Wij zijn enorm goed geholpen door Renske bij Mandemakers. Haar inbreng en goed luisteren naar onze behoefte heeft gemaakt tot hoe onze keuken is geworden. Super bedankt.

Virksomheden har svaret
Geven geen goede offerte. Had duidelijk gevraagd om een goede offerte, om te kunnen bepalen of de prijs concurerend is. Wij hebben uiteindelijk voor een andere leverancier gekozen die wel... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn ervaring met Mandemakers Keukens in Zwolle is zeer positief. Met name verkoper Emiel Schoonhoven is echt heel goed in zijn vak. Hij dacht ontzettend fijn met mij mee, is praktisch ingesteld en be... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn erg netjes behandeld en te woord gestaan. Problemen die wij hadden met onze keuken zijn erg snel en goed opgelost. De monteur was vergeten uitleg te geven over de keuken dit is later alsnog g... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
duidelijke tijdsafspraken, vriendelijke,kundige keuken-installateurs.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Mandemakers keuken nu 5 jaar jong, omdat folie deurpaneel vaatwasser door vocht loslaat heb ik Mandemakers gemaild met het verzoek mij een nieuw deurfrontje te leveren.
Ik schok enorm toen ik las dat ze voor het leveren en toezenden van “simpel kaal” deurpaneeltje het extreem hoog bedrag van €304 (excl montage) vroegen. Op de vraag waarom de folie deurpaneeltje na maar 5 jaar al loslaat kreeg ik geen antwoordt, wel een “coulance van €50”
Dus naleveren, omdat naar mijn mening de kwaliteit niet voldoet, kost bij Mandemakers de hoofdprijs !!!!! Hier reageren ze niet op.
Marktprijs van zo’n deurpaneeltje is rond de €80 echter ik kan het deurpaneeltje om de kleur en vorm nergens anders bestellen …. en dat weet Mandemakers ook en maakt hier dus duidelijk misbruik van …. Jammer
Dus mijn advies, nadenken als je bij Mandemakers een keuken besteld ….. vooral die van hun huismerk !!!!!
Groet Cees
Mijn oorspronkelijk ordernummer is 20141004807, van de “aanbieding” waar ik het hierboven over heb heeft geen ordernummer (alleen mail klantenservice)
03-11-25
De reactie van Mandemakers is nietszeggend. Het hierboven genoemde probleem bestaat namelijk nog en wordt ook NIET servicegericht opgelost, sterker nog "nu ligt het schijnbaar opeens aan mij"... schandelijk !!!!!
De reactie van Mandemakers gaat alleen over een, voor 2e maal, kromgetrokken koelkastdeur (en dus NIET over probleem front vaatwasser)
Van de KK deur ga ik idd nog foto's opsturen .... ben benieuwd maar niet hoopvol.
Cees

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Als je slechte service achteraf wilt, vooral hier je keuken bestellen

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Vanaf het begin dat wij de winkel binnenkwamen voelde het al goed!
Wat een heerlijk ontvangst met warme appeltaart!
Emma heeft ons ontzettend goed geholpen en we hebben onze droomkeuken samen met haar samengesteld.
Allemaal aardige mensen die er werken!
En wij kunnen niet wachten totdat onze keuken staat!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Het team maakte ruim tijd voor onze vragen en gaven kwamen met goede oplossingen.
Voelden onze wensen goed aan.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Duidelijke afspraken en heldere communicatie.
Er werd prima gewerkt met oog voor details

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Mijn moeder en ik zijn ontzettend fijn geholpen bij Mandenmakers Kaatsheuvel door Max Pladet!
Ik had Max gebeld voor informatie
en binnen 24 uur hadden we een afspraak en getekend voor een opdracht!
Mijn moeder is 82 en gaat verhuizen naar een appartement!
Ook op deze leeftijd is het belangrijk dat je een sfeervolle keuken creëert die veilig en toegankelijk is voor haar leeftijd!
Max nam de tijd voor mijn moeder,
dacht mee en had alle begrip voor haar situatie, had goede/ veilige tips en
alle geduld.
Ondertussen werden wij ook nog ontzettend verwend met een heerlijke cappuccino en een zelfgemaakt appeltaartje en voordat weer een uur terug naar huis reden nog verzorgd met verse broodjes!
Bedankt Max en team
voor alle goede zorgen en
meedenken met mijn moeder!
Ze heeft een heerlijke verwen-dag gehad en jullie gaan haar een prachtige mooie veilige keuken bezorgen!
Fijn dat jullie zo behulpzaam en zorgzaam zijn geweest!
Ook erg belangrijk op deze leeftijd!
Wij hebben alle vertrouwen en kijken er met plezier op terug!
Dank Max !

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
De kennismaking met Mandemakers keuken in Groningen hebben wij als zeer prettig ervaren. De verdere besprekingen m.b.t het verder uitwerken van onze nieuwe keuken was waardevol. Leuke tips gekregen. De persoonlijke begeleiding door Albert was top. Ook de monteurs zijn professioneel en correct. Ook daarvoor onze complimenten.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
We hebben bij Mandemakers een keuken besteld. Tijdens het afroepgesprek stelde de verkoper zelf voor om de kookplaat en spoelbak om te draaien. Hij wist dat onze leidingen en dekvloer al lagen, maar gaf aan dat dit ‘gewoon kon’. Pas bij levering bleek dat dit helemaal niet zonder extra leidingwerk mogelijk was.
Gevolg: de keuken is niet op de afgesproken datum gemonteerd, staat nu los in huis en wij worden geconfronteerd met vertraging en onverwachte extra kosten.
De vestiging Amersfoort zegt dat wij dit zelf hadden moeten begrijpen. Wij vinden dat een onredelijke houding, zeker omdat wij hebben vertrouwd op het advies van hun eigen verkoper. De verkoper heeft een bepaalde verwachting gecreëerd maar komt die niet na. Tot nu toe wilt Mandemakers niets doen om ons tegemoet te komen, waardoor wij met het probleem blijven zitten.
Heel teleurstellend. Van een groot keukenbedrijf mag je verwachten dat ze hun klanten volledig en correct informeren én meedenken als er iets misgaat. Niet dat ze je na een grove fout van de verkoper laten zitten met een keuken die niet gemonteerd is nadat je €30.000 naar ze hebt overgemaakt.
Vestigingsmanager zit ziek thuis, maar Mandemakers neemt verder geen initiatief om het hogerop op te lossen en wij zitten nog steeds zonder keuken. Klantenservice gaf aan niet te weten of en wanneer ze het gaan oplossen.
—
Update:
We hebben flink ons best moeten doen, maar uiteindelijk heeft Mandemakers vanuit het hoofdkantoor het zeer netjes opgelost. Tevreden.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Super goed advies van een bekwame en uiterst vriendelijke adviseur. Geen moeite, lees verandering was te veel. Een absuluter aanrader, dit bedrijf!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Vriendelijke ontvangst, we konden op ons gemak rondkijken en bij het maken van de keuze voor een nieuwe keuken werden wij goed geholpen door de medewerker en werd er goed met ons mee gedacht.
Ook de koffie met vers appelgebak en heerlijke versnaperingen tijdens het verkoopgesprek worden gewaardeerd

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Tevreden over eerdere keuken aankoop. (2003). Ook nu (27-10-2025) weer prima geholpen.
Tevens goeie aanvullende ideeen van de verkoper. Zichbaar gemaakt mbv computer en groot scherm.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
We kwamen even oriënteren, ideetjes opdoen op een regenachtige middag. Verkoopadviseur Max Higler dacht met ons mee, gaf eerlijk en deskundig advies en nam uitgebreid de tijd om samen tot het perfecte ontwerp te komen. Geen opdringerig verkooppraatje, maar oprechte interesse in wat wij zochten. Onder het genot van een heerlijke appeltaart, een hapje en een drankje en een gezellig praatje. Echt verwennerij. Sneller dan verwacht hebben we aan het eind van de middag onze handtekening gezet. Top! Wij raden Mandemakers Keukens dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantvriendelijke keukenleverancier. Dank Max Higler. Robert en Conny Dubbeldam.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Heel goed geholpen door Tom van lokatie Barendrecht. Tom had goede ideeën om een keuken te ontwerpen helemaal in onze smaak en heeft ons perfect door het proces heen geholpen.

Afspraken zijn nagekomen
Op tijd informatie
Prima organisatie

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Een aantal jaren geleden een SieMatic keuken gekocht bij dit bedrijf. Na de installatie geconfronteerd met diverse problemen, welke na heel veel discussies redelijk opgelost werden, maar er bleef een groot gevoel van on tevredenheid bestaan. Nu een aantal jaren later weer een probleem met een lade front. Het blijkt uiteindelijk dat de orginele kleur niet meer beschikbaar is, maar de wijze waarop je van het kastje naar de muur wordt geschoven is het ultieme voorbeeld van géén service willen verlenen. Bij Mandemakers is daarom ooj het credo; Kopen; niet zeuren en vooral geen service verwachten.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Update: na het plaatsen van de review heeft Mandemakers gereageerd met de opmerking dat het hen spijt en ze contact zouden zoeken. Tot op heden nog niks gehoord. Tja, mooi weer spelen voor de bühne, noem ik dat. Het had hen gesierd als ze afgelopen week alsnog een monteur hadden gestuurd om het mankement met de wasmachine te verhelpen. Maar goed, dat heeft voor hen geen prioriteit. Jammer, maar het serviceniveau is zwaar ondermaats! Goed om te weten voor mensen die een nieuwe keuken willen aanschaffen en overwegen dat bij Mandemakers te doen.
Begin juni, net voor Pinksteren, zou onze nieuwe keuken geplaatst worden. Nadat de nieuwe keuken op donderdagochtend om 7.00 uur geleverd was en de hele benedenruimte hier vol stond met dozen, was de gehele keuken uiteindelijk pas op de dinsdagavond erna geplaatst. Een nogal beroerde planning met als gevolg dat wij bijna een week (!) geen gebruik hebben kunnen maken van onze benedenruimte en noodgedwongen boven moesten leven, zonder keuken welteverstaan. Vanuit de afdeling planning van Mandemakers werd geen enkele flexibiliteit en begrip getoond.
Maar ok, als dan alles spik en span zou zijn geweest na plaatsing, maar helaas… Half augustus (2 maanden later dus!) zijn er 2 monteurs geweest om een aantal mankementen te verhelpen. Echter, de inbouwwasmachine was in eerste instantie niet goed geplaatst, waardoor de afdekplaat niet geplaatst kon worden door de monteurs en het kastdeurtje inmiddels niet meer sluit door losgaan van scharnier (ivm trillingen). Pas in oktober - 4 maanden na plaatsing dus! - komt er weer een monteur om dit hopelijk op te lossen. Hoewel wij herhaaldelijk hebben gebeld om aan te geven dat het probleem urgent is, toont Mandemakers geen enkele flexibiliteit en kan de afspraak niet vervroegd worden. Tja, al het geld is natuurlijk al bijna een halfjaar geleden overgemaakt, dus ze hebben geen haast. Kortom, echt een hele slechte service, wel heel veel mooie praatjes bij verkoop!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Het uitleg van alle apparaten is een afschuifsysteem slechte zaak. Er wordt aangegeven de gebruiksaanwijzing te raadplegen. Niet correct . Slechte zaak.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Feilloos gesprek met verkoper keurige levering en uitstekende plaatsing

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Læs mere om andre typer anmeldelser.