ked af den forsinkelse du oplevede. Jeg kan dog se at den står som leveret, så jeg håber alt er i skønneste orden. Hvis ikke, så kontakt venligst vores kundeservice, så vi kan være behjælpelig :-)

Mvh.

Længe om at svare! Leveringstid!!

Længe om at svare!!
Jeg har bestilt med ekspress levering og stadig ik modtaget min varer !!!! I svare heller ik på mail!
Total dårlig stil at i ikke svarer på mails i flere dage nu!!

13. juli 2021

Super dejlig oplevelse.

Fik handlet over 6 produkter fra dem, hvor 4 af dem var specielt lavet, blandt andet til morsdag livstræet og jeg er mere end bare tilfreds! Kvaliteten er overraskende god samt min mor bærer halskæden hvert dag, med hendes 6 børns navne på, men stolthed. Som bonus, så kom de endda 2 dage før tid! Ikke sidste gang jeg handler her 😍

12. juli 2021

Kæden knækker 😢 Den var bare så fin…

Kæden knækker 😢 Den var bare så fin min navnekæde, men kæden er for tynd og knækkede ret hurtigt, fik den selv lavet igen hos guldsmed men den knækkede 2. Gang jeg havde den på igen, så ærgerligt for var ret glad for den, men den holder ikke desværre

11. juli 2021

Hej Marianne,

Det er vi ked af at høre! Der er 2 års garanti på vores smykker, netop for at garantere kvaliteten. Jeg har sendt dig en anmodning om yderligere informationer, så vi kan hjælpe med en løsning :-)

Med venlig hilsen,
Elizabeth