eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kun... Se mere
Jeg syntes det er så fedt at have personlige smykker, man kan nemt og hurtigt til rimlige penge få lavet et meget personligt og unikt smykke. Har brugt denne hjemme side fere gange og har altid været... Se mere
Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og... Se mere
Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER
Ingen anbefaling
Jeg fik i gave et armbånd som desværre er for småt. Det burde jo være lige til at få rettet op på, men desværre er der så lang svartid og respons, så jeg står her 3-4 uger efter uden at have et armbånd, en gave som blev bestilt før mors dag!
E-mails bliver ikke besvaret i flere dage, og man kan ikke ringe til firmaet.
Vær meget opmærksom på at retur varer åbenbart skal sendes til Israel.
Ydermere så skal man selv finde ud af at sende retur til Israel selvom de skriver på denne side at de tilbyder det til 30 kr.
Og hvis man ønsker at komme ud af handlen koster det 30 % af prisen!
Jeg vil ikke anbefale at handle her.
Edit d.29.6. Jeg fik hurtig kontakt efter dårlig anmeldelse på Facebook siden, og det virkede som super god og hurtig service. Jeg har fået tilsendt en returseddel, men dette er en israelsk returseddel som ikke kan benyttes fra Danmark.
Der har været radiotavshed siden jeg har fortalt dette til jer!
Jeg er så træt og skuffet over denne gave.
Edit d.1.7.
I har nu svaret tilbage, med to svar faktisk. Det ene svar går på at jeg bare skal Bruge det israelske poststempel, selvom post nord siger nej.
Det andet svar siger at jeg skal sende med brevpost via post nord, det koster 30 kr.
Ingen af løsningerne gør at jeg får et tracking nummer ej heller en forsikret pakke. Værdien af smykken er 1350kr, så helt ærligt jeg føler mig totalt bundet af dette!
Så igen lad være med at handle ved denne shop, for det er umuligt at sende noget retur!

Fin og hurtig handel..
Fin og hurtig handel... Og produktet er som forventet
Meget fin service og det bestilte kom…
Meget fin service og det bestilte kom den dag, der var lovet. Passede perfekt. God information hele vejen igennem
Meget flot smykke med flot…
Meget flot smykke med flot indgravering. Rigtig fin oplevelse at handle hos dem.
Hvordan kan i bruge nu 4 dage på at…
Hvordan kan i bruge nu 4 dage på at pakke en smykke! Elendige amatør firma uden lige, man betaler for ekspres levering og får af vide at varen er der d. 18 og den dukker ikke op, den er ikke en gang sendt? Sidste gang jeg handler ved jer.

Besvarelse fra Minnavnehalskaede
Hurtig respons på en reklamation og…
Hurtig respons på en reklamation og fantastisk service
Super god service og ligenøjagtig som…
Super god service og ligenøjagtig som på billedet. Kundeservice super perfekt
Super søde smykker til en pris hvor de…
Super søde smykker til en pris hvor de fleste kan være med
Rigtig flotte smykker god service…
Rigtig flotte smykker god service overholder leveringsdatoen
Rigtig nemt og hurtig levering
Jeg fik grundet en meget forvirrende…
Jeg fik grundet en meget forvirrende måde at bestille smykker på, bestilt en forkert kæde.. det er min egen fejl, det er jeg helt klar over.. MEN når de så 2 gange har skrevet, at de har sendt en større kæde, og jeg begge gange ikke modtager noget, SÅ bliver jeg sq negativ...
Det kan ikke være rigtigt, at man bliver fyldt med løgn og latin...
Hvis de idet mindste var ærlige fra start, og sagde de ikke havde tænkt sig at sende noget, havde jeg heller ikke lavet denne anmeldelse... Jeg syntes det er enormt ringe, at de netop siger til en, at de gerne vil løse problemet, men i virkeligheden ikke gør en skid!!!!

Besvarelse fra Minnavnehalskaede
super produkt til billig penge
Tak for hjælp
Jeg bestilte en smuk fars-dags-halskæde til min kæreste. Den kom før lovet og det var så godt.
Desværre faldt snoren af “hængslet” og jeg skrev til kundeservice.
Kundeservice svarede hurtigt med en masse muligheder for at løse problemet og det var så godt. Jeg er fuld ud tilfreds og det er ikke sidste gang jeg vil købe smukke smykker her. Det var så god en behandling. Tak ☀️
Vi har handlet med jer flere gange og…
Vi har handlet med jer flere gange og har været tilfreds hver gang
Så betaler jeg 100 kr ekstra til…
Så betaler jeg 100 kr ekstra til ekspreslevering og så overholder ikke datoen. Skulle have modtaget armbåndet igår og på hjemmesiden står der at de ikke engang er gået i gang med at lave den endnu!

Besvarelse fra Minnavnehalskaede
Firmaet er lokaliseret i Israel!dyr retur/bytning - OBS told!
Bestilte en armbånd til farsdag, og som de andre også nævner så nåede den slet ikke dagen. Jeg havde valget at betale dyre domme for ekspress levering men kan så læse at det ville ikke have ændret noget. Jeg bestiller så armbåndet i forkert størrelse og nu koster det mig hele armbåndets pris at returnere for firmaet ER LOKALISERET I ISRAEL !!! retur og told er vanvittig dyr så det kan slet ikke betale sig at bestille vare herfra da du så ikke har mulighed for retur/bytning.

Den er rigtig fin
Den er rigtig fin, jeg glæder mig til at give den.
Jeg et normalt tilfreds, men nøj langt over en måned før det blev leveret og ikke noget med at blive opdateret.
Før der havde jeg købt nøgleringe til min forlovede og jeg, men få dage efter var den ene faldet af og blevet væk.
Jeg er normalt glad for at købe hos jer, men de sidste to gange har jeg været utilfreds over vente tid og kvalitet.