Logitech Anmeldelser

3.098

1,5

Havde en G502XPLUS mus. Mage til ringe produkt skal man lede længe efter - også på Temu. Skifter funktion uden man trykker og skifter sensivity uden man har bedt om det. Brugte den primært til CS2... Se mere

Jeg købte en Logitech M185 mus. Virkelig svært at få den til at virker til at starte med, men der den endelig virket kunne den kun fungere i maks 15 minutter også dødet den bare helt. Skiftet batteri... Se mere

Har lige købt en Logitech Lift mus. Det afgasser og lugter virkelig slemt. Har ejet mange Logi muser før, og ingen af dem lugtede sådan. Det kunne måske skyldes at Lift graphite er lavede af 70% genbr... Se mere

Jeg har 3 årtier indenfor IT og Logitech har altid været et super om end ikke billigt valg når man skal bruge en god mus eller keyboard. Det er de forsat, men kvaliteten er noget bras - nu om dage,... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Engrossalg af elartikler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

A Swiss company focused on innovation and quality, Logitech designs products and experiences that have an everyday place in people's lives. Founded in 1981 in Lausanne, Switzerland, and quickly expanding to the Silicon Valley, Logitech started connecting people through innovative computer peripherals and many industry firsts, including the infrared cordless mouse, the thumb-operated trackball, the laser mouse, and more. Since those early days, we have expanded both our expertise in product design and our global reach. For each of our products, we focus on how our customers connect and interact with the digital world. We keep design at the center of everything we create, in every team and every discipline, to create truly unique and meaningful experiences. With products sold in almost every country in the world, Logitech has developed into a multi-brand company designing products that bring people together through music, gaming, video and computing. Brands of Logitech include Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, and Streamlabs.

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.098)

kundeservice er der ikke noget af

Nu har jeg vente på at Logitech kundeservice ville kontakte mig i 1,5år uden de er vent tilbage nu har jeg så skivet til dem igen for ca. 1 uge siden men stadig ikke noget svar fra deres side så hvis du vil have kundeservice skal du nok finde et andet sted og handle

20. maj 2020

elendig kundeservice

kan enlig godt lide deres produkter, men deres kundeservice gør det helt vildt elendigt. lige gyldigt hvad man skriver for man et noget der mest af alt ligner et standard genereret computer svar. reagere overhoved ikke på hvad man skriver

24. marts 2020

ja det er bras

ja det er bras. haå aldrig brugt så mange penge på noget der er så dårligt!

16. januar 2020

Z533 højtalere fra Logitech

Jeg fik et par højtalere fra Logitech i julegave i 2017 og har været super glad for dem.
De var købt hos et dansk firma.
Her for en måned eller 2 siden begyndte en af delene at drille lidt med en løs forbindelse.
Så jeg tænkte at jeg hellere måtte få kontaktet dem inden den 2-årige reklamationsret udløb.
Da jeg så kontaktede det danske firma (Ikke Logitech) fik jeg af vide at min reklamationsret var udløbet dagen før og de intet kunne gøre for mig. Suk.
Jeg spurgte dem om det kunne være muligt at få tilsendt den ene lille del der manglede i stedet for at skulle købe helt nye højtalere.
Det kunne det ikke, men jeg blev anbefalet at kontakte Logitech.
Det gjorde jeg så og aldrig i mit liv har jeg oplevet så høflig en person jeg snakkede med. (Jeg blev godt nok viderestillet til den engelske afdeling, men det var intet problem)
Hun virkede oprigtigt til at hun godt ville hjælpe mig og det endte med at hun sagde de ville sende den ene del der var gået i stykker gratis. Hun spurgte om det gjorde noget at den var hvid i stedet da de ikke havde flere af min farve (Sort) på lager.
Det var selvfølgelig helt i orden, jeg ville bare gerne kunne bruge dem igen.
Under 1 uge senere modtager jeg så en pakke.
Ikke nok med at de har sendt delen så har de tilsendt et helt nyt sæt - Subwoofer og 2 højtalere i hvid.
Wow siger jeg bare.
De havde ikke behøvet at gøre noget som helst, men ender med at sende mig et helt nyt sæt i hvid.
Så hvis jeg kunne ville jeg give dem mere end 5 stjerner, for det var godt nok en tidlig julegave fra deres side og jeg takker mange gange :)

16. december 2019

Har en RMA kørende på et headset som…

Har en RMA kørende på et headset som der er garanti på. Får besked på at min sag kan tage 2-5 arbejdsdage at behandle. Der er nu gået 9 arbejdsdage og jeg har stadig intet hørt fra Logitech. Har sendt tre rykkere for at få et svar, men får ikke noget svar tilbage. Meget ringe service.

4. april 2019

Hurtigt og lækker service

Hurtigt og lækker service! Mit G27 rat og pedalsæt gik i stykker under 2 år gammelt og deres kundeservice var hurtigt til at hjælpe mig så jeg fik G29 kvit og frit tilsendt. Ikke så mange spørgsmål men fokus på at hjælpe kunden!

4. december 2018

Altid god service og fantastiske produkter

Jeg har nu igennem 15-20 år benyttet mig af Logitechs produkter. Den første trådløse mus var en Mx1000 der formåede at holde strøm i en uge ved 18 timers daglig brug. Dernæst kom G- tastaturerne som gang på gang viste sig brugbare både vha. den lille LCD (senere RGB) skærm som under spil og programbrug kunne vise alverdens information. Alt har imponeret. Nuvel, det kan jo hænde at et produkt bliver slidt lidt hurtigt op, når man bruger det intenst, og her kan deres support kun få for lidt ros.

For halvandet år siden købte jeg et G910 keyboard (mit første mekaniske) og efter et halvt års brug (ca 16-18 timer dagligt) syntes jeg at tasterne begyndte at pibe en anelse. Efter kontakt til support med forklaring om mit problem modtog jeg et splinternyt G910 uden beregning eller tilbagesendelse af det fejlanmeldte keyboard - Alt indenfor en uge. Opdaterede taster og lækkert layout. Det har nu kørt upåklageligt indtil 25. april hvor det uheldige skete at CTRL-knappen knækkede af (de små tapper under tasten knækkede en efter en). Support blev kontaktet og nu modtager jeg et nyt sæt taster og kan fortsætte hvor jeg slap. Det er klart de bedste når det kommer til computer/gaming tilbehør.

30. april 2018

Har for 2 uger siden købt mig et sæt …

Har for 2 uger siden købt mig et sæt Z906 soround sound.
Der står i beskrivelsen at de kang hænges op og alt muligt, hvad de glemmer at nævne er at der skal bruges tomme gevind til at hænge dem op, og det er stort set ikke muligt at få fat på i danmark.

Så jeg vælger selvfølgelig at kontakte Logitech efter at jeg har været i all byggemarkeder uden held.

2 uger senere får jeg svar, og svaret er stort set ikke andet end "det kan vi ikke gøre noget ved"

Jeg har både Logitech tastatur, mus og headset til min computer, men det var også sidste gang jeg køber noget af deres efter det her.

15. december 2017

Total mangel på kundeservice

Har deres dyreste fjernbetjening (Harmony Elite) som kostede over 3000,-
Den har fungeret fint i næsten 2 år, men nu er det genopladelige batteri begyndt at blive dårligt.
Da batteriet nemt kan udskiftes (hvilket også står i den medfølgende dokumentation), regner jeg selvfølgelig ikke med det er et problem.
Men...., det viser sig at det ikke er muligt at finde batteriet til salg nogen steder ud over i USA!
Jeg kontakter deres kundeservice og de bekræfter at det udskiftelige batteri ikke længere kan udskiftes fordi de ikke vil sælge batteriet i Europa...! Øhhh....?
Spørger så hvordan jeg skal få min (dyre) fjernbetjening til fortsat at fungere som den skal. Til det svarer de at hvis batteriet er blevet dårligt, så må det være min egen fejl, og de kan forøvrigt ikke hjælpe mig yderligere...
De er totalt faktaresistente overfor det faktum at genopladelige batterier har en levetid (typsik ca. 500 opladninger for et Li-ion batteri før det bliver dårligt) og mener ikke det er deres problem at sørge for at man kan købe et nyt batteri!!
Jeg har brugt Logitech produkter i mange år, men det er slut nu og jeg vil aldrig mere anbefale dem til nogen.
Logitech kunne have løst denne sag ganske enkelt ved at sørge for at jeg kunne købe et batteri....

28. september 2017

Skod kundeservice, men gode produkter

Har modtaget alle mine produkter, og super god kvalitet, men skulle så bruge supporten, og jeg skrev ind til dem for 1 uge siden, men har endnu ikke fået svar. Har skrevet 3 gange, men de svarer ikke. Forfærdelig kundeservice, kan bestemt ikke anbefales!

26. september 2017

Verdens bedste kundeservice

Jeg ringede til Logitechs højtaler support, da min UE Megaboom var i stykker. Jeg får på linjen den måske bedste supporter jeg har oplevet! Utrolig sød, og rolig. Han hjalp mig hele vejen igennem mit problem, og hans løsning var perfekt! Tak
-Lauge

15. september 2017

Ærgelig oplevelse med …

Ærgelig oplevelse med produktudviklingen.

Jeg har i lang tid været fortaler for logitech, og deres produkter. Desværre, så er der kommet sådan en apple mentalitet frem fra dem.

De udgiver de samme produkter igen og igen, med en eller anden, enten helt ubetydelig, eller meget lille "nice to have" update kort efter deres første produkt. Produktet kommer så ud igen, samme look, samme features, men med en lille ændring, og til nøjagtig den samme pris.

Det skete med G910 og nu også med G900. Det er sku ærgeligt at man lidt snyder forbrugerne på den måde. Er vild med de produkter der bliver lavet, men må desværre sige, at efter jeg har snakket med Logitech om det her, og fik svaret at "det er jo bare ærgeligt", så efter mange år som Logitech supporter, må jeg sande at jeg skal finde mig en anden hardware producent der forstår at udgive produkter med fede features man leder efter, men hvor de rent faktisk udgiver et produkt med dem, og ikke udgiver et produkt i "dele" hvor man skal betale den fulde pris for en minimal opgradering. Øv.

13. juli 2017