Unge kvinder der udgiver sig for at være 45 er der nok af !!! Mange specielt udlændinge, trods at jeg har sat en begrænsning på 100 km fra min bopæl på ! De såkaldte danske er ofte ikke danske, men ta... Se mere
Det er en ret træls oplevelse.selv om man indstiller sine søgekriterier på 90 km fra sin hjemby så dukker hundrede vis svenske og norske brugere op så inden man kommer til en fra det område der er ind... Se mere
Virkelig en dårlig oplevelse! Jeg har for længst opsagt mit abonnement men oplever at der fortsat bliver hævet et månedligt beløb på 79,- Jeg kan, efter opsigelsen, ikke længere logge på match.com o... Se mere
HOLD JER LANGT VÆK FRA MATCH.COM !!!! Den værste dating side jeg har været på. bondefangeri, ubrugelige matches fra både Sverige og Tyskland. virkelig en useriøs og dårlig dating site.se nedenstående... Se mere
Match har været begyndelsen på mange smukke kærlighedshistorier og er med dig i din søgen efter singler, der er klar til et rigtigt forhold. Opret gratis din profil, kast dig ud i din søgen, og få adgang til en liste af singler, der passer til dig. Med et abonnement kan du gøre din oplevelse mere personlig og møde singler i dit eget tempo: Du kan blandt andet uden begrænsninger kommunikere med de singler, du har lyst til, gennem enten beskeder eller tale- og videoopkald samt beslutte, hvem der må kontakte dig. Du får også fornøjelsen af Lara, vores virtuelle coach, der kommer med forslag til profiler samt giver gode råd til jeres første kontakt! Gør hvert møde til en begivenhed: Tag ud at spise, gå i byen, tag ud at opleve noget... enten i din egen by eller gennem vores online begivenheder. Den bedste måde at lære mere om og komme til at holde af Match? Download vores mobilapp, der hvor du henter dine apps, eller mød os på dk.match.com!
Box 386, 201 23, Malmö, Sverige
- support@help.match.dk
- www.match.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Umulig at slette sin profil
Når jeg indsætter min mailadresse og adgangskode som man bliver bedt om for at slette sin profil sker der det at det ikke bliver godtaget. Jeg har logget ind og ud af min profil og er helt sikker på at de oplysninger (mailadresse og adgangskode) jeg skriver ind er de rigtige. Men må bare ikke få lov til at slette. Nu har jeg bøvlet i en time og kunne kun få lov til at skjule min profil men ikke slette. Den værste side jeg nogensinde er blevet medlem af.

Tja...
Jeg kan se, at andre får besvaret deres anmeldelser. Min er ikke besvaret endnu. Bliver den besvaret??? Det er jo ikke spor svære spørgsmål, jeg gerne vil have svar på.
Jeg har siddet og kigget anmeldelser igennem.
Jeg er kommet til den konklusion, at enten brugerne af Match er dybt dybt retarderet, eller Match, ikke kan drive virksomhed. Jeg hælder til det sidste!!!
1. Hvordan kan i gang på gang beklage de forhold, som i tilbyder?
2. Har i ikke læst, hvad det er der bliver klaget over, og hvorfor har i ikke bragt forholdende i orden?
3. Hvorfor skal det være så svært for betalende, at afmelde deres abonnement?
4. Hvorfor bliver afmeldte, trukket for yderligere en periode?
5. Det er åbenbart meget svært, at få respons fra jer, når i bliver kontaktet. Hvorfor?
Prøv at kigge lidt på lagkagediagrammet - 85% har givet 1 stjerne. 85%. Fortæller det ikke lidt om, at i har et produkt, som ikke lever op til forbrugerne? Jeg er ikke selv betalende, og kunne ALDRIG drømme om at blive. Anmeldelserne taler vist for sig selv. Eller i kan måske fortælle HVORFOR jeg skulle blive betalende medlem? Hvorfor skulle jeg vælge jeres produkt?
En masse spørgsmål, som i sagtens kan svare på. Ikke så meget for min skyld, men mere for de mange kunder, som har oplevet en meget ringe behandling.
Sikke snyde site.
Ud af 100 sendte mails er 3 åbnet. Det siger lidt om hvor mange falske profiler der er. Total snyd.
fup side hold jeg væk
Fup e mail man får opgivet man skal henvende sig til.fup og fup pengene er spildt.

F@^@^@k hvor en bæ side
Den side kan sgu da rende mig i numsen, de snyder folk så det basker!
Hold jer fra den
Bondefangeri
Match.com er det værste jeg nogensinde har oplevet!
Total vildledning på deres side og fuldstændig ugennemskuelig når man vil opsige sit abonnement, hvilket er i strid med dansk lovgivning som siger at f.eks. internetsider skal være gennemskuelig for brugerne.
Jeg har flere gange uden held forsøgt at opsige min profil ligesom jeg flere gange har skrevet til dem...det har været umuligt for mig at finde et telefonnummer og en e-mailadesse, det kræver et stort detkivarbejde!
Når man vil opsige sit medlemsskab har matc.com kodet siden meget intelligent i deres favør. I den proces man skal igennem for at komme til siden hvor man bekræfter opsigelsen har de lavet "Forsæt" (med at opsige) i venstre siden af skærmen og annullerer i højre side.
Dette strider min alt god skik i kodning. Vi læser fra højre til venstre og ikke fra højre til venstre - endnu et eksempel på ugennemskuelighed og forsøg på bondefangeri
Jeg kan se at der er mange herinde der har samme oplevelse som mig.
Nogen der er med på en fælles politianmeldelse?.
Bondefangeri 😡😡😡💩💩💩💩
Kun
Penge ud af lommen.
Jeg er dansk og blevet for
Kun... Svensker - har skrevet til dem
Masser af gange.
Bor godt nok i Helsingborg .--
FYRE DER ER CA. 28-51 å
Hallo jeg er 72. År
Men dk. Mobil nr. Samt dk. Cpr.
HAR NU UDMELDT MIG.
I snyder folk!
Jeg har bestilt abonnement for 470 kroner. Men de har trukket mig over 1000 kroner!! og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal få mine penge tilbage!
Og nu kan jeg ikke logge ind på min bruger på min telefon, lige meget hvad jeg gør så siger den at den ikke kan identificere min email!!! Det virker kun på computer!! Jeg er så vred!!!!! >:(
Jeg ville ønske jeg havde kigget på anmeldelserne inden jeg købte abbonement hos jer idioter!!!
Fake profiler hele vejen igennem
Spild ikke dine penge på dette site... end of story...
Match.com tager penge og smider derefter UD!
PAS PÅ MED MATCH!@Jeg har betalt DKK 1.000,00 for 1.medlemskab hos match.com. Efter 3 uger kunne jeg pludselig ikke logge ind?! Fik hverken besked eller penge retur fra match.com. Man kan hverken ringe eller maile til match.computer, og man får ikke sine penge retur. Jeg meldte mig så ind igen, da der var en person, som jeg gerne ville skrive med. Efter ca 3 uger kunne jeg igen ikke logge på. En anden profil havde fået mig smidt ud derfra, da jeg skulle have brudt deres regler. Men sammenholdt med brugervilkår har jeg ikke det. Er så rasende. Har spildt tid og penge, og er blevet skuffet.
HUMBUG og BONDEFANGERI AF VÆRSTE SKUFFE
Wow, jeg troede, at Match.com var en pålidelig side. Meeen ikke når man vil opsige sit abonnement. Jeg har haft et 3-dages abonnement, og nu vil jeg så rettidigt opsige det, så jeg ikke bliver bundet til et længere abonnement. Men det er jo UMULIGT på hjemmesiden.

Bondefangeri
Aaahmen hvor skal jeg starte? Har idag været medlem i en uge, efter et par dages medlemskab var det ikke noget for mig, har forsøgt at slippe ud af det siden, TOTALT umuligt åbenbart!!! de reklamerer med at ifølge forbrugerloven kan køb returneres inden 14 dage!!! men HVA crap nytter det når man ikke kan kontakte den? har forsøgt ringe, skrevet på deres facebook side, skrevet til deres mailadresse som de selv nævner man kan kontakte dem på, modtager blot autosvar at min mail er spam????? HELT SIKKER DEN VÆRSTE DATINGSIDE DERUDE, ALDRIG, aldrig og never vil jeg anbefale den til NOGEN!!! sindsygt nemt at melde sig ind, de trækker pengene MED DET SAMME, efter det er sket er det KOMPLET umuligt at komme ud og få sit indskud tilbage!!! i mine øjne er det tyveri og bondefangeri a værste skuffe. Har anmeldt både deres side og virksomhed til forbrugerklagenævnet, håber det bliver lukket og ingen andre skal sidde og være til grin! Er sgu ærgelig over jeg ikke læste op på herinde INDEN jeg betalte.....

Himmelråbende dårligt !!
Hold jer væk - det er helt umuligt at komme i kontakt med kundeservice - og næsten umuligt at få slettet automatisk betaling.
Ydermere har jeg opdaget at en gammel slettet profil pludselig er dukket op igen - det er godt nok et useriøst foretagende.
mon de selv vil kommentere på det ?
Jeg vil gerne kontaktes af Match - mon de vil tage udfordringen op ?
I øvrigt mange scam profiler. De er så åbenlyse, men kan åbenbart sagtens klare Match´s filter.

Besvarelse fra Match.dk
Dyrt og svært at slette profil
299kr pr måned er dyrt for en udvidet "tinder-app"
Det er svært at slette kontoen, når først man er oprettet...

Dårlig hjemme datingside
Det er umuligt at finde en brugbar mailadresse til kundeservice. Vil købe 1 tilbud og pludselig bliver der hævet 2 beløb .... Svindel og humbug!!!!

Besvarelse fra Match.dk
forstår ikke alle de kommentarer her, jeg kan lide det.
Golddiggers
Jeg har tidligere været bruger af Match, hvor jeg var godt tilfreds med produktet. Nu er de nærmest forvandlet til golddiggers. De er så fokuseret på at tjene penge, så når du har betalt et abonnement, så skal du lige købe et eller to tillægsabonnementer for at være sikker på at andre også kan skrive til dig. Op til 329 kr. per måned for fuld medlemsskab og 300 kr. hvis ikke betalende medlemmer skal kunne kontakte dig.
Pengemaskine
Når du køber et medlemskab, så får du kun adgang til en del af funktionerne, så du skal rent faktisk af med ret mange penge, hvis du vil ha' det hele med. Desuden er matchfunktionen helt hen i vejret, så jeg vil godt advare andre, så de ikke hælder penge i et bundløst hul. Desuden passer det mig også af, at der er mange falske profiler, hvor kvinderne udgiver sig for at bo i Danmark, men i virkeligheden bor de i Ukraine eller Afrika - så hold jer væk.
Det er i øvrigt også det rene detektivarbejde, at finde ud af hvordan man slipper ud igen - fup og svindel.
Venlig hilsen Tim

SKUFFET
Jeg er simpelthen så skuffet over denne side. De reklamerer med, at de finder ens "match" bla bla bla. Det eneste man får er en meget lettere pengepung og en masse anbefalinger om mennesker som slet ikke falder ind under den gruppe man specifikt har udfyldt at man søger efter.
Hvorfor bruge en halv time på at udfylde ens ønsker, hvis man så slet ikke bliver matchet med dem.
Føler mig virkelig snydt og næste gang jeg tænker over at bruge sådan noget, vil jeg først læse anmeldelserne.