Bra butik och snabb leverans. Dessvärre är produkten otroligt svår att montera med fästanordning som är alldeles för liten och saknar anpassning för takdosa. Hål för att fästa i gipstak är alldeles fö... Se mere
Virksomheden har svaret
Svarar inte på konkreta frågor om utförande av Philips UltraEfficient 75/5,2W 3000K Klar. Skickar efter beställning sen 12st lampor med 4st korta filament i form av en kon, i stället för den m... Se mere
Virksomheden har svaret
Fina funktionella lampor och väldigt snabb service. Jag har många bra lampor köpta här, men när glödlampan och botten i min lavalampa hade gått sönder efter 1 års användning fick jag en helt ny lavala... Se mere
Virksomheden har svaret
Fick ljus som tyvärr var trasiga, men det var inga konstigheter alls. Jag skickade bilder och de postade nya ljus till mig direkt. Ljusen är väldigt fina och fjärrkontrollen som passar till funkar jät... Se mere
Virksomheden har svaret
LjusochLampor.se är en svensk webbutik med fokus på kvalitetslampor och designbelysning för hela hemmet. Vårt mål är att göra det enkelt, inspirerande och tryggt att hitta rätt belysning – oavsett om du söker funktionell arbetsbelysning, mysig stämningsbelysning eller ikonisk skandinavisk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av lampor och belysningsprodukter inom bland annat taklampor, vägglampor, bordslampor, golvlampor, utomhusbelysning och LED-lampor. Hos oss hittar du både moderna lösningar och tidlösa designklassiker från välkända varumärken och designers. Hos LjusochLampor.se står kundupplevelsen i centrum. Vi lägger stor vikt vid personlig service, snabba leveranser och professionell rådgivning, så att våra kunder känner sig trygga genom hela köpprocessen. Vi vet att rätt belysning kan göra stor skillnad i vardagen, och därför finns vår kundservice redo att hjälpa till med både inspiration och vägledning – före, under och efter köpet. Vi samarbetar med välkända leverantörer och varumärken för att säkerställa hög kvalitet och moderna lösningar som kombinerar funktion och estetik. Samtidigt följer vi utvecklingen inom belysning och design för att alltid kunna erbjuda produkter som matchar kundernas behov och de senaste inredningstrenderna. Hos LjusochLampor.se handlar det inte bara om lampor – det handlar om att skapa rätt känsla, funktionalitet och atmosfär i hemmet. Vi vill göra vardagen lite ljusare med produkter, service och inspiration som våra kunder kan lita på.
Bronsyxegatan 6, SE-213 75, Malmö, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De hade precis den produkten jag ville ha

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Lätt att montera o lampan uppfyllde mina förväntningar

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Den är jättefin. Vi har precis flyttat o den passar in så bra i vår nya lägenhet. Färgerna på lampskärmarna passar perfekt.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
De levererade som förväntat. Ett bra produkt som levereras inom rimlig tid och till ett bra pris. Nöjd med hela upplevelsen

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Gick smidigt o bra att beställa. Snabb leverans.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Snabb och smidig leverans. Ända anmärkningen är att paketet skickades i sin originalförpackning utan tejpning och kunde därför lätt ha gått upp under leveransen.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Har nu fått båda produkterna.
Tycker det är för lång leveranstid för en av ljuskällorna.
Detta meddelades dock i förväg.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Godkänt men dåligt packat. Fem dyra led-lampor i en för stor kartong utan emballage. De fick sig en åktur iallafall.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Alldeles för lång svarstid när man behöver hjälp med något. Fick helt plötsligt en kredit på belysningsskenor jag beställt. Efter två veckor fick jag reda på att de inte kunde leverera skenorna då de var två meter.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Riktig god service och levering gick fort kan varmt rekommendera att handla hos detta företag.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Värsta köpupplevelsen jag varit med om. Skulle göra en retur och butiken svarade inte på mina meddelanden, vilket gjorde att jag fick betala extra flera gånger för att förlänga betaltiden. Försökte ta kontakt både via chat och mejl, men fick aldrig svar. Gav till slut upp. Håll dig borta.

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Hittade äntligen den lilla modellen spotlight LED som ger ett litet sidoljus vilket jag uppskattar

Besvarelse fra LjusochLampor.se
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.