LjusochLampor.se Anmeldelser

TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra butik och snabb leverans. Dessvärre är produkten otroligt svår att montera med fästanordning som är alldeles för liten och saknar anpassning för takdosa. Hål för att fästa i gipstak är alldeles fö... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Svarar inte på konkreta frågor om utförande av Philips UltraEfficient 75/5,2W 3000K Klar. Skickar efter beställning sen 12st lampor med 4st korta filament i form av en kon, i stället för den m... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Lampeforretning

Skrevet af virksomheden

LjusochLampor.se är en svensk webbutik med fokus på kvalitetslampor och designbelysning för hela hemmet. Vårt mål är att göra det enkelt, inspirerande och tryggt att hitta rätt belysning – oavsett om du söker funktionell arbetsbelysning, mysig stämningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysningsprodukter inom bland annat taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, utomhusbelysning och LED-lampor. Hos oss hittar du både moderna lösningar och tidlösa designklassiker från välkända varumärken och designers. Hos LjusochLampor.se står kundupplevelsen i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig service, snabba leveranser och professionell rådgivning, så att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen. Vi vet att rätt belysning kan göra stor skillnad i vardagen, och därför finns vår kundservice redo att hjälpa till med både inspiration och vägledning – före, under och efter köpet. Vi samarbetar med välkända leverantörer och varumärken för att säkerställa hög kvalitet och moderna lösningar som kombinerar funktion och estetik. Samtidigt följer vi utvecklingen inom belysning och design för att alltid kunna erbjuda produkter som matchar kundernas behov och de senaste inredningstrenderna. Hos LjusochLampor.se handlar det inte bara om lampor – det handlar om att skapa rätt känsla, funktionalitet och atmosfär i hemmet. Vi vill göra vardagen lite ljusare med produkter, service och inspiration som våra kunder kan lita på.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

74 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans beställde måndag hämtade…

Snabb leverans beställde måndag hämtade ut på torsdag

24. august 2025

Hej Catarina,
tack så mycket för att du har gett oss en fin recension och några vackra ord om vår snabba leverans :-)
Vi uppskattar det mycket.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nöjd i helhet

Rimligt pris, varan såg ut som förväntad, funktionerna är också som förväntade men den låter ganska högt ( vet ej om det är pga nåt annat eller om den bara låter högt ).

21. august 2025

Hej Selma.
Tack för din positiva recension och beskrivning av produkten.
Jag är inte säker på vilken produkt det handlar om, och hur ljudnivån är i förhållande till det normala.
Men du är naturligtvis mycket välkommen att skicka en förfrågan via kontaktformuläret på hemsidan, så ska vi försöka hjälpa dig så gott det bara går. Med vänlig hälsning

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Nöjd med varan.

4. august 2025

Hej Tola.
Riktigt glädjande att det finns full tillfredsställelse med produkten, och att vi också kunde bidra till en snabb leverans.
Tack så mycket för din recension.

Ljus utanför vårt hus

Ljus utanför vårt hus, toppenbra också att de kan sköta allt själva 🏡💡💡💡💡💡💡🏡😀👌

1. august 2025

Hej.
Tusen tack för att du har gett oss ett fint 5-stjärnigt omdöme, och att du är helt nöjd med de ljus du har köpt.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jättefina varor och supersnabb…

Jättefina varor och supersnabb leverans. Rekommenderas ⭐️

25. juli 2025

Hej Marika,
du får tusen tack för det fina omdömet du har gett oss här :-)
Riktigt härligt att allt har varit i sin ordning, och att det har varit värt att rekommendera till andra :-)

Snabb vareleverans

13. juni 2025

Hej Frank.
Vi är glada att höra att leveranstiden har varit bra och att du har varit nöjd med att handla hos oss.
Tusen tack för recensionen :-)

Nöjd

Fick ljus som tyvärr var trasiga, men det var inga konstigheter alls. Jag skickade bilder och de postade nya ljus till mig direkt. Ljusen är väldigt fina och fjärrkontrollen som passar till funkar jättebra. Jag är väldigt nöjd!

2. juni 2025

Hej Therese.
Tack så mycket för en fin och utförlig recension, och för din goda beskrivning av processen.
Trevligt att det har varit tillfredsställande och att varorna nu fungerar som de ska :-) Med vänlig hälsning

Snabb leverans !

6. juni 2025

Hej Kaj.
Tack så mycket för en fin recension, och för att ha uppskattat snabb leverans.
Med vänlig hälsning

Snabb o enkelt

1. juni 2025

Hej Mikael.
Tack för en fin 5-stjärnig recension, och för uppskattningen av en bra process :-)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans, bäst pris.

18. maj 2025

Hej Joel.
Tack så mycket för att du har tagit dig tid att ge oss en bra recension :-)
Vi är glada över att det har varit en positiv process, och utan något att anmärka på.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra service och snabb leverans

16. maj 2025

Hej Henrik.
Tack så mycket för att du har gett oss ett så positivt omdöme.
Vi uppskattar det verkligen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Gick bra att beställa men fick fel vara…

Gick bra att beställa men fick fel vara vilket försenade installation av elektriker. Snabb hantering av kundtjänst för ny vara. Produkterna som kom var bra och kom snabbt.

9. april 2025

Hej Vera.
Tack för din återkoppling här.
Vi beklagar självklart att något fel skickades till dig, och jag är säker på att det har lösts så snabbt som möjligt.
Vi rekommenderar alltid att man väntar med att boka elektriker tills varorna har ankommit, just för att undvika sådana här situationer.
Men vi hoppas att det har lyckats att få en ny tid hos elektrikern :-)

Prisvärd produkt

Prisvärd produkt

3. februar 2025

Hej Venni.
Tusen tack för en fin 5-stjärnig recension. Vi uppskattar det verkligen.
Med vänlig hälsning

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Extremt snabb service och mycket bra…

Extremt snabb service och mycket bra pris

11. marts 2025

Hej Johan,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och våra priser. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen i framtiden.

Venlig hilsen,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Sänglamporna kommer passa perfekt i…

Sänglamporna kommer passa perfekt i mitt nya sovrum och dessutom till ett bättre pris än på de flesta ställen jag kollat på. Snabb leverans!
Kommer absolut att handla här igen!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. marts 2025

Besvarelse fra LjusochLampor.se

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att höra att sänglamporna passar perfekt i ditt nya sovrum och att du är nöjd med både priset och leveransen. Det betyder mycket för oss att du vill handla här igen!

Vi ser fram emot att få hjälpa dig vid nästa tillfälle.

Jesper

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trevlig kundservice och Snygga lampor!

Fina funktionella lampor och väldigt snabb service. Jag har många bra lampor köpta här, men när glödlampan och botten i min lavalampa hade gått sönder efter 1 års användning fick jag en helt ny lavalampa skickad och framme till mig mindre än 1 dag senare!

6. marts 2025

Hej.

Stort tack för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med både våra lampor och servicen. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundupplevelse, och det är härligt att se att vi lyckades hjälpa dig snabbt när något gick sönder.

Tack för att du valde oss, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Otroligt snabb leverans!

1. marts 2025

Besvarelse fra LjusochLampor.se

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med leveransen, og vi strävar alltid efter att leverera så snabbt som möjligt.

Ha en fortsatt bra dag!

Extremt snabb leverans

Extremt snabb leverans! Problemfri installation.

14. februar 2025

Besvarelse fra LjusochLampor.se

Tack för din recension, Johan!
Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att installationen gick smidigt.
Hör gärna av dig om du behöver något mer!

Jesper

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb och bra leverans dagen efter…

Snabb och bra leverans dagen efter beställning, produkt enligt förväntan!

12. februar 2025

Besvarelse fra LjusochLampor.se

Tack för din fina recension, Niclas! Vi är glada att leveransen var snabb och att produkten motsvarade dina förväntningar. Hoppas att vi kan hjälpa dig igen framöver!

Med vänlig hälsning, Jesper

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.