Banner for Mandemakers Keukens

4.388
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn enorm goed geholpen door Renske bij Mandemakers. Haar inbreng en goed luisteren naar onze behoefte heeft gemaakt tot hoe onze keuken is geworden. Super bedankt.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geven geen goede offerte. Had duidelijk gevraagd om een goede offerte, om te kunnen bepalen of de prijs concurerend is. Wij hebben uiteindelijk voor een andere leverancier gekozen die wel... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn ervaring met Mandemakers Keukens in Zwolle is zeer positief. Met name verkoper Emiel Schoonhoven is echt heel goed in zijn vak. Hij dacht ontzettend fijn met mij mee, is praktisch ingesteld en be... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn erg netjes behandeld en te woord gestaan. Problemen die wij hadden met onze keuken zijn erg snel en goed opgelost. De monteur was vergeten uitleg te geven over de keuken dit is later alsnog g... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenrenovering
  3. Køkkenudstyrsbutik

Om Mandemakers Keukens

Skrevet af virksomheden

Mandemakers Keukens heeft de grootste en meest unieke keukencollectie van Nederland. In de 11 bijzondere showrooms van hét huis van keukens vind je alle stijlen en opstellingen die je maar kunt bedenken. Hier kun je je urenlang laten inspireren door de meest bijzondere opstellingen, stijlen en merken waarbij iedere keuken in een complete interieur-setting is gestyled.

Naast de bekende merken als SieMatic, vtwonen en Barletti bieden we onze eigen Mandemakers Collectie én handgemaakte Mandemakers Individual collectie aan. Welk merk je ook kiest, bij Mandemakers Keukens, hét huis van keukens, kies je altijd voor de beste kwaliteit. Wij helpen je met het vinden van de keuken die helemaal past bij jou.

Graag een afspraak maken? Dat kan eenvoudig en snel via onderstaande knop of via onze website: mandemakers.nl. Tot ziens in één van onze showrooms!

Maak een afspraak

Mandemakers Keukens

Skrevet af virksomheden

✔️ Al meer dan 45 jaar een betrouwbaar familiebedrijf
✔️ Grootste en meest unieke keukencollectie van Nederland
✔️ De beste merken in apparatuur en keukens

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(4.388)

145 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe…

Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken, waarbij verkoopadviseur Kim Mooijman van Mandemakers Keukens uit Zutphen ons uitstekend geholpen heeft. Haar adviezen blijken in de praktijk goed uit te pakken, waardoor de keuken ook heel praktisch is ingericht. De keuken is ook netjes geïnstalleerd en complimenten voor de afdeling planning! Kim en collega's, dank! Met vriendelijke groet, Angeline en Anton Dijkstra

28. november 2025

Beste Angeline en Anton,

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring die jullie in ons filiaal in Zutphen hebben opgedaan. Fijn dat het hele traject naar wens is uitgevoerd en jullie nu heerlijk kunnen genieten van een mooie Mandemakers keuken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vergelijkingsbezoek leidde tot aanschaf bij Mandemakers

We hadden samen goede gesprekken gehad bij een concullega met een bijbehorende offerte. Voor een vergelijking een afspraak bij Mandemakers Groningen gemaakt met de gedachte om in m'n eentje in een uurtje een vergelijk te hebben. De ontvangst was heel hartelijk en met koffie en appeltaart erbij nam Wesley me mee om een tekening te maken en apparatuur te bepalen. Dit leidde tot een basisprijs die goed paste en lager was dan de andere aanbieding die we hadden en het gevoel bij Wesley en bij de kwaliteit van Mandemakers was goed. Daarom een vervolggesprek gepland met z'n tweeën. Het plaatje klopte, de prijs en het gevoel waren goed en dus de koop toen gelijk rondgemaakt.
Nu hebben we een heerlijke keuken die door kundige monteurs is geplaatst en waarin we elke dag genieten.

4. november 2025

Beste Anne,

Fijn dat je voor hét huis van keukens bent gegaan en nu heerlijk aan het genieten bent van jouw mooie keuken en met hopelijk ook regelmatig een lekkere zelfgebakken appeltaart.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas geef ik maar 1 ster

Helaas geef ik maar 1 ster. We zijn prima geholpen in de winkel en hebben een mooie keuken uitgezocht. Na een paar maanden wachten is die geplaatst door vakkundige monteurs maar helaas en miste een stekker en een plank. Geen ramp zou je denken en is zo gepiept maar nee hoor. Dit kan pas eind januari
Het is vandaag 27 november en daarom dus 1 ster omdat ik er van baal dat t zo lang moet duren.
Mijn ordernummer is 20116 064826

27. november 2025

Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring. Het is ontzettend vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik begrijp volkomen dat u er van baalt dat u zolang moet wachten. Ik zou graag even met u meekijken, maar helaas ontbreken uw gegevens. Bent u in de gelegenheid uw (order)gegevens te sturen via het privébericht van Trustpilot. Alvast bedankt.

Nicole de Haan - Mandemakers Keukens

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ook na bijna 1 jaar werd er nog steeds…

Ook na bijna 1 jaar werd er nog steeds service geleverd. De defecte transformator voor de led verlichting werd vakkundig en kosteloos vervangen door een keurige monteur.

24. november 2025

Beste Niels,

Service staat bij Mandemakers Keukens hoog in het vaandel, wij blijven je ten alle tijden graag van dienst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kastdeur zat niet goed vast aan de…

Kastdeur zat niet goed vast aan de koelkast. Dit is netjes opgelost. Monteur heeft meteen alle deurtjes vd hele keuken nog even netjes gesteld.

21. november 2025

Beste Willem,

Fijn dat je zo tevreden bent over de service die onze monteur heeft geboden. Dank voor de waardering en positieve feedback.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet zo blij met de service achteraf

Eind april keuken besteld, dat verliep achteraf al niet soepel, maar ja, handtekeningetje was gezet, dus hopen er het beste van.
In augustus werd onze keuken geleverd en geplaatst. Daar is het een en ander mis gegaan, verkeerde panelen, kastdeurtjes die niet goed hangen etc, maar dat zou gefikst worden.
Half November kwamen ze daar pas voor terug om dat te veranderen. Wederom klopte er weer iets niet, eerstvolgende afspraak kan pas 30 december, belachelijk dat het allemaal zolang moet duren. 5 maanden na plaatsing en de keuken is nog niet compleet. Erg jammer.

18. november 2025

Beste mevrouw Van Genugten,

Graag willen wij met u meekijken wat de reden is dat uw keuken nog niet is zoals u wel mag verwachten echter ontbreekt uw ordernummer. Kunt u het nummer via Trustpilot doorgeven? Bij voorbaat dank.

Update 21/11/2025

Beste mevrouw Van Genugten,

Dank u voor het sturen van uw ordernummer. Inmiddels heeft een van mijn collega's u benaderd en alles met u doorgenomen. Tevens heeft zij een andere datum met u kunnen plannen om de lopen zaken op te lossen. Mochten er toch nog vragen zijn dan hoort zij het graag.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het is een fijne ervaring dat de…

Het is een fijne ervaring dat de eindverantwoording
ligt bij de verkoper van de keuken . dit geeft een stuk minder zorgen.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens

Beste meneer, mevrouw Megens.

Wat een goed en belangrijk punt!
Het is inderdaad heel fijn dat de eindverantwoording bij de verkoper ligt. Dat neemt veel zorgen en stress bij jullie weg.
Bedankt voor deze waardevolle feedback. Geniet van jullie keuken, zonder zorgen!

Nicole de Haan - Mandemakers Keukens

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Deskundig

Vriendelijk,deskundig en meedenkend. Lekkere appeltaart.
Helaas wel betaald parkeren

Beste Caroline,

Met dè appeltaart van Mandemakers wordt het uitzoeken van een keuken altijd een feestje! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Geweldige keuken met geweldige service

Wij hebben echt een enorm fijne ervaring gehad bij mandemakers. Het begon al met de fijne ontvangst en goede service in de winkel. Daarna krijg je enorm duidelijke mails met wat er verwacht wordt en wat je zelf kan verwachten. De levering en montage zijn ook allemaal weer even vriendelijk en ontzorgen je helemaal. Zou mandemakers echt bij iedereen aanbevelen l.

Beste meneer/mevrouw Elsink,

Dank je voor je aanbeveling, leuk om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn!

Goed geholpen

We zijn goed geholpen, de adviseur nam alle tijd en besprak voor en nadelen van keuzes.

Beste Ellen,

Dank je voor het delen van je positieve review, fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Wat een geweldig team bij Mandenmakers Beuningen

Wat een geweldig team bij Mandenmakers Beuningen. We werden door iedereen hartelijk ontvangen met koffie, appeltaart en een heerlijke maaltijd. Speciaal dank aan Ayyoub voor het inspirerend meedenken en deskundig en eerlijk advies. Mede door hem hebben wij een prachtige keuken uitgezocht. Tot nu zeker 5 sterren, hoop dat het plaatsen en afwikkeling net zo goed en fijn verloopt. Familie Blom.

7. november 2025

Beste Fons en Geertien,

In hét huis van keukens is dat wat je mag verwachten van Mandemakers! Dank voor het delen van jullie ervaring en uiteraardgaan wij zorgen dat het vervolg ook naar wens zal worden uitgevoerd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed geholpen met oog voor detail

Vestiging Kaatsheuvel
Super geholpen door Eric Langver.
Er wordt meegedacht met ons plan voor een mooie kast rondom onze wijnklimaatkast, tot op de details.
Zeer gastvrij (al het personeel), mooie scherpe prijs, lekkere huisgemaakte appeltaart bij de koffie 😉.
Wij zijn tevreden klanten!

Beste Daniëlle,

Tevreden klanten is waar wij het graag voor doen. Fijn dat mijn collega jullie naar wens heeft kunnen helpen en dat onder het genot van dé appeltaart van Mandemakers!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

goede balans kwaliteit en prijs

we hebben in de loop der jaren meerdere keukens gekocht bij Mandemakers . In de loop de jaren is de kwaliteit en service en verkoopervaring sterk verbeterd .De keukens daar is niest mis mee we hebben een balletti keuken als mede Mandemakers keuken gehad beide toppers . We zijn geen prijsshoppers maar kwaliteitshoppers .

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat jullie steeds weer voor Mandemakers keukens gaan en wij ook nu weer een mooie kwaliteitskeuken mochten creëren voor jullie. Dank voor de waardering en het vertrouwen.

Mooi bedrijf

De aandacht, goed luisteren naar onze wensen, juiste adviezen, meedenken en ruim de tijd nemen, hebben wij als zeer positief ervaren. De familiaire warme sfeer binnen het bedrijf was superfijn!

Beste Miranda,

Dat zijn heel wat mooie complimenten die je hét huis van keukens geeft. Dank je wel hiervoor en voor de geweldige waardering.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer goed advies en het meedenken om…

Zeer goed advies en het meedenken om tot een heel mooi en praktisch keuken ontwerp te komen. Dank je wel Neeltje!

7. november 2025

Beste Hans,

Wat een ontzettend leuk compliment! Fijn dat je zo tevreden bent over het advies van mijn collega. Dat wordt straks heerlijk genieten!

Enorm tevreden

Erg blij met de keuken aangeschaft bij Mandemakers Kaatsheuvel met behulp van Renske. Van samenstellen van de keuken tot en met de montage zeer tevreden!

31. august 2025

Beste heer/mevrouw,

Helemaal blij met de aankoop en montage van jouw jouw keuken. Dat wordt vanaf nu heerlijk genieten!

Afspraak maken ging goed

Afspraak maken ging goed, het servicebezoek was vriendelijk, vakkundig en met juist resultaat.

4. november 2025

Beste Hans,

Onze adviseurs zijn je ten alle graag van dienst, wat leuk dat wij je nieuwe keuken mogen verzorgen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij vonden onze droom keuken!

Aangezien onze keuken een behoorlijke eye catcher is, hebben wij lang gedaan om de juiste keuze te maken. Dit proces kende zowel ups & downs maar uiteindelijk heeft Mandemakers, in de breedste zin van het woord ons hierin duidelijk begeleid. Met name verkoper Richard heeft met onze wensen meegedacht en ervoor gezorgd dat het resultaat echt 'onze' keuken is geworden.

29. oktober 2025

Beste Ellen,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, wat fijn om te vernemen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super geholpen en tot een mooie keuken…

Super geholpen en tot een mooie keuken gekomen. Bedankt Peter voor je goede advies

18. oktober 2025

Beste meneer/mevrouw Van de Hoef,

Dank je voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nog voordat de nieuwe woning is…

Nog voordat de nieuwe woning is opgeleverd boete van 5% betalen omdat de leveringsdatum nog niet bekend is.
Pas op je kan dus betalen voor niks.
NOOIT MEER Positief OVER DIT BEDRIJF
Tijdens het bespreken van de nieuwe keuken is dit nooit ter sprake geweest. Wel met de bedrijfsleider besproken dat de kosten van de keuken/apparatuur niet meer zou veranderen
Helaas weer een keer in de maling genomen en mijn dochter een maandsalaris kwijt.

28. september 2025

Beste mevrouw De Groot - Termeulen,

Graag pakken wij uw klacht op en nemen hier persoonlijk contact over met u op. Helaas ontbreekt in uw review uw (order) gegevens, kunt u deze aub met ons delen via het privé bericht.

Inge Vermeulen - Mandemakers Keukens

Læs mere om andre typer anmeldelser.