Minnavnehalskaede Anmeldelser

2.038

2,3

eg bestilte d. 3 dec, og skrev til kundeservice lige efter bestillingen, fordi jeg kunne se på anmeldelserne at der er alt for lang leveringstid. Så jeg skrev at jeg ville annullere hvis de ikke kun... Se mere

Jeg syntes det er så fedt at have personlige smykker, man kan nemt og hurtigt til rimlige penge få lavet et meget personligt og unikt smykke. Har brugt denne hjemme side fere gange og har altid været... Se mere

Købte en rigtig fin halskæde til min kone i julegave, som også var flot og lige som ønsket, og hun blev rigtigt glad for den. Desværre gik der kun ca 3 uger inden den første sten faldt af smykket, og... Se mere

Bestilte 6.12 Fik besked 18.12 at den ville ankomme om 14dag? Kan jeg ikke bruge når det var julegave - så sendte en mail tilbage den 18.12 22.12 modtager jeg en besked de har sendt den? Og? Je... Se mere

1. Smykkeforretning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Når man tænker på unikke og meningsfulde gaver, så er MinNavneHalskæde en ligetil løsning. Fra fødselsdage og jubilæer til Jul og Morsdag, eller bare for at forkæle dig selv,så passer vores personlige smykker til enhver begivenhed. Vælg mellem vores store udvalg af unikke designs, metaller, former og sten,til at udtrykke dit forhold med mere end bare ord. Vi vil omhyggeligt fremstille og håndpakke det med enestående kvalitet,og levere smykker fremstillet unikt til dig og dine kære. GIV GAVER

Under middel

2 t anmeldelser

(2.038)

Helt forfærdelig oplevelse

Helt forfærdelig oplevelse. Jeg får en leveringsdato på min ordre og får ikke ordren som lovet. Når jeg rykker for leveringen får jeg en ny leveringsdato. Det forløb har nu gentaget sig 4 gange over snart tre måneder.

26. marts 2021

Hej Tommy,

Jeg kan se vi sendte dig en ny ordre fordi den første blev registret som "leveret", men du ikke havde modtaget den. Den anden ordre vi har sendt dig står ligesåvel som "leveret" 3 dage siden. Jeg kan se du er i kontakt med vores kundeservice via e-mail ang. dette, men jeg beder lige en kollega tjekke ind med dig for at se, hvad vi kan gøre herfra.

Vi håber at høre tilbage fra dig.

Mvh.

Aldrig til tiden!

Jeg er så træt af at deres varer ALDRIG kommer til tiden.

Det er 3. Gang jeg bestiller fra dem og alle 3 gange har de ikke overholdt leveringsdatoen!!

Normalt er jeg ligeglad, men da dette var en gave er det simpelthen ikke acceptabelt.

Når man kontakter kunde service tror de at man er dum eller prøver ihvertfald at bilde en det ind.

Mit smykke var allerede forsinket under produktionen. Men da jeg kontaktede dem skrev de at jeg skulle gå ud fra produktionstiden plus leveringstiden. Så de fremstillede det som om den stadig ville komme til tiden. Men når de først afsender er varen 7 dage forsinket ift oprindelig dato.

Hvis I har været forsinket under produktionen ville det så ikke være god service at sende med en hurtigere fragt metode??!! Jeg synes ihvertfald at det ville være god service. Især når jeg allerede inden afsendelse har gjort jer opmærksom på forsinkelsen!! Men tilsyneladende er I jo ligeglade!!

I sidste ende tilbyder de bare rabat på næste ordre (indenfor 7 dage!!!) og de her koder findes oftest overalt i forvejen.

Måske skulle I hellere give et afslag i den pris kunden ALLEREDE har betalt istedet for at spise dem af på denne måde!!! Hvorfor skal man være nødsaget til at købe mere hos jer for at gøre brug af jeres såkaldte “kompensation”? Simpelthen for dårligt!!

UPDATE til svar:

Ja det er den ordre som ankommer d.7, men oprindelig leveringstid var d. 31. Det ved I udmærket godt!! Især fordi jeg har kontaktet jer ang den flere gange. Så Pls STOP med at spille uvidende herinde!! For at ikke nævne at I lyver direkte, siger til mig at den er afsendt med kan se at den først bliver afsendt 2 dage efter som selv bliver bekræftet via en mail fra jer!! Jeg kan virkelig godt forstå at I ikke tør at have et tlf nr man kan kontakte jer på!!!

24. marts 2021

Hej N. Shan,

Jeg har forsøgt at finde din ordre udfra dit navn, og har også fundet en som er sendt afsted for nyligt og først har leveringsdato d. 7/4. Den er derfor på rette tid og vi forventer du modtager den til tiden.

Hvis der er tale om en anden ordre vil vi meget gerne i kontakt med dig, så vi kan undersøge, om der er en forsinkelse og hvad den skyldes. Jeg har sendt dig en anmodning om dine ordreoplysninger og håber at høre tilbage fra dig.

Elizabeth

Dårlig service og lang leveringstid

Dårlig service
Lang leveringstid
Første og sidste gang jeg bestiller derfra

20. marts 2021

Hej Sabine,

Jeg beklager, hvis du har haft en mindre end tilfredsstillende oplevelse med dit køb hos os. Desværre har jeg ingen ordreinformationer at gå ud fra, så jeg kan ikke undersøge situationen yderligere. Jeg har dog sendt dig en anmodning om dine ordre oplysninger, og jeg håber at høre tilbage fra dig.

Skrækkelig service.

Skrækkeligt firma, og skrækkelig service.
d. 14 janaur bestiller jeg en vare, og herefter begynder hele dansen.. Med en forventning om at pakken bliver leveret til et posthus, som samtlige andre pakker gør, får jeg desværre ikke dobbelttjekket navn og adresse.
Min pakke bliver dertil ikke leveret, og ryger retur til firmaet.
d. 10 februar, efter jeg har kontaktet Minanvnehalskæde.dk omkring en status, får jeg at vide at den ryger retur til dem grundet fejlen. Denne retur kan tage op til 21 arbejdsdage. Hvor i alverden bliver den sendt retur til?! Her, 26 arbejdsdage senere, får jeg stadig svar fra firmaet om at jeg må være tålmodig. De tilbyder selvfølgelig at jeg bare kan lave en ny bestilling. De vil ikke refundere det fulde beløb trods at returen er overgået de 21 arbejdsdage som de selv oplyste. De kan ikke svare på hvor min pakke. Der er ikke et snært at kundeservice i den forretning. Der skal godt nok ledes med lys og lygte.

Det er absolut første og sidste gang at jeg handler os dem.

18. marts 2021

Hej Malthe,

Det lyder til at du har været ude for en uheldig situation. Vi vil hive fat i vores kundeservice team ang. den kommunikation der har været, så vi undgår lignende situationer i fremtiden. Vi beklager din oplevelse.

Jeg har bedt min kollega sende dig en e-mail med det samme, så vi kan få løst dette.

Dårlig service

Jeg bestilte to halskæder nytårsaften og de skulle komme senest den 21 januar. De kom så ikke så de tilbød mig at sende dem igen hvor de skulle komme før den 10 februar. Endnu engang kommer de ikke og nu nægter de at sende pengene tilbage.

17. marts 2021

Kære Anna,

Jeg har fulgt op på din ordre og kan se at den desværre er er returneret grundet forkert adresse, men at dette skulle være en fejl fra postens side. Det beklager vi, og du er selvfølgelig berettiget til en fuld refundering. Jeg vil bede min kollega sende dig en e-mail, så vi kan få styr på situationen til din tilfredsstillelse.

Elizabeth Nielsen

Bestilte en halskæde inden jul

Bestilte en halskæde inden jul, med levering ml 13 og 15 januar. Har ikke fået min vare og har heller ikke hørt fra dem overhovedet udover at jeg får mails hvor de lover procenter på næste køb. Bare skod! Send mig min vare så kunne jeg overveje at handle igen. Det sker ikke nu!

17. marts 2021

Hej Lene,

Jeg er ked af at høre, at dette er din oplevelse med dit køb. Jeg har sporet din pakke og kan se at den er sendt retur grundet forkert adresse. Dette er vi desværre ikke blevet oplyst om fra fragtfirmaet, men jeg kan heller ikke se at vi har modtaget nogen henvendelser fra dig ang. manglende levering. Var vi blevet gjort opmærksom på dette ville vi have hjulpet med det samme.

Jeg har bedt min kollega sende dig en direkte e-mail, så vi kan få løst dette problem. Vi håber at høre tilbage fra dig.

Elizabeth - Minnavnehalskæde

Jeg bestilte min varer d 29/1 og har…

Jeg bestilte min varer d 29/1 og har SERIØST stadigvæk ikke modtaget halskæden....... ALDRIG har en handel været så besværlig.... Også modtager jeg en mail fra DHL om at min vare er “udtaget” til deres sikkerheds kontrol?!?! Altså sikkerhedskontrol?!?! Jesus det er en HALSKÆDE jeg har bestilt. Jeg vælger så at skrive til jeres kundeservice for det er jo ikke bare noget man gøre, at sende et foto af sit pas.

Så svare vedkommende og jeg citere:

“Dette sker desværre i nogle tilfælde, hvis ens navn er lignende et som står på en teorist- eller anden kriminel liste.”

Altså vil en terorrist ved navn Ali bestille en halskæde? Jeg forstår seriøst ikke hvad f.... det går ud på.

Amen hvor jeg dog fortryder mit køb...

14. marts 2021

Hej Ali,

Som vi har skrevet, så er det DHL som har opkrævet denne dokumentation for at ville sende pakken videre. Vi er desværre ikke i kontrol over denne anmodning, men har blot videreformidlet deres forespørgsel til dig.

Vi har ikke modtaget et respons fra dig via mail, eller blevet gjort opmærksom på din bekymring over denne opkrævning. Vi vil ønske at du havde kommunikeret med kundeservice ang. dette.

Jeg har bedt min kollega sende dig en mail, så vi kan få hånd om sagen og undersøge andre forsendelses muligheder.

Snyder hjemmeside!!!

Jeg fik bestilt halsekæde med navn men fik den aldrig også sagde de at de ikke har modtaget et vejnavn derfor har jeg ikke fået den også gav de mig et nyt tilbud på at jeg kunne få 30% hvis jeg købt en ny halsekæde men den fik jeg hellere aldrig hjem og nu har jeg betalt i alt over 500kr men har intet fået og de vil ikke betale mine penge tilbage.. jeg fraråder folk at bestille noget derfra. Jeg er skuffet over deres service.

13. marts 2021

Hej Maneja,

Vi beklager at du ikke modtog din ordre anden gang vi sendte den afsted til korrekt adresse. Jeg kan se min kollega har hånd om sagen og at vi har refunderet dig. Du bør have beløbet på din konto allerede - jeg har bedt min kollega sende dig en e-mail for at bekræfte dette.

Godt sted

Et super godt sted at handle, har købt flere halskæder og er mega glad for dem.
Fik skrevet navne i og det blev rigtigt godt
Der er god service

10. marts 2021

Super fint smykke

Super fint smykke, fuldstændig som vist på hjemmesiden, dog lidt lang forsendelses tid men i sidste ende er det vist ok i disse tider, bare bestil i god tid eller betal for express levering.

4. marts 2021