Det er så ringe et produkt og koncept. Helt uforståeligt dårligt. De har det her LG Thing, app du kan bruge som remote control, umiddelbart smart og også noget andre tilbyder. Problemet hos LG er at d... Se mere

Købte en tørretumbler fra LG på Whiteaway.com, samme pris som konkurrende modeller, men LG tilbød 500kr cashback hvis man skrev en anmeldesle på lg.com Der er bare ingen steder man kan anmelde p... Se mere

Jeg købte et LG-tv til omkring 13.000 kr., som døde efter kun 4 år og 3 måneder. Det er pinligt kort levetid for et premium-tv. Fejlen skyldes et defekt power board, en velkendt og udbredt fej... Se mere

Super dårlig kundeservice. Anmeldte en motorskade på vaskemaskine, som burde blive dækket af LG' 10 års garanti. Ved telefonisk henvendelse blev der umiddelbart oprettet en dag som forsvandt.... Se mere

1,3

Dårlig

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Case-back fra LG…

Vi har købt en ny vaskemaskine mærket LG., hvor de reklamere med 500,- cashback.
Det er nærmest umuligt at få mine 500,- de kræver alverdens dokumenter udover de har fået kopi af vores kvittering fra salgsstedet.
De skal bruge diverse numre til bank (udlandske kontonummer) og anmeldelse af købet. Ikke nemt at anmelde en ny maskine man endnu ikke kender.
Når alt så er sendt, skal de så have en uge til at fortælle at de skal bruge flere oplysninger.
Rent fup.

14. marts 2024

Aldrig i mit liv oplevet så dårlig…

Aldrig i mit liv oplevet så dårlig service. Har en vaskemaskine der der gået i stykker efter kort tid. Og melder det så ind til lg den 23nov og nu har de haft en service tekniker ude og skilt den af i atomer og han siger den er totalskadet og jeg nok skla havde en ny maskine. Og nu sidder jeg her den 7 december og lg har stadigvæk ikke behandlet sagen og når man ringer til dem siger de bare der ikke er noget de kan gøre for og fremskynde sagen. Så nu har jeg en total adskilt vaskemaskine til og flyde i hele gagen tak for igen ting.
Køber aldrig lg igen. Aldrig aldrig aldrig.

7. december 2023

Super dårlig kundeservice

Super dårlig kundeservice.

Ved telefonisk henvendelse blev der umiddelbart oprettet en dag som forsvandt. Måtte ringe igen.
2. Gang blev sagen oprettet.
Efterfølgende måtte jeg rykke for er opkald fra deres eksterne tekniske firma, som kunne tilbyde en tid 14 dage senere. Beklager LG, det er en ommer. Hvem kan undvære vaskemaskine i 14 dage.
Maskinen blev smidt ud og erstattet af et andet mærke.

21. august 2023

Super dårlig oplevelse der kostede mig kr 2400kr

Hvis du købte et Lg tv ville du få ‘cashbach’ på den vare man havde købt set på LG’s hjemmeside. Men iflg LG skal tv’et købes i en bestem butik. Køber du ikke ‘varen’ i Power eller Elgiganten er sliddet spildt med at oploadet ‘korrekte faktura fra forretning og bank og mange andre ting. Total opslidende måde Lg efterspørger efter det ene og andet, for at de kan finde en ‘fejl’ sådan at de slipper for at betale den tilbudte rabat. Gud fader bevares en møg forretning at drive gæk med deres kunder.

Her er svaret fra Lg.dk

Kære X

Mange tak for din ansøgning til tilbud fra LG.

Vi har gennemgået din reklamation, men vi kan ikke acceptere den, da:

Produktet er købt hos en ikke-autoriseret forhandler.

Med venlig hilsen,
dit LG team

Klik her for betingelser og vilkår for denne kampagne.

Bemærk, at denne meddelelse er sendt fra en e-mailadresse, der ikke kan svares på. Vi beder dig derfor om ikke at svare direkte på denne meddelelse.

Lg tv’et er købt ved en stor B&o forretning/kæde, den er åbenbart ikke fin nok til Lg.

Holdkæft en møgbutik at behandle kunder således, det er ikke i orden

18. august 2023

LG TV til 38.000kr holdte 2 år!…

LG OLED65WX9LA købt 5.maj 2021 til en værdi af 38.000kr holdte præcis 2 år og 2 måneder, efter en snak med LG support/værksted kunne vi konstatere at panelet er defekt,udgået og desværre udenfor garanti, men kunne indsende den til reparation og få et tilbud.

Fik svar fra værksted under 24timer fra afhentning med en faktura på 1200kr for at kassere eller 2000kr for at sende retur uden reparation da panelet er defekt og udgået?? W.T.F LG!!

29. juni 2023

Undgå LG-produkter - de stopper med at virke efter udløb på garanti

Mit OLED65C9 købt i november 2019 kan ikke længere tændes - uanset, hvad jeg prøver. Det var en topmodel til små 20.000kr og det er under al kritik, at det ikke holder længere. Kan jo læse, at mange andre har samme oplevelse, så ringede til kundeservice - men de kunne ikke gøre noget, når garantien var udløbet. Der er indbygget forældelse i deres produkter, så vil på det kraftigste fraråde, at man investerer i LG.
Dog vil jeg sige, at samtalen med medarbejderen var behagelig og han var meget ked af ikke at kunne gøre noget for mig.

26. maj 2023

Pas på med Cashback fra LG

I sep. 2022 købte jeg et LG c2 TV til 10900,- med 2300,- kr i cashback. Cashback går ud på at jeg skriver en anmeldelse af TV´et og til gengæld får tilbagebetalt et beløb på 2300,- kr. 6 måneder senere har jeg stadig intet hørt fra firmaet. Jeg har ringet til kundesupport, og mailet til cashback afdelingen, de har end ikke svaret på, at have modtaget min mail. Dette er kun en anmeldelse af LG´s dårlige kundeservice - ikke anmeldelse af TV´et. Jeg vil opdatere anmeldelsen, når jeg hører fra dem.
OPDATERING 11.08.2023 På trods af, at jeg er blevet lovet de vil overføre penge fra Cashback, har jeg stadig ikke modtaget mine penge. Senest lovede de pengene ville være på min konto slut juli 2023. Imponerende at et stort firma som LG handler på den ringe måde.

3. april 2023

LG 65CX OLED TV holder kun 2 år og 3…

LG 65CX OLED TV holder kun 2 år og 3 måneder
Desværre er tv’et gået i stykker. Har talt med LG kundeservice som hjalp med at indgive en klage i håb om at modtage en gratis reparation. Dette er noget LG tilbyder indtil produktet er 2 år og 6 måneder. Desværre blev min klage ikke godkendt.

Nedtur for et TV der kostede over 15.000kr

20. marts 2023

Lg TV slukker af sig selv og tænder af…

Lg TV slukker af sig selv og tænder af sig selv. Nogle gange slukker den efter få minutter af den har været tændt og andre gange vækker den os midt om natten for den tænder af sig selv.

Fedt nok at man kan komme i gennem til kundeservice ret hurtigt og at de sender nedenstående vejledning så fjernsynet fungere. Men kan det virkelig passe at de funktioner man betaler for skal være slukket for at tv’et virker normalt?

Jeg måtte fælgene nedenstående vejledning og slukke disse funktioner.

1.Sluk quickstart+ og træk strømkablet ud af dit tv.

2. Sluk for alle timers inden i tid og timer > timere > sluk automatisk efter 4 timer

3. Sluk for ’’sluk automatisk’’ inden i energibesparelse

11. december 2022

LG Oled c2

Har købt LG Oled c2, hvilket var et super køb. Det et lækkert TV med både fantastisk lyd, billede samt design.

27. september 2022

Kort og godt

Kort og godt.

I har stjålet 4888 kr. Fra mig og min familie . Jeres kundeservice består at unge mennesker der ikke har nogen empati og har sociopatiske træk der bare sige som robotter "så må du jo sende en klage" godt castet LG.

23. september 2022

Vildt glad for deres nye Oled skærme

Vildt glad for deres nye Oled skærme - navnligt C2 og G2 series!
De har virkelig fået fat i gaming puplikummet, uanset om det skal benyttes på konsol eller pc! Jeg kan varmt anbefale, at man får købt en Calman kalibrering. Der er altså STOR forskel på kvaliteten af skærmene, efter sådan en omgang. Meget tilfreds kunde.

4. september 2022

Super fint fjernsyn der har alt hvad…

Super fint fjernsyn der har alt hvad man kan ønske sig, både farvemætheden og lysforholdene spiller overordentligt perfekt så at man kan se alle detaljer og så at man liver sig helt ind i skærmen. Desuden har fjernsynet alle smart-funktioner som et smart-tv har. Og fjernbetjeningen er meget nem og hurtig at bruge. Det er virkeligt et drømmekøb, da det ikke fås bedre. Det er den bedste investering jeg har gjort igennem lang tid og børnene elsker tv’et og kan ikke komme væk fra det.

1. august 2022

Stol ALDRIG på den danske LG-leverandør

Vi købte et køle/fryseskab gennem Skousen, af mærket LG (Ordrenr. 182167742). Vi har et åbent køkken-stue, så derfor er et lavt støjniveau absolut vigtigt for os. Så vi havde sammen med Skousen valgt en støjsvag model (oplyst til 35 db).

Meget hurtigt fandt vi ud af, at det nye køle/fryseskab larmede MEGET, det lød som en knagende/knirkende dør ca. hvert 10 sekund, når kølingen kørte.

Vi reklamerede, og der blev sendt en tekniker, som målte lydniveauet fra køleskabet til 40 db. Han sagde, at de normalt trak 4 db fra (af uvis årsag), men det var jo stadig 1 db for meget.

Det var dog ikke nok for LG leverandøren, som uden begrundelse bad om, at en ny tekniker blev sendt ud, og der blev denne gang pudsigt nok lige præcist målt 39 db (stadig meget mere end i specifikationerne – hvor Skousen havde oplyst at 3 db gør en kæmpe forskel). Så var konklusionen åbenbart at 39 db minus 4 er 35 db. Dvs. at køleskabet, efter deres trylleri med fratrækning af 4 db, pludseligt lige netop overholdt grænsen.

Begge teknikere påpegede i øvrigt, at det ikke var mekanisk støj som varierede, men derimod støj fra væskegennemstrømningen i form af knirke/knagelyde, hvilket er meget generende, når man har opholdsrum sammen med køle/fryseskabet!

Ikke desto mindre var LG leverandøren fuldstændig ligeglad, og holdt fast i, at køleskabet ikke fejlede noget, trods vores mange henvendelser og målinger.

Skousens kommunikation med os var hele tiden meget sød og venlig, men det hjælper jo ikke så meget, når de ikke tager andet ansvar end det, som leverandøren tager.

Vi havde købt via nettet, så vi benyttede os af muligheden for at returnere køle/fryseskabet, selvom det var en meget dyr løsning. Vi måtte nøjes med KUN 60% af prisen retur – det var jo taget i brug.

Så køb ikke LG, de holder ikke hvad de skriver i specifikationerne, og de er fuldstændig ligeglade med dig som forbruger, når først produktet er købt.

27. juli 2022

Købte i maj måned et amerikaner…

Købte i maj måned et amerikaner køleskab fra LG
Vi er så tilfredse med vores produkt, det har en koldt vand/isterningemaskine uden vandtilslutning, og det fungere bare. Børnene har aldrig før drukket så meget vand. Selve monteringen var nem og der er hjul under det “store” køleskab det er bare smart ift rengøring.
Ville til enhver tid anbefale dette produkt til andre

19. juni 2022