Ik heb bij Makro Webshop een artikel gekocht. Na ontvangst, heb ik een retouraanvraag ingediend. Maar krijg na 7 werkdagen te horen dat de retouraanvraag is afgekeurd. Zonder enig reden. Ik voel m... Se mere
Virksomheden har svaret
Vreselijke klantenservice. Het lijkt alsof je iets koopt van de Makro, maar het product is van de Vidaxl. We hebben via de Makro een tuinkast gekocht. Het hout was zo scheef dat de kast niet eens in... Se mere
Virksomheden har svaret
We komen regelmatig bij de Makro omdat de sfeer goed is en er veel producten aangeboden worden die wij gebruiken. Echter vandaag bij de Makro Breda haringen gekocht die nog ruim 3 dagen goed moesten z... Se mere
Virksomheden har svaret
Pakket niet bij ons bezorgd en klantenservice telefonisch onbereikbaar. Krijg bandje dat ik op ma T/m vrij tussen 9-17 moet bellen wat ik doe. En als je Makro algemeen nummer belt dan helpen ze ook... Se mere
Virksomheden har svaret
In 2023 is de Makro webshop gelanceerd, een nieuw platform met een breed assortiment horecaproducten. In de tussentijd hebben enkele duizenden klanten de webshop gebruikt om hun horecazaak uit te rusten. Met het brede assortiment professionele producten, vinden eetkraam, restaurant, bar en hotel al hun horecabenodigdheden eenvoudig online. Dit komt door een groeiend assortiment met al meer dan 60.000 producten in verschillende productcategorieën, zoals keukenapparatuur, kantoorbenodigdheden, servies, schoonmaakproducten en nog veel meer. Of het nu gaat om de speciale espressomachine uit Italië, de originele paellapan uit Spanje, hoogwaardige keukentechnologie uit Duitsland of zelfs wegwerpartikelen voor duurzame en ecologische voedselpresentatie. Deze en vele andere producten zijn verkrijgbaar voor professionele klanten in de Makro webshop.
Tyskland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 97 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestelling gedaan op de webshop van de Makro. Product zou geleverd worden door een derde partij. Dit stond ook netjes op de site vermeld. De prijs was prima en de tijd dat de verzending zou duren klopte ook. Al met al zeer tevreden.

Levering duurt lang
Proberen te retourneren nog langer ge krijgt geen gegevens van waar het naar toe moet
Na telefonisch contact met klantenservice zouden ze mij later nogmaals contacteren
Vraag een paar dagen later hoe het er voor staat. Zeggen ze van niks te weten.
Weet nu weer waarom ik da Makro eigenlijk altijd voorbij rij
Update
Nu 27-1 nog steeds geen gegevens over retour ontvangen alleen de standaard mail van Makro gehad

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Heel tevreden over het geleverde ondanks een kapot onderdeel geweldig opgelost door Macro.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
De KitchenAid machine was ondanks de kerstdrukte snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Wasdroger besteld. Product keurig afgeleverd en naar boven gebracht. Verpakkingsmateriaal meegenomen.
Zeer tevreden.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Ik kocht een artikel bij Makro, maar was niet op de hoogte dat het een platform is en dat ik via hen bij een andere verkoper koop. Vervolgens was het artikel niet goed en toen zat ik ermee. Ik werd verwezen naar die andere verkoper om zelf het probleem op te lossen. Makro zelf nam geen verantwoordelijkheid ondanks ik heb daarop aansprak dat ik het bij hen had gekocht. Ik vind dat het duidelijk vermeld moet worden. En dan nog; ook al zijn ze een platform, als ik problemen heb met een product van bol.com wordt ik gewoon goed door hen geholpen dus dit begrijp ik niet..
Jammer.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Wat een drama kapotte spullen leveren en dan niet terug willen nemen moest garantie melding maken krijg ik een Italiaanse link doorgestuurd probeer dan eens uit te komen Makro webshop verkoopt maar als er iets is willen ze niets doen koop a.u.b niets via Makro webshop na een lange weg heeft Makro toch het geld terug gestort duurde lang maar ze hebben toch geregeld

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Snelle en correcte levering van pelletkachel uit Frankrijk. Uitstekende opvolging van Eric van Metro over aanpassing van de bestelling en transport. Mooi product met een prima prijs kwaliteit verhouding.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Tevreden over de snelle levering en het mooie product

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Artikel kwam op tijd en was van de verwachte goede kwaliteit.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Levertijd was lang en zending werd aangeboden zonder dat er een bericht was gestuurd dat het verzonden was. Een deel is beschadigd aangekomen, klachtenprocedure is erg omslachtig. Alles ingevuld en foto's meegestuurd en dan blijft het stil.
Laatste keer dat ik hier besteld heb.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
10 december 2024 een bank besteld.
Deze zou uiterlijk 17 december geleverd worden maar we hebben nog steeds geen bank. Makro zegt je moet bij het bedrijf zijn wasr de bank officieel vandaan komt, deze zegt, moet je bij het transport bedrijf Spyder zijn, die zegt weer is uitbesteed, wij weten geen planning. Pfffffff. Hoop toch echt volgende week een goed bericht te krijgen ze weten waar de bank is.
Vandaag 6-01-2025 contact gehad met het transport bedrijf Spyder. Die zijn het gaan uitzoeken en als het goed is wordt het morgen bezorgd, dmv een spoedbezorging.
Wat ik wel kwijt wil, de Makro verkoopt via hun site de bank. Ik vind dat als de levering niet goed gaat het aan de Makro is om het uit te zoeken en niet aan de klant.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Een ninja airfryer gekocht, snelle levering goed verpakt duidelijke info mbt levering en een mooie prijs in de actie

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Bestelling op tijd geleverd en in goede conditie ontvangen. Prijs uitermate concurrerend

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Bestelling kwam snel binnen. Al bij het opzetten van de partytent brak er een stok. Een mail gestuurd hoe we dit op kunnen losse. Nu een week later nog niets gehoord.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Transport wagen gekocht. Stevige kwaliteit en neemt opgeklapt weinig ruimte in. Ook snel geleverd.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Makro zijn boeven wel geld van derden ondvangen maar niet opkomen voor klanten en eerlijke info op hun syt zetten over hoe dingen worden afgehandeld beste mensen wees heel alert als u via de makro iets koop want ik kocht een kachel via de makro heb deze de zelde dag nog geannuleerd om dat ik iemand sprak die dit ook had gedaan en heel veel gedoe en 0 hulp kreeg via de dat bedrijf echt mensen als de MAKRO er goed en eerlijk vij vermeld dat als je iets via hun besteld bij een derde partij ze gewoon 230 euro in rekening als je het de zelfde dag annuleer goed verdien model over de rug van mensen en dan komt het mooiste dan schijven ze beste meneer het spijt ons makro maar zoek het zelf lekker uit met de verkoper !!???? Boeven zijn het de makro

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Partytent gekocht via Makro-site. Blijkt van VidaXl tekomen. Product niet compleet maar VidaXl wil niks. Makro is van goede wil maar helaas ligt probleem bij VidaXl.
Makro bemiddelde met succes en ik kreeg voldoende geld terug om elders een stang te kopen die ontbrak bij de levering van VidaXL.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Heb een draagbare inductie kookplaat besteld voor een goede prijs. Deze werd snel thuis bezorgd. Prima geregeld dus.

Besvarelse fra makro.nl Webshop
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.