Match.dk Anmeldelser

1.337

1,0

Unge kvinder der udgiver sig for at være 45 er der nok af !!! Mange specielt udlændinge, trods at jeg har sat en begrænsning på 100 km fra min bopæl på ! De såkaldte danske er ofte ikke danske, men ta... Se mere

Det er en ret træls oplevelse.selv om man indstiller sine søgekriterier på 90 km fra sin hjemby så dukker hundrede vis svenske og norske brugere op så inden man kommer til en fra det område der er ind... Se mere

Virkelig en dårlig oplevelse! Jeg har for længst opsagt mit abonnement men oplever at der fortsat bliver hævet et månedligt beløb på 79,- Jeg kan, efter opsigelsen, ikke længere logge på match.com o... Se mere

HOLD JER LANGT VÆK FRA MATCH.COM !!!! Den værste dating side jeg har været på. bondefangeri, ubrugelige matches fra både Sverige og Tyskland. virkelig en useriøs og dårlig dating site.se nedenstående... Se mere

1. Datingbureau

Match har været begyndelsen på mange smukke kærlighedshistorier og er med dig i din søgen efter singler, der er klar til et rigtigt forhold. Opret gratis din profil, kast dig ud i din søgen, og få adgang til en liste af singler, der passer til dig. Med et abonnement kan du gøre din oplevelse mere personlig og møde singler i dit eget tempo: Du kan blandt andet uden begrænsninger kommunikere med de singler, du har lyst til, gennem enten beskeder eller tale- og videoopkald samt beslutte, hvem der må kontakte dig. Du får også fornøjelsen af Lara, vores virtuelle coach, der kommer med forslag til profiler samt giver gode råd til jeres første kontakt! Gør hvert møde til en begivenhed: Tag ud at spise, gå i byen, tag ud at opleve noget... enten i din egen by eller gennem vores online begivenheder. Den bedste måde at lære mere om og komme til at holde af Match? Download vores mobilapp, der hvor du henter dine apps, eller mød os på dk.match.com!

Dårlig

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.337)

Jeg har aldrig nogensinde set så …

Jeg har aldrig nogensinde set så dårligt fungerende en betalingswebsite. Der er simpelthen så meget i vejen, at det ikke en gang kan svare sig at begynde at beskrive det her. Men den virker ekstremt dårligt. Det er også svært/umuligt at finde hjælp på sitet, og deres hjælpefunktioner er fuldstændigt meningsløse og ubrugelige, for man bliver sendt i ring rundt på siden, og får aldrig nogen reel hjælp. Jeg begyndte også pludselig at få 8-16 mails om dagen fra "matchaffinity.com", som åbenbart er deres søsterselskab, uden at jeg overhovedet havde bedt om det.
Det er virkelig under al kritik, jeg har meldt mig ud, og har lige pt et værre hyr med overhovedet at få lov til at slette min profil.
Det er desværre en rigtig, rigtig dårlig website, og jeg vil ikke anbefale den til nogen.

10. juli 2017

Føles som fake/falske i formationer i appen her første dag..

Jeg har lige valgt at betale for et medlemskab grundet det var profiler der havde vist en interesse for mig.

Jeg betaler så, vender tilbage, men nu er de der ikke..

Jeg har ikke prøvet resten af denne app af endnu, håber den er bedre end indtroen dertil.

Ps. Har prøvet at skrive til den/kontakte dem, og når man kommer igennem alle disse "specificer" menyer, skal man skrive en mail, men her går det så i stå. Derfor denne anmeldelse..

25. juni 2017

Jeg har oplevet at en hel del af de …

Jeg har oplevet at en hel del af de funktioner der skulle følge med når man betalte for et medlemsskab på match.com ikke har virket tog derfor og skrev en mail til dem at var problemer med at se hvem der skrev til mig og hvem de var og at jeg heller ikke kunne skrive en profiltekst og gemme, kundeservice var hurtige til at vende til bage og skrev at de havde haft lidt problemer med deres nye opdateringer og at jeg derfor ikke blev registreret som betalende medlem, skal lige siges at jeg har betalt for 6 måneders medlemsskab men de ville da gerne forlænge den periode hvor det ikke virkede kvit og frit, okay, hvis det så bare virket igen så jeg kunne bruge min profilside, men nej det gør det ikke, så fortæl mig lige en ting,hvad jeg skal bruge et gratis forlænget medlemskab til ??????, jo jeg kan da godt komme i tanke om hvad jeg vil gøre ved det gratis forlænget medlemskab men det skal jeg nok undlade at skrive her, da der er meget mørkt det sted, ( fuld tilfredshed eller pengene er spildt ), tja de er vist bare spildt, game over and match.

31. maj 2017

Det er en umulighed at slette sin …

Det er en umulighed at slette sin profil. I skal holde jer langt væk fra dem. Jeg ser ikke anden udvej end at sende et brev med min udmeldelse og efterfølgende må jeg lukke mit kreditkort. De kører rundt med en, uden der sker noget. Det er altid forkerte koder eller bruger nå. Jeg ved jeg bruger den rigtige, men den lade dig ikke melde sig ud.
Så mit råd Hold jer langt væk.

10. april 2017

Hej Keld.

Jeg beklager at du er utlfreds med vores tjeneste samt de problemer du har oplevet i forbindelse med opsigelsen af din profil.

Du er varmt velkommen til at kontakte os på dk.support@contact.europe.match.com, så skal vi sørge for at hjælpe dig.

ALDRIG

Jeg er fuldstændig målløs over at det er umuligt at kontakte Match.

Jeg har forsøgt mange gange at komme i kontakt med Match for at benytte mig af fortrydelsesretten. Det er ikke muligt at anvende den eneste funktion man bliver henvist til - den går ned... og mailadressen som er det eneste man ellers kan benytte for kontakt er det ikke muligt at sende til.....

Benyt jer ikke af siden... bondefangeri.

9. januar 2017

Hej Pernille.

Jeg beklager den sene feedback.

Jeg beklager også at du har oplevet problemer med at kontakte os.

Vi har en e-mail adresse du kan skrive til og den står oplyst på hjemmesiden på siden "hjælp".

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og jeg vil derfor bede dig om at kontakte vores medlemssupport, enten via kontaktformularen som du finder på siden "hjælp" - eller ved at sende en mail til dk.support@contact.europe.match.com.

Stephanie

Man bliver holdt for nar

Man kan/må ikke dele sin adresse eller telefon nr eller mail på sitet det bliver sløret.
Der er så mange UNDERHÅNDLINGS profiler at man ikke får ørenlyd til almindelig flirts. det er fulstændig under lavmålet det der sker, det er overhovedet ikke spor seriøst.

29. november 2016

Hej Jan.

Tak for din feedback. Jeg beklager hvis du ikke er tilfreds med vores tjeneste.

Det er ikke tilladt at dele personlige oplysninger i profilteksten. Du må selvfølgelig gerne dele dine personlige oplysninger per mail, men af sikkerhedsmæssige grunde anbefaler vi dog, at vore medlemmer opretter en hvis kontakt med det andet medlem inden man videregiver informationen.

Med hensyn til at vi har mange underholdningsprofiler, så kan forsikre dig om, at Match.com ikke opretter falske profiler med det formål at udvide listen over personer på siden.

Hvis du har spørgsmål, eller yderligere feedback er du varmt velkommen til at kontakte os på dk.support@contact.europe.match.com.

SVINDEL OG HUMBUG

Dette svindlerfirma fik stoppet min første anmeldelse , men denne kan de ikke stoppe .
Kunne i storvindlere ikke få styr på jeres asociates så at de ikke spammer mig med daglige reklamemails fra landets mest usle datingside Match.com ??
Igen i dag har skiderikkerne fra Match.com sendt spammail til mig , og de bliver ved og ved og kommer med syge undskyldninger for deres spam !!

25. november 2016

Hej Geo.

Jeg forstår desværre ikke hvad du mener med at vi har stoppet din første anmeldelse. Vi stopper ikke de anmeldelser som kommer ind på denne side.

Jeg beklager hvis du har modtaget reklamemails fra os, jeg vil gerne bede dig om, at videresende de reklamer du har modtaget til dk.support@contact.europe.match.com, så skal vi sørge for at stoppe disse med det samme.

Jeg afventer dit svar og ser frem imod at kunne hjælpe dig.

Fortrydelsesret.

Har skrevet til match ang fortrydelsesret men alle de mailadd. man skriver til, bliver mig meddelt at de ikke findes. Så kan ikke få mit tilgodehavende tilbage. Så dårligt at man ikke kan skrive til dem. Det burde være muligt at klage.

30. oktober 2016

Hej Pia.

Jeg beklager hvis du har oplevet problemer med at kontakte os.

Vi har en e-mail adresse du kan skrive til og den står oplyst på hjemmesiden.

Vi vil meget gerne hjælpe dig, og jeg vil derfor bede dig om at kontakte vores medlemssupport, enten via kontaktformularen som du finder på siden "hjælp" - eller ved at sende en mail til dk.support@contact.europe.match.com, så hjælper vi dig gerne.

Stephanie

en Scammer af første rang brug den aldrig har måttet slette min bankkonto

alt som er beskrevet på trustpilot har jeg oplevet orker ikke at beskrive hele forløbet men har slettet min bankkonto lad Dem bare prøve at få deres såkaldte penge har gemt det mailserver jeg forgæves har forsøgt at sende

6. september 2016

Hej Evi.

Tak for din feedback.

Jeg beklager det sene svar og beklager naturligvis hvis du har haft problemer med at komme i kontakt med vores kundeservice.

Vi besvarer alle de henvendelser som kommer til os.

Vi vil naturligvis meget gerne hjælpe dig, og jeg vil derfor bede dig om at kontakte vores medlemssupport, enten via kontaktformularen som du finder på siden "hjælp" - eller ved at sende en mail til dk.support@contact.europe.match.com, så hjælper vi dig gerne.

Match.com.

Opsigelse

Kontakter match for at få bekræftelse på at mit abonnement er opsagt. Jeg får mail med min opsigelse men alligevel bliver der trukket penge for en periode mere. Har skrevet til match vedhæftet fil med deres egen ord for at opsigelsen er trådt i kraft. Men hører ikke noget fra dem. Overvejer nu at få anden konto nr. Så pas på derude. Jeg vil ikke bruge match igen, når der ikke er troværdighed med hvad de gør.

6. september 2016

Hej Anja.

Jeg beklager det sene svar.

Hvis du har opsagt fornyelsen af dit abonnement, så skal du ikke blive opkrævet yderligere penge.

For at kunne undersøge sagen nærmere, vil jeg venligst bede dig om at sende en mail til dk.support@contact.europe.match.com med information om din profil (profilnavn, e-mail adresse og medlemsnummer), du må også meget gerne oplyse i dit svar, at du har skrevet til os på Trustpilot den 6/9-16.

Jeg afventer dit svar og ser frem imod, at kunne hjælpe dig.

Stephanie

Værste skod side. Er nogle forbandede svindler. Er en fup side hvor de bruge profiler til at få det til at se ud som de har besøgt ens profil.

Værste skod side skal man lede længe efter. De der adminstrer denne side er nogle skide svindler. Og burde lukkes ned omgående. Det er det rene fup
Bruge profiler så det ser ud som de har besøgt ens profil. Selv om de ikke har det. Har nu i 2 mdr haft 1 profil
Der har besøgt min profil godt og vel 4-5 gange dagligt. Så vil advare andre om at bruge jeres penge her.
Det er fup og meget useriøst side
Brian

4. september 2016

Hej Brian.

Jeg beklager den sene respons og er ked af, at webstedet ikke lever op til dine forventninger.

Jeg kan forsikre dig om, at virksomheden, i henhold til forpligtelse nr. 5 i vores tillidserklæring ikke bruger services fra særlige værter og værtinder. Jeg kan derfor garantere, at de besøg, du har modtaget, er fra reelle medlemmer, der er tilmeldt webstedet.

Vi vil selvfølgelig meget gerne kigge nærmere på din profil, for at sikre os at alt fungerer som det skal og vil derfor venligst bede dig om, at kontakte os direkte på dk.support@contact.europe.match.com.

Vi ser frem imod, at kunne hjælpe dig.

Så er Match.com også blacklistet

Kan kun stemme i med flere andre herinde - vejen til kundeservice er skjult, kompliceret, mails virker ikke, man føres konstant rundt i FAQ uden at få klar besked om hvor og hvordan man kan skrive til kundeservice eller at gøre brug af sin fortrydelsesret.
På min vej gennem det hele voksede min vrede over, hvor piece-of-cake-let det er at klikke på "betal for abonnement" - og hvilket sindsoprivende klikke-h-elvede det er at finde frem til "kundeservice". Komisk nok skulle det blive her på tristpilot jeg - efter Google søgning på "match.com kundeservice" skulle finde rette den mailadresse i sitets svar til utilfredse folk!
Med den lave score på trustpilot, har jeg oveni frustrationerne over besværlighederne helt mistet tilliden til match.com. Vil ikke anbefale det til nogle! I hvert fald ikke folk jeg holder af!
Et råd til match.com: hvorfor ikke gøre det MERE tydeligt (end I åbenbart synes det er) på sitet - hvordan man kommer i kontakt med Jer, så vi ikke ender på trustpilot og får bekræftet hvad vi gennem søgningen tænker - bondefangeri - ved at få den lave score at se???

29. august 2016

Hej Dorthe.

Tak for din feedback.

Jeg beklager naturligvis hvis du har haft problemer med at komme frem til vores kundeservice.

Du finder vores e-mail adresse, samt adresse ved at klikke på Hjælp-siden (som du finder længst nede på alle sider) og derefter på "kontakt os".

Du behøver ikke være medlem eller have et aktivt abonnement for at kontakte os. Du kan blandt andet kontakte os ved at sende en e-mail direkte til dk.support@contact.europe.match.com. Vi besvarer alle henvendelser som kommer til os.

Hvis du har brug for hjælp med at slette din profil, er du varmt velkommen til at kontakte vores kundeservice på dk.support@contact.europe.match.com, så skal vi sørge for at hjælpe dig.

Super bad

Dårlig oplevelse hele vejen til banken

27. august 2016

Hej Henrik.

Tak for din feedback.

Jeg beklager naturligvis hvis du har har haft en dårlig oplevelse på vores tjeneste.

Hvis du har brug for hjælp med din profil, er du varmt velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte vores kundeservice på dk.support@contact.europe.match.com, så skal vi sørge for at hjælpe dig.

Svindel

Der er ikke en eneste af de mails du modtager der kommer fra en virkelig person. Det er en maskine. Det er meget let at afsløre, bare bed om en bestemt kode i din tekst hvis der er nogen rigtige personer der vil skrive til dig, det kan maskinen ikke finde ud af. Ud af de 3-400 mails jeg har fået er der ikke en eneste der indeholder min kode

25. august 2016

Næsten umuligt at slette profil, dårlig datingside

Der skulle timers arbejde til at slette min profil. Jeg oprettede en profil, men har ikke betalt eller afgivet betalings oplysninger (heldigvis)
Match.com er umulige at kontakte, eller få online hjælp hos.
Da jeg klikkede på "glem kode" og skulle have ny kode til min mail, skete der ingenting (ej heller i spambox) først efter 5 eller 6 forsøg lykkedes det, og jeg ventede mindst en halv time efter hvert forsøg.
Aldrig mere Match.com

23. august 2016

Hej Lena.

Jeg beklager hvis du har oplevet problemer med vores tjeneste og at du har haft problemer med at kontakte os.

Du behøver ikke være medlem eller have et aktivt abonnement for at kontakte os. Du kan blandt andet kontakte os ved at sende en e-mail direkte til dk.support@contact.europe.match.com. Vores e-mail adresse er synlig på Hjælp-siden.

Fup og fidus

Dette er det værste bondefangeri jeg længe har set. Der bliver henvist til kundeservice via en mailadresse som ikke eksisterer. Det er fuldstændig umuligt at komme i kontakt med match.dk. Mage til svindelforetagende skal man lede længe efter. Det lykkedes mig at få slettet min profil, men de skrev at det ikke fungerede før jeg havde modtaget en bekræftende mail fra dem, hvilket jeg selvfølgelig ikke har fået og temmelig sikkert heller ikke får. De reklamerer med 14 dages fortrydelse, men når man ikke kan komme i kontakt med dem, hvad så? Hvordan kan de få lov til at fortsætte dette svindelnummer, når nu der er så mange der klager over det samme?

15. august 2016

Hej Ulla.

Det er ærgerligt, at høre at du er skuffet over vores tjeneste og at du oplever problemer med at komme i kontakt med os. På vores hjemmeside under "hjælp" sektionen,"kontakt os", oplyser vi om e-mail adressen til vores kundeservice. Vi besvarer alle de beskeder som kommer til os.

Vi har 14 dages fortrydelsesret og hvis du kontakter os indenfor 14 dage efter købet, så skal du selvfølgelig få dine penge refunderet. Da jeg ikke har nogen information om din profil, har jeg desværre ikke muligheden for at hjælpe dig nu, men for at kunne undersøge sagen videre, har jeg brug for følgende information fra dig: - Oplys om dit profilnavn, samt den e-mail adresse profilen er tilknyttet. - Debiteringsnumret (BBT_XXX) som du finder under ”Konto og abonnement”.

Skriv også att du har været i kontakt med Stephanie via Trustpilot.

Jeg vil venligst bede dig om at kontakte kundeservice på dk.support@contact.europe.match.com.

Jeg ser frem til at modtage dit svar for at hjælpe dig videre med dit ærinde.