Logitech Anmeldelser

3.098

1,5

Havde en G502XPLUS mus. Mage til ringe produkt skal man lede længe efter - også på Temu. Skifter funktion uden man trykker og skifter sensivity uden man har bedt om det. Brugte den primært til CS2... Se mere

Jeg købte en Logitech M185 mus. Virkelig svært at få den til at virker til at starte med, men der den endelig virket kunne den kun fungere i maks 15 minutter også dødet den bare helt. Skiftet batteri... Se mere

Har lige købt en Logitech Lift mus. Det afgasser og lugter virkelig slemt. Har ejet mange Logi muser før, og ingen af dem lugtede sådan. Det kunne måske skyldes at Lift graphite er lavede af 70% genbr... Se mere

Jeg har 3 årtier indenfor IT og Logitech har altid været et super om end ikke billigt valg når man skal bruge en god mus eller keyboard. Det er de forsat, men kvaliteten er noget bras - nu om dage,... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Engrossalg af elartikler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

A Swiss company focused on innovation and quality, Logitech designs products and experiences that have an everyday place in people's lives. Founded in 1981 in Lausanne, Switzerland, and quickly expanding to the Silicon Valley, Logitech started connecting people through innovative computer peripherals and many industry firsts, including the infrared cordless mouse, the thumb-operated trackball, the laser mouse, and more. Since those early days, we have expanded both our expertise in product design and our global reach. For each of our products, we focus on how our customers connect and interact with the digital world. We keep design at the center of everything we create, in every team and every discipline, to create truly unique and meaningful experiences. With products sold in almost every country in the world, Logitech has developed into a multi-brand company designing products that bring people together through music, gaming, video and computing. Brands of Logitech include Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, and Streamlabs.

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.098)

460 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Latterlig dårlig support!!

Hold da helt ferie en dårlig service/support I har! Jeg kan ikke huske sidst jeg er stødt på så kringlet, besværlig og arrogant support.

Jeg har købt et par varer på jeres shop for 6 dage siden og valgt express levering til 147kr. Der er så gået 6 dage, og jeg har intet hørt.

Jeg forsøger at kontakte jer, men det kræver en længeregående uddannelse at finde et tlf.nr. Det lykkedes så til sidst, EFTER at jeg havde oprettet en "konto" hos jer.

Jeg fik fat i den mest arrogante supportmedarbejder jeg nogensinde har talt med. Nøj, han var træls, og slet slet ikke interesseret i at hjælpe mig, hvilket han så heller ikke gjorde.

Han kunne blot fortælle at ordren fra en "forudbestilling", hvilket jeg ikke blev oplyst om da jeg bestilte varerne - og i øvrigt kunne han SLET ikke sige noget om leveringstid....1 uge....1 måned....1år....Nej, slet ingen reaktion. Øv, hvor er I træge og meget meget lidt kundeminded. Den attitude holder IKKE i længden. Tro mig!

19. november 2015

UE 900s. God lyd men de går i stykker!

Jeg købte et par hovedtelefoner hos logitech i 2011, og de er siden gået i stykker med løse forbindelser i kablerne ca. een gang om året. Det vil sige at jeg står over for min 4 ombytning. Troede jeg. Hvor logitech tidligere har ombyttet produkterne uden problemer henviser de nu til reklamationsloven, hvor jeg overtager bevisbyrden efter 6 mdr. De anbefaler at hovedtelefonerne sendes forbi et uafhængigt laboratorium, der kan afklare om produktfejlen var der, da jeg modtog hovedtelefonerne. Det var den ikke, men jeg forventer at et par hovedtelefoner kan holde til at man bruger den jævnligt i mere end et år og det har indtil nu ikke været tilfældet.

Hovedtelefonerne er UE 900s og koster i normal udsalgspris over 3000 kr. Jeg synes derfor ikke det er for meget at forlange at logitech enten sender en ny ledning eller laver en ombytning af produktet.

Når de spiller spiller de godt, men der har desværre været alt for mange problemer med dem og nu også Logitech.

12. oktober 2015

Køb ikke deres G910

Køb ikke deres G910, det er nok det dårligste tastatur, jeg har oplevet. Selv billige membran tastatur til under 100,- kr kan være bedre. En ZX81 er dårligere :-)
Det kan absolut ikke bruges til at skrive på, til spil går det an, selve software, og lys er rigtigt god, og i topklasse, men Waw efekten er væk efter 2-3 timer, også sidder man med et tastatur med meget dårlige taster.
Tasterne: De har selv fået dem udviklet, det er de ikke sluppen godt, fra. SÅ heldigvis findes de ikke på andre tastaturer endnu.
Deres gang, føles som hvis du har slet ikke fødsel af at være mekanisk, snare et meget dårligt, og opslidt membran tastatur. Tastetryk føles som skrappere du mod plastik hele tiden, hvis du ikke trykker helt lige ned.
Mente i første omgang at det var en billig kopivare fra Kina, som jeg have fået, men har haft kontaktet Logitech, den er god nok, så dårlige er de.
Synd at de ødelækker deres G serie med sådan et misforster, deres g502 mus er rigtigt god, og en god afløser for min G9 . Hvis i vil købe et rigtigt godt mekanisk tastatur og kan undvære multimeter knapper som Volumen, direkte. Så vil jeg anbefale Razer Blackwidows 2013 som kan købes på tilbud til 1/3 af prisen, men som har rigtige mekaniske knapper.

Romer-G-omskiftere som bruges i dette tastatur, er udviklet af Logitech selv, sikkert for at spare penge på gode kvalitets knapper. Men det er de ikke sluppet godt fra, desværre. Mit sidste Logitech tastatur, køber et ordentligt og godt mekanisk gamer tastatur næste gang, troet jeg have købet det her.

Skal dog siges at deres kunde service tog mig alvorligt, men de vente tilbage med besked om at den var god nok. De have solgt noget skidt

6. juni 2015

Super Kundeservice!

Havde problemer med et g930 headset som jeg havde købt i Fona 20/01-2014. Fona butikken lod til ikke at ville gøre noget ved problemet og havde efter min overbevisning heller ikke taget kontakt til Logitech.
Så jeg ringede til Logitechd. 15/05-2015 og fortalte om problemet og en uge efter 22/05 har jeg nu et nyt headset.

Produktets leve tid er har desvære kun været 1års tid. Men derimod er deres kundeservice god og forstående!

22. maj 2015

Patetiske bortforklaringer ved produktmangel

Har altid købt Logitech - det stopper nu. Købte et Illuminated K740 tastatur og fandt ud af, at det ikke kunne klare relativt simple kombinationer med 3 taste-tryk - noget som de fleste andre tastaturer kan.
Logitech prøvede at bilde mig ind, at det kun er gaming-tastaturer som har denne "funktionalitet". ALLE andre tastaturer jeg har prøvet virker fint i denne henseende og er IKKE gaming-tastaturer...
PINLIGT at så stor en producent ikke kan håndtere så banal en sag bedre!

7. maj 2015

Virkelig god service

Min mus (Logitech G400s) begyndte at scrolle af sig selv, jeg testede den efter bedste evne og kunne ikke finde fejlen. Jeg kontaktede Logitechs kundeservice og fik fat i en rigtig venlig medarbejder (Sara H) som forklarede mig at hun gerne ville teste den sammen med mig for at finde ud af om det var hardware eller software den var gal med. Vi fandt ud af at musen var i stykker (hardware) og dermed burde den blive ombyttet indenfor garantien. Dog var det hos den pågældende butik, hvor jeg have købt musen hvor ombytningen skulle finde sted. Jeg kontakter butikken og de nægter at ombytte den (længere historie som intet har med Logitech at gøre) - sælger henviser mig til Logitech og mener det er hos dem musen skal ombyttes. Igen ringer jeg til Logitech og får faktisk fat i den samme medarbejder, jeg havde talt med tidligere på dagen. Hende forklarer jeg så sagen med butikken og deres manglende samarbejdsvilje. Hun forklarer mig at hun meget gerne vil sende min garantianmodning videre i deres system, når nu butikken ikke havde behandlet mig som jeg havde forventet. Herefter modtager jeg en email fra Logitech, hvor de beklager at den model mus jeg har, ikke længere kan skaffes, men de vil meget gerne tilbyde mig en anden (og endda dyrere og bedre) mus som erstatning. Sara H fra Logitech sender derefter igen en mail med præcis vejledning i hvordan jeg skal fotografere den mus, der er gået i stykker - og hvilke andre oplysninger hun skal bruge for at sende min anmodning videre i systemet. Jeg udfører min del af opgaven og efter ganske få dage modtager jeg en pakke med en ny mus fra Logitech og en email hvor de spørger til om jeg har modtaget pakken.

Det var virkelig dejligt at blive stolet på og hjulpet af Sara H fra Logitech. Det var skønt at modtage en ny mus som virker perfekt - og ingen har bedt mig sende den defekte mus retur, så det skulle jeg ikke bruge hverken tid, penge eller kræfter på. Tak for det - 5 stjerner herfra!

7. april 2015

Overholder ikke købeloven og egen garanti ordning

Att.: Logitech service :

Kontaktede dem 08.04.16, jeg fik lovning på at de indenfor 48 timer ville sende mig en ny mus, da den gamle er defekt.

kontakter dem 2 gange skriftligt, intet svar

Ringer idag til dem på tlf.: 38 32 31 20, som er deres danske support nummer.

Får den besked at deres garanti afdeling har afvist at ombytte en mus, som er på garanti.

De har altså været 10 dage om at give nej til noget som de allerede telefonisk har sagt ja til.

Det er da vist en fejltagelse.

Jeg vil godt efter denne kundefjendtlige kunde oplevelse, bede om i overholder den aftale, som i allerede har givet mundtligt.

Og beder jer derfor fremsende en ny mus til mig, det er en M705, som er defekt.

Sags.: 01783845

7. april 2015

Hold jer væk

yderst uprofessionel virksomhed at handle med, ihvertfald hvis du bestiller via. den danske side!

Jeg bestilte et tastatur hos dem og fortrød kort tid efter at jeg havde bestilt det. Ringede derfor til Logitech's support klokken 9 om morgenen. Her bad jeg kundeservice om at annullere min ordre, hvilket hun mærkeligt nok svarede: ''

''Jeg kan kun sende en anmodning om annullering, det ikke sikkert den går igennem. hvis du får et tracking nummer er det desværre for sent.''

og sjovt nok, 9 timer senere fik jeg en besked om, at min pakke, som jeg lige havde anmodet annulleret, var blevet sendt.

Kan det virkelig passe at i er så uprofessionelle? Vil anbefale alle der overvejer at handle via. Logitech direkte at lade være.

3. marts 2015

Super

Købte min vare i søndags (18 januar) og den kom onsdag (21 januar) super hurtig levering vil helt sikkert købe der igen

21. januar 2015

Virkelig dårlig service ved reklamation

Mit Logitech headset gik i stykker 9 måneder efter købet. Jeg kontakter derfor Logitechs support i håb om at få det repareret eller erstattet. Headsettet var imidlertid udgået af sortiment i mellemtiden. Logitech nægter at reparere det og nægter ligeledes at refundere købssummen. Det eneste de tilbyder er, at erstatte det med et andet produkt i samme prisklasse. De har bare ikke nogle tilsvarende headsets i sortimentet, så jeg er tvunget til at få det erstattet med et helt andet produkt. Jeg skal bare ikke bruge en mus, tastatur eller andet, når det er et headset jeg har købt.
Derfor HOLD JER FRA at købe noget hos Logitech.

16. januar 2015

Nægter at respektere lovgivning ang. garanti

Logitech nægter at respektere Europæisk lovgivning vedr. garanti ombygning. Vi har købt tastatur hos Logitech, der gik i stykker. Garantiombygning – vi fik ny tastatur der også gik i stykker efter noget periode. Logitech nægter at imødekomme sine egne bestemmelser ang. 3 års garanti. Logitech både nægter at betale penge tilbage eller sende ny tastatur. Købeloven " Hvis du får din vare ombyttet eller repareret under garantien, løber der normalt en fornyet garanti på den ombyttede vare eller den reparerede eller udskiftede del.”

19. august 2014

Fantastisk Kundeservice!

Jeg havde et logitech G27 Gaming Wheel som der var kommet en del slør i og jeg ringede så ind til dem for at høre hvad jeg kunne gøre de foreslog ret hurtigt at de bare ville sende et nyt efter jeg havde sendt dem et par billeder med diverse numre på det og så videre så det gjorde jeg. ikke engang en uge efter havde jeg et splinternyt rat med alt tilbehør til Speeder Samt H-Skifter og jeg havde kun regnet med at få rattet men nej de sendte sgu et helt nyt sæt! KANON Service Logitech!

- Mvh En meget glad "kunde". :-)

6. juli 2014

Fantastisk kundeservice - hvis man ringer!

Jeg har haft et K750 tastatur, og har været super glad for det!

Efter ~1,5 år stoppede det med at virke. Jeg kontaktede deres kundeservice for at høre hvad vi så gør. Da jeg efter godt en uge ikke havde fået svar ringede jeg til dem, efter en kort ventetid kom jeg igennem og fik fat på en medarbejder som kunne hjælpe. Da det ikke var købt gennem dem, men gennem el-giganten blev jeg bedt om først og fremmest at tage fat i dem - hvis det ikke virkede, så skulle jeg vende tilbage til dem.
Da jeg ikke havde kvitteringen, og de ikke kunne finde mig i deres system så kunne de ikke hjælpe mig. Så jeg skrev til logitech igen og opdaterede dem. Da jeg efter yderligere et par dage endnu ikke havde fået svar ringede jeg igen. Fik hurtigt fat i en medarbejder, som kunne konstatere at de ikke længere førte tastaturet, men jeg kunne finde et andet lignede. Det gjorde jeg, og der er nu blevet oprettet en forespørgsel om hvorvidt jeg kan få tilsendt det i stedet for.

Så det korte af det lange, logitech har en super kundeservice, så længe man ringer til dem. Hvis man ikke ringer, så er det lidt som om man bliver glemt...

10. april 2014

Logitech overholder ikke Købeloven og gider ikke at svare på henvendelser

Jeg var inde på logitech.dk for at købe et par varer og opdager så et produkt under resttilbud, der er meget nedsat i forhold til tidligere.
Jeg sætter varen i indkøbsvognen, men da der skal betales, er det pludseligt med en meget højere pris.
Jeg kontakter deres kundeservice næste dag, hvor en medarbejder ser det samme, som jeg ser. Du må tage en skærmprint og meddele os, hvor mange du ønsker at købe. lyder beskeden.
Da jeg vil lave skærmprintet, er produktet fjernet helt fra hjemmesiden, så jeg må skrive til dem uden skærmprint.
Jeg får svar efter et godt stykke tid, at man ikke vil gøre noget, når jeg ikke kan bevise noget med en skærmprint.
I mellemtiden er produktet igen kommet på hjemmesiden og til den samme lave pris, så jeg fremsender mail med skærmprint.
Igen efter lang tid får jeg mail, hvor man afviser mit krav om køb til den lave, annoncerede pris. Man nægter at forholde sig til Købeloven og henviser til nogle interne, internationale Logitech-handelsregler på engelsk.
Jeg protesterer selvfølgelig med henvisning til Købeloven og med henvisning til, at jeg nu i flere omgange er blevet bedt om at fremsende dokumentation i form af skærmprints, hvilket jeg har gjort.
Denne sidste henvendelse har jeg ikke fået svar på, så jeg skal selvfølgelig ikke handle med et firma, der ikke kan yde ordentlig kundeservice, svare kvalificeret på henvendelser fra kunder og ikke engang som mindstemål kan overholde dansk lovgivning.

10. marts 2014

Fantastiske produkter!

Jeg har, Logitech - G500, G19, G930 og X-530.
Jeg er 100% tilfreds med dem allesammen, jeg skal ikke have andet end Logitech.
De holder i lang tid, føles og er kvalitet, og man kan mærke at dem der laver deres G-Series går op i det! (lave godt gaming udstyr).
Deres kundeservice er som jeg har oplevet ret godt. Dog skal det siges jeg kun har skrevet med dem over mail.

Jeg kan klart anbefale Logitech til enhver tid!

24. februar 2014

Velfungerende nethandel og service!

Jeg som mange andre har købt et virtuelt 7.1 G35 headset ved Logitech med store forhåbninger om kvalitet. Indtil videre kan jeg kun sige at Logitech lever op til deres aldrende rygte omkring computer udstyr som kan håndtere daglig brug.

Jeg havde i starten nogle software problemer med det virtuelle 7.1 men det blev hurtigt løst i samarbejde med deres online support.

Kan klart anbefales!

4. december 2013