Match.dk Anmeldelser

1.337

1,0

Unge kvinder der udgiver sig for at være 45 er der nok af !!! Mange specielt udlændinge, trods at jeg har sat en begrænsning på 100 km fra min bopæl på ! De såkaldte danske er ofte ikke danske, men ta... Se mere

Det er en ret træls oplevelse.selv om man indstiller sine søgekriterier på 90 km fra sin hjemby så dukker hundrede vis svenske og norske brugere op så inden man kommer til en fra det område der er ind... Se mere

Virkelig en dårlig oplevelse! Jeg har for længst opsagt mit abonnement men oplever at der fortsat bliver hævet et månedligt beløb på 79,- Jeg kan, efter opsigelsen, ikke længere logge på match.com o... Se mere

HOLD JER LANGT VÆK FRA MATCH.COM !!!! Den værste dating side jeg har været på. bondefangeri, ubrugelige matches fra både Sverige og Tyskland. virkelig en useriøs og dårlig dating site.se nedenstående... Se mere

1. Datingbureau

Match har været begyndelsen på mange smukke kærlighedshistorier og er med dig i din søgen efter singler, der er klar til et rigtigt forhold. Opret gratis din profil, kast dig ud i din søgen, og få adgang til en liste af singler, der passer til dig. Med et abonnement kan du gøre din oplevelse mere personlig og møde singler i dit eget tempo: Du kan blandt andet uden begrænsninger kommunikere med de singler, du har lyst til, gennem enten beskeder eller tale- og videoopkald samt beslutte, hvem der må kontakte dig. Du får også fornøjelsen af Lara, vores virtuelle coach, der kommer med forslag til profiler samt giver gode råd til jeres første kontakt! Gør hvert møde til en begivenhed: Tag ud at spise, gå i byen, tag ud at opleve noget... enten i din egen by eller gennem vores online begivenheder. Den bedste måde at lære mere om og komme til at holde af Match? Download vores mobilapp, der hvor du henter dine apps, eller mød os på dk.match.com!

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.337)

51 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

NB! Automatisk træk på din bankkonto!

Dette til advarsel!
Tilsyneladende gør Match.com det så ugennemsigtig som mulig for medlemmerne at finde ud af, hvordan man slipper fri for at Match.com automatisk fornyer medlemsskabet og hæver kontingentet på din bankkonto.
Det har for mit vedkommende resulteret i en ekstra måneds kontingent på trods af at jeg forinden havde deaktiveret min profil (dokumentation haves) og afmeldt automatisk fornyelse på sitet. Det sidste skete imidlertid ikke (måske pga. en ugennemskuelig fejl), og stor var overraskelsen, da jeg ser at firmaet havde trukket et nyt månedskontingent på min konto.
Bemærk, at det vil være vanskelig at løfte bevisbyrden for uretmæssig træk på ens bankkonto med et så ugennemskuelig kommunikation med Match.com
Efter ny leden på Match.com's site fandt jeg efter lang tid nede i et undermenu med små bogstaver endelig et link til at helt at slette sit medlemsskab med øjeblikkelig virkning. Nu håber jeg så et være sluppet ud af "kløerne" på Match.com.
Man kunne få den tanke, at den strategi er helt bevist fra Match.com's side. Det er i alt fald betydelig lettere at komme til at betale end at slippe herfor.

24. oktober 2010

NB! Automatisk træk på din bankkonto!

Dette til advarsel!

22. oktober 2010

Adgang til hjemmesiden er afbrudt uden varsel, man kan ikke engang kontakte dem.

Jeg vil advare alle om, at Match.com har lukket for al adgang.
Intet forvarsel, og man kan ikke engang kontakte dem. Det oplyses bare, at siden er under ombygning ?
D.v.s., at man ikke kan læse- eller sende beskeder.
Man betaler bare for ingenting, og går måske glip af netop den person man søger, eller har mailet med i forvejen.

Virkelig dårlig service, når man tager i betragtning, at de selv oplyser at have 1,4 millioner brugere.Man burde så forvente, at de kunne opdatere uden at lukke hele systemet ned !

30. marts 2010

Mere misbrug af kreditkort

Jeg har haft en profil på match.dk. Jeg var aktivt inde og vælge auto-fornyelse fra. Efterfølgende har jeg lukket / slettet min profil. Efter 3 mdr. har de så alligevel trukket 151 kr. på mit dankort. Jeg har prøvet at kontakte dem, men det eneste svar jeg får er, at jeg skal logge ind på min profil og ændre mine indstillinger. Problemet er bare, at min profil ER SLETTET!!! Nu har jeg fået min bank til at tilbageføre beløbet. Men jeg har haft en masse bøvl med at skulle have udstedt et nyt dankort. FUP FIRMA!!!

18. november 2009

Aktivitet på et lavnuveau der sjældent er set!

Du kender sikkert navnet fra Tv2 reklamerne. Match.com fremstår i reklamerne som et fantastisk site, og har da også nogle gode funktioner indbygget, såsom MatchMe, der er et program der finder Matchene profiler. Personlighedstest, hvor du kan finde en match der passer ud fra din personlighed. Denne funktion kan også benyttes til at finde folk der søger din type.. og finde typer der søger dig, og du søger dem.. et slags genmatch. Genmatch tager desværre bare ikke rygning osv. med i beregningerne. Match.com’s brugere er lidt langsomme, kedelige og tørre i skrælden.. aktivitets niveauet et lige over 0.. hvis det da ikke er nul.. du kan være heldig at få fat i nogle profiler som rent faktisk logger på inden for en uge. men generelt set er Match.com en meget død side. Det kræver betaling for at kunne benytte sidens funktioner ordentligt. Det koster hele 899,95 kr. for et halvt års medlemskab, så det vil jeg ikke sige er pengene værd! Vær desuden opmærksom på at dit medlmskab automatisk fornys med tidligere betalt periode hvis du ikke afmelder det! Så vær lige opmærksom på det, hvis du forvilder dig der ind. De begrunder prisen med at en aften i byen kan være lige så dyr… Det kan de jo selvfølgelig have ret i.. det kan sagtens løbe op i det, eller mere.

18. februar 2009
Vis anmeldelser på alle sprog. (1.337 anmeldelser)