Minnavnehalskaede Anmeldelser

2.038

2,3

eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kun... Se mere

Jeg syntes det er så fedt at have personlige smykker, man kan nemt og hurtigt til rimlige penge få lavet et meget personligt og unikt smykke. Har brugt denne hjemme side fere gange og har altid været... Se mere

Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og... Se mere

Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER

Under middel

2 t anmeldelser

(2.038)

Jeg har tilbage i 2020 købet en…

Jeg har tilbage i 2020 købet en halskæde med vedhæng. Den ene perle er allerede faldet af 2 gange og vedhænget er ved at blive sort, det samme er halskæden.

8. juni 2021

Hej Pia,

Det er vi ked af at høre! Jeg er dog endnu mere ked af at se, at du ikke har taget kontakt til kundeservice ang. dette, da der er 2 års garanti på alle vores smykker og vi hellere end gerne ville have hjulpet.

Min kollega sender dig en e-mail, og vi håber at høre tilbage fra dig! :-)

Elizabeth

Har bestilt et personligt armbånd i…

Har bestilt et personligt armbånd i farsdagsgave, virkelig dårlig kvalitet og fuldt med ridser. Skrev forkert på den da jeg bestilte den, men man kunne redigere i optil 48 timer efter bestillingen. Går ind og ændre teksten dagen efter bestilling, og i bekræfter min nye tekst, men det er den forkerte tekst der nu står på det armbånd som jeg har fået. Aldrig mere om jeg bestiller herinde fra!!!!

Hej Sabrina,

Jeg er ked af den fejl der er sket, det er bestemt ikke normalen hos os. Jeg kan desværre ikke se at du har kontaktet kundeservice angående denne fejl, så jeg har bedt min kollega sende dig en e-mail så vi kan få løst dette hurtigst muligt. Vi håber at høre fra dig :-)

Mvh. Elizabeth

Dårlig kvalitet

Jeg gav min far et fint personligt armbånd i fars dags gave, han tog det på med det samme og efter en time hvor han ikke har lavet noget, ud over at sidde og snakke er den gået op.. hvad er det for noget dårligt kvalitet. Betalte næsten 500kr for det. Kunne ligeså godt ha købt et billigt armbånd på et marked for en 10’er.

Hej Kira,

Det er bestemt ikke normalt, og alle vores produkter har også 2 års garanti for netop at understøtte den kvalitet vi stræber for!

Jeg kan ikke finde din ordre, så har anmodet om yderligere informationer fra dig, og jeg vil så hjælpe med en løsning på dette. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mvh.

Utrolig lang leveringstid

Utrolig lang leveringstid!

Jeg har haft bestilt fars dag gave d. 23/5, får så mail på min pakke bliver leveret imellem d. 4.-7.juni. Hvorefter jeg kan se på hjemmesiden, at det giver det samme med gratis fragt, frem for jeg skal betale for det samme.

Det er d. 27/5, og jeg vil få tilbagebetalt de 40 kr for fragt. Nu går der så yderligere længere tid14.-16. Juni før jeg får min ordrer, og når det slet ikke til fars dag..

Virkelig for dårligt, at det ikke fremgår tydeligt at der er lang levering? Kunne forstå hvis det skulle være dag til dag... Resulterede jo desværre i, at min far må vente med at få sin fars dag gave.. :(

Hej Sarah,

Vi er ked af det, hvis du ikke mener leveringstiderne var tydeligt oplyst. Din ordre blev først bestilt med vores hastelevering, som desværre ikke kunne nå frem til fars dag, kun ekspreslevering kunne, hvis valgt direkte ved bestiling. Vi ændrede leveringsmetoden udfra din anmodning, leveringstiden er derfor længere end først.

Vi beklager misforståelsen, men håber at din far bliver glad for gaven på trods af den ekstra ventetid :-)

Elizabeth - Minnavnehalskæde

Ekstra betaling får dårlig service!

Har bestilt er smykke, og under produktet står der, levering inden fars dag ved Express levering for 100kr.

Så bestiller smykket med Express levering og nu kan smykket lige pludselig først leveres tidligst d.09. Juni….

Ekstrem dårlig service!

6. juni 2021

Hej Natacha,

Vi beklager, hvis der har været fejloplysninger på hjemmesiden. Vi vil gerne undersøge dette nærmere, jeg har derfor anmodet om dine ordredetaljer via privat-henvendelse, og håber at høre tilbage fra dig.

Elizabeth, Minnavnehalskæde

Jeg vil ALDRIG bestille noget derfra…

Jeg vil ALDRIG bestille noget derfra igen. Jeg bestilte et armbånd mere end 14 dage inden farsdag. Det får jeg så en mail om at jeg vil modtage armbåndet 5 dage efter farsdag.

De reklamerer også med, at man 4 dage inden farsdag stadig kan nå at få leveret deres personlige gaver til farsdag.
Jeg skriver til dem og klager over det. De tager flere dage om at svare. Da de endelig skriver får jeg at vide, at jeg bare skulle ha valgt den hurtige leveringsform til 150kr.
Hvilke andre virksomheder i Danmark kan man ikke nå at få en pakke leveret indenfor 3 uge uden at skulle betale 150kr for fragt.
Istedet for har de sendt mig et kort mine børn kan gi deres far på farsdag, hvor der står at der er en personlig gave på vej til dig.

Jeg har derfor købt en anden personlig gave som kom i løbet af 2 dage. Hvis jeg afbestiller/returnerer armbåndet herfra, då kan jeg få 70% af beløbet tilbage.

Mit råd: find et andet sted at købe din personlige gave. Selv ting fra Kina vil blive leveret hurtigere og meget billigere.

4. juni 2021

Hej Trine,

Vi er ked af at høre, at vores leveringstider ikke lever op til forventningerne. Vi får utrolig mange bestillinger til fars dag og da det er personlige smykker produceret på ordre-til-ordre basis er vores produktionstid længere end normalt i denne tid.

Vi har oplyst om leveringstiderne på hjemmesiden, både under Forsendelse og i indkøbskurven inden betaling, vi er derfor ked af den misforståelse der var sket.
På trods af den længere end forventede leveringstid, håber vi at vedkommende bliver glad for gaven.

Meget positiv oplevelse

Det var første gang, hvor jeg købte produktet på nettet (via reklame på facebook), som svarede 100% til mine forventninger. Jeg elsker min halskæde og synes virkelig god om den.
Hurtig levering, god kundeservice

4. juni 2021

Ikke sidste gang jeg handler her!

Mega flot ring jeg købte til min mor, og hun blev mega glad for den!
Hurtig forsendelse, som kom tidligere end forventet.
Ringen passede heldigvis, men ellers var der fri rettelse af størrelse, det synes jeg er god service 👏🏼

25. maj 2021

Vi modtog et defekt smykke

Vi modtog et defekt smykke, som dog blev ombyttet hurtigt og uden videre, da jeg henvendte mig til kundeservice. Jeg skulle heller ikke sende det oprindelige smykke tilbage, hvilket er rigtig fin service.

Lidt lang leveringstid, men det fremgår også af hjemmesiden.

Anbefalinger herfra.

19. maj 2021

Flot smykke leveret før tid

Jeg var i den grad skeptisk efter at have læst dårlige anmeldelser. Jeg fik super flot behanding af kundeservice, og fik leveret et flot smykke med tidligere levering end forventet.

17. maj 2021