LG Global Anmeldelser 3.680

1,3

Det er så ringe et produkt og koncept. Helt uforståeligt dårligt. De har det her LG Thing, app du kan bruge som remote control, umiddelbart smart og også noget andre tilbyder. Problemet hos LG er at d... Se mere

Købte en tørretumbler fra LG på Whiteaway.com, samme pris som konkurrende modeller, men LG tilbød 500kr cashback hvis man skrev en anmeldesle på lg.com Der er bare ingen steder man kan anmelde p... Se mere

Jeg købte et LG-tv til omkring 13.000 kr., som døde efter kun 4 år og 3 måneder. Det er pinligt kort levetid for et premium-tv. Fejlen skyldes et defekt power board, en velkendt og udbredt fej... Se mere

Super dårlig kundeservice. Anmeldte en motorskade på vaskemaskine, som burde blive dækket af LG' 10 års garanti. Ved telefonisk henvendelse blev der umiddelbart oprettet en dag som forsvandt.... Se mere

1,3

Dårlig

4 t anmeldelser

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 48 timer

Mega dårlige tv produkter

Har et plasma 50" 3D tv som er 2,5 år som er gået i sort, snakkede med kundeservice hos LG som godt ville sende en tekniker på min regning, men jeg ville ikke selv betale så det blev ikke til noget.
Jeg kan forstå der store problemer med deres plasma tv efter der er gået 2 år, det er virkelig for dårligt at så stort et selskab ikke giver noget kompensation eller indrømmer at der fejl i deres komponenter.
Det er sidste gang vi køber nogle deres produkter.

22. januar 2014

Super tilfreds

Jeg fik skiftet mit gamle Samsung TV ud med et LG 47 LA692, og jeg har ikke fortrudt det siden! Smart remote er noget man skal vende sig til, men så snart det spiller, så er det et fedt tv!

Du har også muligheden for at tilslutte et trådløst tastatur til, og benytte det til fjernsynet!
Super nemt og installere, med preinstalled udbydere så du bare er et par klik fra at se TV. Tilslutter du en ekstern HDD bum, så du allerede klar til at optage film. Eneste minus er at der kun er en tuner, men sådan er det :).

Tænkte jeg ville høre om man kunne få en almindelig fjernbetjening til TV'et, og sørme at man bare kan skrive til deres support, også sender de en uden beregning! Bestilte den i onsdags, havde den ALLEREDE fredag! Trods for der blev sagt der nok ville gå 2 ugers tid.

Alt i alt lækker oplevelse med LG's 2013 modeller!

18. oktober 2013

Elendig kundeservice/ringe kvalitet på TV

I 2011 købte jeg et LG 50" plasma tv (topmodellen).Efter 2 år og 1 måned gik TV'et i sort.Jeg kontaktede LG for at høre om de ville hjælpe mig,enten på garanti eller også henvise til reparatør.De svarede at garantien var 2 år og at jeg selv måtte sørge for reparation.De henviste også til deres reparatør,hvor jeg fik repareret TV'et formeldest kr. 1900,- .
5 måneder senere gik TV'et i sort igen.Jeg skrev til LG kundeservice for at høre om de kunne hjælpe mig med at løse problemet.Der kom intet svar.Så ringede jeg til kundeservice og spurgte om hvorfor de ikke svarede på henvendelser.Jeg fik at vide at hvis jeg havde brugt deres hjemmesides mulighed for at kontakte dem,var det nok derfor de ikke havde svaret ????.De oplyste at jeg kunne sende en email til deres svenske mailadresse,så ville de se på sagen.I min mail havde jeg skrevet at jeg mente det måtte være en "mandagsmodel" som jeg havde fået,da der allerede havde været så mange fejl.De svarede at det kunne de ikke se noget unormalt i, for elektriske dele bliver jo slidt.Jeg sendte så TV'et til reparatøren igen,hvorfra jeg fik et tilbud på reparation lydende på kr.5787,- . Det vil sige at jeg stod med reparationsudgifter for ca. kr. 7700,- indenfor de første to et halvt år.Så prøvede jeg at skrive til LG igen for at høre om de stadig mente at det var rimeligt at jeg selv skulle betale for reparation af TV'et.Og om det er helt almindeligt at LG TV ikke holder længere.Men der kommer ikke noget svar retur på trods af at jeg har sendt mailen 2 gange og rykket for svar pr. telefon til kundeservice (kundeservice på telefonen kan ikke tage stilling til sagen,men vil rykke deres medarbejder som svarer på mail) .Så derfor kan jeg kun advare andre om at købe et LG TV

26. september 2013

Uacceptabel LG Kundeservice!!!!

Uacceptabel kundeservice!!!

Jeg har en rigtigt ubehagelig oplevelse med LG support service!
Jeg købte d. 10-11-2011 et LG tv i Elgiganten, jeg købte udelukkende et nyt tv da jeg var træt af at sku have en boks stående så ville have et hvor der kun sku være en fjernb. Så kan kunne se VIAPLAY uden boks!
Det kørte også fint nok i knap et år til der kom en opdatering fra LG til mit tv og her gik det så galt! Mit tv blev noget langsommere og så det værste i mine øjne var at mine VIAPLAY app ikke virkede mere og jeg bruger det rigtigt meget da jeg ikke har tv kanaler!
Jeg tog så kontakt første gang til Elgiganten i butikken og de sagde om jeg ikke ville tage fat i LG support for det var hurtigere og nemmere!
Jeg ringede så første gang samme dag jeg havde været i Elgiganten. Jeg får fat i en pige fra supporten som forklare mig at det er hos VIAPLAY den er gal… jeg ringer så efterfølgende til VIAPLAY og de tjekker så op på nogle ting og de siger så at ALT er ok fra deres side og siger så at det er LG’s fejl! Jeg ringer så dagen efter og får fat i en ny medarbejder en mandlig og han kommer med lidt samme smørre som hende den første!
Han siger så at jeg skal have fat i VIAPLAY, jeg tager så fat i dem igen og får så en som lyder til at vide en del om det og han tjekker alt op hos ham og så siger han vil skrive under på at fejlen er hos LG og ikke hos dem! At det er deres update der har ødelagt noget og de har ikke lavet ændringer i deres app til LG i noget tid!
Jeg får så fat i en pige igen da jeg ringer til LG igen… denne gang tager hun dog mig lidt seriøst og jeg snakker med hende længe hvor hun så vender frem og tilbage da hun snakker med en tekniker i baggrunden… til sidst bliver jeg lidt træt af at vente mens hun snakker med tekniker og beder om at få lov at snakke direkte med tekniker og hun siger det kan man normalt ikke men hun ville lige spørge ham da hun godt kunne hører jeg var blevet en ping pong bold. Får så endelig den tekniker og han ved så hvad han snakker om.. han laver nogle serverkald og tjekker noget implementering(mener det ca. var sådan noget han sagde) af deres app osv. osv. og finder ud af fejlen ligger hos dem og IKKE hos VIAPLAY!!!! Han siger så at der vil komme en rettelse men der vil gå ca. en måned måske to.. siger så at der må jeg jo leve med uden at kunne se tv i det tidsrums!
Der går så to måneder og det virker stadig ikke så tager kontakt til LG og får fat i en mand derinde igen og han siger så at han vidste ikke noget om hvornår der sku komme en ny opdatering af software… det blev jeg selvfølgelig lidt trist over men han prøver at komme med nogle ting vi sku prøve hvoraf de fleste ting havde jeg selv prøvet.. slette app og installere den igen.. nulstille tv totalt.. og så sku jeg downgrade min netsikkerhed fra WPA 2 til WPA 1 .. måtte have fat i TDC og få dem til at gøre det i min boks da den var ”låst” … heller ikke dette hjalp! Jeg ringede så til supporten igen ca en uge efter da jeg ikke orkede det før. Jeg fik så fat i en lidt ubehagelig makker som bare fyrer nogle gloser af uanset hvad jeg spurgte om.. Han liver ved med at sige at fejlen ikke ligger hos dem men hos VIAPLAY men jeg prøver så i lang til at forklare ham at jeg havde snakket med deres tekniker og han havde forklaret at fejlen altså lå hos dem! Han var meget påståelig og fanen gik højt og jeg blev ret irriteret over hans provokerende måde at være på… til aller sidst får jeg ham til at tage kontakt til hans tekniske afd.… jeg venter i tlf. i over 10 og tror han bare har lagt på og skal til at lægge på men jeg når lige at hører at han kommer tilbage i røret. Han har så ændret toneleje og væremåde totalt og starter med a sige undskyld… at jeg havde faktisk ret…… jeg siger at det er så ok at det var rart han undskyldte men sagde han ikke sku snakke sådan til en kunde igen men at der ingen sure miner var fra mig mere.. Han siger så at han vil nu tage kontakt til hans chef og få ham til at kontakte mig da hele sagen her ikke har været god og acceptabel men siger at der kan godt gå en måned til 1½ inden jeg fik svar. Jeg får også af vide at der inden for en måned sku være en rettet software…
Jeg venter så i noget tid og der kommer så endelig en update men selvfølgelig virker denne så heller ikke og mit tv er stadig sløvt og VIAPLAY app. Virker ikke!
Vi er så langt ud over den tid at han sagde der ville gå førend jeg ville hører fra hans chef, så jeg ringer op igen og får så at vide at han kunne godt se der lå en sag men der ikke var reageret på den og han ville så fremskynde sagen lidt! Jeg er ved at være godt træt af ikke at kunne have brugt mit tv i rigtigt lang tid men siger at jeg nu håber snart at hører noget! Der går så to måneder og jeg har intet hørt og ringer så op her for et par dage siden og får fat i den mest ubehagelige person ved navn Muhammed og han er så arrogant og vil siger at han godt kunne godt se der lå en sag men at det var Yousee skyld da de havde lukket for den app for knap en måned siden.,.. jeg står så som et stort spørgsmåls tegn!!! Jeg spørger så lidt ind til det og han siger bare konstant at det ikke er deres fejl men yousee… her kommer så næsten det værste.. Jeg siger så ok at jeg må så acceptere det med at den ikke kan bruges i dag pga. yousee men sagde så hvad med næsten det hele år hvor jeg ikke har kunne se tv…. Og prøver forklare det for ham noget af sagen med hans chef sku tage kontakt og havde rykket jeg ved ikke hvor mange gange men intet var sket i sagen.. han sagde at han kunne ikke tage stilling til noget andet end at yousee havde lukket app og andet ville han ikke tage stilling til! Han var så arrogant og dum at hører på så jeg blev pænt negativ og måtte lægge på!
Det skal siges at ham jeg snakkede med som undskyldte midt i forløbet sagde at selvfølgelig sku vi finde en fornuftig løsning i form af enten en rep. Der ville komme ud eller simpelthen et nyt tv pga. denne uheldige håndtering af en sag!
Her står jeg så med et tv som stadig ikke virker og er bare så negativ og nede over at man kan slippe af sted med at behandle folk sådan, jeg begriber det ikke at sådan en stort firma opføre sig sådan!
Så her står jeg med et tv jeg stadig ikke kan se VIAPLAY på og er langsomt!
Har andre oplevet lign. Må i meget gerne skive om det herinde!

PS: så har jeg også sendt dem flere mails uden svar!!!

MVH
Gino Andersen

9. september 2013

God service - elendigt produkt!

Jeg har købt en DVD-optager HR 925N. Jeg har ikke før oplevet en så dårlig vejledning, der visse steder er oversat til uforståelighed. Funktionen "Optag" er højst besynderlig: Når jeg har indstillet den til at optage en udsendelse og ser en anden, så afbryder den og og spørger, om jeg vil fortsætte med optagelsen. Trykker ja, hvorefter den skifter over til den kanal, hvorfra der skal optages. Jeg kan ikke komme tilbage til den mordgådeopklaring, jeg var ved at se, før der er gået et stykke tid.
Har ikke før oplevet noget lignende. Var overbevist om, at jeg gjorde noget forkert, men kundeservice bekræftede, at sådan fungerer maskinen. Dette er det største irritationsmoment.
ALDRIG MERE LG.
Kurt Kørner
NB. Bemærker de mange negative anmeldelser uden en eneste kommentar/svar fra LG. Topmålet af arrogance og et klart udtryk for, at det er så dårligt, at der ikke er noget svar på det.

14. maj 2013

Skuffende

Købte en LG smart tv for omtrent 3 måneder siden. Jeg havde på daværende tidspunkt ikke et langt nok netværkskabel, og prøvede først forrige uge at sætte det til. Efter en times halløj hvor jeg intet signal kunne finde, kunne jeg konstatere at netværksudgangen var defekt!

Så ringede jeg til deres kundeservice, som via 3 gange 'Kan jeg bede dig vente et øjeblik (læs: 5-10 min.) guidede mig igennem de ting jeg ALLEREDE havde prøvet, og han kunne konstatere at der skulle en teknikker ud.

Så ringer teknikeren, og vi aftaler at han skulle komme i dag. Jeg tog fri fra arbejde, så jeg kunne komme hjem. Så kraftedme om ikke det nye netværkskort OGSÅ er defekt. Så spiser han mig af med at 'Det sker normalt aldrig'. Så spørger jeg ham, om man ikke normalt tjekker hardwaren inden jeg bruger min og hans tid. Så siger han 'jo', og så må jeg jo bare le.

Nu skal jeg så IGEN tage fri, og for garanteret at kunne konstateret 3. defekte netværkskort. (Indsæt selv amatør smiley)

7. december 2012

LG (Goldstar) er stadig discount

Købte en BD550 efter reviews på youtube og rundt omkring på nettet. Netcast, netflix, youtube, picassa og afspilning af xvid, divx, mp4 osv. Gav 1000 kr billigste sted jeg kunne finde den, men opdager at alle de her features ikke gælder den nordiske model, til trods for at den er væsentlig dyrere her.

Der bliver lavet et firmware hack som slår tingene til, men LG får det lukket i en ny firmware opdatering. Jeg henvender mig til LG men får at vide at jeg skal købe en nyere model.

Jeg kunne lige så godt have købt en billig prosonic afspiller fra Bilka som denne. Alle firmware opdateringer har hat problemer med 720p og 1080p filer som fryser hvis man spoler. Den eneste måde at fixe det er at hive strømstikket ud, ikke engang tænd- og slukknappen på enheden fungerer da.

Over til kærestens LG TV, 4000 kr hvor fjernbetjeningen lige pludselig havde tre tilfældige knapper som stoppede med at virke efter blot et år, og TV'et gik lige pludselig i vild "snestorm" af mangel på et bedre ord, og det reagerede ikke efterfølgende på hverken fjernbetjeningen eller knapperne på panelet.

Derudover LG Optimus 2X. Verdens første dualcore smartphone, sindssygt dyr men den crashede for et godt ord, var uden opdateringer og kørte med LG's håbløse interface.

5. november 2012

Dårlig service

Jeg er rigtig utilfreds med LG danmark.
Jeg har et plasma tv, som de ikke rigtig vil indse at det har en fejl.
Det står tit og "blinker" i lysstyrke, og det er ikke min lys sensor, eller andre digitale hjælpe midler.
De ville have et stykke af en film hvor den gjorde det (altså en der blev afspillet), så de kunne sende det over til Korea eller hvor det nu stammer fra.
Det fik jeg gjort, og de sendte det derover (sagde de ihvertfald), og så blev jeg spist af med, at min tv overholdt normerne (hvilket de da ikke kan se ved at få et stykke film)
Jeg synes også det er for ringe, at det er MIG, der skal bevise, at der er noget galt med mit tv, som ikke engang har rundet et halvt år.
Jeg har nu fået besked på at de gerne vil have jeg optager et stykke film (altså hvor man kan se mit tv, der gør det), men det kan simpelthen ikke passe at det er mit problem. Dog har jeg fået det optager (hvilket faktisk er svært, da filmen kører 24p (og kameraet kører en anden frekvens.)
Jeg køber ihvertfald aldrig et LG produkt igen.
Og jeg håber at sagen bliver i orden, ellers tager jeg den til forbruger rådet.
De er dog hurtige til at sende teknikeren ud, men det hjælper jo ikke noget, når de ikke vil lave mit tv!

23. oktober 2012

Alt for langsom opdaterings cyklus

Pt. har det taget LG et år at få lavet android opdateringer til deres telefoner. Samsung gjorde det på 5 måneder. Hvis LG er seriøs med deres mobil strategi må det forventes de også opdaterer deres produkter efter de har forladt fabrikken.

Utroligt dårlig service.

19. oktober 2012

Svindel og dårlig kunde pleje

Købte oprindeligt verdens første dual core telefon fra LG (p990) Optimus 2x og ventede i evigheder på at Lg skulle komme med en opdatering fra Android Froyo til Gingerbread...... denne proces var så langsom at Android Ice Cream sandwich (ICS) nåede at blive lancheret , inden opdateringen til Ginger bread kom igennem til Optimus 2x..... LG lovede da også at der ville komme en opdatering til ICS men efter 8 måneders ventetid besluttede LG sig for at droppe at lave flere opdateringer til Optimus 2x ....... Aldrig har jeg været så skuffet over en mobil producent, som jeg er over LG. Jeg synes at det er skammeligt at man kan finde på at love sine kunder noget og så vælge at droppe det alligevel. SHAME ON YOU LG !
Jeg har ihvertfald købt mit første og sidste LG produkt.

1. oktober 2012

LG og manglende manualer for digital programindstilling

LG
: for overhovedet at få dem i tale skriver jeg nødvendigvis om dem på trustpilot - De skylder os en brugermanual!

ANG. LG og manglende manualer for digital programindstilling
Hej LG
Jeg har et LG M2262D-PZ fladskærmsfjernsyn!
Vi har fået digitalkanaler og jeg skal foretage en programindlæsning i digital tilstand.
Jeg har chekket en masse manualer og tips fra Stofa - You see og jer, og min veninde lykkedes at gennemføre det på hendes LG og gik fra 15 op til ca 100 kanaler.
Jeg kan ikke på min.
Disse manualer og tips gør sig ikke gældende i min konfigurationsopsætning.
Jeg får bare ikke de valgmuligheder frem.
Jeg har valgt sverige som land og id: 1.
Andet har jeg ikke kunnet ændre.
Både min veninde og jeg er tilsluttet med antennekabel til stofanet i en boligforening.
Kan i hjælpe mig med en billedlig og tydelig instruks så jeg kan gennemføre denne digitale programsøgning i digital tilstand?

Så svarer man mig fra LG:
hej.
Det du skal gøre for at få digitale kanaler er.
Du skal gå under konfig. Der efter skal du lave en manuel søgning
Ellers kan du ikke få digitale kanaler
Med Venlig hilsen
Benjamin Sivertsen
LG Support Nordic.

SÅ siger jeg bare; på alles vejne:

LG KRITIK!
DYBT UTILFREDS MED BESVARELSEN PÅ MIN HENVENDELSE!
det synes jeg ikke var et dækkende svar. det der kan jeg selv finde ud af og hjælper mig ikke spor. jeg har brug for en manual der er i overensstemmelse med indstillingskonfigurationen/programmet på mit tv og fortæller og viser mig i billeder og tekst by n by hvordan man foretager og indlæser denne nye digitale programflade.
det er ligesom du bortser fra at der netop ikke vises disse konfigurationsmuligheder og at der skal konfigureres bestemte indstillinger forud for at tvet overhovedet registrerer disse digitale programkanaler.
Det har vi ikke fået oplyst i LG brugermanualen og det fremgår ikke af denne og vi har brug for den manualforklaring nu!
Hos både stofa og you see kan man få oplyst disse konfigurationsindstillinger jeg efterspørger jer, blot kan jeg slet ikke komme ind i de indstillinger i mit tv og skal bruge en brugbar forklaring.
Det er vi mange der skal i øjeblikket!
i det jeg skal anmode om at få en sådan nøjagtig LG manual for digital programsøgning hvormed jeg kan søge at indstille mit tv korrekt.

Nyeste:
Jeg fatter ikke at LG ikke kan læse hvad der nøjagtigt står i min detaljerede anmeldelse og blot henviser til brugermanualen for anden gang i træk, når jeg har tydeliggjort det ikke fremgår af denne.
jeg efterspørger de eksakte konfigurationsadgange til at indstille tvet til eks.vis: det af Stofa angivne:

Land: sat til Sverige
Netværks id: sat til: 0
Frekvens: 346mhz
Modulation: 64QAM
Symbolrate: 6900KS

Men altså når tvét end ikke viser de muligheder er det lidt håbløst!

Når jeg så forsøger at følge support-tråden op er LG lagt ned af tekniske årsager og ikke til at komme i kontakt med.

Kun LG og ikke Stofa etc. ved hvordan de enkelte tyber tv er konfigureret i deres programopsætning og LG er skyldig til at rette det forhold.
Nu sidder der 1000er af forbrugere med LG fladskærm som uden brugermanualer fra LG, skal forsøge at finde ud af at upgradere deres programsøgning digitalt, men uden adgang til de nødvendige informationer og instruktioner.

Jeg synes bestemt LG er os forbrugere skyldige til at fremstille en brugermanual til respektive tvs til indstilling af digital programsøgning og skulle i princippet have forudset dette i den første brugermanual.
det er dybt uprofessionelt og efterlader alle deres forbrugere uhjulpne hjælpeløse.

Hvilket dårligt brand!

Jeg vil anbefale LG i al min uvidenhed at fremstille de respektive brugermanualer og lægge dem ind under de respektive LG tvs supportsider til download, samt om nødvendigt at fremstille den nødvendige software eller firmware opdatering til tvkonfigurationsprogrammet og ligeså lægge den ud til download for de respektive tvs automatiske softwareopdateringsfeature og få det klaret automatiskt og til sidst, men ikke mindst via en række annoncer og offentlige statement forklare forbrugerne denne sitiuation og give os en uforbeholden undskyldning for dette halvfærdige fusk man sender på markedet, uden at tage ansvar på de digitale problemer det har givet os med omstillingen til digital sendeflade i danmark.

29. januar 2012

Falsk varebetegnelse, og de ved det!!!

Købte i oktober 2011 en LG 3D Blu-ray Afspiller HR550C, da den gamle Sony maskine ikke havde mpeg 4. Valget faldt på LG´en da denne ifølge LG´s egen hjemmeside kunne modtage programmer fra net tjenesten Viaplay, hvilket er min mulighed for at følge med i fodbold fra nær og fjern. Skuffelsen var derfor stor da jeg kunne konstaterer at dette ikke var rigtigt. Jeg skrev med det samme til LG omkring problemet, og de svarede:

” kan godt forstå at du føler jeg dig snydt og jeg beklager meget at vores
hjemmeside er forkert på den”

Har efterfølgende søgt på nettet for at se om andre havde oplevet det samme, og fandt en tråd, hvor en kunde havde skrevet og fået samme svar som jeg tilbage i august 2011. LG har altså vidst at de solgte maskinen med falsk varebetegnelse… Fup firma.

Senere har jeg opdaget andre irriterende mangler/fejl/sygdomme ved denne maskine.

Fx kan man ikke se et program man har programmeret maskinen til at optage, før den er færdig med at optage, hvilket er en underlig mangel idet at man godt kan spole tilbage i direkte tv, hvis man har sat maskinen op til det. En anden ting maskinen sælger sig på, er muligheden for at streame medier fra computeren. Her skulle computer være erstattet med PC idet det ikke fungerer med mac som efter min bedste overbevisning også er en computer, men for LG er det åbenbart vigtigere at få langet mange maskiner over disken frem for at skabe tilfredse kunder

1. december 2011

Dårlig dårlig support

Jeg stod i den situation og ville ud og købe et Soround system. Og da jeg har et LG TV tænkte jeg at jeg ville da også købe LG.

Så jeg skrev til LG og bedte dem om at hjælpe mig med at vælge det rigtige for mig.

Jeg skrev at den skulle have 4 ting.

Blu-Ray
PLEX (som er et Medie center type)
Optisk lyd
og Muligvis Wifi

Jeg fik en mail dagen efter med 5 varer jeg kunne overveje at købe. Jeg valgte ikke den dyreste men bestemt heller ikke den billigste.

Jeg købte varen online i en anden butik (som jeg ikke behøver at nævne her) og fik varen. Jeg glædede mig til at åbne og kunne bruge alle de ting som jeg havde brug for... Ja det vil sige at PLEX var det ENESTE som ikke virkede. Jeg ringede til LG og de sagde at de ville få en mand til at ringe mig op. Der gik en Uge og jeg ringede ind og rykkede for det opkald. Men deres "produkt specialist" var syg. Men når han var rask ville han ringe til mig. Der gik yderligere 1 uge. Og stadig var der ingen der ringede til mig. Da jeg så ringede til dem igen bagefter sagde en gut at jeg skulle sætte sproget til AMERIKANSK da PLEX er engelsk. Nå det gjorde jeg så… Eller jeg prøvede da jeg kun kunne vælge de scandinaviske sprog og ”OTHER” Jeg satte den til Other. Men det virkede heller ikke. Jeg ringede ind igen og en anden fyr sagde at det er jo et amerikansk udlejnings system lidt ALA ”netflix” Det sagde jeg så at det er det ikke. Det er et Medie Center system. Nå men så kunne han ikke hjælpe mig.
Jeg gik hjem og skrev et brev til dem at jeg ønskede at få en CHEF til at ringe til mig. For nu er mine 14 dages fortrydelsesret ligsom opbrugt.
Jeg har så siddet og haft en Email konference med en der inde fra der siger at han har lavet en klage sag.
1 uge efter har jeg IKKE hørt noget. Jeg rykkede igen og fik svar fra den samme person. Jeg venter STADIG på det CHEF kald rent udsagt er der gået 1 måned og 4 dage . Nå jeg prøvede at ringe til LG den 23-11-2011 og fik fat i en. Jeg sagde at jeg ville blive stillet om til en chef. Han sagde ja lige et øjeblik. Så der sad jeg i 2 minutter med telefonen op til øret i stilhed indtil jeg kiggede på telefonen og fandt ud af at tossen havde lagt på. Jeg ringede op igen og fik fat i en Englænder. Jeg fortalte ham historien og han sagde at jeg kunne få pengene tilbage. Jeg skulle dog skrive dette nummer ned. Det gjorde jeg og så ringede jeg til stedet hvor jeg havde købt det. De ringede så i går til mig og sagde at LG IKKE!!!!! Kendte det nummer og de kan så ikke give mig pengene tilbage.
Normalt har jeg været MEGET glad for LG men jeg bliver nød til at sige at jeg ALDRIG NOGEN SINDE IGEN KØBER LG! For det er da ELENDIG support man får.

30. november 2011

har købt en LG Arena mobil

Den er ved at være 2 år gammel, men siden købet har der været fejl på den. Dog kun nogle små fejl der er til at leve med. Så som hvis du skriver en besked, får svar på en anden besked du har sendt tidligere, og så lige hurtigt vil svare på den mens en tredje besked ruller ind på skærmen, så lukker telefonen ned og man må vente længe på at den åbner igen. Flot design, men dog ikke til at gå på nettet med.

10. september 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (3.680 anmeldelser)