Louis Vuitton Anmeldelser 2.115

1,6

Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos LV i går. Jeg måtte vente mere end 50 minutter for at få hjælp til at købe en pung og et par solbriller. Når man handler hos et luksusbrand som LV, fo... Se mere

Jeg havde booket en tid, selvom der ingen kø var ved forretningen. Alle blev lukket ind. Jeg selv blev mødt af Ida som var utrolig sød, smilende, hjælpsom og meget opmærksom under hele mit besøg som... Se mere

Efter mere end 45 minutters ventetid gav jeg op i forhold til at komme ind i butikken på Strøget. Til gengæld kunne “venner af huset” springe køen over med den konsekvens, at køen rykkede sig to gange... Se mere

Ærgeligt at vente 30 min. i 25 graders bagende sol, og så konstatere, at køen havde rykket to personer, men at de stadig ventede inde i butikken. Så jeg fik ingen fødselsdagsgave, vi måtte forlade køe... Se mere

1. Tøjbutik
  2. Taskebutik
  3. Taske- og kuffertbutik
  4. Butik med modetilbehør
  5. Håndtaskebutik
  6. Skobutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

브랜드 고유의 전통과 노하우를 바탕으로 아방가르드 패션의 선두자리를 지켜오고 있는 루이비통은 최고급 가죽제품과 의류, 신발, 시계 및 쥬얼리 컬렉션 등을 선보입니다

1,6

Dårlig

2 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dårlig kvalitet og service!

Jeg har tidligere været inde hos Louis Vuitton på strøget og købt en Canvas taske, som nu er revnet det samme sted, på begge sider. Jeg var inde og tale med dem, for at høre, hvordan denne skade er sket, da det IKKE er en skade jeg selv har lavet, men de svare ved, at sige at skaden ikke er en kvalitetsskade, dvs. at de indirekte siger, at skaden er noget jeg selv har lavet, da de påstår at det kan ske, hvis der lægger noget tungt i tasken, eller af brug i længere periode. Denne taske bruger jeg KUN, som en sommertaske, da det er en multicolour canvas handbag. Jeg har ikke haft noget tungt i, da den i forvejen er ret tung i sig selv, i forhold til andre mærkevarer tasker, som jeg har. De fortæller også, at det ikke kan laves, og at de dermed ikke vil erstatte noget som helst. De siger selv, at det er muligt at ske, hvis der har været noget tungt tasken, men selve tasken er tung i sig selv, så det kan SAGTENS være en kvalitetsskade.
Og det havde de ikke informerede mig om, inden jeg købte den, for ellers havde jeg ikke købt den. På den måde ville de heller ikke kunne have tjent penge for tasken. Derfor, føler jeg mig snydt og dårligt behandlet, som kunde. Den har jo ikke været billig! Jeg har altid været stamkunde hos dem, og har købt over flere tasker hos dem, men ærgerligt at skulle meddele dem, at det bliver den sidste gang, da de indirekte påstår at jeg lyver, og det er en skade som jeg selv har lavet. Min vurdering er: Dårlig service, dårlig kvalitet, og dårligt produkt, til en pris, som OVERHOVEDET ikke er det værd. Louis Vuitton's produkter er TOTALT OVERVURDERET!

23. juli 2014

lædeerrem krakelere og kundeserive har ikke ladet høre fra sig i 6 måneder.

For et år siden købte jeg en Pochette accessoires hos Louis Vuitton, efter 4 måneder begynder der at komme revner i læderremmen. Jeg vælger derfor at tage ind til LV for at få en ny læderrem, da jeg kommer derind fortæller de mig at det er slitage og at jeg er velkommen til at købe en ny til 400 kr. hvis jeg ønsker en ny, de vil i hvert fald ikke give mig en. Jeg forsøger at forklare hende at det er læder og at det ikke burde kunne krakelere, og da slet ikke efter få ganges brug på 4 måneder. Ekspedienten forsøger derefter at bilde mig ind, at det slet ikke er en taske jeg har købt, men en slags toilettaske, som skal være inde i en anden taske (disse tasker sælges hver for sig, og hendes forklaring giver slet ingen mening). Hun ville ikke hjælpe mig og jeg går derfor hjem med uforrettet sag og kontakter forbrugerklagenævnet som råder mig til at sende en skriftlig klage til LV´ s kundeservice. Dette gør jeg og nu er der gået 6 måneder og LV har ikke gidet at respondere på min klage, det er super dårligt kundeservice og det er dårlig stil af en butik som sælger luksusvarer!!!!

29. august 2013

utrolig dårlig service/produkt

købte et par LV sneakers til 3.300 efter 20 minutters brug var de umulige at gå i da den højre sko bukkede sådan at den gnavede helt vildt i min store tå.
Jeg gik ind i LV forretningen hvor de var købt, og spurgte om de kunne bytte den højre sko til en der var syet rigtig, her fik jeg at vide at man kunne ikke bytte når den var brugt? jeg prøvede at forstå hvorfor de ville sælge pågældende sko igen, når jeg nu fortalte dem, at den var syet forkert og ikke kunne anvendes?
Det kunne hun ikke svare på, men jeg fik igen at vide at de ikke kunne hjælpe mig.

Da jeg kom hjem skrev jeg til deres kundeservice (eller mangel på samme) de har ikke svaret.

virkelig dårlig stil!!!!

5. oktober 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (2.115 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto