Wij zijn enorm goed geholpen door Renske bij Mandemakers. Haar inbreng en goed luisteren naar onze behoefte heeft gemaakt tot hoe onze keuken is geworden. Super bedankt.

Virksomheden har svaret
Mijn ervaring met Mandemakers Keukens in Zwolle is zeer positief. Met name verkoper Emiel Schoonhoven is echt heel goed in zijn vak. Hij dacht ontzettend fijn met mij mee, is praktisch ingesteld en be... Se mere
Virksomheden har svaret
Geven geen goede offerte. Had duidelijk gevraagd om een goede offerte, om te kunnen bepalen of de prijs concurerend is. Wij hebben uiteindelijk voor een andere leverancier gekozen die wel... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij zijn erg netjes behandeld en te woord gestaan. Problemen die wij hadden met onze keuken zijn erg snel en goed opgelost. De monteur was vergeten uitleg te geven over de keuken dit is later alsnog g... Se mere
Skrevet af virksomheden
Skrevet af virksomheden

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We hebben bij John al eerder een keuken gekocht en toen was het al goed bevallen. En nu heb ik heb gelijk benaderd en zijn we weer aan de slag gegaan. We hebben weer iets moois gemaakt.
Hij kan het naar de praktijk vertalen wat bij mij in mijn hoofd zit.
Alle mogelijkheden zijn geweldig. Volgende keer kom ik weer terug.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Super aardige mensen ze nemen goed de tijd en gaven ons een kleinigheidje mee super leuke speel hoek voor de kids dus neem ze vooral mee

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Bijzonder professioneel en klantvriendelijk. Ze weten waar ze over praten.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Dave nam echt de tijd om voor ons een keuken samen te stellen! Veel kennis in huis en een aangenaam contact.
Bedankt Dave !

⭐ 1/5 – Service stopt zodra het geld kost
Wij hebben bij Mandemakers een keuken met een Dekton-werkblad gekocht. Binnen drie maanden ontstond er schade op het werkblad (op 19 Juli 2025 is vanuit ons de klacht bekendgemaakt bij Mandemakers) In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, wordt het probleem direct bij ons neergelegd.
Ondanks onduidelijkheid over de opleverfoto’s (zo wordt genoemd in het rapport van Mandemakers) wordt de schade zonder aantoonbaar bewijs aangemerkt als gebruiksschade. In e-mails suggereert Mandemakers dat wij niet correct met het werkblad zijn omgegaan, met verwijzingen naar “juist onderhoud om toekomstige schade te minimaliseren”.
Als “oplossing” kregen wij uitsluitend opties die volledig voor eigen rekening zijn:
– een nieuwe offerte voor 1 van de werkbladen tegen zogenaamd coulance-tarief (€2.600,-), (mail met nieuwe offerte ontvangen op 1-12-25)
– of contact met een extern herstelbedrijf voor een betaalde offerte.
Van daadwerkelijke service of verantwoordelijkheid is geen sprake.
Zowel Mandemakers als Jetstone zijn langs geweest, maar het rapport van Jetstone wordt niet gedeeld, ondanks herhaalde verzoeken. Transparantie ontbreekt volledig.
Na toezeggingen en vervolgvragen hebben wij, via de Consumentenbond, een bindend traject gestart bij uitgesprokenzaak.nl en Mandemakers gevraagd of zij ons op een andere manier tegemoet wilden komen. Sindsdien is het al meer dan een maand volledig stil.
Zelfs als Mandemakers blijft stellen dat dit gebruikersschade is, blijft overeind staan dat wij onvolledig en eenzijdig zijn geadviseerd over Dekton. Bij een keuken van €25.000,- mag je verwachten dat alle voor- en nadelen eerlijk worden uitgelegd, niet alleen mooie verkooppraatjes om snel een handtekening te krijgen.
Conclusie: schade binnen enkele maanden, verantwoordelijkheid afschuiven en alleen betaalde oplossingen aanbieden.
Wij wachten de onafhankelijke uitspraak af en hopen dat Mandemakers daarna alsnog verantwoordelijkheid neemt.
Deze ervaring maakt dat wij anderen in onze omgeving hier actief voor zullen waarschuwen.
Denk goed na voordat u bij Mandemakers Keukens een aankoop doet.
Ik zal een mail bijvoegen voor de geïnteresseerde zodat het duidelijk wordt hoe Mandemakers woordspelletjes speelt en klachten afschuift; mail ontvangen 31-10-25
Namens Mandemakers Keukens informeer ik u als volgt:
Na beoordeling van de situatie en de door u verstrekte informatie, moeten wij u helaas informeren dat deze schade valt onder gebruikersschade.
Wij begrijpen dat u de verwachting had dat het werkblad volledig krasvrij zou zijn. Het is belangrijk om te benadrukken dat het door u gekozen materiaal de eigenschap 'krasbestendig' heeft, en niet 'krasvrij'. Dit houdt in dat het werkblad een hoge weerstand heeft tegen krassen, maar niet dat het immuun is voor alle vormen van mechanische beschadiging bij dagelijks gebruik, zeker niet bij puntbelasting of scherpe voorwerpen.
Zoals ook vermeld in de CBW-voorwaarden, is schade ontstaan door normaal of intensief gebruik uitgesloten van onze garantie. De geconstateerde krassen zijn een gevolg van externe inwerking en niet van een fabricage- of materiaalfout. Om deze reden kunnen wij de door u gemelde schade helaas niet kosteloos herstellen onder de garantie.
Omdat wij het oprecht vervelend vinden dat er schade aan uw werkblad is ontstaan, willen we graag meedenken en kunnen u het volgende aanbieden.
Wij kunnen u in contact brengen met een gespecialiseerd bedrijf dat eventueel herstelwerkzaamheden kan uitvoeren, zij kunnen u dan een vrijblijvende offerte aanbieden.
Wij kunnen een prijsopgave maken voor de levering van een nieuw werkblad deel tegen een coulance tarief.
U hebt aangegeven dat u een offerte wenst en dat u dit alles via rechtswege laat beoordelen. De offerte zal binnen 2 weken per e-mail naar u toegestuurd worden.
Nogmaals onze excuses voor deze teleurstelling. Wij blijven uiteraard tot uw beschikking voor verdere vragen over het juiste onderhoud om toekomstige schade te minimaliseren.
Aanvullende vragen?
Mocht u nog aanvullende vragen of opmerkingen hebben, reageert u dan op deze e-mail. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 0416539310.
Chantal
Klantenservice Mandemakers Keukens

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Als tijd, persoonlijke aandacht,kwaliteit, kennis, kunde en hospitality samen komen en je daardoor je droomkeuken kunt uitzoeken dan is de cirkel rond.
Met dank aan Aart en het volledige team van Mandemakers Etten-Leur.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Als je bij Mandemakers binnenkomt ben je de koning te rijk. Drankjes, bitterballen, noem het maar op. Als je de keuken eenmaal besteld hebt en het geld is binnen bij ze, ben je poep voor ze.
Klachten worden afgewimpeld, nemen je niet meer serieus als klant. Ik kende geen spijt in mijn leven maar dankzij Mandemakers nu wel. 💯 Spijt dat ik daar een keuken heb gekocht. Mensen maak niet dezelfde fout!!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Meer dan 40 jaar ervaring maar zo flexibel als een ijzeren pijp. Jarenlange vochtproblemen met de BORA kookplaat van €3500: Uw schuld, had u maar research moeten doen online. Nee! Jullie zijn de keukenzaak, jullie gaven ons het advies om een BORA te nemen. Nog steeds niet opgelost. Van onze spoelbak laat de zwarte verf los: Oh ja wisten we maar we wachten gewoon tot een klant zich meld. Jullie krijgen wel een nieuwe want is een productiefout.
Aanrechtblad laat los na 3 jaar: Ja jullie hebben vast onbewust een pan erop gezet ofzo. Nee, want we hebben een kookeiland en daar staan de pannen op. Nee maar toch hebben jullie iets fout gedaan. Ja maar een aanrechtblad moet toch ook tegen een stootje kunnen? Klopt maar we doen hier helemaal niks mee. Ja maar een aanrechtblad moet toch langer mee gaan dan 3 jaar? Klopt maar we doen hier helemaal niks mee. Maar dit kan toch ook een productiefout zijn? Nee.
Kom anders langs om te kijken: Nee.
Je kunt beter in zee gaan met de maffia dan met Mandemakers. Waardeloos bedrijf.
UPDATE 07-01-2026:
Zoals hieronder te lezen had Mandemakers een oplossing. Helaas was deze oplossing weer een kat in de zak: Als jullie willen sturen we een offerte op voor een nieuw werkblad. Oké, en wat is het deel dat jullie voor jullie rekening nemen uit coulance oogpunt? Nul komma nul. Laat maarrrr! Service, meedenken, oplossing aandragen kan deze maffia brigade niet.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Richard van Mandemakers uit Zwolle verdient een hele positieve review.
Ik kwam binnen met een lijstje aan apparaten die ik in mijn keuken wil en een bepaald beeld hoe het eruit moest zien. Richard heeft eerst alles keurig naar mijn wensen uitgetekend. Daarna vroeg hij of hij zelf wat mocht uittekenen. Binnen enkele seconde krabbelde hij een fantastische opstelling die volledig aan mijn wensen voldoet maar waar ik zelf niet aan gedacht had. Met zijn opstelling heb ik de ruimte goed benut, geen loze ruimte en echte sfeer in de keuken.
Hierna heeft hij uren de tijd genomen om met mij mee te kijken voor de kleuren en materialen.
Hij heeft er voor gezorgd dat ik helemaal tevreden ben over het ontwerp en dat tegen een niet te dure prijs.
Hij heeft geregeld dat mijn keuken zelfs voorrang krijgt met de levering, omdat ik naar een nieuwbouw ga en de eerste periode geen keuken zal hebben.
Als de keuken erin zit komt er een vervolg review, voor nu zou ik Mandemakers Zwolle zeker aanraden.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Snel afspraak kunnen maken, en een vriendelijke bekwame monteur die bereid was mee te denken en extra werk te verrichten. Kortom, zeer klantvriendelijk!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Vanaf het maken van de afspraak tot en met de aangeboden keuken verliep alles naar wens en mede dankzij onze adviseur dhr. Kin Tang die ons zeer goed geadviseerd heeft.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Duidelijke werkwijze! Hopelijk verloopt de rest van het proces (levering, plaatsing, kwaliteit, nazorg) net zo prettig!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Alle afspraken worden goed nagekomen. Vriendelijk en deskundig personeel. Ook aannemingsfirma die de voorbereidingen treft werkt goed mee en is deskundig

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Het eerste contact begon prima, maar bij een inhoudelijke vraag over het opsplitsen van de offerte werd defensief gereageerd en niet echt meegedacht. de offerte word uitgeboekt was het antwoord, keuken van bijna 40000
Voor een keukenproject vind ik overleg, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid belangrijk.
Dat gevoel kreeg ik hier onvoldoende, waardoor ik heb besloten niet verder te gaan.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
keuken gezet in augustus, inmiddels al 3x monteur terug geweest voor herstel en elke keer als je een nieuwe afspraak in moet plannen gaat er weer een tijd overheen. Vorige week is de monteur voor de derde keer geweest, weer iets niet goed, vandaag krijg ik een mail en kan ik weer een nieuwe afspraak inplannen en dat kan dan weer op zijn vroegst eind januari 2026. Dan is het al bijna een jaar geleden dat we de keuken besteld hebben, zo jammer!!
Bezint eer ge begint of je moet het niet erg vinden dat het een jaartje duurt voordat je keuken is zoals je hem dacht te kopen.
Ordernummer20101080387

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Ontzettend tevreden over alle hulp, flexibiliteit, kritische blik en creatieve ideeën van verkoopster Emma. Daardoor konden we met elkaar onze droom keuken ontwerpen. Daarnaast erg fijne service van mandemakers (en heerlijke appeltaart).
Dank!

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Jurjen Wierenga heeft ons geholpen en was zeer deskundig en behulpzaam in wat wij zochten in een nieuwe keuken.
Nam alle tijd voor ons en ook goede uitleg bij de keuze in materialen. Wij kijken er zeer tevreden op terug hoe hij ons als klant heeft behandeld en geholpen in onze keuze.

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Goed gekwalificeerd personeel die hun vak en de klanten serieus nemen

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Wij zijn heel tevreden met onze nieuwe keuken, waarbij verkoopadviseur Kim Mooijman van Mandemakers Keukens uit Zutphen ons uitstekend geholpen heeft. Haar adviezen blijken in de praktijk goed uit te pakken, waardoor de keuken ook heel praktisch is ingericht. De keuken is ook netjes geïnstalleerd en complimenten voor de afdeling planning! Kim en collega's, dank! Met vriendelijke groet, Angeline en Anton Dijkstra

Besvarelse fra Mandemakers Keukens
Læs mere om andre typer anmeldelser.