Havde en G502XPLUS mus. Mage til ringe produkt skal man lede længe efter - også på Temu. Skifter funktion uden man trykker og skifter sensivity uden man har bedt om det. Brugte den primært til CS2... Se mere
Jeg købte en Logitech M185 mus. Virkelig svært at få den til at virker til at starte med, men der den endelig virket kunne den kun fungere i maks 15 minutter også dødet den bare helt. Skiftet batteri... Se mere
Har lige købt en Logitech Lift mus. Det afgasser og lugter virkelig slemt. Har ejet mange Logi muser før, og ingen af dem lugtede sådan. Det kunne måske skyldes at Lift graphite er lavede af 70% genbr... Se mere
Jeg har 3 årtier indenfor IT og Logitech har altid været et super om end ikke billigt valg når man skal bruge en god mus eller keyboard. Det er de forsat, men kvaliteten er noget bras - nu om dage,... Se mere
A Swiss company focused on innovation and quality, Logitech designs products and experiences that have an everyday place in people's lives. Founded in 1981 in Lausanne, Switzerland, and quickly expanding to the Silicon Valley, Logitech started connecting people through innovative computer peripherals and many industry firsts, including the infrared cordless mouse, the thumb-operated trackball, the laser mouse, and more. Since those early days, we have expanded both our expertise in product design and our global reach. For each of our products, we focus on how our customers connect and interact with the digital world. We keep design at the center of everything we create, in every team and every discipline, to create truly unique and meaningful experiences. With products sold in almost every country in the world, Logitech has developed into a multi-brand company designing products that bring people together through music, gaming, video and computing. Brands of Logitech include Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, and Streamlabs.
7700 Gateway Blvd. , 94560 , Newark, USA
Svarer typisk inden for 24 timer
Havde et gammelt z-5450 (den under z-5500), hvor indgangen i subwooferen til højre side desværre var gået i stykke.
Jeg skrev til logitech, i håb om det havde noget reservedele eller lign. eller måske ville reparere den.
Fik svar fra Jan, der skrev at han desværre ikke kunne ombytte den, og at de ikke havde flere reservedele.
Men tilgengæld kunne han give mig 50% ved køb af nyt højtalersystem. Fantastisk, når nu mit z-5450 egentlig var ude over garanti-perioden.
Super service!
jeg havde et g35 headset som gik istykker, det var købt hos (expert (kan ikke anbefales)),
men de ville ikke dække det med mindre logitech sagde de skulle, så jeg ringede ind til den danske afdeling og fik fat på en medarbejder ved navn Jan,
han forklarede mig hvad jeg skulle gøre, jeg fik også at vide hvis de nægtede skulle han nok erstatte det, dette i sig selv sys jeg er en enorm service, men at de så også vil hente det på min addresse sys jeg var helt fantastisk,
da expert havde ringet til logitech om morgenen dagen efter og derefter ringede til mig sagde de de nok skulle ombytte det men at de ikke havde det hjemme, jeg kunne evt. også få et andet.
så jeg kom ned i butiken med det og han viste mig et andet jeg kunne få et steelseries til 300kr... G35 koster 1200kr normalt pris hos dem, jeg havde dog købt det på tilbud til 699kr.
så jeg bedte om at få bestilt et nyt g35 hjem da jeg er afhænging af at det har 7.1 surround sound og jeg har G taster på siden, men dette kunne ikke lade sig gøre da det var steget i pris igen.
jeg ringede derfor til Jan igen som sagde jeg havde krav på at få en nyt, men for at jeg ikke skulle bøvle med det ville han ordne det, og som plaster på såret over den dårlige behandlng hos en af deres produktsælgere fik jeg 50% på alle logitech vare.
jeg bruger kun logitech og med den service kan jeg næsten heller ikke tillade mig andet:)
takker mange mange gange, og kan anbefalde logitech med et stort smil!
Min superlyd fra Logitech Z-5500 forsvandt med et smæld. Kenneth fra Supportafd. ville starte med at skifte kontrolenheden, som første step. Dette indikerede jo til min glæde at hvis det ikke virkede, ville han gå videre. Den ankom som aftalt, den virkede - og nu er jeg glad igen, fordi jeg kan nyde mit super surround-anlæg. Det er support der vil noget - venlig og effektiv. Det får betydning når jeg i fremtiden skal vælge mellem mærker - da vil Logitech stå meget højt på listen!
Jeg fandt den ønskede vare på deres hjemmeside. Havde en rabatkode, så jeg sparede en del og oveni fik jeg fri fragt. Det er da luksus.
Havde et problem med min gamle mus og bestilte derfor en ny.
Havde fat i kundeservice mht. min gamle mus og fik et meget fyldestgørende svar og en løsning på mit problem.
Fin og hurtig levering.
Logitech laver mange kvalitetsprodukter indenfor både mus, keyboard, headset og webkameraer.
Men når det kommer til deres hjemmeside må det betegnes som under al kritik at man på produkt siderne kan få een pris, men prisen er en HELT anden når man har lagt det i kurven.
Et konkret eksempel er at de i forbindelse med deres "Valentines kampagne" havde et Logitech Pro 9000 kamera til 269,- kr ifølge hjemmesiden, mens det pludseligt kostede 399 når det var lagt i kurven.
Det er bare ikke godt nok, man skulle tro et stort internationalt firma kunne finde ud af at lave en webshop (ellers burde de i det mindste ikke annoncere for den).
Beklager med en sådan kundepolitik kan jeg ikke anbefale at handle der.
Bestilte mit produkt, fik det hurtigt og det lever op til de fleste af mine forventninger......
Jeg havde først købt et overvågnings camera hos TIGI,det var noget L...
jeg opgav at.indstalere det, for mange problemer.
Jeg købte derefter et Logitech Alert camera. Det er så let at.have med at. gøre, ligesom de andre ting jeg har købt fra Logitech
Har i mage år brugt Logitech for deres navn hænger sammen med Kvalitet!
købte for små 2 år siden et Logitech G35 headset med usb genne getmore.dk
da det knækket for små 6 måneder siden var getmore, lukket af skat så kontaktet Logitechs support og spurte hvordan jeg skulle forholde mig.
se sendte mig et nyt om mandagen havde onsdag aften et nyt der kom med Bud på hjemme adressen! var forvild og de skulle ikke en gang have det gamle retur. det er på deres opfordring blevet aflevere på den lokale genbrugs statsion!
Tak logtiech kan sku leve med det kan gå i stykker når i er så gode til at lave kunde service
De har en god kundeservice og er ganske tilfreds med deres måde at håndtere problemerne på. Jeg havde problemer med mit gamle webcam, som Windows 7 ikke understøttede, men kundeservice hjalp godt igennem. Udover det, har jeg en logitech mus og keyboard som jeg glad for.
Logitech har nogle af de bedste produkter ( jeg har 5+ af dem) men intet produkt er uden fejl så når der en sjælden gang er en fejl er det meget vigtigt kunden supporten er god.
Jeg kan kun sige logitech's kundesupport er den bedste jeg nogen sinde har oplevet, hvis alle selskaber havde så god service ville Trustpilot være unødvendig.
De antager altid at det er deres fejl, de er altid meget venlig og bytter/reparere uden diskussion.
Jeg vil anbefale alle at købe Logitech, super produkter og super support.
De svare utrolig hurtigt tilbage på emails og hjælper gerne, hvis man har spørgsmål. Jeg bruger tit hjemmesiden, for at holde mine computer "ting" ved lige :) Og jeg elsker alle Logitech's produkter :)
Jamen jeg har snart alt i logitech, jeg er så stolt over at bruge logitech, fordi det virker og bliver ved at virke i mange mange år. Kvaliteten er i top, ydelsen er i top og brugervenligheden er i top. Jeg kan så godt anbefale Logitech!
De levere en kanon hurtig support, lige pt har jeg skrevet klokken ca. 6 og fik svar 5 minutter efter. Så man er fri for lang ventetid hvis man står og skal bruge et produkt hurtigt. Fragten er også hurtig 1-2 dage alt efter hvornår på dagen du bestiller. Jamen alt er perfekt ved dem! :)
Næsten fuld tilfreds med vis bare ikke kabel vel opfører sig som en slange har brugt måneder på at rette det ud
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering, der blev foretaget af UPS uden at det koster mere end Post Danmark. God mulighed for track and trace.
Varen blev sendt dagen efter bestilling. Alt i alt en fin købsoplevelse.
Efter at jeg tilfreds havde udvalgt mig et billigt tastatur, en billig mus og dernæst en fjernbetjening, betalte jeg med Visa.
Det burde jo være en formsag at de så sendte ordren ud af huset med det samme, men nu opdager jeg at jeg skal udskrive min faktura med betalingen. Gå i banken! og bede dem om at sende pengene :S Hvilket år lever Logitech i? det er vist ikke 2011...
Nu har jeg ventet i en uge og ordren udløber her i weekenden... Så nu kan jeg henvende mig i en dansk edb butik i stedet for. Simpelthen for skidt.
Jeg vil her gøre folk opmærksom på at det er langt nemmere at bruge edbpriser og finde det billigt i en anden butik. Her kommer det også ud af huset uden problemer, med det samme.
Fik tilbud om 40% rabat på en vare fra Logitechs hjemmeside. Ordren blev ekspederet samme dag og levering med UPS fungerer glimrende.
Købte iPod-højttalere på tilbud den 11. oktober, hvor jeg sparede 650 kr., som jeg fik leveret derhjemme af UPS d. 17.
Fik en mail fra Logitech d. 19., hvor der stod, at jeg kunne spare 40% ved køb af et af deres produkter, så jeg købte en ny mus, som jeg fik leveret af UPS på mit arbejde i dag.
Jeg har kort sagt sparet små 1000 kr. på køb af to fede produkter og der var ingen problemer med leveringen - 5 stjerner fra mig til Logitech.
Bestiller G9x Laser Mouse -40% på deres hjemme side D.19/10. Lagerstatus: På lager. Men den kommer ikke.. D. 25/10 ringer til Support. han siger at den ikke er på lager og ikke kan se hvornår den kommer på lager igen,Han siger at jeg kan prøve at ringe igen om er uge !!!!!!!!!!!
På deres hjemmeside er D.25/10 Lagerstatus: På lager
Jeg købte i 2009 et logitech G25 og det var fedt og alt det der. Men her i 2011 gik det i stykker, så skrev jeg ind til logitech og forklarede mit problem og det var forståelige og skide flinke der inde, til sidst endte det med at de byttede mit G25 til et G27 men da jeg modtog G27'et gav det en masse af underlige lyde som om der var noget der var knækket inden i, jeg skrev ind til logitech den 20-09-2011 igen, men har stadig ikke fået det mindste respons fra dem, og det syntes jeg fandme er for dårligt når man ved hvor godt deres support kan være.. Derfor kun 3 stjerner, håber dog at i (logitech) løser mit problem.