Logitech Anmeldelser

3.098

1,5

Havde en G502XPLUS mus. Mage til ringe produkt skal man lede længe efter - også på Temu. Skifter funktion uden man trykker og skifter sensivity uden man har bedt om det. Brugte den primært til CS2... Se mere

Jeg købte en Logitech M185 mus. Virkelig svært at få den til at virker til at starte med, men der den endelig virket kunne den kun fungere i maks 15 minutter også dødet den bare helt. Skiftet batteri... Se mere

Har lige købt en Logitech Lift mus. Det afgasser og lugter virkelig slemt. Har ejet mange Logi muser før, og ingen af dem lugtede sådan. Det kunne måske skyldes at Lift graphite er lavede af 70% genbr... Se mere

Jeg har 3 årtier indenfor IT og Logitech har altid været et super om end ikke billigt valg når man skal bruge en god mus eller keyboard. Det er de forsat, men kvaliteten er noget bras - nu om dage,... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Engrossalg af elartikler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

A Swiss company focused on innovation and quality, Logitech designs products and experiences that have an everyday place in people's lives. Founded in 1981 in Lausanne, Switzerland, and quickly expanding to the Silicon Valley, Logitech started connecting people through innovative computer peripherals and many industry firsts, including the infrared cordless mouse, the thumb-operated trackball, the laser mouse, and more. Since those early days, we have expanded both our expertise in product design and our global reach. For each of our products, we focus on how our customers connect and interact with the digital world. We keep design at the center of everything we create, in every team and every discipline, to create truly unique and meaningful experiences. With products sold in almost every country in the world, Logitech has developed into a multi-brand company designing products that bring people together through music, gaming, video and computing. Brands of Logitech include Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones, and Streamlabs.

Dårlig

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

(3.098)

OK hardware. INKOMPETENT software

G35 var GENIALT og deres moderne headset som fx G635 er kun en lille smule dårligere kvalitetsmæssigt, men deres software logitech g hub er den største omgang inkompetence nogensinde set. Softwaren er nok tungere at starte end det gennemsnitlige spil. De sender updates alt for ofte og opdateringerne breaker ofte softwaren.

21. maj 2021

Logitech og deres svindelnummer

Logitech udskifter langsomt materialerne på deres produkter, med billigere og mere upålidelige materialer. Det samme produkt vil have bedre materialer på udgivelses datoen, end 1 år efter, siden alle "reviews" er ude, og de forbliver oppe så der kun vises de tidligere, og bedre produceret produkter, hvilket Logitech tager fordel af ved, at lave samme produkt med billige materialer, uden konsekvens, svinerisk

6. maj 2021

Jeg spurgte logitech support omkring et…

Jeg spurgte logitech support omkring et kabel. Der var en dårlig forbindelse (som jeg selv har stået for), derfor efterspurgte jeg, hvilket kabel jeg skulle købe til mit produkt.
Først fik jeg en fejlfindingsguide på samtlige rat og pedal produkter.
Jeg spurgte så igen.
Anden gang fik jeg svaret "det kaldes som kabel eller adapter".
Jeg efterspurgte derpå en engelsk eller dansk skrivende/talende supporter. Men, det har de desværre ikke.

29. april 2021

Hold da op et ringe firma at handle…

Hold da op et ringe firma at handle med. Købte et MX keyboard direkte hos dem. Det levede ikke op til mine krav, og siden har jeg forsøgt at få at vide hvorledes og hvortil jeg skal returnere det til. Det har indtil videre forløbet sig til 21 mail, stadig uden at få svar på mine enkle spørgsmål, men tåbelige ubrugelige svar fra en robot, der konstant beder om de samme oplysninger. Det kan godt være de fleste af deres produkter er ok, men deres support er ,ikke eksisterende og begrænser sig til svar med link til noget ævl, der ikke har med sagen at gøre. Og prøver man at kontakte dem på Facebook, sletter de bare opslaget. Og det er ligegyldigt om man kontakter på dansk eller engelsk, samme idiotsvar tilbage på dansk. Hold jer langt væk, eller brug en dansk nethandel.

18. marts 2021

Logitech support er idag i 2021…

Logitech support er idag i 2021 robotter der sidder og svarer.
Det virker ikke til de hverken læser hvad man skriver og alt info skal skrives præsis, før de godtager det (robot aflæsning)
De er ikke i nærheden af et forstå min henvendelse angående fejldesignet mus hvor tasterne rammer og trykker på fx ledninger der stikker ud til højre på laptop.

12. marts 2021

Rigtig dårligt

Rigtig dårligt. Både venstre og højre musetast er allerede begyndt at give op på G502 Hero. Efter omkring 8 måneder, betalte over 500kr for den.

EDIT: Udover det er deres support side latterlig dårlig, de fleste links fører til "oops this site doesnt exist" og deres support bot går fuldstændig i stå når man forsøger at "File a ticket".

18. januar 2021

Ustabil & Upræcis. Spild af penge.

Jeg har haft en Logitech MX Master 2S Trådløs Mus i lidt over et år. Jeg har kun haft problemer med den. Den er ustabil og upræcis. Den virker mest af alt som et no-name produkt til en 1/5 af prisen. Jeg må finde et produkt som faktisk virker.

11. januar 2021

logitech k800 dårlige keyboard

logitech k800 keyboard

2 stks brændt af ved et par spildte dråber vand - dette dårlige keyboard til over 700 kr tåler ikke vand overhovedet!
Hvem sidder ikke med et glas et eller andet drikkelse ved sit trådløse keyboard i læderlænestolen eller i sengen?

Kigger man ind i misfosteret er der for højst 100 kr hardware og ingen siliconemåtte til beskyttelse imod væltede, tomme kopper/glas med nogle dråber restvædske, når søvnen overvælder brugeren.

Uduelige logitech!
KØB IKKE DETTE TABERPRODUKT!
Tænd ild i pengene i stedet, så er tabet hurtigere overstået.

3. januar 2021

Logittech G Hub er det VÆRSTE

Logittech G Hub er det VÆRSTE. Logitech plejde squ være i orden og solidt, men når man nødtil lave alt om hver gang der er en windows eller logitech g hub update( generelt er man nødtil slette G Hub for reinstall efter windows update pga en bug).

Det er virkelig ikke din tid værd eller min..

23. december 2020

Jeg har købt Logigtect MX Keys for Mac…

Jeg har købt Logigtect MX Keys for Mac til min Mac.
de har to knaper som viser stave forkert og prøvet kontakt Logitect suport, men ikke kun få rette de fejle.
Det store problems er, jeg kun ikke returnere den tilbage. det er nok ikke min næste køb.

19. november 2020

En gang det eneste der virkede

En gang det eneste der virkede, i dag fyldt med fejl/planlagt forældelse.
Kunne ikke tro det stod så skidt til så blev ved at købe men 10-15 enheder senere ser jeg deres bedømmelse herinde og må jo indse en æra er forbi, helt forbi.

19. oktober 2020

Verdens RINGESTE mus!

Jeg købte et sæt med tastatur og Logitech mus M185.
Den er faktisk ringere, end de mus, fra microsoft, som vi i 90'erne puttede små stykker papir ind i ved kuglen, når en kollega havde fødselsdag.

Denne mus er ringere end det; Det er kommunikation - den kommunikerer så lamt med maskinen, at den i stedet for at flytte sig - hopper rundt i fuldstændig vildelse. Den mus er FULDSTÆNDIG ubrugelig. Giv den til din værste fjende.

Hvordan dette produkt er sluppet igennem QA er mig sipelthen en gåde. Ringere mus, har jeg - igennem 35 års daglig IT-arbejde - ALDRIG været ude for.

Det er ikke musens pris. Den var billig. Men den har været dyr i tid og besvær. Helt ufattelig dyr. Især fordi jeg ganske enkelt ikke troede, til en start, at det var musen. Har simpelthen aldrig oplevet noget lignende!
ØV ØV ØV. Man burde sende en faktura for det tidsspilde denne SKOD MUS har påført mig. Fandens værk!

13. september 2020

forsøg på logitech support

Jeg har netop afsluttet et forsøg på at opnå support på et logitech-produkt. Det var et håbløst forsøg. Jeg fik ikke på noget tidspunkt en fornemmelse af, at nogen i den support overhovedet læste hvad jeg egentlig spurgte om - men opnåede at modtage gentagne robot-agtige besvarelse.

11. august 2020

jeg har forsøgt at få hjælp ti et…

jeg har forsøgt at få hjælp ti et webcam men den eneste form for response er hvilke serienummer og produkt nummer har det det har ikke noget som helst med at gøre om det virker eller ej men nu har jeg købt et Creative WebCam og efter 10 sekunder virkede det så klart anbefaling her fra . køb creative frem for logitech ps creative giver menneskelig hjælp frem for logitech

3. august 2020

Logitech var i mange dem

Logitech var i mange år dem, der satte standarden for mus, og keyboards.
Ikke så meget mere nu. Jeg har købt G903, og den låser til tider HELE computeren, så jeg er nødt til at lave et hardware reboot.
Så ved man det er l....
Hold jer langt væk fra logitech, der ingen hjælp at hente på deres sites.

10. juli 2020

Computere svarer kunderne, ikke mennesker!

Man får helt klart kun kontakt med en computer. Jeg har haft problemer med en mus, og i den forbindelse har jeg fået opgivet et navn (Binith S) og noget, der skulle ligne support. Men det, jeg har fået, er en hel enormt lang række af mere eller mindre realistiske muligheder, jeg selv skal gennemgå, og hvis jeg ikke får løst mit problem, skal jeg henvende mig til sælgeren.
Senest har de skrevet dette:

Binith S (Logi)
2. jul. 2020 03.22.00 GMT-7
Hilsen fra Logitech!

Jeg er ked af at høre, at du føler dig sådan. Men hvis de givne fejlfindingstrin ikke hjalp, skal du muligvis kontakte købsstedet for yderligere hjælp.

Alle garantikrav behandles af købsstedet. Vi har uddannet eksperter hos de autoriserede forhandlere, de inspicerer din enhed og gør det nødvendigt i overensstemmelse hermed.

Så jeg beder Dem venligst besøge købsstedet, og de vil hjælpe dig med yderligere hjælp, da de vil kunne give dig den bedste mulige løsning.

Vend venligst tilbage til mig, hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp. Jeg vil være glad for at hjælpe dig med det.

Endnu engang tak!

Det er jo helt klart et maskinsvar.

2. juli 2020

Service en by i Sibirien

Havde købt et tastetur fra Logitech til min Ipad. Havde problemer med at parre det med Ipaden. Ringede op til kundeservice. Hang i kø i 20 minutter, uden at få hjælp!!
Forsøgte at løse problemet på Logitechs hjemmeside. Men fandt ingen løsning her.
Så kundeservice både på telefon og hjemmeside kan ikke få mere end en stjerne - lig med dårlig.
Det bør I gøre bedre

19. juni 2020