Minnavnehalskaede Anmeldelser

2.038

2,3

eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kun... Se mere

Jeg syntes det er så fedt at have personlige smykker, man kan nemt og hurtigt til rimlige penge få lavet et meget personligt og unikt smykke. Har brugt denne hjemme side fere gange og har altid været... Se mere

Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og... Se mere

Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER

Under middel

2 t anmeldelser

(2.038)

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Forventet levering 11/5

Forventet levering 11/5 , har endnu ikke modtaget noget information om hvor langt min bestilling er . Det ligner på track and trace at halskæden ligger på et lager et sted i Danmark , kan godt leve med en forsinkelse , det kan ske . Men jeg syntes det er så ringe service at der ikke kommer noget info... skidt skidt skidt.

14. maj 2021
Minnavnehalskaede-logo

Besvarelse fra Minnavnehalskaede

Hej Christian, tak for din feedback.

Desværre informerer leveringsfirmaet os ikke om forsinkelser, det er derfor vigtigt at kontakte vores kundeservice, hvis man oplever en forsinkelse, så dette kan tages hånd om. I henhold til tracking er din pakke leveret d. 4. maj. Hvis dette ikke er tilfældet, så vil jeg meget gerne i kontakt med dig og finde en løsning hurtigst muligt.

Jeg har sendt dig en e-mail og håber at høre fra dig :-)

Mvh. Elizabeth - Minnavnehalskæde

Flot produkt

bestilte en Livets Træ halskæde med gravering, blev informeret om forsendelsen undervejs, og alle lovede datoer blev overholdt. Jeg er meget tilfreds med halskæden, lever helt op til mine forventninger, og er super glad for den. Kan helt klart anbefale "Minnavnehalskaede".

13. maj 2021

God kvalitet

God kvalitet. Men synes at det er lige over kanten og tag 150kr i forsendelse så den kan nå hjem på et bestemt dato.
Men ellers meget tilfreds.

11. maj 2021

En god oplevelse

“Min navnehalskæde” poppede op som reklame/annonce i mit Facebook feed. Med super fine produkter, som jeg faldt for. Jeg er dog meget opmærksom på ikke at gå i fælder, så jeg tjekkede straks trustpilot. Jeg blev noget i tvivl, om jeg skulle tage chancen, da der var mange dårlige anmeldelser. Men jeg lænede mig op ad de positive anmeldelser og krydsede fingre.

Jeg modtog et super fint produkt til lovet tid! Pludselig lå der en pakke i postkassen. Så man skal måske huske at være opmærksom på at tjekke dér, eftersom mange af pakkerne sandsynligvis vil være relativt små. Den blev ikke sendt med tracking i den forstand, at jeg ikke fik besked, da den var afsendt og senere afleveret.

Jeg har ikke benyttet mig af kundeservice, da det ikke har været nødvendigt, så det kan jeg ikke kommentere på.
Til gengæld har jeg allerede placeret en ny ordre og håber, at det går lige så godt næste gang!

9. maj 2021

Altså du har svaret mig tilbage at dhl…

Altså du har svaret mig tilbage at dhl har stoppet mit pakke! jeg har ringet til dhl.. de siger det er jer der har stoppet pakken og den stadig er I tel aviv ! du skriver at du ikke kan lokalisere mit pakke! Hvordan ved du så at dhl har stoppet pakken .har sent jer odrenummer, reference nummer, alt og stadig kan du ikke lokaliser mit pakke ! Jeg vil gerne have mine 850 kr tilbage Tak Nu !! I skal Anmeldes i er bedrager !! Pakken skulle komme inden morsdag og det er dne ikke og nu er den væk i jeres system !! Det lyder helt forkert !! Send mine penge tilbage tak !!!

9. maj 2021
Minnavnehalskaede-logo

Besvarelse fra Minnavnehalskaede

Hej Abdi,

Vi har modtaget dine ordreoplysninger via din sidste TrustPilot anmeldelse - der er også tilsendt dig en e-mail :-) Som vi skrev, så det ud til at DHL havde stoppet pakken, og i de tilfælde er der ikke noget vi kan gøre for at fremskynde den, det er vi ked af. Jeg er dog glad for at se, at pakken ankom i tide til mors dag alligevel, og jeg håber modtageren fik glæde af gaven.

Som undskyldning for forsinkelsen og ulejligheden har vi refunderet dig forsendelsesgebyret. Skriv gerne til os via e-mail, hvis du mener der er andre problemer.